Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 19, 09:00)
O šiandien atsikėlus čiurną vienos kojos einant tai oi... Skauda unsure.gif O pavaikščiojus ir šiaip skauda. Nu bet praeis, ne kur dings biggrin.gif

laimė, kad dar be didesnių traumų kritai 4u.gif
čiurnų metas )) man irgi čiurną skauda, bet jokios traumos nebuvo. Nu gal kryptelėjau vienu metu prieš kelias dienas, bet kaip ir nestipriai. Einant nieko, o sėdint vos krypteli koja - nors stauk. Bet irgi tikiuosi, kad praeis ))
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 19, 09:00)
Ir va - ačiū grybų lietui. Ir taip kiekvieną dieną.
vartotojo įkelta nuotrauka

visai padorios cukinijos, truputį tik nupjaut reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 19, 07:38)
žiūrėjau žiūrėjau kaip mano paprikos auga ir ateina supratimas, kad kažkokios ne paprikos daugumoj mezga. Ir dydis augalų, ir žiedelių forma, ir užmegztų vaisių - nu gryn čiliai  blink.gif  pasirodo, MB sėklų prisėjo iš lidlinės pailgos paprikos ))  dabar jau ant vieno augalo matosi tokios formos kaip rytietiškos tapkės )) o jau buvau nusigandusi, kur reiks tokį kiekį čilių padėt smile.gif
Papildyta:
matei, kokie gaisrai Europos pietuose tiems 36+ pasilaikius? Ale bet kuriuo atveju nuo mūsų pageidavimų nieks nepriklauso..

ė, palauk, kur mano lietų parceliuoji??

Labas rytas,
Saintlina,nepavydek lietaus,as siunciu jums savo siluma nuo rytojaus,nu dar zinoma,kol ateis,bet greituoju pastu,bus greit,o rytojui pasilieku atgaiva.
Pas mus 36,pas dukra 39.Vakar sode visus geliu vazonus sumerkiau i vandens talpas,kiek tik radau,nes akyse darosi siaudai.Hortenzija net lapai nudege.Padariau pavesi kazkiek,gal nenumirs.O gelbet reikejo viska,bet neturiu tiek talpu su vandeniu.

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 19, 08:00)
Nu kad nepriklauso, tai tikrai.
Ir va - ačiū grybų lietui. Ir taip kiekvieną dieną.

Vakar vakare kalbėdama su mama telefonu lipau tokiais laipteliais lauke. Šlapia, aišku, kad slidoka. Nu ir slydo koja, ir išsitiesiau. Bet kadangi pokalbis buvo į pabaigą, tai neišsidaviau - gulėdama džiaugsminga nata atsisveikinau biggrin.gif, o tada stotis pabandžiau. Nes tai galvos paskui visą naktį, kad gabalais lūžus biggrin.gif. Nu nieko atrodė, biškį šen bei ten skaudena, bet lyg sėkmingai. O šiandien atsikėlus čiurną vienos kojos einant tai oi... Skauda unsure.gif O pavaikščiojus ir šiaip skauda. Nu bet praeis, ne kur dings biggrin.gif

Pirmiaudsia,tai mesk tuos savo kaliosus,kur tokie slidus,velniop,nes jau krinti ne pirma karta.Vasara per lietus arba ziema pasalus,tas pats slidumas,todel reikia tinkamu padu avalynes.
Ciurnoj daug kauliuku,tavo vietoj vaziuociau persisviest pas gera traumatologa,nes ,neduok D koks luzes ar skiles,kad netektu slubuot visa gyvenima.
Pas mus karsta,bet dalies cukiniju galiukai gelsta,ruduoja jau augant,nezinau kodel,ar ko truksta ar tokia sekla,veisle cia.Niekada tokiu nebuvo.Bet,kai daug ju deri,tai demesio nekreipiu.
Na dar siandien iskest,jau dabar 28,o gal ir visas 30.O dar tik rytas 9:00 doh.gif :oh;
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 19, 10:04)
Saintlina,nepavydek lietaus,as siunciu jums savo siluma nuo rytojaus,

nepavydžiu nė kiek, linkiu, kad kuo greičiau atvėstų ir gautumėt lietaus kiek reik. Bet man tos jūsų šilumos tai nereik, siųst kavai ir dusiai smile.gif jos pasiilgo smile.gif a man ir taip nešalta.
Atsakyti

Labas rytas,

Aš jau lauko agurkų gal 15 suvalgiau 🌞

Pasiteisina daigų auginimas ir sodinimas į dirvą. Du kartus sėjau į dirvą, tai daigumas kaip šauna į galvą, vienur visi, kitur nesudygo visai. Sėklos 100 proc. daigios, išbandžiau.

Kava, kai lietus ne grybų, o nežinia koks, tai šūdskis. Tarpulysviai užpilti, supus viskas. Kliaksa, nuravėt net neišeina, nes užklimstu.

Buvom keletą dienų prie jūros aną savaitę, vėjas baisulinis.

Palikau šiltnamį visą atlapotą, tai radau kelis supuvusius žalius pomidorus, lietus su vėju atmerkė. Prašniojau lapus kaip reikalas, kad ventiliacijos būt daugiau - po du daigus kai kur auginu, tai miškas gavosi. Gal oavyks ligų išvengti, stebiu. Vakar pirmą Toro suvalgiau.

Dusia, kaip tau gurmaniška slyva? Vienas daigas mano pavėpęs, o kitas dera kaip išprotėjęs. Tik dar neaišku, koks bus pomidoras, toli iki sunokimo.

Ingrida, Panevėžys jau kaip reikalas grybauja, pas mus dar tuščia... užvakar patikrinom šalia mišką, plynai iškirstas mūsų baravykynas ir raudonviršynas. Nesikeikiant. Viskas išmaurota.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 19, 10:37)
visai padorios cukinijos, truputį tik nupjaut reik  smile.gif

nepadorios, nes visiškai mažos, gal kokių 7-8 cm ilgio. Čia gal tik taip atrodo, kad padorios.

QUOTE(Luety @ 2022 07 19, 11:04)
Pirmiaudsia,tai mesk tuos savo kaliosus,kur tokie slidus,velniop,nes jau krinti ne pirma karta.Vasara per lietus arba ziema pasalus,tas pats slidumas,todel reikia tinkamu padu avalynes.
Ciurnoj daug kauliuku,tavo vietoj vaziuociau persisviest pas gera traumatologa,nes ,neduok D koks luzes ar skiles,kad netektu slubuot visa gyvenima.

Ne su kaliošais buvau biggrin.gif
Ale ir tavo atmintis gera rolleyes.gif. Jo, buvau kartą žiemą nudardėjus, nes ledas buvo. Nu ir dabar. Daugiau nepamenu biggrin.gif. Tai nedaug per 10 metų biggrin.gif
Niekur aš nevažiuosiu, nes laiko visaaaaaai neturiu. Praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 19, 06:39)
Labas rytas,
Muka nenusipirkau vakumatoriaus . Mačiau , kad Lidlas turi . Ar man jo reikia taip ir nežinau ... Kiek to maisto dviems diedukams bereikia. Avienos nesu pirkusi tik ėrieną , ty jauną aviuką.  Grybauti norėčiau , grybus tvarkyti ne  ax.gif  O ir valgom mes grybų  nedaug . 
Lyg atšilimą žada ? Iki 27 ? Bent nuotaikos nebus tokios niūros . Čia man smile.gif
Ingrida , bus dar kažkiek to medaus . Netgi iš liepų tempė, paskui atvėso naktys ir nebeskyrė liepos nektaro . Dar  mėnuo iki rupjūčio 15, tai gali visokio oro būti . Matysim ...

Atsikėliau be jėgų , biški virusas gerklė kabina. Užsilaksčiau , geležies nepagėriau ... Matyt vėl kraujas kaip vanduo  blink.gif  O reikia iki penktadienio būti kaip agurkėliui . Mini atostogos laukia , 4 dienų .  Nėra man laiko visai sirgti . Niekas už mane mano dabų nepadaro . MB tik pagrasinti gali , kad jei pliegus būsiu priduos į Lapių savartyną  biggrin.gif  Pasiguodžiau ...
Gražios dienos  4u.gif  Gal be lietaus ?

Va turetum cayene tincturos,keletas lasu i vandeni ir butum sveika.Dabar daryk kazka,ka pati sugalvoji,nes virusa iskrapstyt is gerkles nelengva.Kaip beb utu,linkiu sveikatos.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 19, 10:23)
nepadorios, nes visiškai mažos, gal kokių 7-8 cm ilgio. Čia gal tik taip atrodo, kad padorios.
Ne su kaliošais buvau biggrin.gif
Ale ir tavo atmintis gera rolleyes.gif. Jo, buvau kartą žiemą nudardėjus, nes ledas buvo. Nu ir dabar. Daugiau nepamenu biggrin.gif. Tai nedaug per 10 metų biggrin.gif
Niekur aš nevažiuosiu, nes laiko visaaaaaai neturiu. Praeis mirksiukas.gif

Tai reiskia,kad alsheimeris dar neatejo turbut,kad atsimenu.Beto dar atsimenu,kad kritai sode lygioj vietoj per lietu,irgi.
Zinau,kad ne kaliosai,bet batai,kurie vercia is klumpiu,vadinasi pas mane kaliosai ir eina i siuksline.Turejau tokius ir griuvau mieste,niekas nepadejo storulei atsikelt,tik seneliukas su lazda biggrin.gif biggrin.gif Jei buciau pasinaudojus jo istiesta ranka,butume abu griuve. biggrin.gif biggrin.gif Bet radau stulpa netoli ir atsikeliau. biggrin.gif biggrin.gif Batai buvo iskart ismesti.Negi save kaltinsi,zinoma,batus.
Susiverzk nors ta ciurna kuom nors.
Atsakyti
Laba, damačkos.
Luety, daug vėluoju, bet sveikinu 🌹

Kavute, kaip gerai, kad moki dainuodama nukristi ir toliau dainuoti. Aš tai jei nuo laiptų nudardėčiau, tai tikrai visai nepadorų posmelį tik išspausčiau.
Gerai, jei laimingai koja brakštelėjo, tai praeis. Bet jei ne?

Koks pas jus mėnuo dabar? Pas mane birželis biggrin.gif Gi žiūriu, kad konteineriai neišvežti, galvoju, kas čia vyksta, streikas, čto li.. Praėjo dvi dienos, konteineriai pilni tebestovi. Pradėjau nagrinėti grafiką, žiūriu, kad dar dvi dienas reik laukt. Pasirodo ištempiau konteinerį pagal birželio mėn. Kalendoriaus lapelio niekas nepervertė, tai pagal birželį ir gyvenu. Gal ir gerai? Joninės tuoj bus biggrin.gif

Grybų noriu, grybaut tingiu.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 07 19, 11:32)

Grybų noriu, grybaut tingiu.

Varai,pas mane,man grybauti svarbu,grybų nereikia.Nuvežiau draugei į turgelį po 15 minučių skambina,pardaviau. mirksiukas.gif
Atsiklausiau mb ar reikia mano pagalbos remonte,nebūtina,varau į savo vietas.Jei grybų nerasiu,važiuosiu skinti vyšnių,yra kas veikti. ax.gif
Dusiuk,kur varysi atostogauti 4 dienas?Jau kažkur tikrai važiuosite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 19, 11:59)
Jei grybų nerasiu,važiuosiu skinti vyšnių,yra kas veikti. ax.gif

o jau vyšnias skina? Tai laikas ieškot pirkt?
Savų neturim, bet labai mėgstam šaldytas, tai kasmet perku kibirą ar du.
Atsakyti
Saintlina vyšnios jau sunokę. Matau skelbimus pardavinėja.
Ingrida susiplanavę HIIUMAA salą aplankyti . Sena mano svajonė, nebuvusi . Kelto bilietai nupirkti, nakvynės užsakytos.
Luety , o jei pačio pipiro ? Kaip naudoti ? Važiuosiu gero steiko pirkti , bo labai noriu . Net metalo skonis burnoj nuo tos jaunystės išsidirbinėjimų ... Ten šalia parduotuvytė kur yra to pipiro ax.gif
Čia prisijuokavau , kad nesergu ... Antrą kartą šiemet - buvo kovidukas , dabar gerklytė tongue.gif
Pou - pasidaryk agrastų, krapų ( ar kt žolių ) + česnako padažiuką. Aš ką tik susimaliau , imečiau druskos , laukiu kol ištirps... Krausiu į stiklainiukus. Kietesnės mėsos marinavimui ar šiaip gyvenimo pasiskaninimui . Čia toms kurios be cukraus nori gyventi . Ale sveikiau biggrin.gif
Slyva normalus pomidoras pas mane . Iki nokimo kol kas toli .
15 agurkų ir aš gal suvalgiau ax.gif O jau liepos antra pusė? Turėčiau skinti krepšiuką !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 liepos 2022 - 12:36
QUOTE(Luety @ 2022 07 19, 12:30)

Tai reiskia,kad alsheimeris dar neatejo turbut,kad atsimenu.Beto dar atsimenu,kad kritai sode lygioj vietoj per lietu,irgi.

Susiverzk nors ta ciurna kuom nors.

Užtai man Alzhaimeris, nes aš sode atvejo neatsimenu biggrin.gif
O susiveržt tai gal ir nebloga mintis, ačiū.
QUOTE(Ex @ 2022 07 19, 12:32)

Kavute, kaip gerai, kad moki dainuodama nukristi ir toliau dainuoti. Aš tai jei nuo laiptų nudardėčiau, tai tikrai visai nepadorų posmelį tik išspausčiau.
Gerai, jei laimingai koja brakštelėjo, tai praeis. Bet jei ne?

Koks pas jus mėnuo dabar? Pas mane birželis biggrin.gif Gi žiūriu, kad konteineriai neišvežti, galvoju, kas čia vyksta, streikas, čto li.. Praėjo dvi dienos, konteineriai pilni tebestovi. Pradėjau nagrinėti grafiką, žiūriu, kad dar dvi dienas reik laukt. Pasirodo ištempiau konteinerį pagal birželio mėn. Kalendoriaus lapelio niekas nepervertė, tai pagal birželį ir gyvenu. Gal ir gerai? Joninės tuoj bus biggrin.gif

Ne, toliau jau nedainavau - atsisveikinus su mama ir aš nepadorių žodelių šūktelėjau biggrin.gif
O mėnuo koks pas mane? Nu gal jau irgi birželis. Nešalta, saulė. Vienas kitas pomidoras, mačiau, raudonuoja. Iki šiol buvo spalis unsure.gif
Atsakyti

Dusia, neturiu nieko. Agrastų neauginam, česnako taip pat, iš krapų išsimušiau -prisėjau dabar

Man marinavimui mėsos labai skanu vien tiek išminkymas svogune. Saintlina, neskaityk 🥸

Sveik🌷🌷🌷

Dėl agurkų tai taip, na ryt poryt bus jau koks puskibiris tikriausiai - užaugs visi vienu metu. Kažkaip Pasalimo šįmet nepatinka, gelsta.

Pagrindinė atomic agurkų lysvė tik žydėt pradeda ir megzt, teks palaukt. Viskas stipriai o stipriai vėliau.

Aplink burokėlius jau stirnos uodegas vizgina, vis randam kanopyčių įspaustų. Ar tik nepraretins burokų ir morkų. Ot.

Svogūnai mirksta, nesilaikys jaučiu.

Kiek bus, tiek užteks.

Atsakyti