Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nu joooooooo Muka. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas 

Vakar bandžiau nufotkinti kaip bitės 9 val. dirba klemalyje... žiedas matosi bitės ne. Nemoku.

Pora šiltų dienų žada?

Muka, gal rasi kažką? Ką prietarai sako apie juodą spalvą? Nesu žinovė tradicijų...

Man kirpėjos reikia... nes plaukai nori biški banguotis.  Kai jos padaro  tai net nebando. Turi geresnių priemonių. 

Patikrinau vakar bites. Kažkiek liepų medaus bus. Ne viską pačios suvalgė. O dabar geras oras , pievos dar žydi. Bet dar kokias dvi savaites reikia palaukti.

Man su augalų pavadinimais blogai... pamirštu. Dar svarbu medingas  :D  ir sausros nebijo. Nes tokia vasara kaip šiemet reta. 

Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 21, 09:13)
<p>Labas rytas </p><p>Vakar bandžiau nufotkinti kaip bitės 9 val. dirba klemalyje... žiedas matosi bitės ne. Nemoku.</p><p>Pora šiltų dienų žada?</p><p>Muka, gal rasi kažką? Ką prietarai sako apie juodą spalvą? Nesu žinovė tradicijų...</p><p>Man kirpėjos reikia... nes plaukai nori biški banguotis.  Kai jos padaro  tai net nebando. Turi geresnių priemonių. </p><p>Patikrinau vakar bites. Kažkiek liepų medaus bus. Ne viską pačios suvalgė. O dabar geras oras , pievos dar žydi. Bet dar kokias dvi savaites reikia palaukti.</p><p>Man su augalų pavadinimais blogai... pamirštu. Dar svarbu medingas  biggrin.gif  ir sausros nebijo. Nes tokia vasara kaip šiemet reta. </p><p>Gražios dienos 4u.gif​ </p><p> </p><p></p><p></p>

nežinau ką sako nuoširdžiai ... mano mama buvo su juoda ir labai elegantiškai atrodė tiesa apačia sukenlės vos vos puošta auksu smile.gif
Atsakyti

nežinau ką sako nuoširdžiai ... mano mama buvo su juoda ir labai elegantiškai atrodė tiesa apačia sukenlės vos vos puošta auksu smile.gif

Vadinasi tinka juoda :4u: 

Jei ką gali sakyti tokia šeimos tradicija :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 21, 10:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="72979146" data-time="1658383430"><div><p>nežinau ką sako nuoširdžiai ... mano mama buvo su juoda ir labai elegantiškai atrodė tiesa apačia sukenlės vos vos puošta auksu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vadinasi tinka juoda 4u.gif </p><p>Jei ką gali sakyti tokia šeimos tradicija rolleyes.gif​ </p>

o ačiū už gerą įdėja ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
normalus ryte tik 18,sviezia.
Muka,isidek kokius patogius batelius po visu iskilmiu po stalu persiausi.Jau ir as zinau,ka reiskia aukstakulniai,kai kojos skaudamos.Mano irgi tinsta per ciurnas,o kodel nesiaiskinau,limfa nenuteka gerai matyt.
Na,o as pasitinku 2menesiu normalios mitybos su minus 10kg.Dziaugiuos kaip vaikas.Nieko neskaiciuoju,zinau ka valgau ir kiek,vienintele kontrole-svarstykles.Vakar vakare itraukiau kefyro puse puodelio vakarienei su agurkais.Ar daugiau naudosiu pieno produktu,nezinau,bet nenoriu tikrai,o kefyro norejau labai.
Muka,man labai grazu garbiniuoti plaukai ir nereikia cia jokiu tortu ant galvos,naturalus garbiniuoti graziai pakirpti ir nesvarbu ar viena dukra ar 10.Negi su tortu ant galvos atrodysi geriau,as uz naturaluma.Makijazas man turi atrodyt irgi naturaliai,o ne marmurine marmuze su visokiais skaistalais ir dar pataisymais,kai patampi i akmeni panasus.Nu as senos kartos,tai man kitaip rodo.O suknele juoda spalva ne grabui,ji iskilmems.O iskilmes yra ir vestuves,sako uzsidek juoda ir niekada nepasigailesi.Be to ji paslepia baronkas ir kt.nepageidaujamus kuno atsikisimus.Neklausyk nieko,daryk ka liepia tavo sirdis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 liepos 2022 - 10:10
QUOTE(Luety @ 2022 07 21, 12:07)
Labas rytas, 4u.gif  4u.gif
normalus ryte tik 18,sviezia.
Muka,isidek kokius patogius batelius po visu iskilmiu po stalu persiausi.Jau ir as zinau,ka reiskia aukstakulniai,kai kojos skaudamos.Mano irgi tinsta per ciurnas,o kodel nesiaiskinau,limfa nenuteka gerai matyt.
Na,o as pasitinku 2menesiu normalios mitybos su minus 10kg.Dziaugiuos kaip vaikas.Nieko neskaiciuoju,zinau ka valgau ir kiek,vienintele kontrole-svarstykles.Vakar vakare itraukiau kefyro puse puodelio vakarienei su agurkais.Ar daugiau naudosiu pieno produktu,nezinau,bet nenoriu tikrai,o kefyro norejau labai.
Muka,man labai grazu garbiniuoti plaukai ir nereikia cia jokiu tortu ant galvos,naturalus garbiniuoti graziai pakirpti ir nesvarbu ar viena dukra ar 10.Negi su tortu ant galvos atrodysi geriau,as uz natyraluma.Makijazas man turi atrodyt irgi naturaliai,o ne marmurine marmuze su visokiais skaistalais ir dar pataisymais,kai patampi i akmeni panasus.Nu as senos kartos,tai man kitaip rodo.O suknele juoda spalva ne grabui,ji iskilmems.O iskilmesyra ir vestuves,sako uzsidek juoda ir niekada nepasigailesi.Be to ji paslepia baronkas ir kt.nepageidaujamus kuno atsikisimus.Neklausyk nieko,daryk ka liepia tavo sirdis.

Luety širduke wub.gif friends.gif
O dabar valio valio valio džiaugiuosi už tave ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif clap.gif clap.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 liepos 2022 - 10:11
QUOTE(Muka @ 2022 07 21, 09:10)
Luety širduke  wub.gif  friends.gif
O dabar valio valio valio džiaugiuosi už tave  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  clap.gif  clap.gif  thumb_yello.gif

Aciu,Muka. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viskas musu galvose,o ypac sunku ir sunkiausia,palikt savo nusistovejusia komforto zona,nenoras keist tame nieko.Kai perzengi visas mastymo ribas,tinginys atitolsta ir pradedi kazka keist.Dziaugiuos tai padarius,nors bakstelejimu,spirtelejimu buvo daug,bet kol nesubresti tam pats,kol nesunoksti,nieko nebus.Cia man taip.

Nepervark beieskodama kaip atrodyt.Tu ir taip labai grazi is saves,labai moteriska .Tau nieko daug nereikia.Truputi tik. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 21, 12:32)
Aciu,Muka. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nepervark beieskodama kaip atrodyt.Tu ir taip labai grazi is saves,labai moteriska .Tau nieko daug nereikia.Truputi tik. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

irnesakyk.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai gal jau išmirė tos kirpėjos kurios iš plaukų šalmą daro ? Lako tiek , kad šukos nelenda. Ir dar suvelta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na bent aš nuo tokių bėgu.
Man tokios kirpėjos Tarybų Lietuvą primena. Brrr...
Gera kirpėja yra ta, kai išeini iš kirpyklos ir niekas nesupranta , kad tu kirpykloje buvai tongue.gif Gerai atrodai ir tiek .
Aš išranki , geriau sumoku daugiau , bet kad padarytų gerai mirksiukas.gif
PVZ antakius pasidariau , kol nepasisakau , tai niekas ir nesupranta , kad tai ne natūralūs . Sumokėjau daugokai. O jei bele kaip , tai geriau nieko nedarau .

Dėl kojų tinimo : yra pratimai limfos tekėjimui aktyvinti. Tik tada nenutolkit nuo WC.
Elementarus - ryte 2 min paminti dviratį atsigulus ant nugaros, kitas - šikna išsivalyti grindis . Kojos ištiestos , judi šiknos pagalvėlių pagalba. Pirmyn - atgal . Tris kartus per namus smile.gif
Ir pats efektyviausias - gulėti ant nugaros - iškelti rankas ir kojas ir kratyti dvi minutes rankas ir kojas. Ir taip 3 kartus per dieną - pusryčiams , pietums ir vakarienei ...
O pats maloniausias skysčio varymo metodas man - 0,33 buteliukas Ipos alaus. Gero, kraftinio, su dvigubu apynių kiekiu biggrin.gif Šiap aš alaus nemėgstu . Bet labai karštą vasaros dieną Ipos sau leidžiu .
https://alsteka.onli...3l-8vnt-abv-56/
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 21, 11:10)
Tai gal jau išmirė tos kirpėjos kurios iš plaukų šalmą daro ? Lako tiek , kad šukos nelenda. Ir dar suvelta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Na bent aš nuo tokių bėgu.
Man tokios kirpėjos Tarybų Lietuvą primena. Brrr...
Gera kirpėja yra ta, kai išeini iš kirpyklos  ir niekas nesupranta , kad tu kirpykloje buvai  tongue.gif Gerai atrodai ir tiek .
Aš išranki , geriau sumoku daugiau , bet kad padarytų gerai  mirksiukas.gif
PVZ antakius pasidariau , kol nepasisakau  , tai niekas ir nesupranta , kad tai ne natūralūs . Sumokėjau daugokai.  O jei bele kaip , tai geriau nieko nedarau .

Dėl kojų tinimo : yra pratimai limfos tekėjimui aktyvinti. Tik tada nenutolkit nuo WC.
Elementarus  - ryte 2 min paminti dviratį atsigulus ant nugaros, kitas - šikna išsivalyti grindis . Kojos ištiestos , judi šiknos pagalvėlių pagalba. Pirmyn - atgal . Tris kartus per namus smile.gif
Ir pats efektyviausias - gulėti ant nugaros - iškelti rankas ir kojas ir kratyti  dvi minutes rankas ir kojas. Ir taip 3 kartus per dieną  - pusryčiams , pietums ir vakarienei ...
O pats maloniausias skysčio varymo metodas man  - 0,33 buteliukas Ipos alaus. Gero, kraftinio, su dvigubu apynių kiekiu  biggrin.gif Šiap aš alaus nemėgstu . Bet labai karštą vasaros dieną Ipos sau leidžiu .
https://alsteka.onli...3l-8vnt-abv-56/

Sita as darau,gal ne visada 3 kartus,bet du visada ryte ir vakare.
Uz alu aciu,tikrai man ne,man nuo bet kokio alko stoja inkstai ir ima kaupt skyscius.Savo cisterna jau isgeriau matyt. bigsmile.gif bigsmile.gif
Kartais uzmoki nepadoriai brangiai,bet iseini ir eini plaut galva.Lako nebevartoju jau seniai,nebeveliu,megstu gera,sviezia kirpima,bet buna,kad ir mano numyleta meistr,kuri man visda itinka ir jau daug metu,ima kartais ir pagadina savo rankele.Retai,bet pasitaiko.Ar tai pavargimas atsiliepia,ar as pasidarau nepakanti,bet zinau,kad sekantis kartas tikrai bus puikus.
Atsakyti
Jei tinsta čiurnos dėl limfos - reik judėti, vaikščioti. Baigsis tinimai.
Atsakyti