Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos smile.gif

AA aš turėjau mokytoją vyr.buhalterį su pasidžiavimu visiems sakau aš esu jo mokinė wub.gif tai jis mane 22 metų "viską žinančią" išmokė vieno: nėra nė vieno žmogaus kuriam tu gali sau leisti kalbėti terminais ale GPM ar t.t. ar aiškinti apskaitos. Jeigu žmogus atėjo klausti kodėl jam atlyginimas toks... tu privalai jam išaiškinti kodėl jis toks, nes tai tavo darbas. Jeigu atėjo žmogus klausti kodėl PVM tu privalai išaiškinti, nes tai tavo darbas. Tiesa jis jau mirė bet buhalterijos kosultavo iki 90 metų prieš šį žmogų lenkiu galvą. Ekonomikoje nesuprantu aš jos nemėgstu va apskaitoje prašau klausk visada pabandysiu paaiškinti 4u.gif
Dabar apie save... įvarė man mano bendradarbė baimių, nes neturiu dar suknelės, neturiu kas darys makiažą ir apskritai šukuoseną pati darysiu.... ačiū die surasta keramikė kuri daro, labai tikiuosi, kad taip yra ax.gif šeimos židinį. Dar kur pasistūmėjau radau vietą, pasirodo didelė problema, kur pavaišinti žmones, kurie ateis pasveikinti prie metrikacijos biuro. Tai vot kaip aš...
Tiesa ryjau žarną, ryt echo vis dar tech apžiūra einu. Akis jau atleido, bet va kojos per čiurnas sutino verysad.gif jei ne vienas tai kitas....nieko naujo...
Dusia čiupk širdelę 4u.gif
Atsakyti

Mukute yra žmonių... 10 kartų aiškini, 11 kartą pasinaudoji pono K patarimu. Taupai savo nervus.

Apie kitą... staigiai užsisakai kirpėją, visažistę, manikiuristę. Gali sau leisti, kam tas stresas. Vieną kartą gyvenime Tau tokia šventė. Tegul pasirūpina Tavimi.  O suknią pas suvėją. Pagal tave, kad pasiūtų. Nereikia Tau nervų dar dėl tokių žemiškų rūpesčių.  Šventė taigi graži :4u:  :4u:  :4u: yra profesionalai, tegul dirba.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 20, 15:48)
<p>Mukute yra žmonių... 10 kartų aiškini, 11 kartą pasinaudoji pono K patarimu. Taupai savo nervus.</p><p>Apie kitą... staigiai užsisakai kirpėją, visažistę, manikiuristę. Gali sau leisti, kam tas stresas. Vieną kartą gyvenime Tau tokia šventė. Tegul pasirūpina Tavimi.  O suknią pas suvėją. Pagal tave, kad pasiūtų. Nereikia Tau nervų dar dėl tokių žemiškų rūpesčių.  Šventė taigi graži 4u.gif  4u.gif  4u.gif yra profesionalai, tegul dirba.</p>
[right][snapback]72979020[/snapback][/right]

neturiu siuvėjos, o plaukus visos blogai sutvarko šalmą ant galvos uždeda, manikiųras užsakytas 4u.gif ieškau kas padarys makijažą verysad.gif
Atsakyti
Kažką praleidau?Muka kokia šventė? ax.gif
MB man liepi įsiurbti vandens į nosį,imunitetą sužadinti,slogos nebus?Vieną kartą bandžiau,pasiteisino,bet koks skausmas,iki smegenų nueina. ax.gif Bet tik pajutus simptomus.
Parvažiavome,kaip gera kaime. wub.gif
Įsigijau turgelyje monardą,neturėtą tamsią vienadienę.Ėjau į turgelį ir mintyse sakiau,išleisiu tik 5 eurus.Nu nesigauna.Kiek rūšių monardų yra. ax.gif
Moki veži daugiametėms 40 procentai nuolaida,tai pasiėmiau pentinių,gailiuosi,kad dar vieno nepasiėmiau.Depe nukainuotas baltas dvejas kosmėjas prigriebiau,žydės dar iki šalnų.Nežinau kokios spalvos bus mano iš sėklų? ax.gif
Kaip vaikai nežino apie gėles.Dukra sako prisodink kraujažolių daug ir tegul žydi.Gerai jei jos žydėtų visą vasarą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 20, 16:48)
* Kažką praleidau?Muka kokia šventė? ax.gif
* * MB man liepi įsiurbti vandens į nosį,imunitetą sužadinti,slogos nebus?Vieną kartą bandžiau,pasiteisino,bet koks skausmas,iki smegenų nueina. ax.gif Bet tik pajutus simptomus.
* * * Kaip vaikai nežino apie gėles.

* Aha, aš irgi pagalvojau, ko aš čia nežinau. Nu bet nežinau - vadinasi man ir nepriklauso žinoti biggrin.gif
* * Kiekvieną vakarą vieną šnervę užspaudus pro kitą vandens įsiurbiu ir išpučiu. Tada tas pats su kita. Tai vadinu nosies plovimu. Sutapimas ar ne - nepamenu, kada sloga buvo.
* * * Aš ne vaikas, bet visai nieko nežinau apie gėles. Nu visai nieko, net pavadinimus tik kokių 5 gėlių žinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Alta,sorry,jei izeidziau,kazkaip norisi daugiau zinot,todel prasiau saltinio ne kaip irodymo,o kaip ziniu saltinio.Kreipiausi i google,bet nepasake wub.gif
Muka,ka praleidau!Dukra isteka?
Man gyvenime nera padare man tinkancios sukuosenos ir makijazo ,visada turiu perdaryt gryzus Taip jau yra Suknia pasiut irgi ne visis siuvejos itikdavo,o nuolatines neturejau.Geriausia gatava rast.
Sode viskas gerai,jokiu nuostoliu,apart bevystanciu,isdegusiu geliu,kuriom net tupejimas vandeny nepadejo .Atvaziavo sunus su anuke,prikasem bulviu,pridejom darzoviu,seima didele,tik vargas ,jaunimas sunkiaii doroja darzoves.
Atsakyti

Luety aš sodindama gėles į vazonus visada dedu įgėrio granulių. Tikrai yra ir pas jus. Ingrida gal nori sirijinio  klemalio? Medingas. Tik vietos daug reikia...  dabar pražydo,  vienam žiede trys bitės sėdi. Neturiu aš tos slogos... tik sveikata ne tokia, kad laukais lėkti. O aš ipratusi.SSB ateina, reikia mokytis .... kirpėja kuri manes nukirpusi padoriai nesušukuoja man netinka. Pas tokia nesikerpu.  Šventei liepiu padaryti kaip visada. Tvarkingai ir gana. Ką ten iš trumpų plaukų susuksi. Per pastaruosius 20 metų pakeičiau 3. Taip natūraliai gavosi.

Atsakyti
Dusiuk,aš visko noriuuuuuuuuu.Pasigooglinau,kaip atrodo. ax.gif Teks atvažiuoti į večius.Jūs gi važiuojate pro mus? mirksiukas.gif
Kavute,galvoji aš žinau vsus pavadinimus.O floristikos kursus,kai baigiau reikėjo pagrindinių gėlių net lotiniškus pavadinimus išmokti. biggrin.gif
Makiažą dariausi,tik kai vaikis baigė gimnaziją,išleistuvėms.Kiti du nenorėjo,kad eitume. ax.gif I vaikio vestuves nebuvo kada net šukuosenos pasidaryti,nusimaudyti po dušu vos spėjome,į bažnyčią pavėlavome,kol šeimininkes,maistą suvežėme. ax.gif Daugiau tokių progų nebuvo.Na tikiuosi paskutinėn kėlionėn tikrai makiažą padarys. biggrin.gif Kirpėjų stengiuosi nekeisti,dabar galvoju,gal dvi tik turėjau,per 35 metus?
Avietes verdu,jokių kvapų nereikia,kvepia visa apylinkė. wub.gif
https://www.pasaulio...zmenine-prekyba
Kaunietės pas jus atsidarė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 20 liepos 2022 - 17:53
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 20, 18:51)

Kas per nesveikos kainos? unsure.gif Orchidėja 32 eur biggrin.gif
Streliciją iš sėklos auginu. Aišku, mano ne tokia didelė, kaip parduoda, bet ana 69 eur bigsmile.gif
Atsakyti

Ingrida  Omniva atsiųsiu. Važiuoju su  MB, taigi visada laiko jam nėra. Sodink į kokį pakraštį, labai plečiasi. Mėgsta drėgmę . Bet labiau rudeniop. Arba pavasarį . Dabar gali nesikabinti iš dirvos iškastas.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 20, 15:57)
<p>Luety aš sodindama gėles į vazonus visada dedu įgėrio granulių. Tikrai yra ir pas jus. Ingrida gal nori sirijinio  klemalio? Medingas. Tik vietos daug reikia...  dabar pražydo,  vienam žiede trys bitės sėdi. Neturiu aš tos slogos... tik sveikata ne tokia, kad laukais lėkti. O aš ipratusi.SSB ateina, reikia mokytis .... kirpėja kuri manes nukirpusi padoriai nesušukuoja man netinka. Pas tokia nesikerpu.  Šventei liepiu padaryti kaip visada. Tvarkingai ir gana. Ką ten iš trumpų plaukų susuksi. Per pastaruosius 20 metų pakeičiau 3. Taip natūraliai gavosi.</p>

Pakiabinami vazonai su pamperiais dgne,o juose yra vandeni sulaikanti medziaga.Ne visos geles megsta ta medziaga.esu idejus i lovelius,tai tie dar nieko,stovi,bet labiausiai nukentejo pakabinami vazonai.
Atsakyti
Labos smile.gif
Vakar iki sodo atsiboginom aplink 24 kol išsikrovėme atsiguliau ir žiū jau darban laikas išlindau į vidinį kiemą ojomajo blink.gif žolė, piktžolės cukinijų lapai iki papų... nunėriau akis ir iki mašinos biggrin.gif
Aha dukters vestuvės tai čia kažkaip nepraslinksiu su spintos turiniu ir mislinau su pasidažymu ir t.t. tai tokį spaudimą gavau blink.gif viena dukra ir t.t. o mama kaip pelė ant fotkių unsure.gif .... na žodžiu vakar bazėn nieko, peržvelgiau kelis nuomos punktus tortai... jaučiu trauksiu juoda sukenka gerą aksesuarą, prabangūs batai (jklmn tos čiurnos neramina kaip pripūstos) na va su šukuosena kaip esi garbanotas nori tiesinti o tiesinti nelabai išeina kirpimas tai garbanotiems tai va kiek dariau tiek tik namo pro duris iškart galva po kranu....makiažą dariau du kart per savo vestuves ir per brolio, kaip piršlienė buvau... tai va... tokios čia mano ale bėdos neturiu ką apsirengti rolleyes.gif
Laukiu kavos ax.gif
Atsakyti