Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 28, 13:24)
Saintlina,prasau neteigti ,ko tikrai nez\inai.
Uz\blokuoja ir viska gerai suvedus,atsitinka visokiu dalyku,korteles labai daz\nai neveikia

Aš nesakau, kad viską bankai daro gerai. Man irgi daugiau iš jų veiklos nepatinka, negu patinka smile.gif ir banke nedirbu, jų teisint neturiu interesų. Tačiau dar nesu girdėjus, kad e-bankininkystę kam būtų užblokavę viską gerai suvedus. Gal buvo kalba ne ta įvesta, ir raidės ar simbolio klavišą spaudė vieną, o pasispaudė realiai kitas. Gal caps lockas buvo įjungtas. Gal klavišas pastrigęs buvo.
Dėl šito Kava gali kartu su mama paskambinti į banką ir atblokuoti - atstatyti pradinį slaptažodį.

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 28, 13:30)
* * Tikrai gerai suvedė. Ne pirmą gi kartą, blaiviam stovy biggrin.gif. Ir gi kelis kartus bandyt leidžia. Ir ne jam vienam taip buvę. Va, ir Alta tą patvirtina.
* * * Tai va, dėl to suspaudymo ir reiks važiuot.

Tai ir man pačiai yr buvę ))) irgi piktinausi labai. Bet pasirodė, kad buvo kalba kompe pakeista, ir vietoj LT raidžių rusiškas rašė. O jų gi nesimato kai vedi smile.gif
Bet visumoj sutinku, pikta ir aš dėl tavo minėtų dalykų - išankstinės registracijos ir kt.
Atsakyti
Su bankais vyksta ivairiu nepatogumu.
Man jau aliarmo sistema isijunge kaz\kada pries kelis metus,kai dar apynormaliai veike.O Iz\raelio pilieciai ,noredami susimoket uz\ NT Bulgarijoje ,patekdavo nemalonias situacijas.Uz\blokuodavo saskaitas ,nieks ir tais telefonais neatsiliepdavo ,manau bandydavo kantrybe,gal persigalvos ,apleis jegos.Jau tada kilo itarimas ,kad cia bus naujasis modus operandi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 28, 14:39)
Tai ir man pačiai  yr buvę ))) irgi piktinausi labai. Bet pasirodė, kad buvo kalba kompe pakeista, ir vietoj LT raidžių rusiškas rašė. O jų gi nesimato kai vedi smile.gif

Viskas gerai su ta klaviatūra ir kalba - po to prie savo banko jungėsi smile.gif
Atsakyti
Taigi rodo jungimosi ip,dieve tu mano.O paskui aiskina ,viskas del jusu saugumo biggrin.gif
Z\iureti filma https://en.wikipedia...ier_(TV_series)
Atsakyti
Aš esu naudotojas... Kasdiena ir ne po kartą tenka prie banko jungtis ar autorizuotis per banką .
Turiu 3 prisijungimo būdus ... Jei vienas kažkuris neveiktų.
Neblokuoja, jei viskas tinkamai suvedama. Tik būna kad kažkuri prisijungimo programa neveikia.
Be to aš labai didelė mėgėja klausinėti , jei ko nežinau. Galiu ilgai ir nuobodžiai , jie paslaugų teikėjai . Aš visada teisi ax.gif
Negatyvas bankams... Tik pagalvokim , kas gi bankams nuleidžia nurodymus , kokią informaciją jie privalo pateikti ? Nuo kada ir ką privalo sekti ? Padėkokit mylimai valdžiai , kad atlyginimo nebegalima mokėti grynais , kad tuoj atsiskaitymai grynais bus kriminalinis nusikaltimas.... O bankams nuleisti nurodymai kada ir kaip ir už ką . Ne patys sugalvojo ax.gif Jiems visas sekimas tik papildomas darbas .
Ir žinau - visada galiu pakeisti banką ... ir jie tai žino smile.gif
Deklaruojant pajamas esu apsimetusi drauge , dukra ir tt... Jei kažkas užkliūna.
Jei sistema durna , aš tarybinis žmogus galiu ją ir išdurti .
Baisiausias dalykas banke būdavo eilės . Gyvos . 2 valandas esu prasėdėjus .
Ps vakar buvau banke , asmeniniai reikalai ...
Tai sutikau du žmones , be registracijos ... Kiek girdėjau prašė pasėdėti ir palaukti , kol juos pavyks įterpti . Buvo kažkokie labai būtini dalykai ? Neišvarė į gatvę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 liepos 2022 - 14:47
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 28, 14:29)
Tik pagalvokim , kas gi  bankams nuleidžia nurodymus , kokią informaciją jie privalo pateikti ? Nuo kada ir ką privalo sekti ?  Padėkokit mylimai valdžiai , kad atlyginimo nebegalima mokėti grynais , kad  tuoj atsiskaitymai grynais bus kriminalinis nusikaltimas.... O bankams nuleisti nurodymai  kada ir kaip ir už ką . Ne patys sugalvojo  ax.gif

Tai arkliui aišku, kad visokios ten anti-pinigų plovimo anketos, grynų pinigų ribojimai yr iš aukščiau nuleisti reikalavimai. Bet, tarkim, bankų skyrių, dirbančių su grynaisiais, pradėjo mažėti gerokai anksčiau nei atlyginimų grynais nemokėjimas ar atsiskaitymų grynaisiais drastiškas ribojimas. O privaloma išankstinė registracija šiuo metu tai jau tikrai ne valdžios nurodyta. Na, buvo nurodyta, bet jau buvo galima atšaukti smile.gif Ir banką galima pakeisti, žinoma. Tik kad pagrindiniai reikalavimai visur vienodi.
Dėl valdžios - tai konservatoriai mano ypač nemylimi. Bet tai kokia valdžia bebuvo atėjus, reguliavimo kryptis nesikeitė. Nieks nesikeičia.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 28, 12:19)
Kajeno pipirai gerokai aštresni už jelapenus. Kajenai 30000-50000 pagal Scovilio skalę, jelapenai ar ne 8000 tik.
Papildyta:
Tikrai negalėjo užblokuoti jei viską gerai suvedė. O dėl skambučių - taip, deja. Pas mus analogiškai.
Dar gerai, jei tą bankininkystę pasidarė žmogus išvis. Blogiau kur kas, jei jos neturi ir dėl visko reik važinėt tuos 100 km. Mano tėvas nesidaro, ir viskas. Ir kiekvienąkart piktinasi, kodėl aš už jį nieko negaliu padaryt - prie Regitros prisijungt, prie banko ir t.t. ir pan.

Kava, už ją tikrai nepaskambinsi, bet gali pabandyti paskambinti kartu su ja. Suspaudysi ką reik, pradės pokalbį ji. Jei ką - perduos tau pokalbį pratęst.

Labai astrus,jei jusu ne,reiskia ikiso feika,gali nest atgal.Jie neissivedeja,bet buna miltuku sudetyje tas stiprumas,o ne kvape.Bet dar jie skirstomi pagal stipruma taip pat.Yra labai stiprus ir ne.
Mano patirtis su LT bankais prasta,MB taip pat.Atrodo,kad salis vien sukciai,ir jie tiek saugo viska,kad net juokas ima.
Uk tikrai daug paprasciau.Turiu su kuo lygint.MB kalba anglu nera gera,tai tenka man uz ji kai kada skaimbint,ir dar UK banke yra opcija,kad as galiu tvarkyt kai ka uz ji telefonu,tik jis turi atsakyt i klausimus pirma,pvz.gimimo data,adresas ir tada liepia duot zmonai kalbet.Ir dar paklausia,ar jis sutinka pvz,kad as tai daryciau.O jie gi nemato telefonu ar MB kalba,ar koks mano kaimynas,bet patiki.O cia mano potyryje,atsidariau LT banke saskaita pries n metu su pasu,kurio galiojima jau pratesiau du kartus,o pas juos to nerodo ir jie skaito,kad mano pasas praterminuotas.Nu nonsensas grynas.Uk net su lietuvisku pasu atsidariau pries dvidesimt metu ir niekas jo daugiau nepraso.Nera cia jokiu smart ID,yra numeriai,kuriuos net uzsiseivint gali ir naudot.Jei tik tau atrodo jog tai saugu.Ir dar daug daug niuansu,ant kiek cia paprasta.Manes nera prase ateit i banka,kazko aiskintis,net skambint nereikia niekada viska sutvarkai pagal klausymyna.
MB lietuviska saskaita uzblokavo del to,kad dave mase klausimu,o jis parase ten lietuviska adresa,su kuriuo buvo atsidares saskaita,paskui suprato,kad reikia rasyt Uk adresa,ir viskas,blokas.Jokie pokalbiai,irodinejimai,kad klientas teisus,Lietuvos bankams neveikia.Nuo zodzio visiskai.Isbandyta,savo atveju,kalbeta,net menedzerio telefono neduoda,neskaito,kad mano atvejas isskirtinis ir as ne LT gyvenu.Jokio teigiamo poziurio i klienta,ir jiems dzin ar tu uzdarysi saskaita ar ne.Mano atveju,ir MB atveju,uzblokavo su virs 200 euru ir dabar atskaitineja neveikiancios saskaitos aptarnavimo mokescius kas menesi.Galeciau rasyt ir rasyt apie LT banku issidirbinejimus.Ir ne tik savo seimos potyrius,bet ir brolis uzklimpo,visada atsakymas,atvaziuokit.Internetas LT bankam duotas velniai zino kam.Gi sakau as ta pasa padarysiu foto ir atsiusiu,sulyginsit foto ana ir sita ir matysit kad tas pats asmuo.Ne ir viskas,turit atvykt.Galiu knyga rasyt apie nesiskaityma su klientu,nenorejima sprest individualia problema,o tik kapot instrukcijas.I skunda rastiska,beje neatsake.Mano buvo LIUMINOR,MB Swedbankas,brolio Sebabankas lyg tais jei toks yra ir visi su savo priciudais.PVz angliskai suprantu visus terminus kokia operacija noriu atlikt,lietuviskai nei velnio.Kai paraso koki pavadinima operacijos,tai be zodyno,zmogus be ekonominio issilavinimo nesuprasi.
UK keiciau mobilu telefona,pasimete prisijungimo duomenys,parasiau situacija,atsiunte naujus prisijungimo duomenis be asmenybes patvirtinimo be nieko,be jokio ID.Zodziu keikiu ir keiksiu abuojuma,nenorejima padet zmogui.Issisakiau biggrin.gif
Buvom sode,sutvarkem cesnakus,jau geri laikymui,isdziuve graziai,bet svogunai kur dziuvo palei lentynos sienini krasta ir baltieji svogunai,dar turi dziut.Perrinkom,aplaupem ir palikom dar dziovintis.As pagaliau iskarpiau pomidoru lapus,ataugas,sakas nereikalingas,buvau apleidus,Kava sugedino mane si ryta bigsmile.gif Pradejo lynot,kol gryzom nustojo,pietus uzsidirbom,einu pietaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 liepos 2022 - 15:48
QUOTE(saintlina @ 2022 07 28, 16:22)
Tai arkliui aišku, kad visokios ten anti-pinigų plovimo anketos, grynų pinigų ribojimai yr iš aukščiau nuleisti reikalavimai. Bet, tarkim, bankų skyrių, dirbančių su grynaisiais, pradėjo mažėti gerokai anksčiau nei atlyginimų grynais nemokėjimas ar atsiskaitymų grynaisiais drastiškas ribojimas. O privaloma išankstinė registracija šiuo metu tai jau tikrai ne valdžios nurodyta. Na, buvo nurodyta, bet jau buvo galima atšaukti smile.gif Ir banką galima pakeisti, žinoma. Tik kad pagrindiniai reikalavimai visur vienodi.
Dėl valdžios - tai konservatoriai mano ypač nemylimi. Bet tai kokia valdžia bebuvo atėjus, reguliavimo kryptis nesikeitė. Nieks nesikeičia.

Pirmiausia taigi iš įmoniu nebepriėmė grynų pinigų . Teko daryti korteles ir įnešinėti į bankomatus ... Ir dar už tai susimokėti . Plėšikavimas viduryje dienos .
Po kovido uždarimo jokia sritis normaliai neveikia . Bankai , sveikatos apsauga , draudimai ir tt... netgi su prekėmis tas pats. Labai gražus pasiteisinimas - strigę tiekimo grandinės biggrin.gif
Neteisinu bankų ax.gif Reikia daug kantrybės ir naglumo šiai dienai .

Nebegirdžiu kaip ten su Snoru baigėsi ? Oficialiai nepaskelbs, bet byla Lietuva pralaimėjo ... O valdžioje buvo TIE tongue.gif
Bjauriausias bankinis dalykas kurį mačiau LT tai Nordėjos banko pardavimas , dvigubas... Visi galai į vandenį vadinasi . Bankas taigi didelis pasauliniu mąstu , nelyginti su Sebu ar kitais esančiais LT . Kad neišlytų ir šešėlio neliktų .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 28, 16:40)
Atrodo,kad salis vien sukciai,ir jie tiek saugo viska,kad net juokas ima.

Taip ir yra...
https://www.delfi.lt...i.d?id=90320427

PS iš dukros telefoniniai sukčiai bandė išvilioti UK "sodros " ar kaip ten vadinasi kodą ( kuris reikalingas darbinantis) .
Skambutis buvo iš UK biggrin.gif Negavo , nes net neturėjo su savimi smile.gif

Luety , 20 metų saugioj aplinkoj gyveni ... mes ne .
O kalbą irgi primiršai ax.gif Nieko nuostabaus .

Laiškai , žinutės , skambučiai iš sukčių kasdienybė biggrin.gif O tu sakai perdėtai saugosi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 liepos 2022 - 16:18
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 28, 15:43)
Plėšikavimas viduryje dienos .
Po kovido uždarimo jokia sritis normaliai neveikia .

Nebegirdžiu kaip ten su Snoru baigėsi ? Oficialiai nepaskelbs, bet byla Lietuva pralaimėjo ... O valdžioje  buvo TIE  tongue.gif
Bjauriausias bankinis dalykas kurį mačiau LT tai Nordėjos banko pardavimas , dvigubas... Visi galai į vandenį vadinasi . Bankas taigi didelis pasauliniu mąstu , nelyginti su Sebu ar kitais esančiais LT . Kad neišlytų  ir šešėlio neliktų .

drinks_cheers.gif

Negirdėjau ir aš apie Snorą, aišku, kad neskelbs. Bet tai o kaip galėtų nepralaimėti?
Nordea kažkaip praleidau, nes visiškai jokių reikalų su ja neturėjau. Ar ne Nordea su kažkuo sujungus Luminoras gavosi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 28, 17:18)
drinks_cheers.gif

Negirdėjau ir aš apie Snorą, aišku, kad neskelbs. Bet tai o kaip galėtų nepralaimėti?
Nordea kažkaip praleidau, nes visiškai jokių reikalų su ja neturėjau. Ar ne Nordea su kažkuo sujungus Luminoras gavosi?

Ieškinys buvo vienas milijardas Eur. Sumokės tyliai iš mūsų pinigų ...

Luminoras perėmęs Nordėjos banko klientus . Parduotas, sujungtas, pakeisti pavadinimai .
Kiek mačiau ėmė lysti pinigų plovimas ... Teko skubos tvarka bėgti iš Pabaltijo.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 28, 15:08)
Taip ir yra...
https://www.delfi.lt...i.d?id=90320427

PS iš dukros telefoniniai sukčiai bandė išvilioti UK "sodros " ar kaip ten vadinasi kodą ( kuris reikalingas darbinantis) .
Skambutis buvo iš UK  biggrin.gif  Negavo , nes net neturėjo su savimi smile.gif

Luety , 20 metų saugioj aplinkoj  gyveni  ... mes ne .
O kalbą irgi primiršai  ax.gif  Nieko nuostabaus .

Laiškai , žinutės , skambučiai  iš sukčių kasdienybė  biggrin.gif  O tu sakai perdėtai saugosi .

Kas tau sake,kad UK saugi aplinka.Esam ir ziopli pagave pradzioj.Yra tu sukciu ir dar kiek,net is Afrikos skambina spamai,Anksciau buvau durna,nepatyrus,puldavau atsakinet i visus ieinancius skambucius,ir jei nesuprasdavau ka praso labai pergyvendavau,kad kazka praradau,baime tokia budavo.Paskui sunus atejes pasake,nustok sokinet,kilnot rageli,tu ne prezidente ir tu niekam cia neidomi ir nereikalinga,tik sukciam.Nepazysti numerio,jis nera tavo kontaktuose ir nekeli.Jei praleisi koki vazna skambuti,paliks balso pasta sekanti karta arba atsius laiska.Ir tikrai,nieko nenutinka,tik galva ramesne ir apsisaugoji nuo sukciu.O man telefono nr nesikeite nuo atvykimo dienos.Telefonus keiciu,o numeri pasilieku.
MB buvo nueme £600 nuo saskaitos nezinom nei kas nei kada,pamatem,paskambinom,paklausinejo,grazino i saskaita bankas,be jokiu dejavimu.Sake Ip is Afrikos.Dar buvo atvejas pries Kaledas,mokejo uz technikine kortele,ir nusinese ja i kita kambari,MB passake jus neturit teises niekur nestis,sumyke kazka ir viskas,po keliu dienu su MB kortele buvo pirktas rubas brangus,po to kvepalai,papildyta sim kortele.Nuejom i banka ,papasakojom,grazino viska i saskaita,pakeite kortele,baigesi viskas.
As kai dirbau ryte parduotuvej,valydavau ja,tai matyt stafas jaunimas issimdavo mano kortele ir nusirasydavo duomenis,ir vis kazkas nupirkta mano kortele,kol nepamatau.Bankas viska grazino,kortele tais metsais keiciau gal 3x.Bankas be priekaistu,grazindavo visas sumas.Isejau is darbo,baigesi viskas.Abejoju kad LT daugiau sukciu,tik tas nesveikas saugojimasis,ir gadinimas klientui nervu.
Atsakyti