Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

smagu baidarem,pavydziu baltai.
As turbut rudenini garderoba turesiu keist,nes vasariniam dar telpu.
O pas mus kepina,ryte 9:00,o jau 20 silumos.Kaifas iki kol nereikia eit miegot.
Mano savaite irgi bus idomi.Testuoju vienos dizaineres kojinaites,treciadieni su draugais is Londono barbekiu sode,ketvirtadieni juos paveziosim po musu miesto apylinkes,ir reikia sprest,ka su gimke daryt artimiesiems.Ui,kaip man sunku tas dalykas.Metai tokie,kad nenori net zinot,nei prisimint.
Gerai buvo mano tevuliui,jokio streso,paklausia,kiek jam metu jau,pasakai,sako ooo daug,nu dar iki simto simt simto trauksiu.Ir vel viska uzmirsta... cray.gif cray.gif
Geros dienos,einu planuotis diena.Noriu kavos,sunkiai keliaus labai kazko,bet ir gerai,reikia pasimegaut rytine vesa.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 11, 11:05)
Labas rytas,

ka su gimke daryt artimiesiems.Ui,kaip man sunku tas dalykas.Metai tokie,kad nenori net zinot,nei prisimint.

Gerai buvo mano tevuliui,jokio streso,paklausia,kiek jam metu jau,pasakai,sako ooo daug,nu dar iki simto simt simto trauksiu.Ir vel viska uzmirsta...

Pasidžiaugti Luety ... Nieko nėra amžino . Kol gali 4u.gif Dejuoti dėl metų gausos yra kvaila, reiktų padėkoti už kiekvienus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir nenorėk ir nekalbėk , kad gėris yra senatvinė dimensija .
Atsakyti
Niekad nesu plaukusi baidare smile.gif ir gal tik pernai pagalvojau, kad gal ir neblogai būtų pabandyt smile.gif o iki tol net ir mintis tokia neaplankė.
Atsakyti
Vakaras jau,o lauke dar karsta.Rodo 22 dar .O kambaryje 31,nors visi langai kiaurai atidaryti,balkonas atdaras.Ir gerai ir blogai.
Dusia,megaujuosi gyvenimu,o ne metais.
Demensija blogis,gerumas tik tame,kad nebeatsimeni blogu dalyku.Gal ne visiems,bet tevulis tik vaikyste prisimindavo,o visa kita blank.

Santlina,baidare kaifas,o su gera kompanija,tiesiog magiskas poilsis.Varyk kol jauna ir dar ilipi i baidare. bigsmile.gif bigsmile.gif
Labanaktis.

Atsakyti
Labos ,
Luety 4u.gif
Lietuvoje taip smarkiai lyja ir lis visą dieną , kad tingisi net mintis dėlioti biggrin.gif
Saintlina, man labai patinka baidarės ax.gif Ir vis tik vienos gražesniu plaukimo trąsų yra Dzūkijoje ... Svarbu nelytų plaukiant , tada jau nemalonu.
Gražios dienos , nesušlapkit bigsmile.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pliaupia. bigsmile.gif
Vakar prinervino eso,tai nakčiai gėriau tabletę.Už tai miegojau giliai giliai....... biggrin.gif Pavakary skambina mūsų svečiai dingo viena fazę elektros.Man pirma mintis atsivežė kokią aparatūrą galingą užtrumpino.Kaip tik pavakary grybavau,mečiau visus grybus,na ką važiuoju namo,pasiimu mb ir sodybon. ax.gif Pasirodo visame kaimuky nėra fazės.Kol grįžau eso sutvarkė.
Vakarojame ramiai,apie 21 valandą skambina svečiai dingo kita fazė.Skambinu jau pati į eso,vos ne piktuoju,kaip jie sutvarkė jei kitos fazės nėra jau?Laukiame,temsta,aš ant nervų. unsure.gif Kas valandą skambinu eso,ar jau sutvarkė?Jauną mergaitę pasodinta ant visos šalies nieko ji nežino.Na pagaliau po 23 sutvarkė.Dabar kai tokia liūtis vėl nervuojuosi,ar nedings?Skambino man pats elektrikas,kažkoks kabelis pastotėje supuvęs jau.
Mokame eso atskirai už transportavimą kas mėnesį,negali žinutės atsiūsti,kad gedimas,kad dingo elektra.Čia po tos kibernetinės atakos,pas juos kažkokia betvarkė. bigsmile.gif
Tikėkimės liūtis praeis ramiai? ax.gif Mes garantuotai vėl patvinsime. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Ingrida,nesinervinam del to,ko negalim pakeist. biggrin.gif
Svarbu sutvarke,o sveciai gali uzsiimt meile,kol elektra ijungs biggrin.gif biggrin.gif
Juokauju ,zinoma.
Pas mus kiek vesiau,na 2 laipsniais si ryta,bet danguj jau ruozu ruozai,saules nematyt.Is dalies ,gerai,nes karsciai nualina,ypac naktimis.Jei taip butu visus tris menesius,pirktumem mobilu kondicionieriu,o del savaites kitos,neverta.Pirmadieni dar zada mums 31,tai pas jus dar lis.Nes mes priesinguose poliuose. bigsmile.gif
Per toki karsti nei judet,nei megzt neina,tik vonioj ar juroj gulet.Bet ir jura,kiek buvom,tiek atoslugis per karsta popiete,o gryz vanduo tik i pavakare.Nu ir naciort,eik per molynus iki vandens koki kilometra,kad issimaudyt. biggrin.gif
Siandien sodas,laistymai,verkia zemele perdziuvus.Uztai svogunai ir cesnakai gerai dziusta.
Atsakyti
Pas mus pastoviai elektra po lietaus ar vėjo dingdavo, kol buvo antžeminės elektros linijos. Kai užkaė laidus po žeme, gerokai sumažėjo dingimų. Bet vis tiek būna. Blogai, aišku, tada.. vanduo, katilas - viskas be jos neveikia. Yr generatorius, bet tėvai patys jo nepasileidžia.
Mama vis pprašė kokio nors prietaiso šienavimui, kad pati galėtų kur aplink kokį krūmą žolę apmažint, kai mūsų nėr. Nupirkom mažą elektrinį trimeriuką - vistirk nesigauna jai įsijungt, negali dviejų mygtukų vienu metu paspaust, ir viskas. Tai geriausias šiuo metu įrankis - sodo žirklės, mechaninės smile.gif

Pila ir pas mus. Ieškau pirkt šuniško džiovintuvo, nes niekaip negaliu Lesiaus išdžiovint. Lietpalčio ieškojau, be šansų.. jei ilgis geras, per kaklą niekaip. Jei kaklo apimtis tinka, pusmetriu per ilgas.

Nėr kas veikt per lietų. Nemezgu, nesiuvinėju. Reiks gal į šiltnamius eit.

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 07 12, 09:12)
Pas mus kiek vesiau,na 2 laipsniais si ryta,bet danguj jau ruozu ruozai,saules nematyt.Is dalies ,gerai,nes karsciai nualina,ypac naktimis.Jei taip butu visus tris menesius,pirktumem mobilu kondicionieriu

Neverta mobilaus išvis pirkt. Reiktų kiek rimtesnio. Pas mus yra du mobilūs - labai nedaug kambarius atvėsina. Ir veikia garsiai. Rimtesnio į butą kol kas negaliu pirkt, nes su išvedimu į lauką sudėtinga..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 12, 08:27)
Pas mus pastoviai elektra po lietaus ar vėjo dingdavo, kol buvo antžeminės elektros linijos. Kai užkaė laidus po žeme, gerokai sumažėjo dingimų. Bet vis tiek būna. Blogai, aišku, tada.. vanduo, katilas - viskas be jos neveikia. Yr generatorius, bet tėvai patys jo nepasileidžia.
Mama vis pprašė kokio nors prietaiso šienavimui, kad pati galėtų kur aplink kokį krūmą žolę apmažint, kai mūsų nėr. Nupirkom mažą elektrinį trimeriuką - vistirk nesigauna jai įsijungt, negali dviejų mygtukų vienu metu paspaust, ir viskas. Tai geriausias šiuo metu įrankis - sodo žirklės, mechaninės smile.gif

Pila ir pas mus. Ieškau pirkt šuniško džiovintuvo, nes niekaip negaliu Lesiaus išdžiovint. Lietpalčio ieškojau, be šansų.. jei ilgis geras, per kaklą niekaip. Jei kaklo apimtis tinka, pusmetriu per ilgas.

Nėr kas veikt per lietų. Nemezgu, nesiuvinėju. Reiks gal į šiltnamius eit.

Papildyta:
Neverta mobilaus išvis pirkt. Reiktų kiek rimtesnio. Pas mus yra du mobilūs - labai nedaug kambarius atvėsina. Ir veikia garsiai. Rimtesnio į butą kol kas negaliu pirkt, nes su išvedimu į lauką sudėtinga..

Ispanijoj musu draugai nusipirko m obilu,tai pastato koridoriuje tarp kambariu,atidaro duris i visus kambarius,puikiai isvesta kambariai,dirba tyliai,net netrikdo miego.Jie pirko Ispanijoj.
Bet man del savaites kitos karsciu,neverta.
O jei ta ilga plosciu Lesiui nukirpt ir padaryt raistelius suriskt po pilvu?Gal tiktu zmoniu tas plastmasinis,ji irgi galima karpyt,pagal kuna.

Atsakyti
Ingrida, jei paguos , tai žinok stringa daug sistemų . Vakar Sebas neveikė nei su smartu nei su parašu. Gerai kad generatorių radau , nuvaliau dulkes... O tai sėdėtų visi be pinigų . Tai VMI , tai Soda... Programistų Rusijoje į armija neima mirksiukas.gif
Dar pradėjau gauti SMS , kad mano banko paskyra blokuojama bigsmile.gif

Lietuvoje oras tik mezgimui .
Ingrida ar baigei vasarinę ? Pasirodyk prie progos ?
Man labai patikusi bliūzelė kuria gundausi :
https://www.ravelry....rs-summer-shirt
Kokia ji man graži ! Bet šią vasarą jau sunkiai paspėsiu , ir kiek tos vasaros Lietuvoj .
Šiandien 14 šilumos. BRRR

Atsakyti
Tai sakot tikrosios saskaitos uz\ tranz\ita ir bayraktar pareina biggrin.gif
Ir dar sovietmecio infrastruktura ,ypac provincijoje baigia nudvest biggrin.gif Jus aisku galit ,siust jusu idejiniams vadams SMS su padekom uz\ gyvenimo pagerinima biggrin.gif
O dar Lukasenka ne dekot nepradejo uz\ CZ\V pabandyma idekmokratinti.
Pas mus jau sikna pareina,nes cia visi dabar kura perka siuo metu.Tai matosi jau ryskesnis vaiz\das. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 12, 09:20)
Tai sakot tikrosios saskaitos uz\ tranz\ita ir bayraktar pareina biggrin.gif
Ir dar sovietmecio infrastruktura ,ypac provincijoje baigia nudvest biggrin.gif Jus aisku galit ,siust jusu idejiniams vadams SMS su padekom uz\ gyvenimo pagerinima biggrin.gif
O dar Lukasenka ne dekot nepradejo uz\ CZ\V pabandyma idekmokratinti.
Pas mus jau sikna pareina,nes cia visi dabar kura perka siuo metu.Tai matosi jau ryskesnis vaiz\das. biggrin.gif

skaiciau apie Bulgarija,panasiai,kaip LT.Pas mus sikna pareis rudeni jei tess isrinks
Atsakyti