QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 06, 11:21)
Dar apie skaičius , kadangi darbas sėdimas kokias tai treniruotes pas kokią tai trenerę žiemom lankau jau 19 metų . Atsiskaičiavau. Kažkas tokio . Per karantiną neliko nieko , tik namie arba daug vaikščioti . Buvo viena žiema kai makštas dariau namie - taip liepė vienas dakataras... Jo pratimus. Kartais net vasaromis pavykdavo , kol kaimo neturėjom buvo lengviau .
Luety nepyk , bet man kažkaip tai tavo tokios bėdos kaip žaibas iš giedro dangaus ... Tu man visada tokia tvarkinga energinga atrodei . Imk Nesipykstam myliu
Gink Die,nepykstu niekada.Diskusija.Man paciai nera malonu.Siandien su pleistru,bet po namus,i soda rytoj,manau bus geriau.Darau daug pratimu guledama,darau chair yoga,stengiuosi judint ta sanari be apkrovimo.Pagereja,bet nezinau nuo ko,ar nuo pleistro,ar judesio.
Viskas bus gerai.Svoris krinta,o tada sanariams lengviau,darau viska,kad atitolint intervencija i mano kuna.
Aciu.
Mano mama neleisdavo ne tik ant cemento,bet ir ant akmens ant metaliniu pavirsiu sest.Ziema silti raituzai iki keliu.Musu jaunystej "viengierku" nebuvo,eidavom ziema i mokykla su guminiais batais,o jie traukia salty.Dar budavo veilokai,bet ne madoj mergom,guminiai graziau.Tai mama neleisdavo eit be vilnoniu kojiniu juose.Jei budavom prie vandens,mergaitei bunant,issimaudzius pervilkdavo triusikus.Jei maudymke atskira,stengdavausi nusigrezt gerai su ranksluosciu iki sekanciu maudyniu,o istisine maudymke dedavausi retai.Dabar deduosi,bet stengiuosi maudystis pries einant namo ir islipus pasikeiciu ir tada namo.Zinoma yra nepatogumu,bet nepernesu slapiu rubu ant saves.
Ir as ir MB turim problemu su bankais Lietuvoj.Like pinigu,ieit neleidzia.Man del pasikeitusiu prisijungimo taisykliu,dar netinka mano pasas su kuriuo kazkada atsidariau saskaita,sako jis praterminuotas.O,kad turiu nauja,pas juos nesimato.Kas visiskas nonsensas.
MB pilde klausymyna,kazka netaip parase,gryzo pataisyt,uzblokavo internetini bankinga.Abiejose saskaitose like ponigu.Juos nuskaiciuoja kasmensi saskaitos aptarnavimui,nors jokios operacijos nevyksta.Uzdaryt saskaita per distancija negali,turi butinai atvykt.Taip ir vargstam,abu atsidarem Revolut saskaitas,kol kas pencijos ieina i jas ir gali konvertuot geru kursu.