Va tokie sliopansai
![vartotojo įkelta nuotrauka](https://www.part.lt/img/2779cd4111aff624b8df9aa998743773269.jpg)
![vartotojo įkelta nuotrauka](https://www.part.lt/img/8082ea7f1d594464b51f5704af3dcf6e896.jpg)
Labas rytas,
Luety - tiesiog idiliškas vaizdelis.
Na ką, sode su agurkais prastuma. Pagrindiniai vos bezda, jau ir vytulį užmačiau. Derlingieji kitoj pusėj gelsta. Svogūnai pūna. Reik čiut karščių savaitės kokios ir raučiau svogūnus, nes paskui gali būt bėdulė.
Pomidorų dar nėra tiek, kiek norėčiau. Tikriausiai, kai pradės už savaitės dviejų raust, tai visi vienu ypu. Vakar siaubingai karšta buvo ir atskrido mieliausieji akliai. Trys įbombino.
Labos. Man bitininkystės mokslai miške. Paprasti dalykai, kuriuos galima daryti geriau ir greičiau. Luety tokie batai yra būtini prie šiltų jūrų. Ir labai praverčia Lietuvoje plaukiant baidarėmis, jei vėsesnis oras. Aš agurkus koncertuoja mažus cielus į 0.7 stiklainius dažnai. Ir raugiu.
Kava, ir labai užjaučiu, ir labai juokinga. Aš tai vis nepasimokau, jau kelintą liemenėlę sugadinu pomidorų šiltnamyje. Nusidažo sušilus geltonai žaliai nuo tų pomidorų ir neatsiskalbia. Marškinius kelis paskyrus, tokie spalvoti jau, išskalbiu, vėl apsirengiu, na bet neatskalbiami - tik tam darbui.
Muka, reiks ir man jau tuos svogūnus kitą savaitę gal lupt. Na bet šaknys dar tvirtos. Yra bambioškiu užaugusių ir yra mano skonio, kur pasodinau gerokai vėliau - tokie nedicki rubuiliukai tam kartui.
Šiemet bus vynuogių. Vieną obelį parėmėm. Skiepyta, pusė raudonskruosčiai, o kita pusė panašūs į ananasinius. Taip netolygiai apsiobuoliavo, kad greičiausiai luš perpus nuo geros audros. Apatinės šakos tokios sunkios sunkios, iki žemės nusvirusi. Matyt, kad netinkamai nugenėjom.
Pasimokiau pusdienį. Daug geros info. Dar daugiau klausimų... kuo daugiau žinai tuo geriau supranti, kad nieko nežinai.
Netgi man kaimo vaikui tame bityne per daug gamtos. O apie varmus ir uodus nekalbu. Mano sodyba pasirodo sterili. Bo vėjo perpučiama . Nebedejuosiu
Mano svogūnus pagavus miltligė... dar laikau, nerausiu kol kaklelis neužsidarys.
Ir aplamai, ar pasenau ar metai tokie kad daržas nedžiugina gausa. Užteks kiek bus.