Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, sapnavau, kad abi grybavom 😁

Geros dienos visoms!

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 07 10, 08:18)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Ingrida, sapnavau, kad abi grybavom 😁</p><p></p><p>Geros dienos visoms!</p>

Galėjome grybauti,vistiek nemigo naktis. ax.gif
Vakar prie sodybos vistiek buvau nulėkųsi į mišką.Tiek praeitą savaitę palikau voveraičių,prieš mane kažkas nurinko,sprendžiu pagal rastą supjaustytą baravyką.Radau ir aš 5 baravykus jau,vieną raudonikį ,na ir pražiūrėtų voveraičių.Mūms abiems vakarienei užteko. ax.gif
Vieną filmą pažiūrėjau iki pusės trejų,kitą iki pusės penkių,nesimiega,dar tas kosulys. ax.gif
Na nieko dušas,kava atsigavau,laukia darbai,pamiegosime bute šiąnakt,nors čia geriau miegasi. mirksiukas.gif
Ko gero nurausiu jau žirnius parsivešiu į miestą,čia nėra kada nuraškyti. ax.gif
Gal nemigą davė levandos.Prieš miegą nukirpau ir rišau puokšteles palikau kambaryje kur miegu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 10, 09:33)
Gal nemigą davė levandos.Prieš miegą nukirpau ir rišau puokšteles palikau kambaryje kur miegu? bigsmile.gif

Šiaip tai jos priešingai veikia - gerina miegą biggrin.gif

Vakar į stovinčią mano mašiną (be manęs) įvažiavo. Radau raštelį paliktą. Paskambinau, tipo, tariamės. Sakau, žinokit, kai niekas nepasakys, kol neremontuos, kiek realiai kainuos, tai gal ne. Nu ką - atvažiavo, pildėm deklaraciją. Dabar gaišt laiką su remontais teks.

Ankstyvesnė liepa peržydėjo, vėlyvesnės pats žydėjimas - norėčiau tų liepukų pasiskint, gal nelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 10, 08:40)

Na turėtų taip būti.Bet kai sergi,gal atvirkščiai? biggrin.gif
Parazitai nulesė geltonus ir dar nebaigiančius nokti raudonus serbentus.MB nupjovė vakar pievą,tai neįsivaizduojate kiek jų buvo,juoda visa pieva suskridusių.Agrastams irgi bus amen.Juodųjų bent gal nelies?Įtariu ir pomidorą šiltnamyje nukapojo jie?Kaltinau rūpužiokę,bet su mb nutarėme,kad ji neturi tokių aštrių dantukų?Čia kaip snapu iškapota? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 10, 07:40)

Vakar į stovinčią mano mašiną (be manęs) įvažiavo. Radau raštelį paliktą. Paskambinau, tipo, tariamės. Sakau, žinokit, kai niekas nepasakys, kol neremontuos, kiek realiai kainuos, tai gal ne. Nu ką - atvažiavo, pildėm deklaraciją. Dabar gaišt laiką su remontais teks.

Ankstyvesnė liepa peržydėjo, vėlyvesnės pats žydėjimas - norėčiau tų liepukų pasiskint, gal nelis smile.gif

Labas rytas,

Kavasucitrina,uzjauciu,asilu pilna,jei nesugeba net apvaziuot stovincios masinos.Pas mus tai isvis tyliu,ziede net baisu,kaip varineja per linijas uz nosies uzlenda,posukiu nerodo.Nevazineji,nesusiduri,bet,kai mudu daznai vaziuojam,tai tokiu kuriozu,kad ojojoj.

QUOTE(IngridaB @ 2022 07 10, 09:33)
Na turėtų taip būti.Bet kai sergi,gal atvirkščiai? biggrin.gif
Parazitai nulesė geltonus ir dar nebaigiančius nokti raudonus serbentus.MB nupjovė vakar pievą,tai neįsivaizduojate kiek jų buvo,juoda visa pieva suskridusių.Agrastams irgi bus amen.Juodųjų bent gal nelies?Įtariu ir pomidorą šiltnamyje nukapojo jie?Kaltinau rūpužiokę,bet su mb nutarėme,kad ji neturi tokių aštrių dantukų?Čia kaip snapu iškapota? mirksiukas.gif

Ingrida,levanda tikrai gerina miega ir nesvarbu,sergi tu ar ne biggrin.gif As turiu prie galvos puokstele sausa miegamajam,galiu sakyt,man labai padeda.
Vat UK su pauksciais tai jau seni sposai.Nules ir juodus ir greitai.Pirmus metus mums irgi nulese ir braskes ir serbentus ir agrastus,o dabar dengiam.MB pastate tokius narvus,aptraukem vistu tvore vieline,o viena gala tinklu,kad but kur ieit,nurinkt uogas,tai siemet net pats MB stebejosi,kiek daug uogu buvo.Mes dengiam jau nuo zydejimo pradzios.O siltnamyje as irgi radau viena pomidora prakasta is apieju pusiu ir nunesta i agurku lysve,bet nutarem,kad cia tie mano pelenai,kur daro tunelius po zeme,nes matesi mazi dantukai.Bet,ar netilpo po zeme passinest,ar neskanus buvo,nezinau.O siaip randu numetytu pomidoru po kelis,ant zemes,ir nezinau kokia valpurgine naktis ten buvo.Gyviai siaucia.Cia turim saugot ir nuo pauksciu ir nuo sraigiu ir nuo pelenu ir dar is dangaus manos krecia.Nuo tos tai tik siltnamyje gali apsisaugot.
Leksim i soda,ryt poryt susitikimas su draugais senais is Londono.Ji buvo mano pirmoji pagalbininke gavus pirma darba UK.Bus malonus randevu.
Zentas mano nukrito be samones,susizeide peda(tik)kaip nekeista,diabeto neturi,atsieit hypoglikemija,atsieit jam ir jaunystej taip yra buve,kai tik nepavalgydavo ryte.Nezinau,neramu,jis skiepytas.Jaunas dar vos 52.Tikekimes,kad viskas bus gerai ir tai tikrai hypoglikemija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 liepos 2022 - 10:51
Va, kaip smagiai paskyniau liepukų - nekaršta, o ir jokie kandantys bjaurybės nepuolė smile.gif

Luety, visiems visko pasitaiko. Keikiu tik piktybinius. Čia netyčia buvo. Važiavo atbulas, lijo kuolais, mano mašina žemės spalvos, nu ir kažkaip nepamatė. Visai jaunas vaikinukas, išsigandęs... Net man gaila jo pasidarė smile.gif

Hippglikemija mano dukrai buvo. Kelis kartus labai blogai buvo. Nu bet praėjo. Gal bulkučių sumažinimas turėjo įtakos smile.gif. Žentui irgi gal mityba pagelbėtų, jei tikrai hipoglikemija. Reikia tikėtis, kad viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 10 liepos 2022 - 12:42
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 10, 11:41)
Va, kaip smagiai paskyniau liepukų - nekaršta, o ir jokie kandantys bjaurybės nepuolė smile.gif

Luety, visiems visko pasitaiko. Keikiu tik piktybinius. Čia netyčia buvo. Važiavo atbulas, lijo kuolais, mano mašina žemės spalvos, nu ir kažkaip nepamatė. Visai jaunas vaikinukas, išsigandęs... Net man gaila jo pasidarė smile.gif

Hippglikemija mano dukrai buvo. Kelis kartus labai blogai buvo. Nu bet praėjo. Gal bulkučių sumažinimas turėjo įtakos smile.gif. Žentui irgi gal mityba pagelbėtų, jei tikrai hipoglikemija. Reikia tikėtis, kad viskas bus ok smile.gif

Jis rytais visada valgo prancuziskai.Arbata ir sausainuka pamirkes i arbata.Nesu macius,kad valgytu kazka normaliai,kaip kiausini ar varskes.Nemegsta.O vakare pas juos sotus pietus.Na cia dirbantiems tipiskas reikalas.Bandys keist.
Tai cia su diabetu nesusije,paprasciausiai gliukozes indeksas zemas matyt pas juos,nes jam ir vaikystej yra taip buve.Siaip jis lieknas vyriskis,labai save prisiziurintis ir daug sportuojantis.Gal todel,nepavalge,pasportavo.Nu tikekimes,kad nieko rimto labai,tyrimus kraujo pasidare,sirdi isityre,viskas normos ribose.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 10, 13:58)
Jis rytais visada valgo prancuziskai.Arbata ir sausainuka pamirkes i arbata.Nesu macius,kad valgytu kazka normaliai,kaip kiausini ar varskes.Nemegsta.O vakare pas juos sotus pietus.Na cia dirbantiems tipiskas reikalas.Bandys keist.
Tai cia su diabetu nesusije,paprasciausiai gliukozes indeksas zemas matyt pas juos,nes jam ir vaikystej yra taip buve.Siaip jis lieknas vyriskis,labai save prisiziurintis ir daug sportuojantis.Gal todel,nepavalge,pasportavo.Nu tikekimes,kad nieko rimto labai,tyrimus kraujo pasidare,sirdi isityre,viskas normos ribose.

„Jeigu jums kartojasi hipoglikemija, jūs esate pakeliui link diabeto“, – perspėja A. Unikauskas.

Kai ką galime ir privalome padaryti patys, kad palengvintumėme sau gyvenimą, tačiau teks koreguoti mitybą: atsisakyti angliavandenių, pradėti praktikuoti protarpinį badavimą.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 10, 12:39)
„Jeigu jums kartojasi hipoglikemija, jūs esate pakeliui link diabeto“, – perspėja A. Unikauskas.

Kai ką galime ir privalome padaryti patys, kad palengvintumėme sau gyvenimą, tačiau teks koreguoti mitybą: atsisakyti angliavandenių, pradėti praktikuoti protarpinį badavimą.

aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Skleidžiasi pas mane ružavas kermėkas,reikia dabar tokios spalvos puodelių? wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kaip sveikatos Ingrida ? Kaip kosulys ?
Mukute, kaip Tavo akis ? Jau sveika ?
Praplaukėm puikiai : nei lietaus, nei šalta . Pasisekė tiesiog. Važiuojant iš Kauno niūrokas rodės oras.
Graži ta Lietuva wub.gif
Ir vėl nauja savaitė, nauji darbai ... Šai savaitę daug lietaus žada? Gal pasikeis ax.gif
Kaip suprantu tokia likusi vasara ir bus - tikra lietuviška , kaip vaikystėje.
Šią savaitė reiktų susimedžioti kokia suknelę... Na nors vieną naują šiai vasarai biggrin.gif Kai taip mėgstu parduotuves tongue.gif, tai bus sukus darbas. Žinau , kad noriu gražios ir vasariškos mirksiukas.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 liepos 2022 - 07:15