Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety mano vaikams buvo pradžioje sudėtinga su UK banku . Visur savi reikalavimai ir sava tvarka . Nesikarotosiu . Gal tokios žioplavotos bankininkės pakliuvo , gal mano jaunimas sunkai tvarką perkando biggrin.gif

Gerai ten kur mūsų nėra 4u.gif
Mano pliumpis Nr2
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 liepos 2022 - 17:08

Sveikos🌷

Daug nervų turėjau, tai šiandien migrena, popiet migtelėjau, galvą skauda bais.

Dusia, pliumpis nuostabus. Ukrainietis menkai mezga, bet jai žinau, kitąmet į kitą vietą reiks sodint- vienoj pusėj man didžiavaisiai geriau auga, kitoj smulkiavaisiai.

Ex, pas mane išliko vienas ir sesutė vieną augina. Nuėdė zarazos. Dar nenuraudo bumbuliukai, bet jau yr, jau šakojasi krūmas, didėja. Tuoj džiaugsiuos ❤️

Dėl bankų, tai taip, sudėtinga. Kažkada, kai reikėjo vaikui sąskaitą atidaryt, ir verkiau, ir keikiausi, iki viršūnių daėjau, bet nepraėjo du mėnesiai, susitvarkiau 🥴

Manau, kad ir dėl tų sukčių, ir visoj ES galiojantis terorizmo prevencijos reikalavimai, visa ko daug, viskas užspausta.

Bet kas liečia UK, čia tai daug galėčiau papasakot. Svainiui rumunai 2000 svarų ištaškė, kiek vargo, kol susigrąžino.

Sveikatos sistema šūdina. Gera sveikam arba turinčiam pinigų. Kol iki gydytojo prisimuši, gali galą gaut- su sesute tik bendrauji. O privati medicina žiauriai brangi.

Soc garantijos - svainis kai susirgo nepagydoma liga, bl..ės visą pensiją UK nusuko, vienkartinę 2000 svarų išmoką sumokėjo, o kur 10 metų? Antri metai tąsosi.

Pasakočiau ir pasakočiau. Išvada viena- kol esi darbingas, sveikas, gerai yra visur.

Atsakyti
Susilaužysiu vieną kartą biggrin.gif Kaip pyliau alkūnę į durų briauną... Sužvigau taip, kad net šuo atėjo pažiūrėt, kas darosi biggrin.gif Nu ir nieko. Biškį skauda biggrin.gif

Pou, vaistažoles pasmulkint prieš vartojimą geriau?
Atsakyti

Kava, taip, geriau pasmulkint.

Tu gal kokio Traumeel'io po ranka turėk. Ar kalninės arnikos kokios nors f.f. patepimui, a?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 07 28, 21:01)
<p>Kava, taip, geriau pasmulkint.</p><p></p><p>Tu gal kokio Traumeel'io po ranka turėk. Ar kalninės arnikos kokios nors f.f. patepimui, a?</p>

Bet šiaip laikyti nesmulkintas, taip? Aš laikau taip, kaip surenku ir išdžiovinu - nesmulkintas. Smulkinu tik prieš vartojimą (jei sau) arba pateikdama pageidaujančiam.

Net nežinau, ką tas traumeel'is daro biggrin.gif. Kol viskas gerai baigiasi, tai gal nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 28, 14:30)
* Ane? blink.gif Tai ko jie pas mane tokie neaštrūs? Gal seniai malti... Bet tik ką maišą atidariau - neturėtų būti labai išsivadėję unsure.gif
* * Tikrai gerai suvedė. Ne pirmą gi kartą, blaiviam stovy biggrin.gif. Ir gi kelis kartus bandyt leidžia. Ir ne jam vienam taip buvę. Va, ir Alta tą patvirtina.
* * * Tai va, dėl to suspaudymo ir reiks važiuot.

Tai va, kai nuvažiuosit, banke abi, paprašyk, kad tau padarytų jos el bankininkystę. Taip galima jei ji sutiks. Turėjau mamutės. Gerai buvo.
Atsakyti

Taip, Kava, prieš vartojimą susmulkinti.

Pažiūrėk, čia mano miela profesorė paprastai parašius

https://www.15min.lt...lus-1038-507500

Ir čia labai neblogai, nuosekliai aprašyta viskas

https://www.sveikasz...u_rinkimo_metas

Traumelis nuo visokių sumušimų gerai.

Aną savaitę grybavau ir šaka per timpas perrėžė koją ir sumušė, per rąstą lipau ir neišvairavau gerai. Vidinė mėlynė, guzas toks, o skaudus, rupkė. Namuose traumeeliu iškart tept pradėjau, labai gerai sutvarkė. Vaizdas nebais gražus, nes oda nudrožta, randas, bet sumušimą, mėlynę greit atleido.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 07 28, 21:44)
Tai va, kai nuvažiuosit, banke abi, paprašyk, kad tau padarytų  jos el bankininkystę. Taip galima  jei ji sutiks. Turėjau mamutės. Gerai buvo.

Taip lengvai padaro? Jokių notarų nereikia? Keista...
Ir ne "kai nuvažiuosiu", bet "jei nuvažiuosiu" - kažkaip nedegu noru biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 07 28, 21:48)
<p>Taip, Kava, prieš vartojimą susmulkinti.</p><p></p><p>Pažiūrėk, čia mano miela profesorė paprastai parašius</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/m/id/gyvenimas/laisvalaikis/biomedicinos-mokslu-daktare-pataria-kaip-taisyklingai-rinkti-dziovinti-ir-laikyti-vaistinius-augalus-1038-507500'>https://www.15min.lt/m/id/gyvenimas/laisvalaikis/biomedicinos-mokslu-daktare-pataria-kaip-taisyklingai-rinkti-dziovinti-ir-laikyti-vaistinius-augalus-1038-507500</a></p><p></p><p>Ir čia labai neblogai, nuosekliai aprašyta viskas</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.sveikaszmogus.lt/m/NETRADICINE_MEDICINA-2265-Arteja_vaistazoliu_rinkimo_metas'>https://www.sveikaszmogus.lt/m/NETRADICINE_MEDICINA-2265-Arteja_vaistazoliu_rinkimo_metas</a></p><p></p><p>Traumelis nuo visokių sumušimų gerai.</p><p>Aną savaitę grybavau ir šaka per timpas perrėžė koją ir sumušė, per rąstą lipau ir neišvairavau gerai. Vidinė mėlynė, guzas toks, o skaudus, rupkė. Namuose traumeeliu iškart tept pradėjau, labai gerai sutvarkė. Vaizdas nebais gražus, nes oda nudrožta, randas, bet sumušimą, mėlynę greit atleido.</p><p></p>

Ačiū, pirmąjį straipsnį tikrai skaičius, antrąjį gal - nepamenu smile.gif. Taip ir darau, taip ir renku - šventai laikausi taisyklių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 28, 22:51)
Ir ne "kai nuvažiuosiu", bet "jei nuvažiuosiu" - kažkaip nedegu noru biggrin.gif
Papildyta:
Kokio notaro, jei ji pati sėdi su tavim kartu..
Ačiū, pirmąjį straipsnį tikrai skaičius, antrąjį gal - nepamenu smile.gif. Taip ir darau, taip ir renku - šventai laikausi taisyklių smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 28, 22:51)
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 07 28, 22:56)
Papildyta:

Tai kas, kad sėdi. Ji atiduoda man valdyti jos sąskaitoje esančius pinigus. Tai nelaikoma sandoriu? O jei atsibus po kiek laiko ir pasakys, kad ji nesuprato ar ją apgavo? Nu aš labai ne teisininkė, bet keista, kad lengvai leidžiami sudėtingesni reikalai, o neįmanomi paprastesni.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 07 28, 18:05)
<p>Sveikos🌷</p><p></p><p>Daug nervų turėjau, tai šiandien migrena, popiet migtelėjau, galvą skauda bais.</p><p></p><p>Dusia, pliumpis nuostabus. Ukrainietis menkai mezga, bet jai žinau, kitąmet į kitą vietą reiks sodint- vienoj pusėj man didžiavaisiai geriau auga, kitoj smulkiavaisiai.</p><p></p><p>Ex, pas mane išliko vienas ir sesutė vieną augina. Nuėdė zarazos. Dar nenuraudo bumbuliukai, bet jau yr, jau šakojasi krūmas, didėja. Tuoj džiaugsiuos ❤️</p><p></p><p>Dėl bankų, tai taip, sudėtinga. Kažkada, kai reikėjo vaikui sąskaitą atidaryt, ir verkiau, ir keikiausi, iki viršūnių daėjau, bet nepraėjo du mėnesiai, susitvarkiau 🥴</p><p>Manau, kad ir dėl tų sukčių, ir visoj ES galiojantis terorizmo prevencijos reikalavimai, visa ko daug, viskas užspausta.</p><p></p><p>Bet kas liečia UK, čia tai daug galėčiau papasakot. Svainiui rumunai 2000 svarų ištaškė, kiek vargo, kol susigrąžino.</p><p>Sveikatos sistema šūdina. Gera sveikam arba turinčiam pinigų. Kol iki gydytojo prisimuši, gali galą gaut- su sesute tik bendrauji. O privati medicina žiauriai brangi.</p><p>Soc garantijos - svainis kai susirgo nepagydoma liga, bl..ės visą pensiją UK nusuko, vienkartinę 2000 svarų išmoką sumokėjo, o kur 10 metų? Antri metai tąsosi.</p><p>Pasakočiau ir pasakočiau. Išvada viena- kol esi darbingas, sveikas, gerai yra visur.</p>

Dusia,cia joks pliumpis,grazus megztukas.Saunuole.
Pou,Uk,kaip ir visur yra pliusu,yra minusu.
Neisivaizduoju,kaip gali nujot 10 metu darbo stazo pensijai.?Uk lietuviams pensijos netvarko tol,kol neatsisiunti atrodo 10A forma,kurioje reikia uzpildyt,padaryt israsus is darbo knygutes Lietuvoje,jei jau gauni pensija.MB ilgai nesusitvarke,kol to nepadare.Kai parodysi Lietuvoj kiek isdirbai,tada jie tvarkys savo.Metai negali dingt.Vienkartine ismoka uz ka?Uz sirgima?Is pensijinio fondo niekas jokiu ismoku nesumoka.Kazko nesupranta turbut,gali kreiptis pas lietuves,yra spec kontoros,kurios tai tvarko,zinoma uz pinigus.
Sveikatos sistema dabar visur vienoda.Bet man neteko patirt blogu potyriu.MB isoperavo,uztrunka,kl susistyguoja,Tevelis buvo ziurimas,o niuansu yra visur.Lirtuviam trukdo kalbos barjeras ir tikejimas,kad gydymas bus toks kaip LT su reabilitacijom ir t.t.Cia to nera.Taip privati ziauriai brangi.
O kaip rumunai priejo prie jo saskaitos?Gyveno kartu?

Kavasucitrina,Brolis tokiu budu disponavo tevelio saskaita Lietuvoje is UK.Nuejo kartu,dar budami LT,ten paklause,ar tevelis sutinka,padejo parasa,padare irasa ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 liepos 2022 - 23:17
QUOTE(Luety @ 2022 07 29, 00:15)
Kavasucitrina,Brolis tokiu budu disponavo tevelio saskaita Lietuvoje is UK.Nuejo kartu,dar budami LT,ten paklause,ar tevelis sutinka,padejo parasa,padare irasa ir viskas.

Nu bet įdomiai. Jei pvz. mama man dovanotų savo namą, tai be notarinių reikalų neapsieisim. Kai dovanoja sąskaitoje esančius pinigus - nereikia. Tikrai įdomiai.
Atsakyti