Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos smile.gif

Luety su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif ir linkiu, kad iš tavo akių riedėtų tik džiaugsmo ašaros, visada būtų, kuo didžiuotis, ką mylėti, kuo pasitikėti ir į ką atsiremti sunkią akimirką.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 liepos 2022 - 08:24
Labas rytas.
Vakar raviu,o širdis miške. ax.gif Galvoju penktadienį buvau,nieko nebus.Mb praeidamas sako,tu dar ne mišk?Kauptukas šonan,į guminius ir aš miške.Pusę kibiro mažų baravykiukų prisilaupiau,dygsta dygsta.Ir raudonikių vietoje,po drebulėmis jau tris radau. ax.gif Nedidelis grybingas tas miškas,bet jau pradžia yra.Norėčiau į savo vietas nėra kada. ax.gif
Luety su Jubiliejumi.
Atsakyti
Praplaukėm nuostabiai oras ne per šaltas, lietaus gavome bet jau sausi išlipome krantan žodžiu viskas puikiai tongue.gif Upė nuostabi vaizdai nerealūs, trasa nenuobodi, sunkoka palyginus su Žeimena, bet viskas įveikiama 4u.gif o rytas ant kranto wub.gif jaučiuosi pailsėjusi 4u.gif
Nemačiau Ates daržų bet įsivaizduoju čiupk 4u.gif mano tai nuo kalniuko ir tai žliugsi ....
Ingrida nenervik su tais grybais mano šaldiklis dar pilnas o jau dantys barška kaip noriu grybauti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 liepos 2022 - 08:31
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 15, 10:06)

Saintlina - žiūrin kokius agurkėlius jūs mėgstat ?
Špagines darau saldžiarūgštes , o agurkams  mažiau cukraus  dedu .

https://kumutesvirtu...soms-darzovems/

Man  užtenka 2  šaukštų agurkams...
Visokių ten  su garstyčiomis mes nevalgom .

ačiū, pabandysiu 4u.gif
Aš pati irgi raugintus mėgstu labiausiai. O va bernai mano tik marinuotus valgo. MB visokius. Jam su garstyčiom patys skaniausi pernai buvo ))

Papildyta:
Luety, daug laimės 🎈🎈🎈

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 07 17, 14:29)
.Baisus metai Lt siemet.O gaila.Vasara taip greit prabega .

man tai labai gera vasara smile.gif labai nemėgstu karščių, tai man oras super. Mūsų kraštų nesemia, tai ir derlius nenukentėjo kol kas. Braškės tik nušalo pavasarį. Baika. Vėlyvų uženka prisiėdimui.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
aciu visoms,kurios prisimine,pasveikino,aciu uz linkejimus,grazius zodzius,man labai malonu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gimtadieni pasitinku palengvejusi 9,6kg ,del ko esu labai patenkinta.Dususlys judant, baigia mane palikt,kelenas maziau beprimena apie save,naktim dar jauciu tik sustingima,tai labai labai dziugina.Dziaugiuosi,kad paklausiau,isiklausiau Kavasucitrina,Dusia ir kitu apie patarimus,dziaugiuosi,kad isejau is savo komforto zonos,kad pradejau.Supratau,kad jau pasiekiau savo mygtuka stop,beliko ji tik paspaust,kad viskas uzsivestu.Nors istiest ranka ir ji paspaust,istiesu buvo labai sunku.
Diena grazi,bet jau priespaskutine,karsciai ateina pas jus,jauciu,pasisildysit kazkiek,augalai ims augt,bus smagu.
Vis galvojau,kaip Mukai sekasi keliaut upe su skaudama akim,labai dziaugiuosi,kad jai patiko,kad pailsejo.
Ingrida,grybu pavydziuypac baravykiuku,grybavimo ne.Brolis norejo nusipirkt voverusku ir pasidaryt valgyt,pasiilges,bet pervaziavo visa Lietuva,sake mate tik prie Jurbarko salia kelio moteris pardavinejo,bet nestojo,pagalvojo,kitus nusipirksim,o kitur neberado.Liko neragaves. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 18, 08:25)
Vakar raviu,o širdis miške. ax.gif Galvoju penktadienį buvau,nieko nebus.Mb praeidamas sako,tu dar ne mišk?Kauptukas šonan,į guminius ir aš miške.Pusę kibiro mažų baravykiukų prisilaupiau,dygsta dygsta.Ir raudonikių vietoje,po drebulėmis jau tris radau.

nieko sau bigsmile.gif pas mus dar jokio kito grybo be voveruškų. Dėl tų net į mišką nelendu. Pasivaikščiodama keliukais prisirenku sriubai, daugiau man jos neskanios.. O va baravykai būtų kita kalba wub.gif bet nėr kol kas.
Atsakyti

Lepeškos grietinėlės padaže apsivalgymas. Man. Oras ne pagal mane... myliu šilumą, myliu saulę. Šiemet ne kažką tai agurkiniai.  Ir baklažanai. Gal dar užaugs, jei atšils. Šiandien 6 val ryto paukštukas pabeldė į langą... kaime miegojau. Gerai ar blogai? Reikėtų pasiskinti juodųjų iki važiuojant Kaunan,  bet lynoja. Juodieji man keto keksiukams sueina. Šaldysiu. Dideli krūmai,  bus daug uogų. 

Atsakyti
Luety, su gimtadieniu! 4u.gif birthday.gif 000552.gif Tedžiugina tave kiekviena diena, būk sveika, optimistė, jauskis komfortiškai pati su savimi.
Atsiminti tavo gimimo dieną man lengva - mano diena x 2 rolleyes.gif. Na, o mėnesį dar paprasčiau biggrin.gif
Džiaugiuosi tavo pasiekimais svorio metimo srityje. Žinai, aš irgi kokiais 8 kg būsiu palengvėjus. Bet kad aš buvau užlipus ant svarstyklių tik po kokio mėnesio nuo mitybos pakeitimo, ir dabar ne taip seniai. Tai tik spėju tuos kg. Na, rūbai sako, kad gali taip būt biggrin.gif. Bet aš visai atsipalaidavus šioj srity. Va, vakar ir bulvinių blynų su šaltibarščiais prikirtau. Bet žinau, kad kitas kartas bus labai negreit. Suvalgau kartais ir kitokių negerų dalykų, bet kad kažkaip nelabai jų man norisi, o paragavus net neskanu. Va, vyras kada čia buvo prancūziško batono nusipirkęs, labai apetitnai jis man atrodė, tai atsilaužiau kažkiek. Fuuu... Ir kaip jis man kažkada skanus buvo? biggrin.gif. Ir to apetito žvėriško nėra - nėra ko valgyt, tai galiu ir nevalgyt biggrin.gif. Bet čia nieko keisto, taip visada būna, kai normaliai valgyt pradedu. Na, vynas lieka didžiausiu grieku, bet bent be sūrių ir riešutų smile.gif

Ingrida, jetau, kaip pavydžiu grybavimo ir grybų... Labai labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 18 liepos 2022 - 10:43
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 18, 10:00)
Šiemet ne kažką tai agurkiniai.  Ir baklažanai.
Reikėtų pasiskinti juodųjų iki važiuojant Kaunan,  bet lynoja. Juodieji man keto keksiukams sueina. Šaldysiu. Dideli krūmai,  bus daug uogų. </p><p></p><p></p><p></p>

agurkų pas mus pilna. Konservuoju pilnu tempu. Ir dar tik pusė šiltnamio dera, kita pusė vėliau sodinta, tie po savaitėlės-kitos prisidės. Jei kokia kvaraba neįsimes. Baklažanai dar tik žydi.
Aš jau nuskyniau serbentus, ir juodus, ir raudonus. Juodų pas mus mažai, kažko suvargę krūmai. Nežinau, ar šituos bandyt reanimuot, ar naujus sodint. Iš juodų serbentų man vynas pats skaniausias gaunasi wub.gif Raudonieji, kad ir seni krūmai, puikiausiai veši.

Gavau Lesiaus fotkes iš fotosesijos wub.gif ir netgi visų foto kopijas soc.tinklams, mažesnio dydžio, bet geros kokybės smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 liepos 2022 - 11:26

Saintlina gerai išgenįk juoduosius DABAR. Po uogų skynimo. Atsigaus krūmai. O pavasarį gerai mėšliuko.  Juodieji labai ėdrūs...  Mano agurkai lauke turėtų augti. Sustingę. Per savaitę vieną lapą užaugina. Vyno negaminsiu...  metai duoda savo, naminio nebegreriam. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 18, 11:32)
<p>Saintlina gerai išgenįk juoduosius DABAR. Po uogų skynimo. Atsigaus krūmai. O pavasarį gerai mėšliuko.  Juodieji labai ėdrūs...  Mano agurkai lauke turėtų augti. Sustingę. Per savaitę vieną lapą užaugina. Vyno negaminsiu...  metai duoda savo, naminio nebegreriam. </p>

gerai, išgenėsiu ir gal dar šiemet kažkiek patręšiu. Spės dar sumedėt iki žiemos jei ką išleis.
Lauke pas mane irgi agurkų yr, puikiai auga ir keroja. Bet vėlai sodinau, tai dar tik žydi. O va arbūzai tikrai sunkiai..
Atsakyti

Priedas  20220718_160329.jpg   230,06KB   4 Parsiųsta kartų

Luety, stiprios sveikatos, giedros nuotaikos ir gyvenimo džiaugsmo 😘 Šiunčiu Tau mūsų jūros linkėjimus 🌊

Atsakyti