QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 10, 07:40)
Šiaip tai jos priešingai veikia - gerina miegą
Vakar į stovinčią mano mašiną (be manęs) įvažiavo. Radau raštelį paliktą. Paskambinau, tipo, tariamės. Sakau, žinokit, kai niekas nepasakys, kol neremontuos, kiek realiai kainuos, tai gal ne. Nu ką - atvažiavo, pildėm deklaraciją. Dabar gaišt laiką su remontais teks.
Ankstyvesnė liepa peržydėjo, vėlyvesnės pats žydėjimas - norėčiau tų liepukų pasiskint, gal nelis
Labas rytas,
Kavasucitrina,uzjauciu,asilu pilna,jei nesugeba net apvaziuot stovincios masinos.Pas mus tai isvis tyliu,ziede net baisu,kaip varineja per linijas uz nosies uzlenda,posukiu nerodo.Nevazineji,nesusiduri,bet,kai mudu daznai vaziuojam,tai tokiu kuriozu,kad ojojoj.
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 10, 09:33)
Na turėtų taip būti.Bet kai sergi,gal atvirkščiai?
Parazitai nulesė geltonus ir dar nebaigiančius nokti raudonus serbentus.MB nupjovė vakar pievą,tai neįsivaizduojate kiek jų buvo,juoda visa pieva suskridusių.Agrastams irgi bus amen.Juodųjų bent gal nelies?Įtariu ir pomidorą šiltnamyje nukapojo jie?Kaltinau rūpužiokę,bet su mb nutarėme,kad ji neturi tokių aštrių dantukų?Čia kaip snapu iškapota?
Ingrida,levanda tikrai gerina miega ir nesvarbu,sergi tu ar ne
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
As turiu prie galvos puokstele sausa miegamajam,galiu sakyt,man labai padeda.
Vat UK su pauksciais tai jau seni sposai.Nules ir juodus ir greitai.Pirmus metus mums irgi nulese ir braskes ir serbentus ir agrastus,o dabar dengiam.MB pastate tokius narvus,aptraukem vistu tvore vieline,o viena gala tinklu,kad but kur ieit,nurinkt uogas,tai siemet net pats MB stebejosi,kiek daug uogu buvo.Mes dengiam jau nuo zydejimo pradzios.O siltnamyje as irgi radau viena pomidora prakasta is apieju pusiu ir nunesta i agurku lysve,bet nutarem,kad cia tie mano pelenai,kur daro tunelius po zeme,nes matesi mazi dantukai.Bet,ar netilpo po zeme passinest,ar neskanus buvo,nezinau.O siaip randu numetytu pomidoru po kelis,ant zemes,ir nezinau kokia valpurgine naktis ten buvo.Gyviai siaucia.Cia turim saugot ir nuo pauksciu ir nuo sraigiu ir nuo pelenu ir dar is dangaus manos krecia.Nuo tos tai tik siltnamyje gali apsisaugot.
Leksim i soda,ryt poryt susitikimas su draugais senais is Londono.Ji buvo mano pirmoji pagalbininke gavus pirma darba UK.Bus malonus randevu.
Zentas mano nukrito be samones,susizeide peda(tik)kaip nekeista,diabeto neturi,atsieit hypoglikemija,atsieit jam ir jaunystej taip yra buve,kai tik nepavalgydavo ryte.Nezinau,neramu,jis skiepytas.Jaunas dar vos 52.Tikekimes,kad viskas bus gerai ir tai tikrai hypoglikemija.