Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labai graži kava, dėkui Ingrida  :4u:.  Šiandien oras rudeninis. Dar nelyja, nors telefonas žadėjo lietų nuo ankstyvo ryto. Suskyniau vyšnias , suskinsiu šparaginės. Kol leidžia oras.  Vakar ėjau šviežių čiobrelių pirties arbatai į pievą ant kalniuko. Na 200 metrų nuo trobos... Mane pamatęs iš miškelio išpuolė stirninas ir ėmė loti. Net išsigandau... pasikalbėti teko garsiai, biški prisiminiau rusų kalbą. Jei būčiau bėgusi kažin vytusi? Jis lojo, aš rėkiau.  Kelias min.... paskui lėtai apsisuko ir nuėjo į miškelį.  Anas galvoja, kad jis bajoras, o mes kvartirantai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 31 liepos 2022 - 09:33

Liūdna....

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 31, 15:55)
<p>Liūdna....</p>

O kodel kad lyja? Vios spėjau nurauti cibulius, dekavoju tau Dusia už paprotinima sodinti sekliai. Tiesa daug žieduliu bet mislinau gal zyzyklen sumesti džiovinimui smile.gif
Palikau uošvius skaudama širdimi verysad.gif pyko ant manęs o aš net nežinau kuom padeti…. slaugos nenori, slaugytojos namie nenori o va uosviene skundžiasi sunku ir t.t. tai ir pyktelejau ir leptelėjau kaip sužinosite ko jums reikia skambinkite o apskritai turite dukra ir sūnų …. suds ant dūšios …. Ate kaip sveikata?
Bankai …. info jau senai žinau jau nuo 2008 metu … tikslas jų, kad banke nesilankytu ne vienas žmogus, viskas tik nuotoliu…. lengviau užsukti ir atsukti kraniukus…. ir ką tikslai beveik pasiekti ….
Atsakyti
Kodėl Dusia liūdna?Atsitiko kas\/
Imu atostogas,nuduso kompas,tai kavą išsivirikite.Pulsuoja kompas ir neįsijungia.Iš mb rašau,raidės,nieko nesimato,už klaidas atsiprašau.Na bus atostogos. ax.gif
Muka- 4u.gif .
Ate kaip tu?
Atsakyti
Telefone rodė kad prisegė . Norėjau gražia nuotrauka pasidalinti :

vartotojo įkelta nuotrauka

O liūdna , kad antras vasaros mėnuo baigėsi rolleyes.gif

Muka 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas kžkaip išsispręs. O mums moteriškėms dažniau padejuoti reikia , išsikalbėti, negu realios pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 31 liepos 2022 - 17:09
Labos vakare,

man irgi liudna,kad jau ryt Rugpjutis. doh.gif cray.gif cray.gif Lauki lauki,kol bus silta,kai isyla,vasara i pabaiga,dienos ryskiai trumpesnes,labai liudna.
Muka,teisingai viska susakei,tikiuosi ne piktai,o tolerantiskai,kaip tu moki.Reikia ir saves ziuret,o dar tavo tevai neina gi jaunyn.Neprilakstysi i Klaipeda gi kas savaite.Jie gal nori Kaunan,pas tave?Bet nera gerai atitraukt is gimtines,tuo labiau,kad dukra yra ten.Jei nebutu,tik tavo vyras vienas,tada zinoma kazka darytumet.
O mes nezinau,toks jausmas,kad busim nemirtingi biggrin.gif biggrin.gif Kai neziuri i pasa,nieko,nes savijauta ne bloga,o kai jau neapsitarnausim,tai man dzin kur mane des,ar i seneliu namus ar i miska. biggrin.gif
Atsakyti
Ai, jau čia tipo rugpjūtis? bigsmile.gif Nepastebėjau per darbus ir naujų darbų planus.
Jo, Luety, tas dienų trumpėjimas ir jau gana žymus, tai labai liūdina. Bet šįmet matyt per daug veiklos turiu, tai mažiau ir liūdžiu biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Jo rugpjūtis .... jau vėsoka ryte.
Luety nieko jie nenori arba aš nesuprantu....ai yra dukra juolab jie gyvena kartu...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas, 

Imu kavos.  Dėkui Muka  :4u:

Ir vėl mėnesio pradžia, darbai iš pradžios. O dar reikia šparaginės į stiklainius sukišti ir vyšnių uogienės porą litrų išvirti... vakar grįžus tik susitvarkiau , paruoštukai laukia. Nebuvo laiko nei vienos eilės numegzti. Ir dar prieskonių su čiliais ir česnakais noriu pasiruošti. Nerealiai geri sprandinės kepimui. Visko parsivežiau reikia susimalti. Senstu , kad nespėju ? Muka, kai nebepajėgs,  atsiguls ant patalo priims visokią pagalbą... kol kas sunku tik. Bet nereikia nei maitinti, nei vartyti. Man senatvė kai atima protą yra baisi...  smagiai gyvenu, tikiuosi laiku išeiti. 

Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas,

liudnas rytas,be saules antra diena,o kai jos nematau,tai man liudna. ax.gif Bet silta 18 silumos ryte,gal dar islys saulyte.Atidarem barchatini sezona prie juros ir negalim test ax.gif ax.gif
Reik vaziuot surinkt pomidorus,nupjaut petruskas,kazka su jom daryt,o tai,kai prisejau is visu turimu pokeliu supykus,tai ir sudygo visos,neziurint,kad seklos senos ar nesenos,ir kurmis kniso,ir pelenai rause,ir nieko.Va kaip yra,kai per anksti sodini,o kaip yra,kai veliau,arba laiku.
Niekaip neapsisprendziu ka su bulvem daryt.Kast nekast.Man norisi kast,ateis lietus,ten zema vieta,gali ir supudyt.Labai kazkaip noriu iskast.Maza ka sako,kad laikosi,bet musu namely vesu ir taip laikysis,tik reiks kazkaip uzdengt,kad but joms tamsu.
Mezgu tokias dvieju spalvu kojines,vaje,kaip jos man sunkiai gaunasi.Viena numezgiau,ziuriu raste klaida iveliau,palikau emiau megzt antra,ta kazkaip ejosi lengviau,tada nutariau pirmaja ne permegzt,bet megzt is naujo,tai vakar ardziau mezgiau,ardziau mezgiau.Reik labai sukaupt demesi,jei tik mezgu su filmuku ziurejimu,klaida.Sios dienos mezgima vel teks pradet nuo ardymo.Greiciau jas uzbaigt. rolleyes.gif
Atsakyti

Luety sumalk petražoles su česnaku.  Idėk druskos. Sukrauk į stiklainius. Ant viršaus aliejaus šaukštą. Ir šaldytuvan.  Turėsi nuostabius prieskonius...  Bulvės turėtų atvėsti  ir užmigti. Dirva tam geriausiai tinka, ji vėsi.  Bet tu jų iki pavasario nelaikysi  manau... greitam valgymui jos. Tai daryk kaip Tau patogiau.

Atsakyti
Luety, petruškas man atiduok biggrin.gif. Bo mano pirmos nedygo, tai vėlai sėtos antros, kurios irgi nelabai dygo, tai kaip ir neturėsiu smile.gif
Nu va - gyventum čia, tai aš iš tavęs visokio gėrio papirkčiau biggrin.gif
Atsakyti