Labas rytas,
pas mus totaliai atveso,tik 19 siryta ir vejas,be saules,bet vakar sutino kaip reikiant.Jau norisi vesumos.
Svente atejo ir praejo,tik tiek,kad artimieji susirenka visi vienon kruvon ir tai jau smagu.
Man irgi jau reikia pagert kazkokiu valerianku ar pelyno kursa pravaryt,nes esu ant emociju,daug sapnu,ypac su senai mirusiais,daug buvusiu praeitiyje seimos ivykiu issoka sapne,emocijos cia pat.Viskas be priezasties,o gal jaudulys gimkes.Man po depresijos uztenka pirsta parodyt,kaip zmones sako,ir emocijos verziasi,jei ju netramdysiu.Labai jautri pasidariau.Bijau,kad senatve,jei sulauksiu nereiktu praleist kokiam beprotnamyje.
![wub.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wub.gif)
Kazkaip pajauciau siemet,kad esu labai jautri.Jei viskas ramu gyvenime,be rupesteliu,nuotaika superine,viskas gerai,bet jei tik menkas rupestelis,tai jis man kalnu stojasi.Gal reik laiko,ar dar vaistu,nezinau.
Grazi kava,su ramuniuku.
Ingrida,o tai tu neaptarei mazdaug kokia puokste jis noretu,lauko geliu,darzelio geliu.Nors ne visi vyrai gaudosi.