Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 19, 11:27)
Saintlina vyšnios jau  sunokę. Matau skelbimus pardavinėja.
Ingrida susiplanavę HIIUMAA salą aplankyti . Sena mano svajonė, nebuvusi . Kelto bilietai nupirkti, nakvynės užsakytos.
Luety , o jei pačio pipiro ? Kaip naudoti ? Važiuosiu gero steiko pirkti , bo  labai noriu . Net metalo skonis burnoj nuo tos jaunystės išsidirbinėjimų ... Ten šalia parduotuvytė kur yra to pipiro  ax.gif
Čia prisijuokavau , kad nesergu ... Antrą kartą šiemet - buvo kovidukas , dabar gerklytė  tongue.gif
Pou - pasidaryk agrastų, krapų ( ar kt  žolių ) + česnako  padažiuką. Aš ką tik susimaliau , imečiau druskos , laukiu kol ištirps... Krausiu į stiklainiukus. Kietesnės mėsos marinavimui ar šiaip gyvenimo pasiskaninimui . Čia toms kurios be cukraus nori gyventi . Ale sveikiau  biggrin.gif
Slyva normalus pomidoras pas mane . Iki nokimo kol kas toli .
15 agurkų ir aš gal suvalgiau ax.gif  O jau liepos antra pusė? Turėčiau skinti krepšiuką !

Nezinau,Dusia ,su miltukais kaip.Reiktu intike paieskot,maiso su krienais,su imbieru,kazkur buvo video.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 07 19, 13:27)
Man marinavimui mėsos labai skanu vien tiek išminkymas svogune. Saintlina, neskaityk

<p>Aplink burokėlius jau stirnos uodegas vizgina, vis randam kanopyčių įspaustų. Ar tik nepraretins burokų ir morkų. Ot

Perskaičiau )) MB kartais taip daro, viską supaškudina, aš nevalgau tada smile.gif

o, kad pas mus ateitų uodegom pavizgint.. Lesiaus laimei nebūtų ribų smile.gif dabar išvis nematom. Miškuose yr ką ėst, į laukus neišlenda. Jokio džiaugsmo šuniui.
Atsakyti

Saintlina Lesiaus laimė tik 50 km nuo Vilniaus...  pro Vievį link Jonavos. Gyvena ir miega pievose. Eidama praustis pirtin pabaidau. Aš žviegiu iš baimės, anas loja. Kokias 3 dienas pagyventų Lesius ir vėl pievos mano. Kenkėjai tos stirnos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 liepos 2022 - 16:21

Saintlina, ot Lesius turėtų ką veikt pas mus. Yr ir karvių ūkininko nemenkai 😁

Aš švogūnus mėgstu. Mano Mama tik jų negali valgyt.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 19, 16:14)
<p>Saintlina Lesiaus laimė tik 50 km nuo Vilniaus...  pro Vievį link Jonavos. Gyvena ir miega pievose. Eidama praustis pirtin pabaidau. Aš žviegiu iš baimės, anas loja. Kokias 3 dienas pagyventų Lesius ir vėl pievos mano. Kenkėjai tos stirnos.</p>

Stirninas loja? O tai žmonių visai nebijo ir niekur iš pievos neina? Skamba gražiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 07 19, 16:27)
<p>Saintlina, ot Lesius turėtų ką veikt pas mus. Yr ir karvių ūkininko nemenkai

Ne, karvės jo nedomina )) tik avys ir stirnos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 liepos 2022 - 18:19

Stirninai loja, bjauriu gerkliniu balsu. Kaip kitaip atėjūną,  ty mane, iš savo teritorijos išvyti?  Nieko jie nebijo, aš turiu bijoti  :D . 20 metrų atstumas būna kai puola lodamas bėgti? Gal mažiau. Aš tik savaitgaliais kaime, jis 7 dienas per savaitę. Šiemet vienišas pievose link pirties. Anais metais mama su vaiku už tvarto gyveno. Migis išgulėtas po obelimi buvo. 

Atsakyti

Bjauriai tie ožiai loja...

Atsakyti
Karsciai issinesdino su trenksmu.Aptemo,pakilo vejas,trenke visos durys bute uzsidarydamos visos vienu metu,nes buvo skersvejas padarytas,tada vejas gusinis,toks stiprus seli pora valandu,o dabar nulijo.Atgaiva.,Jau nerupi net ka rasiu sode po tokio vejo,nes ten viskas atdara palikta,svarbu stveso,nes siandien uzfiksuots 40,5.Kosmaras buvo,ne diena.Eit i lauka negali,degina tiesiog Kaip tie zmones Afrikoj istveria tokius karscius .Gryztam prie normalaus oro.Valioooo!!!
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 19, 23:09)
Karsciai issinesdino su trenksmu.Aptemo,pakilo vejas,trenke visos durys bute uzsidarydamos visos vienu metu,nes buvo skersvejas padarytas,tada vejas gusinis,toks stiprus seli pora valandu,o dabar nulijo.Atgaiva.,Jau nerupi net ka rasiu sode po tokio vejo,nes ten viskas atdara palikta,svarbu stveso,nes siandien uzfiksuots 40,5.Kosmaras buvo,ne diena.Eit i lauka negali,degina tiesiog Kaip tie zmones Afrikoj istveria tokius karscius .Gryztam prie normalaus oro.Valioooo!!!

Gal ir mes grįžtam prie normalesnio unsure.gif
Nes šiandien aCitiko stebuklas - NELIJO bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Senovinės vyšnios sodyboje dar žalios.Mieste vėlyvos jau sunoko,nors galėtų būti juodesnės. ax.gif Vakar po miško apskyniau,neturėjau kopečių viršūnėse liko. ax.gif
Kažkas nenormalaus su voveraitėmis. bigsmile.gif Jei nenugrybauta,atsisėdi ir kaip darže skini.Vienoje vietoje 5 litrų kibiriuką priskyniau atsisėdųsi. bigsmile.gif Va baravykų tik tris radau,nelabai ir ieškojau,bet čia vėlyvesni būna. mirksiukas.gif
Šiandien nelis,reikia avietes suskinti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Mano vyšnia apdengta,  bet špokai nerimsta. Bando per tinklą įlysti.  Pasikars vėl koks niekadėjas. 

Savijauta geresnė negu vakar.  Jaučiu, kad virusą turiu, bet nei stipri sloga nei temperatūra nekankina. Gydimas buvo ūkiškai, pirtis,  vantos, šalto vandens kibiras ant galvos. Pipirai ne man, sloga alerginė nuo jų ir tiek. Muka kaip tu? 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 20, 08:24)
<p>Labas rytas, </p><p>Mano vyšnia apdengta,  bet špokai nerimsta. Bando per tinklą įlysti.  Pasikars vėl koks niekadėjas. </p><p>Savijauta geresnė negu vakar.  Jaučiu, kad virusą turiu, bet nei stipri sloga nei temperatūra nekankina. Gydimas buvo ūkiškai, pirtis,  vantos, šalto vandens kibiras ant galvos. Pipirai ne man, sloga alerginė nuo jų ir tiek. Muka kaip tu? </p>

Labas rytas,
pas mus gryzo i norma,ryte 19 tik.
Dusia,kokia alergine sloga nuo kayeno?Nereikia uostyt,reikia daryt keseles su kitais ingredientais,o tinktura yra virusui uzmust nosiarykleje.Isbandyta ir ne karta.Du metai gyvenu be slogos ir gerkles skausmu.Isbandyta ,veikia 100%,vartoja vaikai,anukai,brolis,draugai,visiems padeda.Taip,kad nepavatojus nezinosi.Kiekvienas mes turim savo gydymo metodus,as neturiu pirties,man kayenas gerai,tau pirtis padeda.Bet as nesakau,kad pirtis man sukelia alergine sloga. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti