Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2022 07 21, 14:09)
Jei tinsta čiurnos dėl limfos - reik judėti, vaikščioti. Baigsis tinimai.

Saintlina, būna dažnai užburtas ratas - sanarių ar kt problemos . Prisėda trumpam , o atsikelti jau nepavyksta ...
Pyksta ant manęs, bet ... 10 000 žingsnių arba 7 km. Kasdien.
Man pavyksta 4 iš 7 .Džiaugiuosi jei 5 iš 7
Natūrali atranka įsijungia ... Su gamta nepakovosi.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 21, 13:30)
Saintlina, būna dažnai užburtas ratas  - sanarių ar kt problemos . Prisėda trumpam , o atsikelti jau nepavyksta  ...

Na taip, žinoma. Bet reik stengtis. Geriausia, žinoma, kol nėr tų problemų smile.gif bet čia lengva pasakyt, bet sunkiau padaryt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar vistiek pavakary nulėkiau į mišką,pusę kibirioko baravykiukų pasirinkau,kelis raudonikius.Supjauščiau ir į šaldiklį. ax.gif Kai miškas už 2 km griekas nepralėkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi tu Ingrida nenuorama 4u.gif
gal aš kosmoso bet čiurnos sutino nuo vaikščiojimo ir trepsėjimo virtuvėje ax.gif
Šiandiena darbas iš namų smile.gif tai nuo 6 baigiu susitvarkyti darbelius ax.gif
Atsakyti
Taigi namu ruosos darbai yra pats blogiausias dalykas .Labai kenkia sveikatai.
Siaip jau grybavimas yra daug geriau ,nei baliu ruosimas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 22, 08:24)
Siaip jau grybavimas yra daug geriau ,nei baliu ruosimas.

Pritariu. wub.gif wub.gif Jokių dietų nereikia kilogramai krenta. mirksiukas.gif
Skinu juoduosius,bimbalai puola negailestingai. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

as si ryta dar 300g lengvesne yahoo.gif yahoo.gif Labai laiminga del to,kad vis juda tie mano lasinukai,kad nesustoja.Smagu be galo.Su lasiniu tirpimu ateina energija,judesys.Kelenai skauda tol,kol neismankstinu,tada nurimsta.Zinoma,nueit 4-7km negaliu,bet i antra auksta savo miegamaji lipu be dusulio ir sirdies permusimu,iki masinos nueinu be dusulio ir poilsio,dar kiek ir imsiu vaiksciot toliau ir toliau,kad tik sanariai nepavestu.Apie odos bukle negalvoju,tebus kaip bus,ne jaunikle,man sveikata svarbiau uz isvaizda odos.
Ryte vejuota ir 16 tik silumos,nu bet ir gerai,man tinka.
Atsakyti

Labos, 

Mes jau LV. Kiek tos Latvijos. Tik 

Rygą apvažiuoti yra reikalų  :D 

Luety  :4u: 

Aš turiu tą storumo geną. Jei nežiūrėčiau ką valgau ir nejudėčiau 90+ ir dar + turėčiau. Bet turiu fobiją... būti tokia stora, kad nesusilenkti batų apsiauti. Ar nespėti kartu su MB . Nu jau ne...

Va trepsėjimas virtuvėje tikrai ne ėjimas. Kojos pavargsta. Kaip ir nuo ilgo sėdėjimo.

Atsakyti
Dusiuk,o kaip šlaunys,jei turi tą geną?Mb sesuo turi tą geną.A.a. anyta buvo labai stambi moteriškė.Visą gyvenimą kopimas į kalnus,dviračiai,tai išsilaikė kūda,nes ir vyrą gavo labai kūdą ir nedidelio ūgio.Bet va šlaunų niekaip nesuploninsi. ax.gif Ir dabar į mokyklą važiuoja beveik kasdien su dviračiu,nors jau pensininkė. ax.gif
Bijojau kad iš vaikų kas nors tą geną nepaveldėtų.Mažasis kaip turi tą geną,šlaunys šiek tiek storokos.Bet irgi juda visą laiką,sportuoja. ax.gif
Laukiame nuotraukų iš kelionės.Gražių vaizdų. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 22 liepos 2022 - 11:37
QUOTE(Muka @ 2022 07 22, 08:08)
Labos smile.gif

Oi tu Ingrida nenuorama  4u.gif
gal aš kosmoso bet čiurnos sutino nuo vaikščiojimo ir trepsėjimo virtuvėje  ax.gif
Šiandiena darbas iš namų smile.gif tai nuo 6 baigiu susitvarkyti darbelius  ax.gif

Nuo trepsėjimo virtuvėje man irgi kojas paskausta )) o va nuo normalaus ėjimo - nea.
Atsakyti
Kalbinu mb ,važiuojant į miestą,prasukti iš kelio apie 7 km į baravykino vietas.Nežinau ar pasirašys? ax.gif Kažin tokiame karštyje ar pasirašys.Baigia fb iš proto išvesti su nuotraukomis grybų. bigsmile.gif Jei ne kelsiuosi rytoj 5 ir pati važiuosiu. ax.gif
Saulė pasisuko,galima vėl skinti serbentus,kol svečiai atvažiuos.Jau pilnai sunokę,šakos lūžta.Tai dar mažesni kitoje vietoje pilni krūmai,tie keliaus vynui.Kitą savaitę ir vyšnios bus pats tas vynui.Sodyboje senovinės vyšnios nedidelės niekur kitur nepanaudosi. ax.gif
Bijau pagalvoti,jei dar agurkai prasidės............ blink.gif
Šiandien pirmą kartą gyvenime paėmiau į rankas varlioką.Leidžiu kibirą kriauklėje grindims plauti su skuduru,plaukioja gražuolis.Kur dėti?Su ranka išėmiau.Ką reiškia kaime pagyventi. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 22, 06:52)
Kai miškas už 2 km griekas nepralėkti. mirksiukas.gif

Pas mane miškas už 30 metrų, bet neinu )) tiksliau - einu pasivaikščioti. Baravykų nėr, voveruškų nenoriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 liepos 2022 - 15:33