Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mergiotės buhalterės, ar ne pelno siekianti organizacija (konkrečiai šunų klubas) gali būti pvm mokėtojais?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 08 11, 18:06)
Mergiotės buhalterės, ar ne pelno siekianti organizacija (konkrečiai šunų klubas) gali būti pvm mokėtojais?

Gali , o kartais netgi privalo .
Privalo kai:
Vykdo ekonominę veiklą ir pajamos per 12 mėn. viršyja 45 000 .
Atsiveža prekių iš ES daugiau kaip už 14 000 per metus .
Ir visai nesvarbu kaip ten vadiniesi .
Atsakyti
Pasiruošiau Fitoteapijos skaitymus paklausyt, bet svečiai sutrukdė. Tik pabaigą girdėjau, ir kad kietį galima rūkyt biggrin.gif. Bet rūkyt, kaip Kazlauskis sakė - nesveika biggrin.gif. O šiaip labai norėjau apie kietį daugiau išgirst. Nu ką - niesudba verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, Dusia 4u.gif o šiaip všį buhalterija sudėtinga? Mano šuns trenerei kyla minčių savo klubą kurt, tik popierizmu labai nemėgėja užsiimt.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 11, 12:56)
Mukai veselios rūpesčių nepavydžiu ir tik džiaugiuosi, kad man to neprireikė biggrin.gif

Luety, nu bet jūs ir geriečiai... Šaunuoliai, kad pagailit gyvūnėlių. Mano mama ir vis ten kažką girdo - ar tai paukščiukus, ar tai ežiukus... Nu aš tai ne, bet prie manęs nemaža bala ir vandens bačkos neuždengtos biggrin.gif

Pykstu ant savęs, kad nesugebu nuo fb ir tų, kas save vadina žiniasklaida, atsiribot. Jau kaip nusibodo viskas, tai nemoku apsakyt. Bet pati kalta.

Nei mes cia gerieciai,nei ne,kai tokia kaitra,gaila gyvuneliu ir tiek.Man ir tu peliu gaila,kur mano pomidorus eda ir issikase urvus ieit i siltnami salia agurku saknu,nu bet ka dabar,gamta.Bet pykstu,kad man kenkia,aanuede didziuosius veislinius,o hibridu neliecia,o MB tuos veislinius,miltinigus labai megsta.Zodziu as tarp peliu ir Mb,tas vis saukia ant manes,kodel mazai skaniu pomidoru pasodinau,nu zodziu... biggrin.gif biggrin.gif
Atsijunk nuo melagienu,busi sveikesne.As siandien susinervinau irgi del Vanago,nu iki ko dar prieisim?

QUOTE(Pou @ 2022 08 11, 14:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="72983742" data-time="1660217179"><div><p>Pou kai parašei tai net į spalvą puoliau ...
Nusilaksčiusi ir nusibaliavojusi per vasarą vartotojo įkelta nuotrauka
Kai organizmas negauna nei vyno nei sūrio ( ty pieno produktų ) biški veidas atšvinta vartotojo įkelta nuotraukaBet dabar ne tas laikas vartotojo įkelta nuotrauka
A kokius tu jauninimo paplidus naudoji tai nežinau , niekaip 40+ neduosiu vartotojo įkelta nuotrauka

Mano veselė buvo rugpjūčio 17 ... Tik prieš daug metų vartotojo įkelta nuotrauka

PS kiek žinau jokių vienkartinių Rotušęs aikštėje nebeleidžia ? Jokių šampanų gėrimų viešai!
Mežiotojai ( kavinė ) pelnosi iš to... Prieš kokis 4 metus tai tikrai tokia tvarka buvo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Labai gražiai atrodai, kaskart vis gražesnė.</p><p>O aš tai liūdnuma, plaukų baba, visa ištinus visom prasmėmm. Reiks ir man pas Kavą "ant dietos" konsultacijų eit. Šiaip, visa smukstu žemyn - žemės trauka labai veikti pradėjo.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="72983746" data-time="1660217739"><div><p>Oro ryskus trukumas,kai atvesta,laikas keltis.Nemegstu karsciu.Ir prie juros jau nenoriu,karsta,netupesi istisai juroj,o islipi ir vel karsta,pavargstu nuo jos,gal vakare nuvaziuosim issimaudyt,jei nebus atoslugio.
</p><p>Suneliu gaila per karscius,o ir kitu gyvunu.Mwes sode paliekam vandens dubeneliu prideliojam,tai ateje randam tuscius.Visi vandeni uzsidangste backose,o kur gyvunam gert?Vistiek jie ateina,lape miega uz tvoros,kur MB pasiruose barbekiu teritorija,supyle medzio drozliu aikstele,tai ji ir miega toj aikstelej.</p></div></blockquote><p>Luety, tai pamiegok vėsoj, kas gi verčia keltis. Visas laikas Tavo .</p><p></p><p>Mes taip pat paliekam atsigerti sode.</p>

Pou,nebegaliu miegot,nes ypratus keltis 7 puse 8,langai atplesti,uz lango miestas atsibunda,masinos ima uzt,nebepamiegosi.

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 11, 18:58)
Pasiruošiau Fitoteapijos skaitymus paklausyt, bet svečiai sutrukdė. Tik pabaigą girdėjau, ir kad kietį galima rūkyt biggrin.gif. Bet rūkyt, kaip Kazlauskis sakė - nesveika biggrin.gif. O šiaip labai norėjau apie kietį daugiau išgirst. Nu ką - niesudba verysad.gif

Per kur klausei,gal galima rast internetinej erdvej ir perklausyt?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 11, 23:09)
As siandien susinervinau irgi del Vanago,nu iki ko dar prieisim?

Papildyta:
Per kur klausei,gal galima rast internetinej erdvej ir perklausyt?

Ai, nu šituos jau patąsė kokias 5 dienas, gal jau baigė. Aš manau taip. Nusikaltai savo kažkokiu veiksmu? Tada straipsnis, teismas, bausmė. To nėra? Visus moralinius ir panašius dalykus palikime kiekvieno sąžinei. O po to dar ir į savo moralę pažvelkime - ar ji tikrai visais aspektais krištolinė.

Per Zoom prisijungimas buvo. Nežinau, ar internetinėje erdvėje galima rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 11 rugpjūčio 2022 - 22:31
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 11, 21:30)
Ai, nu šituos jau patąsė kokias 5 dienas, gal jau baigė. Aš manau taip. Nusikaltai savo kažkokiu veiksmu? Tada straipsnis, teismas, bausmė. To nėra? Visus moralinius ir panašius dalykus palikime kiekvieno sąžinei. O po to dar ir į savo moralę pažvelkime - ar ji tikrai visais aspektais krištolinė.

Per Zoom prisijungimas buvo. Nežinau, ar internetinėje erdvėje galima rast.

Klaiki sumaistis.
"Vejo nubloksti " irgi jau vertinama ne vienareiksmiskai.Demokratija auksciausiu lygiu.Reguliacija,ka skaityt,kur vaziuot,su kuo bendraut...ir t.t.ir t.p.
Buna,kad iraso zooma,turi klaust vedanciuju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 rugpjūčio 2022 - 22:40
Labos ,
Saintlina , visada galima pasisamdyti buhalterį...Yra buhalterinių paslaugų įmonių, daug nekainuoja. Jei veiklos nebus daug.
Muka geriau už mane žino ... Aš visą gyvenimą versle - prekyba , gamyba.
Važiuoju mokytis apie bites... Miške, tai pamaintinsiu varmus ir uodus biggrin.gif
Pou nuo žemės atkelia ir stuburą patiesina tik sportas.
Darbas sode ir darže tik kuprą užaugins... Pažiūrėkit į vyresnius kaimo žmonės, kurie visą gyvenimą daug ir sunkiai dirbo ax.gif
Kaune geros nemokamos inciatyvos Judėk sveikai vyksta. Vasara gamtoj . Gerus trenerius samdo Savivaldybė .
Gražios dienos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Saintlina dėl PVM plius ką rašė Dusia dar reikia žiūrėti dalininkus tas kuris turi daugiau dalies ir valdo kitą įmonę ir ji PVM mokėtoja, tuomet automatiškai irgi patampa ta įmonė PVM mokėtoju, daug kas tai pamiršta ir paskui VMI skalpuoja juolab visus galutinius naudos gavėjus mes privalėjome priduoti iki 08.01 į registrų centrą. Ir VŠĮ vesti....na vedu ir UAB ir VŠĮ mažai skirtumu viskas nuo apyvartos bei veiklos, bet ataskaitų kiekis labai panašus 4u.gif
Nesimiega kažko .... nors gal ir nėra galvos skausmo ale....židinį uf spėjo padaryti...
Luety ta sumaištis visada buvo ji tik dabar įgaua pagreitį, info sukasi žymiai greičiau 4u.gif
Laukiu kavos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 rugpjūčio 2022 - 07:13

Labas rytas

Labos ,
Pou nuo žemės atkelia ir stuburą patiesina tik sportas.
Darbas sode ir darže tik kuprą užaugins... Pažiūrėkit į vyresnius kaimo žmonės, kurie visą gyvenimą daug ir sunkiai dirbo ax.gif
Kaune geros nemokamos inciatyvos Judėk sveikai vyksta. Vasara gamtoj . Gerus trenerius samdo Savivaldybė .
Gražios dienos 4u.gif4u.gif

Gerų kursų!

Žemės trauka mano odą labai veikia :) O dėl sporto, rudeniop eisiu į stuburo mokyklą tikriausiai, kai dėl vaiko kas nors pajudės. Reik man individualaus kinezo, su mano išraitytu stuburu, petim ir ta klaustukine vilklige (labai reik sąnarius tausoti).

Diedukas mano buvo labai gražiai nuaugęs, toks ir liko, močiutė taip pat gražiai nuaugus, tačiau sunkus darbas ir reumatoidinis artritas jai labai nepagelbėjo...

Luety, o jeigu ausų kamštukus pabandyt?

Muka, viskas bus puikiai!

Gražios dienos!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Parvilkau vakar krepšį,mb skaičiavo 85 baravykai,42 raudonikiai. mirksiukas.gif Tai ir vakarienė buvo kepti baravykai ir šaldiklin sukišau. ax.gif
Muka,įsivaizduoju kiek rūpeščių.Laikykis Brangioji.Geriausia net nežinojome ,po laiko sužinojome,kad sūnus vedė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 11, 23:37)
Buna,kad iraso zooma,turi klaust vedanciuju.

Paklausiau, atrašė: "Jeigu pavyko įrašyti, apdorotas įrašas viešai bus pasiekiamas tik paros ar dviejų.
Mes jums pranešime".

Jei man praneš, tai aš tau pranešiu smile.gif
Atsakyti