Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,
Luety šukų mėlynėms Lietuvoje negalima naudoti . Jei pagautų baudos. Labai augalus žaloja. Matau , kad žmonės tai daro , grybaunama užeinu plotus "nušukuotus". Begėdžiai ... Vaikystėje tekdavo uogauti . Mėlyniauti važiuodavom į Latvijos pajūrį. Mūsų krašte mėlynių nėra. Spanguolių ir bruknių rasdavom. Bruknių uogienė būdavo su kriaušėmis . Skani , kaip ir viskas vaikystėje .
Miegojau ir dar miegočiau. Kas visai ne pagal mane . ir dar vasara ax.gif

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Na jau darbų sąrašas mažėja iki veseilės ax.gif manikiūras padarytas, kvietkos ant rankos užsakytos ax.gif bandysiu ryt matuotis sukenkas kurią kada vilktis ... tiesa vakar apturėjau streso skambina moterytė mol jūsų užsakymo ( vaišinimo po santuokos) sąmatą naikiname čia viskas blogai surašyta ir t.t. skambinu vyrukui su kuriuo tariausi jis ramina viskas OK nesijaudinkit sumaišė kolegė... nu nu matysim kaip sumaišė .. o tai bus pardoškėn... šampė iš popierinių... plius sumuštiakai iš bagažinės blink.gif
Vakar vos kojas parvilkau ... vėl čiurnos kaip dramblio verysad.gif o miegu neblogai bet miegočiau miegočiau ir miegočiau.... nieko kita savaite sakiau sode pabūsiu pasiėmiau kelias dienas atostogų...mažu išsimiegosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 08 11, 06:46)
Labos smile.gif

Na jau darbų sąrašas mažėja iki veseilės  ax.gif manikiūras padarytas, kvietkos ant rankos užsakytos  ax.gif bandysiu ryt matuotis sukenkas kurią kada vilktis ... tiesa vakar apturėjau streso skambina moterytė mol jūsų užsakymo ( vaišinimo po santuokos) sąmatą naikiname čia viskas blogai surašyta ir t.t. skambinu vyrukui su kuriuo tariausi jis ramina viskas OK nesijaudinkit sumaišė kolegė... nu nu matysim kaip sumaišė .. o tai bus pardoškėn... šampė iš popierinių... plius sumuštiakai iš bagažinės  blink.gif
Vakar vos kojas parvilkau ... vėl čiurnos kaip dramblio verysad.gif o miegu neblogai bet miegočiau miegočiau ir miegočiau.... nieko kita savaite sakiau sode pabūsiu pasiėmiau kelias dienas atostogų...mažu išsimiegosiu  4u.gif

laba ryta, 4u.gif
pleskam toliau,rytas jau 23.

Dusia,as manau visais laikais buvo negalima jokiu suku naudot uogaujant,bet atsiranda vis tokiu "greituciu"Prie kiekvieno policininko nepastatysi,cia tik zmogaus sazines reikalas.
Muka,kaip gerai,kai galima uzsakyt dabar ko nori .Nu tikiuosi ir gausi,ka uzsakei. bigsmile.gif
Mes tai ant sventoriaus isgerem sampes ir sausainiuku su visais atejusiais pasveikint dukros,nes jie civiline turejo Prancuzijoj.Tai kada ta vesele?Si sestadieni?Restorane?Salej?Sodyboj?Zinoma,gali neatsakyt,cia tik mano smalsumui patenkint ax.gif ax.gif
Einu galvot ka su pomidorais daryt,ir sparagines apvirt.Petrazoves jau dziusta,vakar supjoviau,nuskabiau lapukus sode,kotus i komposta,lapukai greiciau isdzius.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 11, 11:48)
laba ryta, 4u.gif
pleskam toliau,rytas jau 23.

Dusia,as manau visais laikais buvo negalima jokiu suku naudot uogaujant,bet atsiranda vis tokiu "greituciu"Prie kiekvieno policininko nepastatysi,cia tik zmogaus sazines reikalas.
Muka,kaip gerai,kai galima uzsakyt dabar ko nori .Nu tikiuosi ir gausi,ka uzsakei. bigsmile.gif
Mes tai ant sventoriaus isgerem sampes ir sausainiuku su visais atejusiais pasveikint dukros,nes jie civiline turejo Prancuzijoj.Tai kada ta vesele?Si sestadieni?Restorane?Salej?Sodyboj?Zinoma,gali neatsakyt,cia tik mano smalsumui patenkint  ax.gif  ax.gif
Einu galvot ka su pomidorais daryt,ir sparagines apvirt.Petrazoves jau dziusta,vakar supjoviau,nuskabiau lapukus sode,kotus i komposta,lapukai greiciau isdzius.
[right][snapback]72983618[/snapback][/right]

Sodyboje, šis šeštadienis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 08 11, 09:07)
Sodyboje, šis šeštadienis smile.gif

Aciu biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O tai kada nebuvo galima uz\sisakyt ko nori.Visada buvo galima.Matosi ,kad ant gaspadines balaganinis administravimo aparatas uz\augo,dar nelabai samatose besusigaudantis,volevantu balanse pasiklydes. biggrin.gif Dabar jau viskas blogyn eina,po truputi tai maz\ai matosi. biggrin.gif
Beje petraz\oliu stiebeliai,salieru kotukai yra labai geras produktas,maz\ina kraujo spaudima,o man asmeniskai su petraz\oliniais skaniau fermentuotos darzoves,nei su svogunais.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 08 11, 09:14)
O tai kada nebuvo galima uz\sisakyt ko nori.Visada buvo galima.Matosi ,kad ant gaspadines balaganinis administravimo aparatas uz\augo,dar nelabai samatose besusigaudantis,volevantu balanse pasiklydes. biggrin.gif Dabar jau viskas blogyn eina,po truputi tai maz\ai matosi. biggrin.gif
Beje petraz\oliu stiebeliai,salieru kotukai yra labai geras produktas,maz\ina kraujo spaudima,o man asmeniskai su petraz\oliniais skaniau fermentuotos darzoves,nei su svogunais.

Nu as dar prisimenu ,kai nebuvo tokiu paslaugu. ax.gif ax.gif Sudziovintu petrazoliu koteliai buna neskanu,stringa man,o siaip,kai gaminu ka,tai neskabau ju.
Verkiau,kad neturiu,o dabar neturiu kur det. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 11, 12:43)
Nu as dar prisimenu ,kai nebuvo tokiu paslaugu. ax.gif  ax.gif Sudziovintu petrazoliu koteliai buna neskanu,stringa man,o siaip,kai gaminu ka,tai neskabau ju.
Verkiau,kad neturiu,o dabar neturiu kur det. biggrin.gif  biggrin.gif
[right][snapback]72983659[/snapback][/right]

atsargiai su norais:)
Luety aš pati viską būčiau paruošusi, jeigu tai būtų rotušėje ale va ji remonte, perkėlė į muziejų o ten vietos nėra ant gatvės iš bagažinės tai nevaišinsiu, tai suradau per gatvę kavinukę kur viską ir susitariau....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 08 11, 07:34)
šukų mėlynėms Lietuvoje negalima naudoti . Jei pagautų baudos. Labai augalus žaloja.

bet naudoja, ir labai aktyviai. Kas pridavimui m4lynes renka, tai tik šukom. Man irgi labai gaila tų nušukuotų augaliukų.. Pas mus mėlynių pilni miškai, puikiai matau. Gerai nors, kad kol voveruškų yr, mėlynes nelabai renka. Visi lepeškauja. Irgi pridavimui.
Aš jau visai išpindėjau, mėlynių irgi nerenku )) net pavalgymui. Priėdu šilauogių, manau, užtenka tų vitaminų.
Atsakyti
Bet kavinuke kaz\kaip vistiek samatoje pasiklydo.Oi tie pisoriai ir skaiciuotojai. biggrin.gif
Luety ,nebent gal kokiais karo ir pokario metais gal ir nebuvo/
O siaip tai visada buvo baliu servisas.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 10, 14:11)
Kur tu tuos karščius matai? 14-18 dienomis truputį šilčiau nu ir visas karštis biggrin.gif

užšalus tu kokia tai )))
Kitą visą savaitę 30-32. Man į darbą grįžt, neįsivaizduoju, kaip vargšas šuo bute išgyvens šitą pliastvą.. Kol kas naktys vėsios, tai naktim labai gerai atvėsta vidus. Bet kai ir naktys tropinės, tai bute žemiau 27 nebūna ir naktim. Ne ne, man lietuviška vasara kur kas labiau prie širdies.
Atsakyti
Verkiu aš,visiškas pravalas,dešimt agurkų.Kažkokia pajuoka. ax.gif Nebe moku auginti agurkų visai.Pomidorus dėžėmis skinu,šparaginės irgi dera.cukinijos dvi mačiau miltligė pasigavo,ai nu nėra ir jų šiemet vien žiedai,kelios tik užmezgė.Ką tos bitės veikia? ax.gif Melionai lauke tik pradėjo derėti,iš šiltnamio mačiau geltonas vėl,kvepia visas šiltnamis,bus dukrai.
Atvažiuoja svečiai,įleisiu ir varysiu baravykų patikrinti. ax.gif
Atsakyti