Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 14, 14:15)
Pas musulmonus visada taip  - iki saulės laidos palaidoti  ax.gif
Kiek man teko išgisti žinių ta tema  - deginant 3 paros yra gerai , laidojant nelebai svarbu .
Urnų laikymas namie labai blogai  ir gyviems ir mirusiems...
Luety  sapnavau Jus  tą naktį prieš tėvukui mirštant. Aš stovėjau kažkokiam koridoriuje ir mačiau kambarį guli tavo tėvukas ir esi tu  . Tėvuka kažkokie vyrai pasisodino į vežimuką ir išsivežė .. O tu su kažkuo likai kambaryje . Važiavo pro mane - tėvukas šypsojosi, džiaugėsi  ir  pasakė: Dabar man bus smagu , pavargau ir nebeturiu jėgų su Jais...  man buvo baisu , o jam smagu .
Sapnas juodai baltas.
Aš jo nemačiusi , nepažįstu  bruožų nemačiau , tik žinojau, kad tai jis  .
Viliuosi kad tai  mano vaizduotė...
Bet jau teko  su savais tai patirti ... 
Tikėti tuo neprivaloma  ax.gif

bet jis ne musulmonas.... trys paros išlydėti išjausti ir atsiprašyti....o daugiau mes nieko negalime šiuo laikotarpiu...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 14, 13:30)
bet jis ne musulmonas.... trys paros išlydėti išjausti ir atsiprašyti....o daugiau mes nieko negalime šiuo laikotarpiu...

Muka , sutinku ... tokios buvo tradicijos .
Dabar ne visi tai gali sau leisti .
Gyvus reikia mylėti . Atsiprašyti ir pasibūti .
Čia ir dabar ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 14, 15:17)
Muka , sutinku ... tokios buvo tradicijos .
Dabar  ne visi tai gali sau leisti .
Gyvus reikia mylėti . Atsiprašyti ir pasibūti .
Čia ir dabar ...

kai tai suvoksime tai ir karų bei marų nebus ....ir atsiparašu už tiesmukiškumą morge laiko po 30 eur už parą....verysad.gif teko kaimynka laikyti, kol ieškojau jos artimųjų, dėja kaip žinote viena prie kapo duobės ai plius du duobkasiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 kovo 2022 - 14:34
Žodžiu. Abo durnių laivas, abo mano diedas su policija nesusikalba unsure.gif
Gaunu aš čia kažkada laišką: viršijote greitį ten ir ten, vietoj 50 užfiksuota 63, mokėkit 6 eurus baudos. Nu ką - važiavau ten, tai gal ir viršijau. Pasiguodžiu savo vyrui, o tas: kokią dieną? Gal aš važiavau. O tiksliai - buvau pamiršus, kad ir jis tuo maršrutu yra važiavęs mano mašina. Patikrinau dieną - akurat. Jis važiavo. Nu tada įjungiu baubimą, kad negausi daugiau mano mašinos, dabar visus metus per tave negalėsiu greičio viršyt. Jis sako, kad kažkaip perrašyt galima. Jo, kažkaip, kažin kaip...
Nu ką - sumoku tuos 6 eur. Kitą dieną vėl gaunu laišką apie tą patį, tik dar ir forma prisegta, kurią reikia užpildyt, jei ne aš padariau pažeidimą. Pasiutimas jau kiek praėjęs, tai dar kelias dienas dvejojau - perleist jam ir pasilikt sau. Vis tik nusprendžiu perleist, užpildau formą ir nusiunčiu.
Šiandien skambina jam policija, maždaug, kas sumoka, tas ir kaltas, dabar problema - man turi grąžint tuos 6 eur, o jis per naują turi sumokėt. Sakau, KĄĄĄĄĄĄ? Jie ten visai išprotėjo ar šiaip neturi ką veikt biggrin.gif. Koks skirtumas, kas sumokėjo - nesuprantu. O jei aš pvz. neturėjau pinigų ir paprašiau už mane sumokėti draugo / kaimyno / meilužio / ... /? Tai jie ir bus kalti, nes kas sumoka, tas kaltas biggrin.gif Jei čia tikrai viskas taip, nu tai durnių laivas konkretus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 14, 11:15)
Pas musulmonus visada taip  - iki saulės laidos palaidoti  ax.gif
Kiek man teko išgisti žinių ta tema  - deginant 3 paros yra gerai , laidojant nelebai svarbu .
Urnų laikymas namie labai blogai  ir gyviems ir mirusiems...
Luety  sapnavau Jus  tą naktį prieš tėvukui mirštant. Aš stovėjau kažkokiam koridoriuje ir mačiau kambarį guli tavo tėvukas ir esi tu  . Tėvuka kažkokie vyrai pasisodino į vežimuką ir išsivežė .. O tu su kažkuo likai kambaryje . Važiavo pro mane - tėvukas šypsojosi, džiaugėsi  ir  pasakė: Dabar man bus smagu , pavargau ir nebeturiu jėgų su Jais...  man buvo baisu , o jam smagu .
Sapnas juodai baltas.
Aš jo nemačiusi , nepažįstu  bruožų nemačiau , tik žinojau, kad tai jis  .
Viliuosi kad tai  mano vaizduotė...
Bet jau teko  su savais tai patirti ... 
Tikėti tuo neprivaloma  ax.gif

Dusia,ka tai galetu reikst?
Paskutini vakara ,pirmadieni,sedejom visi trys prie tevuko,jaunesnysis brolis ir sako:teveli,jei tu jau pavargai,nebijok musu palikt.Daryk,kad tau butu geriau,o mes jauni,susitvarkysime.Jei tu jauti,kad tau bus lengviau,geriau,daryk,kaip tau atrodo bus lengviau,tau paciam.
Sekanti ryta,tevukas ir isejo.Brolis sako,kad ko gero jis tiek kankinosi del musu,gal ir gerai,kad paleidom ji. sad.gif cray.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 14, 14:02)
Žodžiu. Abo durnių laivas, abo mano diedas su policija nesusikalba unsure.gif
Gaunu aš čia kažkada laišką: viršijote greitį ten ir ten, vietoj 50 užfiksuota 63, mokėkit 6 eurus baudos. Nu ką - važiavau ten, tai gal ir viršijau. Pasiguodžiu savo vyrui, o tas: kokią dieną? Gal aš važiavau. O tiksliai - buvau pamiršus, kad ir jis tuo maršrutu yra važiavęs mano mašina. Patikrinau dieną - akurat. Jis važiavo. Nu tada įjungiu baubimą, kad negausi daugiau mano mašinos, dabar visus metus per tave negalėsiu greičio viršyt. Jis sako, kad kažkaip perrašyt galima. Jo, kažkaip, kažin kaip...
Nu ką - sumoku tuos 6 eur. Kitą dieną vėl gaunu laišką apie tą patį, tik dar ir forma prisegta, kurią reikia užpildyt, jei ne aš padariau pažeidimą. Pasiutimas jau kiek praėjęs, tai dar kelias dienas dvejojau - perleist jam ir pasilikt sau. Vis tik nusprendžiu perleist, užpildau formą ir nusiunčiu.
Šiandien skambina jam policija, maždaug, kas sumoka, tas ir kaltas, dabar problema - man turi grąžint tuos 6 eur, o jis per naują turi sumokėt. Sakau, KĄĄĄĄĄĄ? Jie ten visai išprotėjo ar šiaip neturi ką veikt biggrin.gif. Koks skirtumas, kas sumokėjo - nesuprantu. O jei aš pvz. neturėjau pinigų ir paprašiau už mane sumokėti draugo / kaimyno / meilužio / ... /? Tai jie ir bus kalti, nes kas sumoka, tas kaltas biggrin.gif Jei čia tikrai viskas taip, nu tai durnių laivas konkretus biggrin.gif

Siaip tai .logikos jokios.Pas mus,jei nesi uzregistraves antro vairuotojo tai paciai masinai,tai niekas negali vazinet,tik savininkas.O kaip del baudos butu,net nezinau,nes pas mus vienas vaznycioja ta pacia masina,tik zinau,jei ateitu bauda,galiu ir as moket ir MB ir kaimyne ir meiluzis/meiluze,kaip Kavasucitrina sako.Svarbu,kad sumoketa.
Viena gyvaciu kampa sutvarkiau,liko dar du ir viskas mano kampai su mezginiais,zaislais,ju nebaigtukais,siulu likuciais,nertu zaislu nebaigtukais,visokiais sudukais is ali,kaip karoliukais,akutes,plaukuciai,sagutes ir dar ,ir dar,ir dar,Iveikiau trecdali,bet gera.Puse maiso juodo siuksliu.Dar trys stalciai rasomojo su visokiais dokais reiks nereiks,perrinkt reikia,kas netinka laikymui lauk,zodziu dar laukia daug darbelio.But gerai viska per diena,nu bet man persunku,geriau po truputi,svarbiausia,kad tas noras nedingtu. biggrin.gif ax.gif
Nu bet gal ne.
Ate,smagu girdet del sunucio. 4u.gif
Muka,vaje vaje,kaip tave tokia jauna,grazia moteriskute puola visokios ligos.Cia gal kokie interferentai is kosmoso tau programas instaliuoja?Nu is kur tau taip?Laikykis,zuikeli,nepasiduok. 4u.gif 4u.gif
Ziurejau Turkojoj kokie sniegynai,tai neitiketina,tokia siluma ten siuo metu turetu but,o pas juos net minus 7 buvo.Zemes asis lenkiasi?
MB isleke i soda,negali ziuret i mano gyvaciu vaikyma,as galiu dabar pamegzt kazkiek.Net smagu pasidare pagalvojus,sirdziai atgaiva.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mmm kavos grožis prisiminiau vieną viešbutį turkuose kur vaizdai nerealūs wub.gif
Luety nei kosmosas nei kas ilgas neradimas priežasties o gydymas tik pasekmių tai duoda. O visa kita gal trūkumas meilės sau, hormonai ir t.t. Ai tuščia jo su tom ligom 4u.gif
Vakar pabėriau porų ir svogūnų laiškinių labai geri Lidl ne pirmi metai auginu rauni visus ropelės beveik nėra bet bais skanus laiškas nair neprarandu vilties užsiaugiti globo. Salierai suskiai tokie boginsiu balkona šiandiena rodė +13.6 gal ir žemuogės žygiuos paskui. dar nieko nepikiavau nes nėra ką ax.gif o sėta vasario 17 ar 18 . Išaugs ne kaži kur dėsis.
Dabar meniu vakarykščia vakarienė su burokėliais man buvo per sunki skrandžiui ieškosu alternatyvos kaip šiandiena bus tinginių balandėliai be ryžių ir su salotomis tiesa ale balandėlius kepsiu orkaitėje 4u.gif psuryčiai tunas su omletu na alyvuoės gražgarstės ir pomidoriukai. Ryte valgyti norisi nes paskutinis valgis buvo 17 o valgysiu 12 gal kokio ghi sviesto rytais pačiulti nes į kavą jazau kas ją tokią sugalvojo blink.gif
Kava rekai užskaita jums daryti tu sumokėjai jis nemoka ir skambinate į VMI kad užskaitą baudos padarytų o gal tau pačiai reikės daryti mano vmi yra forma berods FR0781 ar dar kažkokia bet paskambinus viską tau išaiškins kaip tai padaryti, su žemės mokesčiu tai buvo vienam ta skambinau ir sutvarkiau. Su diedu viskas tvarkoje 4u.gif
Paukšteliai tik cypsi veismas vyksta gamtoje mažu užsikursiu ir aš wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 15, 08:57)

nemačiusi tokio bet kažkaip sukirbino turtai padėtis yra, pasirėmęs ant biblijos o va nepasiekiamas miestas ten kairėje ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 kovo 2022 - 08:03
https://www.healthli...TOC_TITLE_HDR_4
Tik angliskai ,bet muka bandyk sau gauti .
Mano biodinamika sako ,kad tau reikia.
Su edesiu visai blogai.Nieko is leistino nesinori.Valgysiu turbut vakarykstes morku -kopustu salotas.Yra dar mesos.Siandien dar sauleta ir grazu ,vel darze knisimes,rytoj jau lietus ir vel salta.
Einu tempt pomidoru i saule biggrin.gif
Atsakyti
o kaip cucikas Satas 4u.gif
Na grybai .... sakai nors čia kaip antidepresūhą....
Atsakyti
Labas rytas,
Noriu atostogų po tokių vaizdų 4u.gif Gal Italija čia ? O Italijon visada noriu biggrin.gif
Muka jei jau noriu sveikesnio meniu , tai į burokėlių salotas įsipjaustyčiau rauginto agurkėlio ir užpilčiau alyvuogių aliejaus . Net svogūno nedėčiau , nes jam reikia gero skrandžio vakare valgant ... Neskanu ? Vadinasi nesi alkanas ... O jei neskanu mažiau suvalgysi mirksiukas.gif
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti