Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 07, 12:13)
Luety , reikia sąnarių pramankštos prieš asanas... Ar daro Tavo MB?
10 metu lankaiu joga , ten tiek niuansų ,taisydavo ir taisydavo trenerė. O kad dar judesį priderinti prie kvėpavimo  ax.gif  Pats tai nematai  savęs ...

Zino jis viska,ne naujokas,su joga draugauja nuo jaunystes,jam patinka,ir kvepavima stebi,esu ir as buvus pakviesta stebet biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 07, 14:09)
Luety, kaip jūs ten be Borios dabar gyvensit? unsure.gif  biggrin.gif

Kieme vėl kurmio lavonas blink.gif 

Liepos žydi, o kada žiedų prisiskint?  unsure.gif

Labai matyt jau kazkam trukde Boria,nevykdydamas globalistu reikalavimu.Uk lokdaunai buvo lengvi,niekas nieko nespaude,nevarze,nebuvo sikpasiu,nebuvo prievartos dideles.Kazkam nepatiko.Jauciu rudeni prasides klaikuma.Pamatysim.

https://m.facebook.c...100000475388256
na va,Australijoj jau prades tyrima del to,kuom jus netikit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 liepos 2022 - 16:14
QUOTE(Luety @ 2022 07 07, 16:51)

https://m.facebook.c...100000475388256
na va,Australijoj jau prades tyrima del to,kuom jus netikit.

Mes nei tikim, nei netikim. Mes ŽINOM, kad ko neparodė Panorama ar neparašė delfis, to ir nėra lotuliukas.gif
Žinai, kai prieš kokius 2-3 metus man vyras vis rodydavo dangų, tai aš mojau ranka ir liepiau atsiknist. Paskui vis tik pamačiau, kad yra kažkas, ko nebuvo. Bet kadangi nei žinom, nei sužinosim tos tiesos, tai nusprendžiau, kad neverta gilintis ir galvot apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 07, 16:13)
Mes nei tikim, nei netikim. Mes ŽINOM, kad ko neparodė Panorama ar neparašė delfis, to ir nėra lotuliukas.gif
Žinai, kai prieš kokius 2-3 metus man vyras vis rodydavo dangų, tai aš mojau ranka ir liepiau atsiknist. Paskui vis tik pamačiau, kad yra kažkas, ko nebuvo. Bet kadangi nei žinom, nei sužinosim tos tiesos, tai nusprendžiau, kad neverta gilintis ir galvot apie tai smile.gif

Na delfy ir TV nera apie tai,bet siaip info pilna,net su foto lektuvu iranga tam skirta ir kas baisiausia,net keleiviniai lektuvai turi tokia iranga.Kas nori randa,zino ,net sudeti,ka varo mums ant galvu,kaip keicia klimata,vesina ora,kad neperkaistume bigsmile.gif Jau tiek rupinasi sistama,tiek rupinasi,o zmones mirsta vis daugiau ir daugiau.Tai nafik mums ta aukle tada? bigsmile.gif bigsmile.gif Atrodo tavo vyras man ima patikt del to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 liepos 2022 - 18:06
QUOTE(Luety @ 2022 07 07, 19:05)
Na delfy ir TV nera apie tai,bet siaip info pilna,net su foto lektuvu iranga tam skirta ir kas baisiausia,net keleiviniai lektuvai turi tokia iranga.Kas nori randa,zino ,net sudeti,ka varo mums ant galvu,kaip keicia klimata,vesina ora,kad neperkaistume bigsmile.gif Jau tiek rupinasi sistama,tiek rupinasi,o zmones mirsta vis daugiau ir daugiau.Tai nafik mums ta aukle tada? bigsmile.gif  bigsmile.gif Atrodo tavo vyras man ima patikt del to  biggrin.gif

Mano vyras turėjo tokį šefą, kuris apšvietinėdavo biggrin.gif
Tai manau, kad galima rast tą sudėtį, net gal ir kelias skirtingas biggrin.gif. Matai, aš labai nepatikli, tai tiesiog palieku šitą reikalą ramybėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 07, 15:09)
Luety, kaip jūs ten be Borios dabar gyvensit? unsure.gif  biggrin.gif

Jie bet kuriuo atveju neprapuls, o va mums be Borios gali būt liūdniau.
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida, kaip kosulys ? Mukute kaip akis ?
Man vis tik labiau patinka šiluma, negu Lietuviška vasara... Sakiau vasara ir Lietuvoje gerai gyventi. O atostogauti šilumoj reiks rudeniop ax.gif Tikrai apsirikau .
5 Kg nenumesiu per 2 sav, bet -3 tai turiu jau šiandien. Braškės ir žirnai kalti ... Aš taigi turiu jų atsivalgyti darže tiek kiek noriu . Nesitaupau .
Luety lieknumas nėra lygu sveikata. Mano aplinkoje yra nemažai žmonių kurie liekni , bet turi aukštą cholesterolį, sąnarių skausmus ir tt. Jei svarbu svarstyklės, tai sportas visai nepadeda. Jei apimtys ir savijauta - tada taip.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 liepos 2022 - 06:06
Labos smile.gif

O kokia ankstyva dusiukas tongue.gif Aš irgi jau darbe ax.gif
Apie kas dedasi danguje ir t.t. nuoširdžiai nesidomiu, bet va žinau viena vartodama mažiau, šiukšles rūšiuodama pati sėklas rinkdama aš padarau tai ką aš galiu, bet va ten... nebent protestu o daugiau....
O su akimi tas guzas lyg vaikštosi bet rytais į žmogų nepanaši kaip mongolas lyg skauda ir ausį žinau čia eina trišaknis nervas tai gali būti ir nuo to... na toliau geriu antibus ir lankausi pas n+k gydytojų....
Dusia o kokių čia švenčių nusimato cekava ax.gif Mūsų baidos kitą savaitę bet su tokia akimi truputi neramu man plaukti bet dar visa savaitė mažu....MB sako ar nebus taip kaip su jo asuimi 4 antibai per mėn. ir nieko ..... ptfu tpfu ptfu.
Luety kaip fainai, kad močiutė teip šnekėjo wub.gif man jų kalba kaip muzika išvis man gražios tarmės dzūkų šešuolių bet va žemaičiu tai nelabai žinia dar nuo kur nuo mažeikių dar dar bet va nuo varnių nelabai ....
Laukiu kafijos ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytsas.
Ačiū Dusiuk,loju toliau.Tikėsite ar ne testas kovido abiems neparodė. ax.gif
Vkar grįždama iš miško sustojau vaistinėje vaistininkas sakė yra visokių virusų,be kovido.Davė kažkokių tirpstančių vandenyje tablečių.Prisiskyniau vingiorykštės miške gėriau su medumi arbatą.Turi praeiti.
Apstojo voveraitės dygti,jau radau nepilną kibirą. ax.gif
Šiandien pagaliau į sodybą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip baisiai prisapnavau unsure.gif. Jokių detalių nepamenu, tik kad laukiau, kad tuoj reikės mirti - čia su karu susiję. Ir taip baisu, nežinau, nei kaip, nei kada ta mirtis ateis, bet tas laukimas...
Žiauriai retai sapnuoju, tai galėčiau ką nors gražaus ir mielo, tai ne - karas, mirtis unsure.gif

Ingrida, o plaučių vis dar nenori pračekint?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 08, 10:20)
Kaip baisiai prisapnavau unsure.gif. Jokių detalių nepamenu, tik kad laukiau, kad tuoj reikės mirti - čia su karu susiję. Ir taip baisu, nežinau, nei kaip, nei kada ta mirtis ateis, bet tas laukimas...
Žiauriai retai sapnuoju, tai galėčiau ką nors gražaus ir mielo, tai ne - karas, mirtis unsure.gif

Ingrida, o plaučių vis dar nenori pračekint?

Ir aš prisapnavau visokiausių baisybių verysad.gif
Atsakyti
Muka, šventės nerimtos ... Bus giminės susibėgimas bo 50 metų kai tėvukas mano amžinatisį. Linksma švetė nebus, bet vist tiek važiuosim. Mišios , kapai ir tt. Bus vyro jaunystės draugu susitikimas , 4 vyrukai su žmonom. Dar iki Estijos kokį tai savaitgalį lėksim. Dar MB tėvo giminėj susibėgimas... Visa vasara bėgime. Smagu tongue.gif Stovintis vanduo surūgsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tekantis visada švarus .
Man vaikystėje labai gerai padėdavo peletrūno arbata nuo kosulio ...
Kas liečia svastykles smagu, kad pirmas skaičius pasikeitė į mažesį mirksiukas.gif Džiugina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 liepos 2022 - 08:40
Labas rytas,

pas mus Lietuvos karsciai parejo,nereik man irgi,man geriau musu silta vasara,o dabar jau nuo ryto kepina.
Dusia,svarstykles tai toks dalykas,kuris ,metant svori kelia motyvacija,o siaip jos tik irankis pasitikrint ne savijauta bet svori.Cia taip man.O siaip ,kai jautiesi gerai ir nedarai tu menipuliaciju,jos man nereikalingos,jos neparodo,kokia mano saviajuat tikrai,nors ne,siuo metu parodo bigsmile.gif bigsmile.gif Kai i minusa,tai nulipu su sypsena bigsmile.gif bigsmile.gif
Man nei braskes,nei agrastai,nei kitos uogos svorio nestabde,bet va pomidorai taip.Negaliu ju valgyt tiek,kiek dabar noreciau.Jei ka,valgau tik su svoguniukais ir druska,be jokiu majonezu ar grietiniu.Beje,iki siol nenaudoju pieno produktu ir ju trukuma jauciu nebent del pomidoru,man skanu su grietine,bet su svoguniukais ir druska,atradau kita skoni,o tas anas,ipratimas tik.
As daznai galvoju apie gydytojus.Kiek esu skaicius knygose,per visas epidemijas gydytojai ejo i pirmas linijas pas ligonius su maru,su bet kokiu susirgimu,nes gydytojo pareiga buvo gydyt.Gydytojas,kaip kunigas,turi but pasisventes savo profesijai,o dabar gaunasi,kad gydytojai atsitvere muru nuo zmoniu,ir nebelaiko tai savo pareiga-gydyt.
Nu jo,kaip viskas issigimsta,kai imi lygint savo vaikyste su musu anuku vaikyste,tai mes buvom laisvi,kaip vejai,ejom laukais,niekas musu neuzdarinejo,nesaugojo,visi turjom but atsakingi patys uz save
Muka,turiu jautru trisaki,musu klasterio liga,neduok Die,kai jis pasiunta.Man baisiau uz danti ir greit jo nenumalsinsi,o manasis ypac jautrus vejui,slapiai galvai.Bet per daug metu ismoksti saugotis.Sveik,sirdele. 4u.gif
Ingrida,kai vaistininkas sako,kad yra kiti virusai ne tik kovido,tai tu patiki,o kai mes sakom,tai ne? biggrin.gif biggrin.gif Sveik,mieloji 4u.gif 4u.gif
Atsakyti