QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 08, 08:11)
Luety , aš neišmečiau pieno produktų (ty sūrio ir grietinės )
ir vyno . Tik nevalgau vakarais . Užkandukas 10-11, pietūs 1-2 ir viskas.
Trys mylimos man irgi patiko. Mamos sesuo buvo issiskyrus ir turejo dvi dukras,tai mes jas visada vadindavom trim mylimom.
O as visa tai ismeciau.Ir jauciuosi gerai.Gal,kai man liks tik 5kg virssvorio,tada ir ijungsiu kazka,jei noresiu,bet dabar ,kol krinta nuo tokio mano maitinimosi,nieko nekeisiu.Nekrinta suoliais,pastovi,pastovi ir nurieda,bet gryzimas buvo tik vienas.Ir svarbiausia,kiek anksciau ko bandziau,pasieka minus 5 riba ir stovi,nors tu tanku eik,o dabar perzengiau jau ta riba.Matysim,kiek si menesi nukris.Sversiuos 21 liepos.
Basanaviciaus laikais,buvo vienas daktaras ant apylinkes ar dvieju,ir suspedavo visus isgydyt,nes zmones,sukoseje ar suslogave,neleke pas daktaro,o gydesi zolelem,patys ieskojo budo,o pas daktara vaziavo su didele beda.Zinoma ir kainavo kiaule ar dvi,bet buvo ir idejiniu gydytoju,bet saziningu,gyde ir biedniokus.Mociute pasakojo,kad ji tiek nusikosejo,kad svoris krito ,ji buvo jauna gal 13m.\gimus 1902.gydytojas neskyre jokiu procku,tik zoleles,sake cia niekas nepades,bet jei sulauksi pavasario,tevai lai nunesa i pieva,kur daug rugstyniu,valgyk tas jaunas rugstynes,daug valgyk.Ir ka pasveiko,o jau nevaiksciojo,neste tevelis nunese ja i ta pieva.As iki siol negaliu suprast,kokia reiksme jos organizmui turejo tos rugstynes.O mociutes mama buvo kaimo zolininke ir garsi tuo metu.Po to sake valge zalius obuoliukus nuo obelu,norejosi rugsties.Tai matyt vitC trukumas,nu bet kaime zmones nuo seno kopustus raugino,cia gi didziausias saltinis vit.c,bet kam ta oksalo rugstis?Gal jaunose rugstynese yra kazko,ko as nezinau.?
Nukrypau nuo temos.