Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kai nedaug liko,tai reikia kurt alternatyvas,o ne laukt kaz\ko,kas visai nebeateis biggrin.gif
Nes is legalaus reikalo kaskart lieka vis maz\iau ir nelogiskiau biggrin.gif
Atsargiai reikia vertinti ,viska ka perskaitai popkulturoje.Pro z\inios nera taip lengvai prieinamos ir nieks jomis nesidalina.
Atsakyti

AA, tai kad ir lotynų pasirinkus [lot. alterno — kaitalioju]. Na nesvarbu, alternatyvus, ne aukštesnis, tiesiog kitas. Yra tradicinė medicina, yra alternatyvi. Paprastai, kai nepadeda tradicinė, griebiasi alternatyvios. Bet tu puikiai o puikiai viską žinai :) Man atrodo, kad erzini.

Įmesk savo Saturno foto, jau dičkis gražuolis turbūt.

Iš Artemisia absinthium gaminamas absentas, na ir grožinėj literatūroj šis aperityvas apdainuotas :) Man rods, Van Gogas jį ir mėgo.

Dar bitkrėslė jo gausi. Beje, labai graži man ji. Kaime jos šakeles prie durų langų pakabindavo nuo musių.

Luety, greičiausiai man taip pat spaustų. Aš jei ir būna nemiga, kol kas jos nesureikšminu, tad papildomų priemonių nesiimu. Mano močiutė statybas vis planuodavo naktimis, na o aš dėl vaiko kartais nemiegu.

Stuburo pratimai man turi būti tausojantys, dažniausiai gulint. Raumenų korsažas neblogas aplink jau yra, bet va kaklinė dalis visa susisukus ir tikrai reik pagalbos, šios vietos pati nesutvarkau.

Atsakyti

Ir kodėl gi atsargiai?
O ką vertini neatsargiai?

Tai aš kaip supratau, rūkant būtent tas poveikis ir pasireiškia biggrin.gif

Populistas, ne visuomet patikrina šaltinius. Mokslas neateina nušvitus, turi turėti pagrindimą arba ilgą vartojimo tradiciją. O jei ateina nušvitus, turi tai ištirti, patikrinti ir perpatikrinti. Medicinoje svarbiausia taisyklė - nepakenkti.

Baigesi,bet ne visiems.Man baigesi neprasidejus,tik pirma depresija,o po to nusvitimas. bigsmile.gifbigsmile.gif
Nesimokiau as logikos,bet kiek turiu,uzteks,nes nebedaug beliko man kelio keliaut.

Luety, jonažolė tam reikalui ideali, jei sintetinių proškių nesinori. Tik fotosensibilizuoja, t. y. vartojant reik atsargiai su saule.

Atsakyti
https://en.wikipedia...Altius,_Fortius
Prie foninio triuksmo gi greit priprantama.
Pietu salys visos turi tuos karcius vynokslius,visokius campari,ir panasiai.Bet pelynu kompoz\icija dedama jau istirpinta spirite.
Luety ,pasaulis seniausia jau funkcionuoja alternatyviai,nepriklausomai nuo propagandos biggrin.gif
Jei sena forma sporto klubas neveikia ,reikia rast nauja forma.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 12, 09:04)
1.Kai nedaug liko,tai reikia kurt alternatyvas,o ne laukt kaz\ko,kas visai nebeateis biggrin.gif
2.Nes is legalaus reikalo kaskart lieka vis maz\iau ir nelogiskiau biggrin.gif
3.Atsargiai reikia vertinti ,viska ka perskaitai popkulturoje.3.Pro z\inios nera taip lengvai prieinamos ir nieks jomis nesidalina.

1.Nu su kurimu man ne kas,laukiu kol kiti sukurs,o as pasinaudosiu biggrin.gif
2.Seniai issiaiskinta. 4u.gif
3.Mane ji nedomina jau seniai.
4.Dalinasi ir daug,tik laiko nera viska skaityt,ziuret. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 08 12, 09:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="72983922" data-time="1660291055"><div><p>Ir kodėl gi atsargiai?
O ką vertini neatsargiai?

Tai aš kaip supratau, rūkant būtent tas poveikis ir pasireiškia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Populistas, ne visuomet patikrina šaltinius. Mokslas neateina nušvitus, turi turėti pagrindimą arba ilgą vartojimo tradiciją. O jei ateina nušvitus, turi tai ištirti, patikrinti ir perpatikrinti. Medicinoje svarbiausia taisyklė - nepakenkti.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="72983923" data-time="1660291286"><div><p>Baigesi,bet ne visiems.Man baigesi neprasidejus,tik pirma depresija,o po to nusvitimas. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Nesimokiau as logikos,bet kiek turiu,uzteks,nes nebedaug beliko man kelio keliaut.
</p></div></blockquote><p>Luety, jonažolė tam reikalui ideali, jei sintetinių proškių nesinori. Tik fotosensibilizuoja, t. y. vartojant reik atsargiai su saule.</p>

Depresija dingo kartu su nusvitimu. biggrin.gif biggrin.gif ax.gif Tada atejo supratimas,kuris islaisvino is depresijos.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 12, 09:19)
Pietu salys visos turi tuos karcius vynokslius,visokius campari,ir panasiai.Bet pelynu kompoz\icija dedama jau istirpinta spirite.
Luety ,pasaulis seniausia jau funkcionuoja alternatyviai,nepriklausomai nuo propagandos biggrin.gif

As jau pripratus prie jo ir nebegirdziu,kai uzmiegu ar ka dirbu.
Sporto klubas(pensininkiu) moteru vienas toks pas mus mieste,kiek apejau ieskodama,joks neprilipo nei su darbuotpju poziuriu,nei su technika,nei su metodika.
Turbut siuo metu man jo nereikia,kad nelankau. bigsmile.gif ax.gif Laukiu ziemos,jei nebus velniavos daugiau ir neuzsidarys daugiau,jauciu grysiu.Nebesinori moket mokesti,kai jis uzdarytas,arba uzsirasyt atsirasyt kas puse metu.Nes pas mus pasirasai kontrakta tam tikram laikui,ir tesi kasmet.Kad atsirasyt,reikia pranest pries menesi.
Atsakyti

AA, tai žinau, ką reiškia, tik alternatyvos šaknis ir kilmė ne ta.

Beje, patinka tavo nickas.

Man patinka šiek tiek kartumo. Karčiojo kiečio tai vaikystėj esu prigirdyta - kartumyną močiutė duodavo skatint apietitui, na dar nuo helmintų tikriausiai profilaktiškai, nes gi su visais katinais šunimis reikdavo pasimyluot ir sterblėj panešiot.

Tujolį homeopatijoj plačiai ir ŽPV gydymui naudoja. Bet būtent iš tujų išskiria.

Atsakyti

Luety, tiesiog nekart mini, kad pelyną geri "nervams apraminti".

Atsakyti
Oi patikek,bet koks isejimas i popkultura gerai nesibaigia.Todel labai vengiama.
As kai paskaitau ir paklausau kuo z\mones gydosi ir ka vaikams duodavo ,tai dar karta isitikinu ,kad z\mogus pats atspariausias plesrunas.
Mano nickas reiskia potvyni biggrin.gif
Reiks jau suneka nufotkint ,seniai tai bedarem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 rugpjūčio 2022 - 10:38

QUOTE(Pou @ 2022 08 12, 09:31)
<p>Luety, tiesiog nekart mini, kad pelyną geri "nervams apraminti".</p>

Paskutini karta geriau pelyna 2020.Dabar MB geria pagal ta pacia schema.Man tada ,kai uzpuole liga,labai jo norejosi.Norejosi labiau,nei vaistu ar ledu bigsmile.gif bigsmile.gif Ir isgerus jo kursa,nestiprios arbateles is vieno lapelio rytais ant tuscios,7d geri 3 negeri ir taip 3 menesiu,pajutau langvuma minciu,kuno,sielos virpesius,nezinau,gal cia kaip i placeba ,kai itiki,bet man buvo gera po jo kurso.Vis ruosiuos pakartot,bet nera dar tokios stiprios traukos,kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 rugpjūčio 2022 - 10:37
Man siemet irgi kaz\koks idomus vabz\dys ikando.Jauciau visus maliarijos simptomus.Ypac ta salti ir organiz\mo suletejima,na kaip cia paaiskint ,elektros bloga pralaiduma biggrin.gif
Tai uz\teko dvieju kartu tos artemisia tinkturos.Praejo,elektros pralaidumas atsistate biggrin.gif
Potraukio nera biggrin.gif
Atsakyti
Kazin kaip EX??Helooo,Ex!!!
paskutini karta skaiciau,kad supuliavo po vabzdzio ikandimo.Kaip laikaisi,mieloji??

Alta,o kodel tu rasai su tais pakreiptais bruksneliais vidury zodzio??

Gana,einu prie juros,jau dabar 25 silumos,o dar 10 ryto nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 rugpjūčio 2022 - 10:47
Pou, tau Jankūnas ne, Kazlauskis ne, daugiau nežinau, kas ne biggrin.gif
Pasakyk nors kokį tau lietuvišką autoritetą farmacijos, fitoterapijos srityje. Nu, arba nelietuvišką smile.gif
Atsakyti