![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kiek z\inau kaz\kas ambasadoje atlieka notaru funkcijas.
Ir UK saskaita turi generatorius,ten dar kortele kisasi,tiesa lietuviskas nera toks tobulas,bet issiverciam.Osobo,bet ne ant tiek.
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Luety visos UK banke atidarytos sąskaitos turi priekyje raides GB. Tuo trumpu Nr. iš Lietuvos pavedimo nepadarysi. Ar kt šalies. Su įmonėmis dirbam. FA tas pats . Pasitikrink jei netiki.... swiftai tai vieša info, gali rasti. Be to žaisdavome su PaySera, pavedimai būdavo svaras ne dvylika Eur kaip iš banko..
Labas rytas,
Prisiminkim lietuvių kalbą. IBAN lietuviškai tarptautinis sąskaitos numeris.
Jis naudojamas darant pavedimus .
Persijunkite banke kalbą į anglų . Viską suprasit.
Gerai ten kur mūsų nėra...
Lietuvoje dar pavedimai nestringa... nei iš skandinaviško bankų, nei iš užsienietiškų mokėjimo sistemų.
Bjaurus dalykas buvo su Kinija, kai prasidėjo karas , o pas juos karantinas prasidėjo. Iš ten nepaleisdavo nei pavedimų nei prekių.
Mano kaime tik lepeškos... nėra baravykų ar kitų valgomų grybų. Yra bele kiek uodų miške. Kenkėjai.
Luety, nesupratai mano pastebėjimų.... UK banke gyvai negausi visos info apie save. Negali dėl saugumo. Man tai atrodo durnas saugumo reikalavimas. Lietuvoje nuėjęs į banką susitvarkysi visus reikalus. Gyvai. Mes ne tiek skaitmenizuoti? Ne tiek sučipuoti .
Yra Lt tokių bankų kur internetu gali atsidaryti sąskaitas.
Bet man patinka saugesni...
Ingridos Vaikas tikrai ne salotų fabrike dirbo... programeriai pas ją visi trys vaikai. Dvylika metų didelis laiko tarpas.
Kiekviena šalis turi specifikos...
Neturiu sąskaitų. Ir banke nebuvau.
Revoliutas nesiskaito
Buvo kažkada reikalinga ir patogi sistema.
Aš naudotojas, kaip atstovaujantis įmonę. Ir ne vienoje Uk banko aplinkoje. Nes vis būna geresnių sąlygų. Aplinka manęs neišgąsdina jokia. Vienas niuansas man užkliuvo... Kad gyvam žmogui nesuteikiama info apie jį patį. Nenormalu , man kaimietukei atrodo. Man gyvas žmogus šiltesnis nei kompas....
Ate42 o koks turi būti pulsas? Širdelė rimta, gal geriau be priežasties pas.daktarus nuvažiuoti negu pavėluoti... laikykis Brangioji