Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas, 4u.gif
Dusia,is ravelry gali det visas nuorodas,kokios publikuojamos,tik ne schemas.
Ingrida,ten turbut reikia prisiregint,kad pamatyt,bet Dusia sake nieko blatno,tai nesiparink,yra tu schemu. wub.gif
Mano zentui pasirodo ne peda sumusta,o fibroze ir kt zidinukas blauzdoj.Zodziu ne kas.
Medikamentini gydyma gavo,kiek bus veiksmingas,laikas parodys.Gal kas zinot kokiu priemoniu profilaktikai.Busiu dekinga uz kiekviena patarima.
Mes pasiimam draugus,kur jie gyvena ir i soda pailset,pasiplepet.Ji buvo pirmoji,man atvykus,kuri supazindino su pirmu darbu UK.
Geros dienos,pas mus jau dabar 26 doh.gif
Atsakyti
Luety , ne vertimo klaidos ligos pavadinime ?

Tokiu pavadinimu guglas duoda baisią genetinę ligą, kuri nepagydoma...

Apie megztukus :

Va toks labai tiktų mano dukrytei , jos stilius . Man pačiai labai gražus - bet aš per stambi :
https://www.ravelry....brary/hyphenate

Ingrida , o čia pasižiūrėti , kokie maišai madoj :
https://www.ravelry....ary/sexfoil-top

Luety gražūs megztukai kuriuos tu sukėlei . Tik man šiuo metu niekas neužkliuvo ... Senstu norisi creizy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 liepos 2022 - 11:34
Dusiuk,kur pirmą įkėlei dukrytei,ar ripsu nuvarytas visas?Labai fainas. 4u.gif
Kiti vasariniai nu ne maišai,mano super maišas gavosi,toks fainas raštelis,mezgiau iš žurnalo,kiek liepta akių tiek uždėta,nu gavosi super maišas. ax.gif Ar siūlai skystesni? ax.gif
Tai dėl stiliaus,turiu marčią stilistę,jei tik sugalvočiau ,tikrai patartų.Juk rengia turtingus žmones,piešia aplikacijas jau keli metai kas mėnesį prancūzų žurnalui. ax.gif Jei kam įdomu Goda Pele. mirksiukas.gif
Galvojau žarnos pasileis,kol su tėvų sunešėme laminatą į penktą aukštą.Viskas ,grįžome,nusipelnėme poilsio šiandien jau turbūt? bigsmile.gif
Atsakyti

Ingrida kaip suprantu ripsas, tik ne nuo apačios į viršų, o nuo šono iki šono. Jei sugalvosiu megzti tai nusipirksiu receptą. Kalba ne mano, bet Luety sakė padės....

Atsakyti
Dusia, aš turiu kas suverptų ir čia LT, ir Latvijoj Lesiaus sesuo gyvena pas liaudies meistrę, verpiančią daugybę šunų vilnos. Tai suverpt ne problema. Bet kad nežinau ko man reik numegzto iš tų siūlų ))
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 13, 10:18)
Luety , ne vertimo klaidos ligos pavadinime ?

Tokiu pavadinimu guglas duoda baisią genetinę ligą, kuri nepagydoma...

Apie megztukus :

Va toks labai tiktų mano dukrytei , jos stilius . Man pačiai  labai gražus - bet aš per stambi :
https://www.ravelry....brary/hyphenate

Ingrida , o čia pasižiūrėti , kokie maišai madoj :
https://www.ravelry....ary/sexfoil-top

Luety gražūs megztukai  kuriuos tu sukėlei . Tik man  šiuo metu niekas neužkliuvo ... Senstu norisi creizy.

Gryzom po visko,pavargus,kaip suva,karstis baisinis,gerai,kad pas mus pavesine,bet oras stovi,ne vejelio.Saltas dusas atgaivino.
Dusia zinoma,kad diagnoze ne tokia. bigsmile.gif Bene dar miegojau,kai rasiau.Jam tromboflebitas.Vakar visa diena ligoninej ant laselines,o dabar liepe saugotis traumu,nes kraujas vos ne vanduo.Olius 3 men gydymas,koja ramybej,jokiu vaiksciojimu.
Su vertmu visada gali kreiptis.Bet ir pati neblogai moki anglu kalba man atrodo.
Einu tvarkyt indu ir pailset.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mane labai gražios irgi ramunės.Ne per aukštos trys dideli kupstai. wub.gif Ko gero vieną kupsta išskirstysiu,kai baigs žydėti. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ai kažkoks patylėjimo laikas buvo, nors darbo iki kaklo tai ...
Akis skaudama buvau pas daktarus dar antibai bet jau tepami jokių sušlapimų( savaitgalis baidos) saugotis nuo infekcijos dulkių ir t.t. nes pilnai niešsivaikščiojo jeigu ką durs trauks... na manau nereiks išsivaikščios ...
Sode vakar nulėkėm tyriobas aptarvėk, tėvai savaigaliui pasiprašė pabūti... tai po lietaus raganė su visu stovu nulenkta dar ir agrasto medelį priegriebė, ačiū die nelūžo, keliai nuplauti bet pačiam darže nėra balų nes nuolanė bet drėgmė jaučiasi, reiktų žolę pjauti ale va Kaune yra ką veikti remontus baigti bute ... tai ai tegu grįšime iš po baidų ir susitvarkysiu. Rožynuose žliugė ir dar tokia kur apsiveja augalą... eidama užsimerkiau... susitvarkysiu...
Luety tikrai nežinau nieko apie šią ligą... MB venos iššokusios jo tėvukui operavo bet čia manau jau rimčiau. Žentui 4u.gif
O apie priešų koridorius ir t.t. ai o ką mes galime tik su šakėmis arba valdžia rinkti atsakingiau nei preitus kartus, kad anūkai atsakingiau žiūrėtų į užsienio politiką....
Palauksiu kavukės 4u.gif O jau ir kavukė. Ingrida mano svajonė turėti ramunių ale toj vietoj kur aš noriu tai nelabai auga jos mėgsta saulę o tenai pusiau pavėsis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 liepos 2022 - 06:32
Labas vakaras, 4u.gif 4u.gif

kokia tyla,rodos jauti,kaip pienes pukas skrenda....Kas cia per nekalbadieniai?
Isleidom savo draugus,buvo smagus pasisedejimai dvi dienas,su ekskursijom po musu apylinkes,barbekiu,kavugeriu,proseko taure,bet svoris minus 400g.Nesupratau,skysciu kibiras isgerti,o svoris krito.Nu gal dar pakils.Bet neskaitant proseko,dar nevalgiau jokiu saldumynu,tik barbekiu mesyte su darzovem,vakariene atidaviau priesui ir vuolia,minus.
Mukute,sveika,parejus.Viskas bus gerai,issilaizysi,dabar juoda druze,ateis ir balta.Viskas gereja thumbup.gif
Kava melyna,grazu,bet siandien prigeriau daug,man gana.
Ka veikinejam?
Atsakyti
Luety, primink, kuo tas kajeno pipiras stebuklingas? Pirkau savo gamyboms, bet 500 g mažiausias kiekis, o galioja tiki šių metų lapkričio. Šiaip neįveiksiu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Labai lietus išguldė jurginus.Tokie aukšti buvo ir negaliu kol svečiai neišvažiuos surišti. ax.gif Nesinori vaikštinėti arti namuko.
Labai nenoksta pomidorai. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Šiandiena susikrauti mantą ir važiuojam prie ežero, kažko be didleio entuziazmo .... na bet nieko gal įsisiūbuosiu smile.gif jaučiuosi persisotinusi bendravimu...
IngridaB ir mano nenoksta va ačiū Atei nes iki šiol savų nebūčiau ragavusi 4u.gif Ate jaučio širdys nuostabūs pomikai o skoninės savybės wub.gif pamečiau užrašą gal priminsi ax.gif
Jusdy širdelę o kaip tau sękasi kuom tu gyveni kaip tavo sveiaktėlė ir kaip vištytės ax.gif
Kavute kajenas lyg prieš virusus veikai kiek pamenu bet kaip vartoti tai jau nepamenu smile.gif
Ačiū už kavelą ax.gif

Atsakyti