Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

aciu,Kavasucitrina,Pou,Ate,uz sveikinimua.
Buvom sode,paliejau siltnami,geliu vazonus sukisau i kibirus,backutes su vandeniu ir palikau,zeme kaip akmuo,liek neliejes nepadeda.Pomidoru mase,nors dalintis tenka su pelenais,urvu urvi,pomidoru gurmanes,didziuosius praede,MB pyksta,sake nenori dalintis jo skaniausiais pomidorais,bet nebeturim nuodu,teks pirkt ir nuodyt,nes daug iskadu pridare siemet.Zaliu daug numeto ant zemes,mazesnius praeda ir palieka ant lapo auksciau uzlipe,urvu urvai po paprikom isarti,neimanoma,uzspaudai ir vel issiaria.
36 pas mus pavesy,o kiek saulej,nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 18, 16:21)
36 pas mus pavesy,o kiek saulej,nezinau.

o pas mus 16 bigsmile.gif
Lyja. Lyja, lyja lyja. Jau gal 3-4 val. be sustojimo. Nesmarkiai, bet...
Atsakyti

Na bet 36 laipsniai jau stipru. Man geriau grybų lietus...

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 07 18, 15:54)
<p>Na bet 36 laipsniai jau stipru. Man geriau grybų lietus...</p>

visiškai pritariu smile.gif 36 laipsniai.. siaubinga.

Vilniuje nelyja visai. Nei grybų, nei ne grybų lietaus nėr.

Pou, labai graži jūros foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 liepos 2022 - 15:58
Man geriausia,kai kokie 26.Tada galima nors judet.Lietaus reikia labai.
Atsakyti
Tokia liūtis nudavė. bigsmile.gif bigsmile.gif
Galvojate nusedėjau namie? mirksiukas.gif Padirbome darbus ir mašinon.Nuvažiuoju į savo vietą,mašina stovi,susinervinau,apsisukau ir kitan miškan.O ten neprivažiuosi su žema mašina,palikau vidury lauko ir pėščia.Prieky laputė bėga,aš iš paskos. biggrin.gif
O bruzgynai miške,nemėgstu aš jo,bet tris baravykus radau.Girdžiu durelės trinktelėjo,išeinu iš miško,džipas.Galvoju kaip jie pravažiavo pro mane. bigsmile.gif Nu ne galvoju,važiuoju į savo vietą,kad ir stovi mašina,nevažiuoju namo.Na ir ką radau jau raudonviršių ir baravykų šiek tiek,kad ir mažas miškas,bet tavo grybai visada lieka. mirksiukas.gif
Vos spėjau prieš liūtį grįžti.
Dabar perskaičiau,kad šilkmedžio lapai ne tik mažina cukrų,bet ir svoriui mesti gerti arbatą.Ir dar geros vantos,reiks išbandyti,kai uogos baigsis.Uogos jau krenta pilnai. mirksiukas.gif
Jau ragauju ir dumplūnes šiltnamyje,pomidorai vienas kitas noksta.
Dusiuk,maniškis verkia,kad niekis bus su medumi.Tokie orai,ką susinešė,per tokius orus suvalgys.Neima medaus dar vis. ax.gif
Rytoj į miestą,suskyniau dėžę juodųjų serbentų,kibirioką agrastų,kad paukščiai nenulestų,apskyniau.Nuvešiu turgelin draugei parduoti,benzinas atsipirks.Pas mus lūžta šakos juodųjų,darysime vyną.Trintų dar pernykščių šaldiklyje yra.Nebent dar uogienę pyragams išvirsiu. bigsmile.gif
Jaučiu mieste vyšnios bus sunokę irgi vynui reikės suskinti,avietės vasarinės bus irgi sunokę.O planas trečiadienį ryte,kol mb miegos savo vietas grybų pralėkti. ax.gif
Mano agurkai lauke dar net nežydi. ax.gif Valgome tik iš šiltnamio.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 07 18, 16:54)
<p>Na bet 36 laipsniai jau stipru. Man geriau grybų lietus...</p>

Grybų lietus gerai. Bet šiuo metu daug kur derliaus naikinimo lietus. Ir tokiu atveju man jau geriau 36.

QUOTE(Luety @ 2022 07 18, 17:04)
Man geriausia,kai kokie 26.Tada galima nors judet.Lietaus reikia labai.

Lietaus atiduodu kokius 2/3 savo - imk biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Reikia verkiant sodan papulsiu gal apie savaitgąlį, reiks ravėti ravėti ravėti blink.gif žinia jeigu nelis ir jeigu galėsiu į savo daržus inteiti unsure.gif Apie agurkus valgomus nei prieš savaitę šiltnamyje 3 nuskyniau lauke dar ne.. ai matysime.. Tiesa pamenate apie paprikas rašiau kur pirkau už 14 pinigų ir ką iš 20 daigų spėkite kiek ... 4 na ką ne taip darau tuneliukyje jos pas mane auga... jaučiu kitamet bus šiltnamyje pomikus pamažinsiu na nudžiūsta nuo viršūnių...Vakar draugė avytės skerdiena pasidalino tai privariau šaldiklį priš tai susidalinau ir susivakumavau geras daiktas tik kažko užsizarazina mintyse pirkti kitą. Dusia o tau kaip lidlinis vakumatorius?
Jamu kavos ir balansuosiu balansuosiu ketvertis tik pykšt ir praėjo o savivaldybė nelaukia ilgai skaičiukų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Muka nenusipirkau vakumatoriaus . Mačiau , kad Lidlas turi . Ar man jo reikia taip ir nežinau ... Kiek to maisto dviems diedukams bereikia. Avienos nesu pirkusi tik ėrieną , ty jauną aviuką. Grybauti norėčiau , grybus tvarkyti ne ax.gif O ir valgom mes grybų nedaug .
Lyg atšilimą žada ? Iki 27 ? Bent nuotaikos nebus tokios niūros . Čia man smile.gif
Ingrida , bus dar kažkiek to medaus . Netgi iš liepų tempė, paskui atvėso naktys ir nebeskyrė liepos nektaro . Dar mėnuo iki rupjūčio 15, tai gali visokio oro būti . Matysim ...

Atsikėliau be jėgų , biški virusas gerklė kabina. Užsilaksčiau , geležies nepagėriau ... Matyt vėl kraujas kaip vanduo blink.gif O reikia iki penktadienio būti kaip agurkėliui . Mini atostogos laukia , 4 dienų . Nėra man laiko visai sirgti . Niekas už mane mano dabų nepadaro . MB tik pagrasinti gali , kad jei pliegus būsiu priduos į Lapių savartyną biggrin.gif Pasiguodžiau ...
Gražios dienos 4u.gif Gal be lietaus ?

Atsakyti
žiūrėjau žiūrėjau kaip mano paprikos auga ir ateina supratimas, kad kažkokios ne paprikos daugumoj mezga. Ir dydis augalų, ir žiedelių forma, ir užmegztų vaisių - nu gryn čiliai blink.gif pasirodo, MB sėklų prisėjo iš lidlinės pailgos paprikos )) dabar jau ant vieno augalo matosi tokios formos kaip rytietiškos tapkės )) o jau buvau nusigandusi, kur reiks tokį kiekį čilių padėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 18, 21:24)
Ir tokiu atveju man jau geriau 36.
Lietaus atiduodu kokius 2/3 savo - imk biggrin.gif

matei, kokie gaisrai Europos pietuose tiems 36+ pasilaikius? Ale bet kuriuo atveju nuo mūsų pageidavimų nieks nepriklauso..

ė, palauk, kur mano lietų parceliuoji??
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 19, 09:38)
matei, kokie gaisrai Europos pietuose tiems 36+ pasilaikius? Ale bet kuriuo atveju nuo mūsų pageidavimų nieks nepriklauso..

ė, palauk, kur mano lietų parceliuoji??

Nu kad nepriklauso, tai tikrai.
Ir va - ačiū grybų lietui. Ir taip kiekvieną dieną.
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar vakare kalbėdama su mama telefonu lipau tokiais laipteliais lauke. Šlapia, aišku, kad slidoka. Nu ir slydo koja, ir išsitiesiau. Bet kadangi pokalbis buvo į pabaigą, tai neišsidaviau - gulėdama džiaugsminga nata atsisveikinau biggrin.gif, o tada stotis pabandžiau. Nes tai galvos paskui visą naktį, kad gabalais lūžus biggrin.gif. Nu nieko atrodė, biškį šen bei ten skaudena, bet lyg sėkmingai. O šiandien atsikėlus čiurną vienos kojos einant tai oi... Skauda unsure.gif O pavaikščiojus ir šiaip skauda. Nu bet praeis, ne kur dings biggrin.gif
Atsakyti