![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Žinau Varėnos smagius miškus, bet toli važiuot, o ir baravykų nelabai būna, tik šilbaravykiai, makavykai - kai jų dygimo laikas. O norėtųsi tai baravykų
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
Kava, kai turi tokią puikiai džiovyklę, įsivaizduoju koks gėris yra džiovinti grybai, kuriuos galima iki miltelių susmulkinti ir dėt kaip prieskonius, gardint. Aš kažkaip stambių džiovintų grybų nepanaudoju.
Taip toli. Bet mes grybaujam ir arčiau. Tik šiemet neįmanoma įeiti į mišką, apipuola siaubingai akliai, uodai. Visas malonumas dingsta. Jau geriau rečiau, bet su visu priklausančiu malonumu.
Gal vėliau jie mažiau kibs. Man neveikė nė viena iš turimų priemonių nuo jų, nei et. aliejai.
Voveraičių sūryme užkonservavau. Dar kokį litrą išviriau ir užšaldžiau. Dabar jau reik baravykinių grybų pamaišymui.
Oho, kiek gėriau pas tave Barščiai su grybais labai skanu, bet kažkaip kavinėj vis juos valgau.