Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2022 07 22, 09:08)

as si ryta dar 300g lengvesne  yahoo.gif  yahoo.gif Labai laiminga.. Zinoma,nueit 4-7km negaliu,bet i antra auksta savo miegamaji lipu be dusulio ir sirdies permusimu,iki masinos nueinu be dusulio ir poilsio

Kaip smagu skaityt thumbup.gif šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 22, 15:34)
Kaip smagu skaityt thumbup.gif šaunuolė  wub.gif

Pavargau,nusitrepsejau,ryt mano svente.Einu miegot ,labanakt.
Saintlina,aciu,man irgi labai labai smagu.
Atsakyti

Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Saintlina,pas mus irgi miškas už 50 m.Bet gi negrybingas velnias.Atrodo irgi lygiai taip pat susodintos eglė.
Pernai pietaujame su vaikais terasoje.atvaro dvi moteriškės su mašina.Pasistato netoli mūsų ir varo per lauką miškan.Po pusvalandžio atgal.Klausiu ką nors radote?Sako ne.Bet fb rašo,visur dygsta grybai.Nė velnio gali pravaikščioti visą dieną ir nieko nerasti. ax.gif
Kaip ir mes vakar,veltui mb tempiau į mišką,pš.Tai jis dar kelis šilbaravykius rado,aš kelias voveraites,bet baravyko nei vieno. bigsmile.gif
Luety,gražios šventės. 4u.gif wub.gif
Atvažiuoja vaikai,eisime papietauti į miestą,mamą pasiimsime,man atkris gaminimas. mirksiukas.gif Rytdienai šašlykus užraugs sodybon. ax.gif
Atsakyti

Labos, 

Ingrida, teks pasėti grybus tame miške kur už 50 metrų. Kai nuvalai grybus likučius ten... ar kelis senus grybus nunešti....po kelių metų galima tikėtis.

Luety gražios šventės :4u: 

Geriu kavą ant jūros kranto... pasaulio pakrašys. Tikiuosi nenukristi :D​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar turėjau prisiminimų vakarą. wub.gif Papietavome Čičinske,aišku čičinsko kepsniai,tada praėjome centru miesto,šimtą metų nesilankėme,jaunystės parku ir vyšnia ant torto,kur gyvenome ankščiau sutiktos gyvos kaimynės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 24, 06:51)
Labas rytas.
Vakar turėjau prisiminimų vakarą. wub.gif Papietavome Čičinske,aišku čičinsko kepsniai,tada praėjome centru miesto,šimtą metų nesilankėme,jaunystės parku ir vyšnia ant torto,kur gyvenome ankščiau sutiktos gyvos kaimynės. wub.gif

Labas rytas,

atsvesta,labai smagiai,ramu.
svoris uzlipo,bet to ir tikejaus,neribojau saves,susikaupe skysciai,per pora dienu susitvarkys.
Dienos puikios,gaila,lietaus nera,nei ne karsta,kas gerai,max 26.Toki ora as megstu.
Grazaus sekmadienio visoms.
Atsakyti

Labos ,

Saloje vėsiau. Šiandien lankom švyturius.  Užburianti Estijos ramybė... o saloje dar mažiau žmonių, dar lėčiau viskas. Pirmą kartą pamezgiau prie jūros. Kaip gerai   kad dar yra pirmų kartų  :D​ 

Ingrida smagu tokios dienos :4u: 

Luety svarbiausia nestresuoti :4u:  Viskas pamažu. Šaunuolė  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mano svečias šiandien pageidauja puokštės žmonai(jos gimtadienis),sunku nepažystant žmgaus. ax.gif Ar laukinę puokštę ar užteks lelijos šaką ?Na reikės sukurti,mėgstu tokius iššukius. mirksiukas.gif Dar norėjo atvirutės,na iš kur kaime aš paimsiu?Matyt reikia įsigyti?Pasiūliau pyragą iškepti,parašė,na kam jūs čia apsikrausite?Nesunku gi.Dar įpilsiu šiek tiek pienių vyno jauno.Vakar užraugė mb juodųjų serbentų. mirksiukas.gif

Nusipirkau krepšiuką grybams,visi sulūžo,naują peiliuką su šepetėliu valymui iš karto grybams.Reiks vakare išbandyti. bigsmile.gif

Luety,kaip šventė praėjo?
Dusiuk,patiko kelionė? 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Ingrida rimtai nusiteikusi grybavimui tongue.gif dar naujus botus ir ploščiuką biggrin.gif
Aš manau jeigu prašė puokštės tai tikrai labai gražu lauko gėlių puokštė wub.gif eina sau dar yra romantikų wub.gif
O aš penktadienį ėmiau ir užsisakaiu Eglės sanatoriją 2 naktis ir paksui plius aqua viešbutį o taupai taupai ai susisuksiu 4u.gif cypiu kaip reikia normalaus poilsio, nes sode kaip varlė liukt ten liuokt kitur ir ant vietos unsure.gif daug užsiplėšiu vienu ypu taip ir gaunasi ... o vakar išvis po 15 val nedirbau o rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 07 25, 08:20)

Aš manau jeigu prašė puokštės tai tikrai labai gražu lauko gėlių puokštė  wub.gif eina sau dar yra romantikų  wub.gif

Apsidairiau jau vakar pievų nebėra. ax.gif Jei jurginų daug priskinčiau,pats žydėjimas?Bet man jurginai kaip nesilaiko skinti? mirksiukas.gif Dar kažko pamaišyčiau,išpūsti puokštę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 25, 10:40)
Apsidairiau jau vakar pievų nebėra. ax.gif Jei jurginų daug priskinčiau,pats žydėjimas?Bet man jurginai kaip nesilaiko skinti? mirksiukas.gif Dar kažko pamaišyčiau,išpūsti puokštę? bigsmile.gif

jurginai labai gražu, jos kiek žinau reikia labai greit į vandenį merkti po nuskynimo kaip alyvas, hortenzijas... tiesa o hortenzijų neturi? iš jų nustabios puokštės wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

pas mus totaliai atveso,tik 19 siryta ir vejas,be saules,bet vakar sutino kaip reikiant.Jau norisi vesumos.
Svente atejo ir praejo,tik tiek,kad artimieji susirenka visi vienon kruvon ir tai jau smagu.
Man irgi jau reikia pagert kazkokiu valerianku ar pelyno kursa pravaryt,nes esu ant emociju,daug sapnu,ypac su senai mirusiais,daug buvusiu praeitiyje seimos ivykiu issoka sapne,emocijos cia pat.Viskas be priezasties,o gal jaudulys gimkes.Man po depresijos uztenka pirsta parodyt,kaip zmones sako,ir emocijos verziasi,jei ju netramdysiu.Labai jautri pasidariau.Bijau,kad senatve,jei sulauksiu nereiktu praleist kokiam beprotnamyje. ax.gif wub.gif Kazkaip pajauciau siemet,kad esu labai jautri.Jei viskas ramu gyvenime,be rupesteliu,nuotaika superine,viskas gerai,bet jei tik menkas rupestelis,tai jis man kalnu stojasi.Gal reik laiko,ar dar vaistu,nezinau.
Grazi kava,su ramuniuku.
Ingrida,o tai tu neaptarei mazdaug kokia puokste jis noretu,lauko geliu,darzelio geliu.Nors ne visi vyrai gaudosi.
Atsakyti