Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Važinėja pilna bagažinė gėlių su vazonais.Gal nenumirs?Tik rytoj gal gal išeis susodinti.Baltų salvijų gavau nurašytų.Pernai raudonos visą vasarą žydėjo. ax.gif Rudbekija rudesniais žiedais,dar visokių viksvų.Ne taip karšta,gal nenumirs? ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Antibai geriami jau į veidrodį galima žiūrėti, bet visą veido pusę paskaudeną...nieko jau gerėja reiškiasi užbėgom 4u.gif
Visas Mindaugines prapylė lietus tik vakarop praplėšė dangų saulė, bet vistike daržan kaip šlapia brrr nėjau ... Bet va peržiūrėjau visus rūbus sodinius išmečiau daug į ką neįlendu kiti jau visai tiks ksuduram... visgi gerą darbą padariau tongue.gif O šiaip tinginio diena biggrin.gif
Ingrida kaip sveikatos? O dėl gėlių tikrai neiškeps nes jau net su kojinėm kelnėm atėjau darban, aš tokia jeigu kojom šalta vsio visai šalta.
Čiumpu kafijos ax.gif Luety teip tavo močiutė gal vadindavo kavą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 07 07, 07:06)

Ingrida kaip sveikatos? O dėl gėlių tikrai neiškeps nes jau net su kojinėm kelnėm atėjau darban, aš tokia jeigu kojom šalta vsio visai šalta.
Čiumpu kafijos  ax.gif Luety teip tavo močiutė gal vadindavo kavą  4u.gif

Ačiū Mukute.Kosau iš krūtinės taip,bet nors šlapiai.Vakar šiek tiek purtė šaltis,gal temperatūros šiek tiek buvo?Termometras sodyboje.Išsilaižysiu. ax.gif
Šiandien reikia išvežti dvigulę lovą,su mb išnešti suvirinti ir atgal partempti į penktą aukštą.Kaip nors.Svarbu,kad ištuštėtų aikštelė prie namo,kad privažiuoti būtų įmanoma.Aš jau galiu važiuoti,mb dar miega. ax.gif
Vakare taip norėčiau prasibėgti savo vietomis miške. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 07, 09:13)
Ačiū Mukute.Kosau iš krūtinės taip,bet nors šlapiai.Vakar šiek tiek purtė šaltis,gal temperatūros šiek tiek buvo?Termometras sodyboje.Išsilaižysiu. ax.gif
Šiandien reikia išvežti dvigulę lovą,su mb išnešti suvirinti ir atgal partempti į penktą aukštą.Kaip nors.Svarbu,kad ištuštėtų aikštelė prie namo,kad privažiuoti būtų įmanoma.Aš jau galiu važiuoti,mb dar miega. ax.gif
Vakare taip norėčiau prasibėgti savo vietomis miške. ax.gif

pabandyk šokolado sviesto pačiulpti 4u.gif
jazau kaip judu ištemsite ta lovą blink.gif aš tašės neužnešu į 5 aukštą ....o čia o lovą na gerai rėmas tai ir anas sunkus
Atsakyti
labos,
Ingrida nerimsta su savo gėlėmis 4u.gif Kaip ten sako kuprotą tik grabas ištiesins biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Visi turim savo silpnų vietų .
Muka jei paguos aš vakar net krosnelę virtuvėje pasikūriau , ir su vilnonėm penčiakom vaikščiojau . Drėgmė nemaloni buvo .
Rūbų ir aš bele kiek atrinkau . Dabar gerai , netoli namų yra tekstilės konteineris . Tai nesijaučiu šiukįlintoja . Ypač vaikų bele kiek privežta . O kada jie atvažiuoja ... retai .
Smagu tik tiek kad lendu į visus 10 metų senumo džinsus smile.gif Sportas yra gėris tongue.gif
Dar biški pavyko pamegzti . Dabar bus "pliumpis" dukrytei . Spalva man labai patinka, nei tai garstyčių nei tai geltona.
Ingrida- man su mezgimų blogai smile.gif Norų daug , laiko trūkumas biggrin.gif Ir žurnalų ir video ir siūlų pilni namai ... MB grasinasi išmesti mano siūlus . O jei karas maras badas ?

Ligoniams lengvo sveikimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano šeimos ligonis vilties liko 1 pr. Taip ir bijau telefono garso . 60 metų tik ...
O mudu savaitgalį turim baidarėmis plaukti -tai ir nežinom pavyks ar ne .

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 07, 10:31)
labos,
Ingrida nerimsta  su savo gėlėmis  4u.gif  Kaip ten sako kuprotą tik grabas ištiesins  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Visi turim savo silpnų vietų .
Muka jei paguos aš vakar net krosnelę virtuvėje pasikūriau , ir su vilnonėm penčiakom vaikščiojau . Drėgmė nemaloni buvo .
Rūbų ir aš bele kiek atrinkau . Dabar gerai , netoli namų yra tekstilės konteineris . Tai nesijaučiu šiukįlintoja . Ypač vaikų bele kiek privežta . O kada jie atvažiuoja ... retai .
Smagu tik tiek kad lendu  į visus 10 metų senumo džinsus smile.gif  Sportas yra gėris tongue.gif
Dar biški pavyko pamegzti . Dabar bus "pliumpis" dukrytei . Spalva man labai patinka, nei tai garstyčių nei tai geltona.
Ingrida- man su mezgimų blogai smile.gif  Norų daug , laiko trūkumas biggrin.gif  Ir žurnalų ir video ir siūlų pilni namai ... MB grasinasi išmesti mano siūlus . O jei karas maras badas ?

Ligoniams lengvo sveikimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano šeimos ligonis vilties liko 1 pr. Taip ir bijau  telefono garso . 60 metų tik ...
O mudu savaitgalį turim  baidarėmis plaukti -tai ir nežinom pavyks ar ne .

Gražios dienos 4u.gif

Dusia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 07, 08:31)
Ingrida- man su mezgimų blogai smile.gif  Norų daug , laiko trūkumas biggrin.gif  Ir žurnalų ir video ir siūlų pilni namai ... MB grasinasi išmesti mano siūlus . O jei karas maras badas ?

Ligoniams lengvo sveikimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano šeimos ligonis vilties liko 1 pr. Taip ir bijau  telefono garso . 60 metų tik ...
O mudu savaitgalį turim  baidarėmis plaukti -tai ir nežinom pavyks ar ne .

Dieve,mano metų.Baisi liga? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Užvakar Humanoje tokių margiukų siūlų prigriebiau,"Katia" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 07, 10:02)
Dieve,mano metų.Baisi liga? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Užvakar Humanoje tokių margiukų siūlų prigriebiau,"Katia" mirksiukas.gif

Sekmadienį infarkas... O dabar jau komplikacijos. Viskas dievo rankose. Jau ne daktarų .

Ingrida Katia siūlai labai faini ! Ir brangūs ax.gif
Pasisekė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 liepos 2022 - 09:19
Labutis,

Del seimos ligoniuko 4u.gif 4u.gif Dabar tik malda visu drauge padetu.
Pas mus oras siandien toks be saules,bet silta.Vyksta tvarkymaisi,skalbimai.Nekarsta judet.Visa savaite bus karsciai.Tai Lietuvoj turetu but atvirksciai.Gaila,brolis atostogauja Lietuvoj... unsure.gif
As dabar irgi mazai bepamezgu,bet radau instagramoj viena rusaite iesko testuotoju jos graziom kojinaitem,tai pasiprasiau,atrodo uzkabinau,gal gausiu,labai jau grazios jos kojinaites.
Dusia,sportas turi tik 20%itakos svorio kritimui,80% mityba.Bet visumoj sportas,judejimas,sveikata.Tik nezinau,kaip su joga.MB irgi daro tas asanas,tai turi but skrandis tuscias,pusle tuscia,jis tiek daug demesio skiria tam,ale va,kelenas ir jam skauda bigsmile.gif Lieknas,prisiziuri,o sveikatos nekazka.Reiskias ir genetika daug reiksmes turi.

Katia siulai geri,brangus,tikrai noreciau,kojinem buna graziu,gerai nesiojasi,pavydziu,pas mus niekur ju nerasi normalia kaina,o ir siaip mazai kas pardavineja.Anglu rinka nelabai isileidzia turku,italu siulu,turi savo aviu pakankamai ir siulams rinka tik saviem.O pagamina ne kazkokios kokybes.Anksciau buvo galima siustis is turku,italu buvo nebrangu,dabar jau ne,vien pastas,muitai ir amen.

Mukute,taip,mociute vadindavo kava kafija.Daug vokisku zodziu buvo jos kalboj.
Dziugu,kad sveiksti.Eudama i salta ora,veja,denk savo skruosta skepetaite,labai pavojinga tau dabar.Saugokis. 4u.gif 4u.gif
Nesusalkit! 4u.gif
Ner man kada i soda pavaziuot,jau dvi dienas nebuvau,bus viskas perauge.Gal po pietu saule islys,busiu apsitvarkius,tada ir nuleksim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 liepos 2022 - 11:53
Luety , reikia sąnarių pramankštos prieš asanas... Ar daro Tavo MB?
10 metu lankaiu joga , ten tiek niuansų ,taisydavo ir taisydavo trenerė. O kad dar judesį priderinti prie kvėpavimo ax.gif Pats tai nematai savęs ...
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 )
Važinėja pilna bagažinė gėlių su vazonais.Ne taip karšta,gal nenumirs? ax.gif

Bent pas mus mašinoj karšta. Lauke vėsoka, bet auto vidų saulė prikaitina stipriai. Pusę dienos pravažinėjau, nuo 11 val jau kondiškę jungiau.
Atsakyti
Luety, kaip jūs ten be Borios dabar gyvensit? unsure.gif biggrin.gif

Kieme vėl kurmio lavonas blink.gif

Liepos žydi, o kada žiedų prisiskint? unsure.gif
Atsakyti