Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 07 25, 08:57)
jurginai labai gražu, jos kiek žinau reikia labai greit į vandenį merkti po nuskynimo kaip alyvas, hortenzijas... tiesa o hortenzijų neturi? iš jų nustabios puokštės  wub.gif

Turiu hortenzijų 15 krūmų(vieną nulaužė,sutrypė žiemą poilsiautojai sniege,per maža buvo}.Skūpi aš joms,tik pradeda žydėti.Nužydėjusias norius sudžiovinti,pernai,nupurškiau,į vėlinių puokštes visos suėjo.Irgi tokia mintis buvo,na matysime. ax.gif
Luety,eik tu nenusimano manau tie vyrai apie puokštes. biggrin.gif
Suskyniau pomidorus raustančius,vistiktai purkšiu su infinito,labai jau negražūs lapai atsiranda. ax.gif Dar galvoju raudonėliai ir rūžavi ir balti žydi,lofanta,padaryti kvepiančią puokštę,išpus man tie prieskoniai didumą. mirksiukas.gif Matysiu kai dėsis. ax.gif Gaila ežiuolės tik pradeda žydėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 25, 08:10)
Turiu hortenzijų 15 krūmų(vieną nulaužė,sutrypė žiemą poilsiautojai sniege,per maža buvo}.Skūpi aš joms,tik pradeda žydėti.Nužydėjusias norius sudžiovinti,pernai,nupurškiau,į vėlinių puokštes visos suėjo.Irgi tokia mintis buvo,na matysime. ax.gif
Luety,eik tu nenusimano manau tie vyrai apie puokštes. biggrin.gif
Suskyniau pomidorus raustančius,vistiktai purkšiu su infinito,labai jau negražūs lapai atsiranda. ax.gif Dar galvoju raudonėliai ir rūžavi ir balti žydi,lofanta,padaryti kvepiančią puokštę,išpus man tie prieskoniai didumą. mirksiukas.gif Matysiu kai dėsis. ax.gif Gaila ežiuolės tik pradeda žydėti. ax.gif

Mano ezuole jau zydin apsipylus ziedais,gaila nuskint irgi,bet paskui jau ne tokie grazus buna ziedai.As daug jos nedziovinu,keleta ziedeliu,po to dedames i arbata po 1 galvute.
Atsakyti

Labos, 

Šiandien kelionė namo. 

Man kelionės visada gerai, čigono  genas pas mane. Nepabodo, neprailgo.

Gražiausios puokštės laukinių gėlių  :4u: 

Mano hortenzijos dar nežydėjo.  Ežuolės tik tik. 

Pelnas gerina nervinę sistemą? O ne atvirkščiai? Ar tik bitrėslė durnumo duoda?

Muka, teisingas sprendimas dėl poilsio :4u:  atsigausi :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti
Na pelnas aisku gerina nervu sistema.Cia jau tiksliai galiu pasakyt.Nuostoliai blogina biggrin.gif
Siaip tai nei pelynai nei valerijonai nera nervu sistemos gyduoliai,priesingai populiariam isitikinimui.
O bitkresle nuo apvaliuju kirminu terapinemis dozemis.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 25, 09:20)
<p>Labos, </p><p>Šiandien kelionė namo. </p><p>Man kelionės visada gerai, čigono  genas pas mane. Nepabodo, neprailgo.</p><p>Gražiausios puokštės laukinių gėlių  4u.gif </p><p>Mano hortenzijos dar nežydėjo.  Ežuolės tik tik. </p><p>Pelnas gerina nervinę sistemą? O ne atvirkščiai? Ar tik bitrėslė durnumo duoda?</p><p>Muka, teisingas sprendimas dėl poilsio 4u.gif  atsigausi 4u.gif  4u.gif  4u.gif </p>

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 25, 09:53)
Na pelnas aisku gerina nervu sistema.Cia jau tiksliai galiu pasakyt.Nuostoliai blogina biggrin.gif
Siaip tai nei pelynai nei valerijonai nera nervu sistemos gyduoliai,priesingai populiariam isitikinimui.
O bitkresle nuo apvaliuju kirminu terapinemis dozemis.

Pelynas ne tiesiogiai,bet gerina nervu sistema
https://zoleliuarbat...s-pelynas-gydo/
bet po zarnyno floros pagerejimo,geriant pelyna,pagereja visos funkcijos.Cia jau mano potyris toks.Gal as kokiu nors jo medziagu turiu mazai,bet laiks nuo laiko man jo truksta ir norisi.Bej M.Lasinskas labai daug raso apie ji ir kaip ji vartoti.
Atsakyti
Britkėslė į puokštes geri tinka ir džiovinta gražiai atrodo.Mačiau tik pradeda žydėti mano krašte. ax.gif
Oi negaliu ,pas mb,kur miega pusėje namo, kas rytą atskrenda iš miško ne balandis,panašus,didesnis,man atrodo kur geltonomis akimis būna.Atsitupia,kai prašvinta ir ūbauja.Einu į tuliką,pabaidau,paskrenda į mišką ir toliau ūbauja.Ankščiau galvojau pelėda vakarais taip ūbauja. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 25, 09:20)
<p>Labos, </p><p>Šiandien kelionė namo. </p><p>Man kelionės visada gerai, čigono  genas pas mane. Nepabodo, neprailgo.</p><p>Gražiausios puokštės laukinių gėlių  4u.gif </p><p>Mano hortenzijos dar nežydėjo.  Ežuolės tik tik. </p><p>Pelnas gerina nervinę sistemą? O ne atvirkščiai? Ar tik bitrėslė durnumo duoda?</p><p>Muka, teisingas sprendimas dėl poilsio 4u.gif  atsigausi 4u.gif  4u.gif  4u.gif </p>

Lengvos ir smagios kelones namo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety,ta nuoroda kur idejai ir ten kas parasyta ,tai biski taip sakant diletantiskai.Atsiprasau .
Atsakyti

Ingrida, jei turi, daryčiau iš flioksų, ežiuolių, monardų, dar baltų kraujažolių įdėčiau, levandos kelias šluoteles, raudonėlį, žalumyną įterpčiau - turėtų gautis gaivi puoštė.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 25, 11:05)
Luety,ta nuoroda kur idejai ir ten kas parasyta ,tai biski taip sakant diletantiskai.Atsiprasau .

Zuikeli,nereik atsipeasinet. 4u.gif 4u.gif Zinau,kad diletantiskas,bet pagrindai surasyti. biggrin.gif biggrin.gif
Parsinesiau sakas pries pat zydejima,turiu dar ankstyvu pavasariniu.
Pomidoru viedras,12 kumeliniu cukiniju :oh:atidaviau draugei lietuvei,ji megsta tokias,pasieme visas,dabar jau vaziuosiu dazniau ir skinsiu mazas,man skaniau mazos.
MB bulviu pasikase,burokeliu issirove,jam bus pietums liuks.
Atsakyti
Ten paveikslelyje yra kietis, aprasymas lyg apie absintium,o nobelio premija gavo artemissia.
Tikrai minejau ,kad diemedis yra arciausiai nobelio premijos.Artemissia lietuvoje nei uk neauga biggrin.gif
Pas mane baklazanu sezonas prasidejo. biggrin.gif
Keisti kaz\kokie ,mazi ,bet skanus.O is parduotuvines paprikos seklu tai visos benetono spalvos ir formos uz\augo biggrin.gif
Atsakyti
https://www.part.lt/...8efa0822740.jpg
https://www.part.lt/...957a586d745.jpg
Gavosi,kas gavosi. ax.gif
Pou,flioksai antramečiai,dar gailiu ir kai kurie tik pradeda žydėti.Monardą prieš savaitę tik nusipirkau. ax.gif Levandos per mažos.Raudonėlio įdėjau ir lofanto. ax.gif Nebe prismenu kaip sulankstyti pakavimo popierių,teks pas pažystamą užbėgti į gėlių parduotuvę,kad prisiminti.Kai metus nesusiduri su tuo,pasimiršta. ax.gif
Prasilėkiau prieš vakarienę mišku,gerai kaimynė sakė,atėjųsi pirkti medaus,vakar pilną buvo grybautojų,nepaklausiau,tai tik trys baravykai ir 10 raudonikių.Rudmesės pasirodė jau kelios.Dar ir po manęs liko porelė miške. ax.gif
Suskyniau 8.5 kg dar grįžųsi juodųjų serbentų,rytoj dar 1.5 liko kg,yra užsakymas. mirksiukas.gif
Dar spėjau ir du šiltnamius nupurkšti,na negražūs darosi pomidorai. ax.gif
Atsakyti