Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 15, 09:44)
Labas rytas,
Noriu atostogų po tokių vaizdų  4u.gif Gal Italija čia ? O Italijon visada noriu  biggrin.gif
Muka  jei jau noriu sveikesnio meniu , tai į burokėlių salotas įsipjaustyčiau rauginto agurkėlio ir užpilčiau alyvuogių aliejaus . Net svogūno nedėčiau , nes jam reikia gero skrandžio vakare valgant ...  Neskanu ? Vadinasi nesi alkanas ... O jei neskanu mažiau suvalgysi  mirksiukas.gif
Gražios dienos  4u.gif

na matai virtu buroku nemegstu tai liko morkos su anakardziu riesutais bei saukstu majonezo va sis reikalas veza biggrin.gif bet kazkas nesuveike ir ar vakaras 17 val ??? miegoti nuejau 22 O tavo primas valgymas kada ir paskutinis ar vartoji riebalus ryte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 kovo 2022 - 09:23
Muka, kad čia policija diriguoja. Tai pasakytų va taip, kaip tu pasakei. Bet ne. Vėl kažką pildyt, perpildyt... Neturiu kantrybės net klausyt, ką ten diedas aiškino, ką jam policija aiškino. Sakiau, tegul taip ir lieka. Bus man kita bauda (o ji bus jau ne 6 eur), tai mokėsi tu. O jei teises atims, vežiosi tu.
O palakstyt viršijant greitį gerokai daugiau teko paskutinėm dienom... Reikėjo, būtinai. Gal neužfiksavo.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 15, 10:32)
Muka, kad čia policija diriguoja. Tai pasakytų va taip, kaip tu pasakei. Bet ne. Vėl kažką pildyt, perpildyt... Neturiu kantrybės net klausyt, ką ten diedas aiškino, ką jam policija aiškino. Sakiau, tegul taip ir lieka. Bus man kita bauda  (o ji bus jau ne 6 eur), tai mokėsi tu. O jei teises atims, vežiosi tu.
O palakstyt viršijant greitį gerokai daugiau teko paskutinėm dienom... Reikėjo, būtinai. Gal neužfiksavo.

na gal čia ne dėl mokėjimo o baudos skyrimo reikia perpildyti tuomet jo jau policijos reikaliukas o su mokėjimu tai VMi sureguliuoja ji ten delioja taškiukus už ką smile.gif
4u.gif
O Aqua kaip tavo režimas valgymo smile.gif kiek kartų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 kovo 2022 - 09:57
QUOTE(Muka @ 2022 03 15, 09:22)
na matai virtu buroku nemegstu tai liko morkos su anakardziu riesutais bei saukstu majonezo va sis reikalas veza  biggrin.gif bet kazkas nesuveike ir ar vakaras 17 val ???  miegoti nuejau 22 O tavo primas valgymas kada ir paskutinis ar vartoji riebalus ryte?

Mukute, prisimink Roko pamokas - kokie graikiški , kokie anakardžiai, kokie migdolai kai organizme uždegiminiai procesai ?
O jei jautrus skrandis - tai VAKARE tik tušintos dažovės ... Žali burokėliai vakare ir dar su riešutasi ir majonezu man būtų peilis . Kalbu aš iš savo varpinės. Bent jau paraugti tie burokėliai būtų ax.gif
Rukolos ir pomidorai tegul lieka vasarai - kai prisiskinsi darže ... Turi šaldytų , raugintų , koncervuotų be chemijos savų daržovių ?
Muka 90 pr - mėgstu ar nemėgstu priklauso nuo alkanumo lygio biggrin.gif
O sakot ligos iš nemeilės sau ? Iš per didelės meilės biggrin.gif
Muka , jei manęs klausei apie maistą tai : pusryčiai 10-11, pietūs kai sportas 13 , kai ne sportas būna ir 14 ar 14,30. Ir viskas . Mano skrandukas jautrus , tai labai gerai miegasi kai jis tuščias. Poilsio jam reikia 4u.gif
Maistas paprastas ir primityvus . Pusryčiams virtas kaiušinis , su kokia rauginta daržove, avokadu , ghi sviestu , kartais krienų pusę šaukštelio . Kai esi ALKANAS tai visai skanu.
Pietums - mėsa ar žuvis. Kai paleo su kalnu dažoviu ar su dažovine sriuba .
Dažovės 90 pr ką randu - sparaginės iš šaldiklio , pastarnokai , rauginti agurkai ir kopūstai , pirktas lietuviškas kopūstas patušintas ar pakeptas, burokėliai , paprikos ir kameros pakeptos- patušintos... Šiemet labai gerai valgomi pomidoriai be nieko , tik su druska . Pou - patikėk tikrai nereikia ten cukraus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 kovo 2022 - 10:23
Priklauso,vakar nuejau miegot po septyniu.Atsikeliau siryt septyniom.Bet vakar visa diena darze .
Siandien vejas smarkokas ,na bet gal atsidesiu cemento kuriniams.
Siaip tai valgau kada noriu meciau tas avizas laikinai.Rytinis riebalu valgymas yra skirtas tulzies nutekejimui ,kad neuzsistovetu ir nevirstu konkrementais.Cemento kuriniais.Ir tai dar nebaisiausia ,svarbiausia ,kad tie konkrementai nebutu kalcinatai biggrin.gif Muka,o tu negali keliom dienom isvis nevalgyt.O paskui grynai pradet pagal kuno signalus.Norisi ir valgai,aisku ne tortus ir kebabiniu kurinius.
Atsimenu savo nuotykius policijose.Malonus prisiminimai,bet turbut todel kad mano automobiliai darydavo pazeidimus be manes.O ta kamera tuose mazuose komerciniuose mashinikuose budavo visai geros rezoliucijos ,aiskiai snukeliai atsispausdindavo biggrin.gif
Oi ,kales vaikas baisiai uzaugo ,jau bando ant koju stotis ,bet labai storas ,nes nieks neturi laiko jo niurkyt.Kale isgyveno ,visgi tapo mama savo gyvenime.Ant senatves.Labai tikiuosi ,kad vaikas paveldes jos psichika,nes konstitucija tai grynai tokia kaip jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 15 kovo 2022 - 10:21
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 15, 10:17)

Oi ,kales vaikas baisiai uzaugo ,jau bando ant koju stotis ,bet labai storas ,nes nieks neturi laiko jo niurkyt.Kale isgyveno ,visgi tapo mama savo gyvenime.Ant senatves.Labai tikiuosi ,kad vaikas paveldes jos psichika,nes konstitucija tai grynai tokia kaip jos.

biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif Gerai skamba ... ir kodėl tokia neteisybė ?
Kalė ir katytė ? visomis kalbomis ...

Muka mano organizmui svorio metimui ir gerai savijautai po 15 val val geriau nevalgyti . Einu gulti 11 -12 val . Kai dirbdavau ne namie ir užsiimdavau savo sveikatinimusi nešdavausi stiprius pietus ax.gif
Kiekvienas organizmas individualus . Atsirink savo ...
Atsakyti
Ačiū už pasidalinimą smile.gif
Mano svorio metimui geriausia buvo miltukai blink.gif visa kita pačios žinote nuo tų klajonių pliusas nemenkas ...
AA kol kas negaliu nevalgyti kelias dienas skrandis neduoda to... lipu sienom nuo skausmo.
Nu fain klecka duotum mes greit užniurkytumėme wub.gif o kalei kiek metų?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 15, 10:43)
Ačiū už pasidalinimą smile.gif
Mano svorio metimui geriausia buvo miltukai  blink.gif visa kita pačios žinote nuo tų klajonių pliusas nemenkas ...
AA kol kas negaliu nevalgyti kelias dienas skrandis neduoda to... lipu sienom nuo skausmo.
Nu fain klecka duotum mes greit užniurkytumėme  wub.gif o kalei kiek metų?

Miltukai Tau išaukė kai kuriuos pasikeitimus .
500 kalorijų tai badas.
O moters organizmui badas ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
O kas tie miltukai?Kokie ozarko gaminiai?
Atsakyti

Sveikos, mergicos.

Muka, aš paprastai į kitų meniu nesikišu, bet kai tu pasakoji apie majonezą ir riešutus vakarais, pamintyju, kad turi dar gerą skrandį. Arba tavęs skausmai neišmoko nieko. Kai mane raitė skausmai, nori nenori sėdau ant tos rekomendacinės dietos. Negali nevalgyt ilgą laiką, reiškia tavo organizmui reik dažno valgymo su minimaliu kiekiu. 5 kartai dienoje. Aš po operacijos net rytas pradėjau valgyt, ko nedariau niekad gyvenime. Nes kitaip pykina. Įmetu nedidelį kąsniuką ir nustoja pykint.

Čia tik mano pamąstymai.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 15, 11:52)
O kas tie miltukai?Kokie ozarko gaminiai?

lipotrim
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 15, 10:17)
Oi ,kales vaikas baisiai uzaugo ,jau bando ant koju stotis ,bet labai storas ,nes nieks neturi laiko jo niurkyt.

ne todėl, kad neniurkot, o todėl, kad vienas smile.gif kai šuniukų nedaug, jie ir būna dažniausiai kaip sardeliukės.
Aha, nevalgyk, taupyk maistą, labrikai ir šiaip apetitu nesiskundžia, o jau augantys... biggrin.gif
Ir parodyk tą kukulį. Ir išvis dažniau rodyk. A jau atsimerkė?
Atsakyti