Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
nu vos ne vilnoniu kojiniu reikia.Vakar sode vejas,kad gali nunest siltnami,dar papurske lietaus is labai daug jo zadancio debesies,bet vejas ji taip greit praskraidino pro mus,kad nespejo net islyti.O si ryta tik 15 silumos ax.gif
Puokstes rudenines,tik pagalvojau,o jei pana jauna,ar patiks?Nu bet gele,yra gele,turi patikt,tiek meiles ten sudeta,rupescio 4u.gif 4u.gif
Kava kokian prabangi,mmm,aciu,imu be konkurencijos.
Kur visos dinge?Dusia tai miega po keliones,o kitos?Kelkites,jei pas mus jau rytas,tai pas jus pietus,tik Ingrida dirba naktimis. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ingrida man labai gažu šaunuolė 4u.gif
Darbe elktros nėra jaučiu rinksiu šmutkes ir namo dirbti, bet plaukuosena užsisakiau patvarkyti, kad iki vestuvių ataugtų na žodiu nei pakarta nei papjauta smile.gif
Parašiau pareiškimą atostogom ir nuo pirmadienio ax.gif sode reiks padirbėti nes šiltnamis cypia reikia genėti, baigti ravėjimus ax.gif
AA o pas mane šiemet nei paprikų nei baklažanų unsure.gif
Atsakyti
Labos ,
Pakliuvom prie Rygos į kamštį , gerai kad "weizas" išvedė . Bet vis tiek praradome apie 1,5 jei ne 2 val. Avarijos keliose vietose. Taip rašė.
Kava graži , bet aš geriu savo skanią . Pasiilgus ne kelioninės o savos tongue.gif

Graži puokštė Ingrida 4u.gif
Patiks - nepatiks ... Dėmesys svarbiausia , o ne kokios gėlės ten sudėtos rolleyes.gif Bet jau aš tokia nematerialistė biggrin.gif
Baigiau megzti dukrai garstyčių spalvos pliumpį ir pradėjau žydrą. Pasivėriau siūlų kaip tik užteks . Tuoj ruduo , sutąsys ... Mezgasi smagai ir greitai , siūlai stori ir švelnūs . Darbe nėra griežto aprangos kosdo , kolektyvas jaunas . Bus prie džinsų vietoj bliuzonų .Labai jau nekokybiškos medžiagos bliuzonus dabar siuva ... Keli mėnesiai ir spalva nuo skalbimo nueina.
Hiiumoje daug siūlų ir mezginių parduotuvių . Tai žinoma , kad neasilaikiau ir nusipirkau vietinės naminės vilnos siūlų bigsmile.gif Bus kojinėms . Dar biški riebaluoti , avimi kvepiantys . Vaikystę primena smile.gif Mezginių kainos irgi didesnės. Rankų darbo kojinės nuo 30 parduotuvėjė iki 18 turguje ax.gif
Reiktų nuvažiuoti iki kaimo , dažovių bus priaugę .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 liepos 2022 - 09:21
QUOTE(Luety @ 2022 07 26, 08:58)
nu vos ne vilnoniu kojiniu reikia. O si ryta tik 15 silumos ax.gif

Man tai labai patinka +15 ))
Atsakyti

Saintlina mirtinai reikalinga Lesiaus pagalba.  Hektarai nupjautos pievos, hektaras jaunos žolės , o stirninai ryja burokėlių lapus. Pasmaugti maža. Tik nėra kaip pagauti....

Atsakyti

Ingrida, puiki puokštė ❤️

Dusia, kaip smagu, kad jau namuose.

Apie taviškes kojines pagalvojau prie jūros, gaila, kad nepagalvojau, kai dėjaus drabužius.

Šiandien su sesute ir dukterėčia, sūnėnu buvom susitikę. Praėjom mieste tai šen, tai ten.  Nesveiko maisto pakirtom, ledų, bet kartais galima, taip smagu, gera buvo.

Iš ryto į sodą palėkėm, paravėjau, agurkus patręšiau, vieni nepatinka man. Prieš porą dienų kibirą priskyniau mažukėj lysvėj, tėvams, sesei nuvežėm, mums - pasidalinom. Šiandien anytai ir vyro dukriukui priskintus atidaviau.

Stirnos vaišinasi ir pas mus. Kaip tik burokėlius šiandien ravėjau.

Dar morkų neužmatė. Dienų klausimas 🙈

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 26, 17:37)
<p>Saintlina mirtinai reikalinga Lesiaus pagalba.  Hektarai nupjautos pievos, hektaras jaunos žolės , o stirninai ryja burokėlių lapus. Pasmaugti maža. Tik nėra kaip pagauti....</p>

O tai jie ten taip pastoviai ir būna? blink.gif pas mus išlenda iš miško anksti ryte arba temstant tik. Ir tai šiuo metu jau nebesimato, turbūt miške žolės pakanka.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Neišlenda maniškės iš miško,matyt vaikais užsiima.Grybaujant ,girdėjau verkiant vaiką visai šalia. bigsmile.gif
Šiandien reikia suskinti vyšnias skraido aplinkui siaubūnai. bigsmile.gif
Tiesa,moki veži akcijos geros gėlėms.Dar vieną pentinių,bordinę ežiuolę,baltą dar įsigyjau,pamiršau pavadinimą,turiu mėlyną. ax.gif Gaila laiko neturėjau,reikėjo dar pereiti per gėles. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 liepos 2022 - 06:49

Mano ežiuolė iš sėklų auginama, kelios sudygo, viena išliko - dar mažutė visai. Tikiuosi, kitais metais jau gal ūydės. Reiktų nusipirkti jau daigais, nes uš sėkkų ilga daina.

Apniukęs oras, paryčiais nulijo.

Geros dienos!

Atsakyti
Labas rytas,
Stirnų vaikai jau nemenki , liepos mėnesį ruja .
Kur gyvena ir kiek gyvena nežinau . Pievose toks didelis miega. O besiganančių ant laukų bele kiek mačiusi . Miškelis vienas šalia , jaunas. Kitas irgi netoli , senesnis, draustinis .. bet burokėliai skaniau .
Parsivežiau daržovių , serbentų ( raudoni ir geltoni ) . Kažką reikės gaminti ax.gif Būtinai padažiuką su česnaku ir žolėmis ... O kitus gal kažką išbursiu .
Vyšnias skinsiu savaitgalį. Ir česnakus jau reikia rauti -skyla galvos .
Pamačiau kaip skanai Beata kepa burokėlius, užsimaniau iki negaliu . Kepsiu pietums, parsivežiau. Jauni cukraus nedaug.
Paprikos ir baklažananai vargsta šiemet, bet balzilikas bujoja. Pesto gaminti ? Gal "ale pesto" be sūrio ilgaiu laikys ?
Sodinti galiu , ravėti galiu , bet jau derliau dorojimas man visada galvosopis . O jei dar nori biški sveikiau , be cukrų - actų ir tt.
Uogienių niekas nevalgo . Pyragų irgi , visi šeimoj sveikuoliai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vienas pyragas Velykoms , kitas Kalėdoms... Uogienė visai nereikalingas produktas. Naminio vyno dar yra, niekas neužkabina. Yra skanesinių rūšinių . Vienžo visi išlepėliai .
Kiek skaičiu apie ežuoles - jei iš sėklų visada užauga vienodos. Jei nori mandresnių - reikia pirkti daigais . Nes sėjau gelonas ar oranžines, o užaugo aukštos fioletinės...
Ingrida dar bitėms gali pasodinti lastūnę. Labai mėgsta, tik nežinau ką iš jų renka ... ar gauna žiedadulkių ir nektaro , ar tik vieno produkto . Kažkada nupirkau Lidle už 2 EUR . Buvo ant vazono bitė nupiešta 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas.

Ingrida, o tu kažkaip rūšiuoji grupėmis ar pasidariusi kokį planą ar susižymėjusi kur kokios gėlės susodintos? Aš įsivaizduoju, kad pas tave jų tiek daug, kad galima ir pamiršt kur ką pasodinai, pavasarį kol išlenda.. Aš anksčiau taip pamiršdavau kur tulpės, narcizai, tai būna, kad sukasu ar ant viršaus ką pasodinu 🤦‍♀️ Ir dabar turiu narcizų, tų senovinių pasosodinau, bet jau įsmeigiau žymeklį, kad nepamirščiau kur jie. Na, neturiu auginimo ir priežiūros talento su tom svogūninėm gėlėm. Tulpių neauginu jau, kiek dar liko kažkur žemėje, tiek ir gyvena savarankiškai bele kur.

Tvarkau savo braškyną. Išroviau von vieną veislę. Nepatiko. Uogos labai didelės, labai gražios, bet man joms skonio trūksta. Išpirdolinau jas iš savo nedidelės kolekcijos. Atsilaisvino vieta, bet ilgai tuščia nebus.
Oras šiandien darbui geras, apsiniaukę, nevėjuota.
Atsakyti