Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

https://www.dailymai...really-was.html
Atsakyti
Ten buvo N.Makiavelio citatos ir van rijn <anatomijos pamoka pas gydytoja N.Tulpa>
O daily mail raso ,kad trecfdalis teigiamu testu buvo klaidingai teigiami.Tai jau irodyta ir kaip vakaruose iprasta ,skaiciuojama kiek tai kainavo.
Vakar kai kuriuose sluoksniuose buvo statoma labai didelem sumom.Rytoj jau bus aiskiau ,kas laimi sitame iskreiptame kazino.
O namuose siryt buvo -6 .Bet ryta vejas pasikeite ,saulute tokia silta ,todel pasodnikai ir suniukas buvo isguiti lauk saules voniu priimti.
Kelias dienas jau perejau ant visai be angliavandeniu ,siandien jau truputi duonos su silke ir avokadu valgiau.Pazadina manyje ta baltymu dieta madam stalin ,bet tik taip svoris efektyviai krinta.
Kadangi jau saule sviecia ,o ismintingaji siaures veja keicia vakaris ,eisiu darzan.Pasiilgau .
Atsakyti
Labos ,
Imu kavos , kol pienukas neįpiltas, dėkui Ingrida 4u.gif
Širyt katė bandė mane anksti pažadinti medžiodama žaislinę pelę . Gal 6 val. Bet aš apsimečiau , kad jos negirdžiu . Ant kito šonelio ir iki 7,30 pramiegojau ... MB jei miegama tai tik patrankos pažadintų ax.gif
Kitą savaitę ir aš mažinu angliavandenius. Manyčiau, jau galima, sau nepakensiu . Pavasaris ant nosies mirksiukas.gif
Luety , jei jau reikia lazdos tai rimta . Užsisėdėjai per žiemą ! Sporto klubai pas jus jau atidaryti ? Vien tam ten verta eiti , kad galėtumei kokybiškai judėti savo darže 4u.gif
As jausdavau kojos sustingimą ilgiau pasėdėjusi su mezginiu ar prie kompo . Skausmo vaikštant nebuvo , Maltoje 14-16 km drąsiai . Dar geriau tai kojai buvo judant ... Kadangi žinau , kad tokių dalykų negalima ignoruoti , tai nebelaukiau , ieškojau pagalbos. Juolab , kad turiu kur . Po kokių metų nieko nedarymo ( taigi neskauda labai ) būtų rimti pakitimai . Žmogaus organizmas visuma tongue.gif
Gražaus sekmadienio 4u.gif

Atsakyti
Nuo ketvirtadienio žinojau, kad šiandien bus kepami šašlai. Nu labai prisireikė mano vyrui.
Iškepė. Pririjau. Bet dėl manęs jų gali gyvenime nebūt biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pi diena.Diena kai mano sirdis apsigyveno atskirai ,diena kai atsidare antrasis frontas,kai Iranas atakavo NATO,ir niekas ne pypt.
Ir mano megstamiausias
Tadam,audra galilejos juroje.Labai simboliska sakyciau.
Atsakyti
Labos smile.gif

Gausiu pastabų dėl sveikatos todėl neaprašysiu padrabnei vakar dienos reziume iki greitukės nepriėjau...
Miltų, makaronų ir aliejaus neužsipirkau manau be sayulėgražų išsiversiu irigi smile.gif taukų lydytų turiu reiks dar pasilydysiu 4u.gif
Aqua o tu gali įmesti savo meniu mažiau anglių ax.gif maniu šios dienos panašei bus toks 2 kiuašių omleto suktinukas su 5 šeri pomidorais rukola salotomis, vienas mažas avokadas ir 6 alyvuogės įdarytos su migdolais. Vakare net nežinau ko norėti bet bais noriu burokėlių su riešutais ir majonezu bei kokio mėsgalio ax.gif žinia kava kava kava...
Ryte po priepuolių jėgų nėra nikeo kitą savaitę pas šeiminste kraujo darymas išsiprašysiu prie inkstų, kad padarytų kepenų ir kasos fėermentus. 4u.gif
Pavasariu šyryt taip kvepėjo net nesinorėjo eiti į ta varinį pastatą įkvėpiau porą gurkšnių gaivaus oro pasigrožėjau iš tolo Nmeunu pasidžiaugiau, kad nestoviu spūstyje mašinų ir ....
Ačiū už kavą jos man tikrai reikia 4u.gif
Geros dienos biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 14, 08:56)
Pi diena.Diena kai mano sirdis apsigyveno atskirai ,diena kai atsidare antrasis frontas,kai Iranas atakavo NATO,ir niekas ne pypt.
Ir mano megstamiausias
Tadam,audra galilejos juroje.Labai simboliska sakyciau.

Aqua su tavo dienaw PI ir ar senai tai įvyko? o paie šią ataką net pagooglinau nebent pripaišyti 2020 metų galiu?
O paveikslas man kažkaip priminė Aivazovskio "deviatij val" labai labai gražu ir Jėzaus paskui ištarti žodžiai man siejasi su tuo, kad reikia tikėti 4u.gif
39 Jis atsikėlė ir uždraudė vėją ir tarė jūrai: "Ramybė, būk likusi". Ir vėjas nustojo, ir buvo labai ramus. 40 Jis jiems atsakė: "Kodėl taip bijote?" kaip jūs neturite tikėjimo? Evangelija pagal Markas 4: 35-40.
Atsakyti
Siaip gi vejas yra dievo isikunijimas .Ir taip Aivazovskio devintoji banga ir audra galilejos juroje yra dienu ,kai pasaulis gyvena uz kritines ribos,paveikslai.
Sveikata si savaitgali visiems paslijo,saule ismete doze vainikines mases,penktadieni ,tai as miegojau sestadieni,visiems buvo apyblogiai vakar.
Valgyt is vis nensinori ,tuo angliavandeniu atsisakymas ir pasizymi,kad dingsta noras valgyt.Tie kas atsisake maisto savaitgali,lengviau pakele,todel ir sakiau ,atsisakykit cukru ant savaitgalio.Gi viskas mano postuose.
Saslykai gerai ,teriaki marinuota mesa ir zuvis yra sveika,lengvai pafermentuota irgi sveika,azotas jau truputi apdorotas mesoje buna.
Is postu muka,sprendziu kad vel turejai kazkoki pilvo epizoda biggrin.gif Sanariai turbut visiems skaudejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 kovo 2022 - 08:23
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 14, 09:18)
Siaip gi vejas yra dievo isikunijimas .Ir taip Aivazovskio devintoji banga ir audra galilejos juroje yra dienu ,kai pasaulis gyvena uz kritines ribos,paveikslai.
Sveikata si savaitgali visiems paslijo,saule ismete doze vainikines mases,penktadieni ,tai as miegojau sestadieni,visiems buvo apyblogiai vakar.
Valgyt is vis nensinori ,tuo angliavandeniu atsisakymas ir pasizymi,kad dingsta noras valgyt.Tie kas atsisake maisto savaitgali,lengviau pakele,todel ir sakiau ,atsisakykit cukru ant savaitgalio.Gi viskas mano postuose.
Saslykai gerai ,teriaki marinuota mesa ir zuvis yra sveika,lengvai pafermentuota irgi sveika,azotas jau truputi apdorotas mesoje buna.
Is postu muka,sprendziu kad vel turejai kazkoki pilvo epizoda biggrin.gif Sanariai turbut visiems skaudejo.

panašei ...
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif Kuo begyveni ? Kaip ranka ?
Muka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O tai kas atsitiko ? Skrandis ? Spaudimas ?
Jokių sveikatos pablogėjimų nepajaučiau savaitgalį... bet aš jau senai be cukraus gyvenu . Matyt manęs neveikia ?
Vakar kaimas ( oras pasaka ) , o vakare pirtis .
Pašalas neišėjęs, žemė dar sušalusi . Pakalnėje pastarnokų jau pavyko pasikasti , bet dar gabalais žemė vartosi . Šiltnamyje ridikėliai auga, špinatai sudygę. Salotos nedygsta, morkos irgi . Salotas susodinau kiek radau iš senojo šiltnamio daigiais, lyg žaliuoja smile.gif
Nukarpiau avietes ir dalį gėlyno . Darbų dar daug laukia, tikiuosi viduryje savaitės pabėgti , orus gražius žada mirksiukas.gif
Gal kitą savaitgalį ant šlaito pavyks žirnius , pastarnokus ir ankstyvas morkas pasėti. Turiu tokią šiltą vietą kaime- pietinis šlaitas. Ten auga paprikos, baklažanai susodinti persikai ir abrikosai . Visada pasėju žirnių ir morkų kuo ankščiau, kad Jonam ragautume...
Mezgu vėl kojines, MB juokiasi kam vasarai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tokia meditacija ir tiek smile.gif O kojas visada reikia laikyti šiltai bigsmile.gif
Atsakyti
Ai spaudimas šokinėti pradėjo vaistus palikau namie, per piet kaip užveržė kas ratą tai ir nepaleido iki nakties o ir krūtinę pradėjo spausti ... ai žodžiu nieko naujo smile.gif
žemė dar nejudinama svarbu medeliai nupukršti dar rožių nenudengiau tiek jos apdengtos bet bijau nuvirins saulė nudengus.
Ingrida jaučiu gipsas padėtas ant lentynos ?unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 kovo 2022 - 09:02
As tai jau kai paziurejau prognoze ,tai issiviriau tokios biski diuretines arbatos ,maziau valgiau ir pabandziau taip ,be nieko sita geo audra isgyvent.Aisku kanopos biski paskaudejo ,bet daug miegojau ir buvau lauke,tai isgyvenau.Pas mus dar ir slegio svyravimai ,Istambulas beigi visa pakrante turejo didele ziemos audra,net keliu nieks nuo sniego nebevale.
Atsakyti