Labas rytas,
saule ritinejas,siandien 11-12 silumos,truputi vejuota,bet isils.
Vakar paskaiciau,bet rasyt nespejau,islekem prasieit pajuriu.Nuejaun 2,5km ale beveik su parpuoliais.Bet dziaugiausi.Si ryta koja vel sustingus,MB istryne,ismasazavo,geriau daug.Siandien namuose turiu daug darbu,tai jau i pasivaiksciojimus neisiu.Turiu laptopa,nebereikia kompo,bet jis dar veikia,tik labai letai.Be to ten yra nemazai medziagos jame padeta,man reikalingos,kartais issiimt reik.Bet dviem kompam ant stalo vietos nebera.Tai reikia pertvarka kazkokia daryt.
Jokiu saules audru nejutau,kaulai ir taip skaudus.
Muka,yra tokie sprando,kaklo raumenu atpalaidavimom pratimai nuo kraujo spaudimo.
https://www.youtube....o...nCE&index=4As bandziau,kazkiek padeda,o ypac kritiniu atveju,kai vaistus uzmirsai,verta pabandyt.
Siaip sapnai kankina,sianakt visa nakti valiau,tvarkiau mamos kapo vieta,matyt ruosiau tevelio atejimui.Is pradziu bijojau eit,lyg nebuvus nuo keliu metu,bijau ka ten rasiu,sapne,bet isidrasiniau,ziuriu viskas like nuo praejusiu visu sventu,emiau valyt,tvarkyt,atejo draugiu pazystamu...nu zodziu ne miegas,o kosmaras.
Man taip nesmagu laukt to laiko,kai bus atsisveikinimas,oficialus,kazkoks marazmas.Zinau,kad jam ten nesmagu,salta,fui,kokia busena kankinanti,kaip islaukt greiciau iki normalaus sutvarkymo,darosi sunku,ir busena dvasine sprogineja.Jau buvo viskas gerai ir vel atsoka,gal as cia prisigalvoju visokiu nesamoniu,nezinau,gi anglijoj visi taip cia laukia,nu bet man neisprasta kazkaip,nezinau.
Einu dirbt kazka,uzsiimt kazkuom,kad mintis nustumt.
Paskaitau jusu,ilgiuosi plepalu,bet daug plepet dar neina.
visoms,ken
ianciom,vargstanciom ,serganciom.Bulit sveikos ir laimingos.