QUOTE(kavasucitrina @ 2022 08 05, 14:47)
Aš liemenėlių nesugadinu, bo pas mane namie laisvė papams
Mūsų obelys mane tai nervina. Senos, genėjimo nemačiusios, dera kasmet, obuoliai špygutės. Nu, pasikviečiau profus, kad išgenėtų normaliai. Jo jo, sako, dabar bus normalūs obuoliai. Šiemet antri metai - obuoliai špygutės
1.Luety, nu kaip nebus šiltnamyje šalta, kai lauke toks karštis ir saulė. O atraitojimų man niekas nepadarys. Be to, užkniso tos plėvelės keitimai, tai ant vieno polikarbonatą uždėjo. O šiaip jo - vėdinimas pirmiausia turi būti geras, tai belieka rečiau sodint ar bent 2-3 stiebais nepaleist.
2.Beje, vis galvoju apie tavo svorį ir džiaugiuosi. Turiu prisipažinti, kad nebetikėjau, kad tu su savo natūra tai padarysi. Nes gi buvo dešimtys mėginimų, o kai svoris nekisdavo po 10 kg per savaitę
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
, tai ir pasiduodavai. Nekantrybė tu tokia buvai, bet dabar esi šaunuolių šaunuolė. Ir niekad nesakyk, kad tau nekrenta. Nes gi matai - krenta
Ziema ir as duodu laisve,nes apsikutojus vistiek nesimato ar su ar be,bet vasara negaliu,labai dideli,atrodyciau ne kaip.MB senas diedas ,o pergyvena,kad per ta vieta imu kudet.Dideliu papu megejas
1.Nu polikarbonatiniame siltnamyje neturetu but ziauriai karsta,jame pas mus karsta,bet ne taip jau,kad visai neiskestumem.O polikarbonatinis gerai,jau pas mus kiek metu stovi,gal 4 ir jokio znoko,kad jam kas negerai,nei audra nei vejas nepajudino.O mano nedideliam,12m2 per vidury lysvej dvi eiles po 7,o trecia 7 po 2 i viena duobe,bet visi vienu stiebu ir tai miskas,bijojau,kad uzpuls ligos,tai isskabiau lapus pagal taisykles,bet iki maximumo.Sako,kad du i duobe gerai,per karscius apsaugoja lapai nuo perkaitimo.Nebuvo tame siltnamyje,kad ziedai kristu.
2.As galvoju,kad viskas psichologiskai su tuo mano svoriu.Kiek buvo bandymu,kiek pinigu ismesta,bandyta,bet sirdy vis galvodavau,ne man,ne mano.Ir ka,nukrenta 5 ir stop.As nezinau,kodel taip budavo,todel kad netikejau turbut.O si syk prieita buvo pavojinga riba:arba mirt arba kapstytis gyvent.Nebuvo kur trauktis ir nezadu pasiduot,tuo labiau,kad pastovi,pastovi svoris dvi tris dienas ir toliau vaziuoja,po nedaug 300,200gg,nu bet rieda.Dar ilgas kelias laukia,bet as zinau tai priimu tai ir nepasiduosiu.Aciu tau uz spyri i rura.
Buvom prie juros nuo 14;30 iki 16;40.Vanduo kilo,kai atejom ir palikom auksciausiam pakilimo taske,dabar jau ims gryzt atgal vanduo iki paryciu.Paryciais vel kils ,bet kita savaite,kai bus vel karsciai,tai geriausiu dienos laiku bus atoslugis,nei maudytis nei degintis nesmagu.Tik anksti ryte arba iki 12 val,kada saule labai kaitri,nu bet eisim nors nusimaudyt.
Siandien daug vaiksciojau,vos uzkopiau i kranta.Maudziausi pirma karta per keleta metu.Nuo Ispanijos laiku nebuvau musu juroj maudziusis.Tai oras,tai noras,tai dar kai kas,o dabar spjoviau i viska ir lindau su Mb kartu.Tai nutarem nors nusimaudyt nulekt,kol yra oras.Reik naudotis gamtos dovanota puikia vasara,kai jura po nosim,nereikia jokiu uzsieniniu kurortu.
Dabar tik megzt ir ilsetis.