Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 06, 10:12)
Ingrida, mane dar baba išmokė - jokių šlapių triuskų. Išsimaudei - persirenk . Liga... Aš net pliažui turiu dvi maudimkes, su viena maudausi , su kita būnu . Kaime pasimaudyti nereikia maudimkės, jei svečių nėra tongue.gif  biggrin.gif  Bala lomoj , tai net kaimynai kurie už km nemato . Kalnas užstoja iš visų pusių .
AA , susimokėti ? Už ką ? ir taip susimoku ir daug ... Aš dirbantis žmogus . Ne 50 Eur moku kas mėnesį o žymiai daugiau . Kol nebus normalios draudiminės medicinos -negausim normalių paslaugų . Tai mano nuomonė. Paslaugų gaunu minimaliai , kadangi nereikia ( kuo džiaugiuosi ). Bet mano investicijos į savo sveikatinimą irgi nemenkos. Ir visada pasiuntu , kai reikia mokėti dar kartą . Duotų galimybę nors 1 pr panaudoti sumokėto sveikatos draudimo man savo nuožiūra. Bet negali , bo kolchozas ir lygaiva ...
Luety baisu Tau gyventi su tiek sąmokslo teorijų .
Nu nebegali tas Jūsų Vakarų komunizmas pavežti teik įsipareigojimų kiek iš jo nori .
Mano dukra dirbo pusmetį mažoje vaistinėje UK . Baisu kokie kiekiai ir kokios sumos nemokamų vaistų yra žmonėms dalinami . Iš tų pačių sveikatos fondo pinigų ... Tai kur liks pinigų profilaktikai ir kitiems dalykams .
Sugrius visa ta sistema . Taip surėdytas pasaulis- nieko nėra amžino .
Luety tu nebegali judėti dėl skausmo  kojos ? Dėl svorio ? Ar todėl kad  per ilgai sėdėjai ant sofos ? Raumenų neliko ? Skausmingai skaitosi tavo dabartinės patirtys ...
PS kuriama nauja vakcina , plis oro lašeliniu būdu  biggrin.gif  Su triušių populiacija jau išbandė , geri rezultatai buvo  mirksiukas.gif  Nuo kovido paleis pirmą biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ps Pfizer vakcinos  principu kuriama  vakcina nuo kasos vėžio . Klinikiniai bandymai labai neblogi .  Už poros metų tikisi paleisti .

Pirmas raudonas-as neskaitau tai samokslo teorija,nes viska,ka cia rasiau jau daug issipilde,arba dar pakely.Gaila,kad tu nematai. unsure.gif unsure.gif
Antras raudonas-raumenys mano kieti,like visi po sporto klubo,net MB stebisi.As jau sportklubyje turejau ta problema,bet tinkamas judejimas ir raumenu uzsiauginimas,sumazino skausma,nesijaute tiek.Jausdavau tik lipdama laiptais.Sedet istisai as nesedziu,kaip tau atrodo.Pamezgu valanda,lekiu i virtuve,ar i soda,ar dar ka atlikt,po to,pailsiu po pietu,pamezgu,na ir vakare iki miego.
Svoris didelis,nesakysiu kiek,bet daug.Beje sanariai sudyla ir sportininkams,daug judantiems ir neturintiems lasiniu,vien raumenis.Taip,kad ne visos teorijos tinkamos.
Beje man labai keista,kad tau po kiekvienos treniruotes raumenys skauda.Mes jausdavome raumenu skausmus tik pirmas dienas po dideles treniruotes su svarmenimis,ar kokios streching,o po to,esant reguliariom treniruotem,nebejauti.Jauti tik stangruma kuno.Gal tavo treniruotes nereguliarios?

https://www.facebook...220368716553515
pamastymui apie Lietuvos veida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 liepos 2022 - 11:51
Man irgi baisu gyventi sioje pasidaryk pats ir pats kvailys visuomeneje.O ka gali pakeist ,Nieko.Tuoj ateis kukushka ir nustatys meiles trukuma.Ar buduliais isvadins.
Beje ,netlixe jau yra du filmai ,kaip saunu bitininkauti,vienas turku kitas karpatu.Paskui manifest ,kaip prisijungti prie kolektyvines samones biggrin.gif
Palengva supaz\indina ir atjunko nuo vartotojisko egoistinio individualiz\mo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 06, 09:07)
Nu aš tai ne taip suprantu.

"Kur reikėtų kreiptis pajutis COVID-19 simptomus?

Nuo 2022 m. gegužės 1 d. testavimas dėl COVID-19 ligos iš mobilių punktų perkeliamas į asmens sveikatos priežiūros įstaigas, todėl asmenys, jaučiantys COVID-19 ligos simptomus, turi kreiptis į savo šeimos gydytoją. Šeimos gydytojo sprendimu COVID-19 ligai nustatyti naudojami greitieji antigeno testai. Patys pacientai registruotis tyrimui negali, registraciją vykdo gydymo įstaigos".

Jei "perkeliamas į asmens sveikatos priežiūros įstaigas", tai ten ir testuojama. Nu ar ne taip suprast pagal šitą išaiškinimą?

biggrin.gif
Labas, suprask kaip nori.
Rašo kaip turi būti. Realiai pasiskambinau- oi oi, padejavo, nors šdimynistė rūpestinga. Paprašė nevažiuot, pasakė kaip elgtis parašė antibų, pasakė kokiu atveju pradėt naudot ir kur kreiptis, jei bus atitinkami simptomai ir bus blogai. Psio.
Kolegei- liepė atsinešt testą, jei nori oficialiai užfiksuot ligą, padarys ir įrašys. Jautėsi neblogai, izoliacijos nėra. Varyk į renginius, jei nori.
Atsakyti
Ate ,gi tu testavai ,dar kaz\ka ten darei ,nepamenu ,bet buvai siska tam farse.O tai dabar visas tas reikalas jau nepadeda? Ar ir tu slapiu maikiu konkurse dalyvavai?
Atsakyti
Skaičiai ...

Pensijų - 8,72
Ligos - 1,99
Motinystės - 1,81
Sveikatos - 6,98
Tai jei atlyginimas ant popieriaus 2000 sumoki 140 už nieką ?

Luety sanariai sudyla viseims ax.gif
Man skauda nes treniruotės individualios . Nebūna tų pačių pratimų. Kai išmoksti ir dirba tie patys raumenys .
Treniruotės du kartus savaitėje vasara.
Luety aš puikiai matau kas darosi . Tik be baimės ir blogos ateities laukimo . Neprogramuoju nei bado , nei vergovės, nei mirties nuo skiepo ... Tikiu , kad viskas bus gerai . Nebe taip kaip buvo - bet gerai .
Visada būna - naktis prieš aušrą...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 06, 13:00)
Ate ,gi tu testavai ,dar kaz\ka ten darei ,nepamenu ,bet buvai siska tam farse.O tai dabar visas tas reikalas jau nepadeda? Ar ir tu slapiu maikiu konkurse dalyvavai?

Testavau darbe, kai buvo masiniai sirgimai ir , kad gamyba nestotų dėl susirgusių prevenciškai tai dariau. Nesusirgau.
Kai neliko ligos- bac ir buvo. Žinai, pakartot nenorėčiau. Nepatiko, labai. biggrin.gif
Mano šiltnamis prie lauko dušo. Lendu tik anksti ryte su chalatuku. Paskui tiesiai dušan ir vėl šypsena. Jokio rūbo džiovinimo ant savęs. Net pliaže po maudynių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 06 liepos 2022 - 12:15
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 06, 11:03)
Skaičiai ...

Pensijų - 8,72
Ligos - 1,99
Motinystės - 1,81
Sveikatos - 6,98
Tai jei atlyginimas ant popieriaus 2000 sumoki 140 už nieką ?

Luety sanariai  sudyla viseims  ax.gif
Man skauda nes treniruotės individualios . Nebūna tų pačių pratimų. Kai išmoksti ir dirba tie patys raumenys .
Treniruotės du kartus savaitėje vasara.
Luety aš puikiai matau kas darosi .  Tik be baimės ir blogos ateities laukimo .  Neprogramuoju nei bado , nei vergovės, nei mirties nuo skiepo ... Tikiu , kad viskas bus gerai . Nebe taip kaip buvo - bet gerai .
Visada būna - naktis prieš aušrą...

Pozityvas labai svarbu.Tik labai sunku.As neturiu baimes del ateities,mano jau nugyventa,persirgau,gavau supratima.Ir neprognozuoju nieko,tik dalinuosi,ka matau.Tikiu ir as ,kad nesamones baigsis kazkada,dar negreit,bet jau jau,sviesa ima virsu virs tamsos,bet iki to,tuei but dar tamsiau,kad pamatyt sviesa.
Atsakyti
Dar apie skaičius , kadangi darbas sėdimas kokias tai treniruotes pas kokią tai trenerę žiemom lankau jau 19 metų . Atsiskaičiavau. Kažkas tokio . Per karantiną neliko nieko , tik namie arba daug vaikščioti . Buvo viena žiema kai makštas dariau namie - taip liepė vienas dakataras... Jo pratimus. Kartais net vasaromis pavykdavo , kol kaimo neturėjom buvo lengviau .
Luety nepyk , bet man kažkaip tai tavo tokios bėdos kaip žaibas iš giedro dangaus ... Tu man visada tokia tvarkinga energinga atrodei . Imk 4u.gif Nesipykstam myliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 liepos 2022 - 12:21
Z\odz\iu ,paskelbei save medike. biggrin.gif Kad gamyba nestotu. biggrin.gif Voila,cest la vie,nei mokslu nei laboratoriniu,nei koliu ,nei kvalifikacijos kelimo kursu .Galima skelbti kaz\ka serganciu arba ne biggrin.gif
O mane tai uz\knisa,pries dienas ,kai reikia paskelbt save bankininke man kosmarai sapnuojasi.Na bet susiimu,jau ir anglas sugyventinis pradejo siek tiek nusimanyt lietuviskoje bankininkysteje. biggrin.gif O ta saskaita tame banke yra notaro patvirtinta,uz\daryt ja labai sunku biggrin.gif
Tagi pasidaryk pats visuomene,gal yra geru saskaitnikiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 liepos 2022 - 12:27
Aš turbūt ateivė?Niekada gyvenime prie vandens telkinio nesu persirenginėjųsi,nusimaudžius.Per karščius specialiai lindau su rūbais,kad vėsiau galima būtų dirbti,viskas džiuvo ant manęs. blink.gif Nesu turėjųsi bronchito,plaučių uždegimo,gerklė vaikystėje.Sloga taip.Ir dabar garantuotai kovidas,niekas neįtikins kitaip. ax.gif Lygiai toks pat kosulys.Praėjo be jokių vaistų aną kartą,tikiu išsilaižysiu kaip katė.Svarbu tikėti. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Nervina lietus nei į mišką nei į sodybą.Tenka butą dailinti. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 06, 13:22)
Z\odz\iu ,paskelbei save medike. biggrin.gif Kad gamyba nestotu. biggrin.gif
O mane tai uz\knisa,pries dienas ,kai reikia paskelbt save bankininke man kosmarai sapnuojasi.Na bet susiimu,jau ir anglas sugyventinis pradejo siek tiek nusimanyt lietuviskoje bankininkysteje. biggrin.gif O ta saskaita tame banke yra notaro patvirtinta,uz\daryt ja labai sunku biggrin.gif
Tagi pasidaryk pats visuomene,gal yra geru saskaitnikiu?

Nu nežinau kodėl sunku uždaryti sąskaitą kokiame tai banke ?
Nebet turi paskolą tame banke . O šaip nuvyksti , paprašai ir uždaro . Na nebet sąskaita ne tavo , o tik įgaliojimą turi ja naudotis ... Gal įgaliojime nesuteiktos teisės ją uždaryti ? Pavedimų darymas jau kiekvieno žmoguas kasdienybė smile.gif Bankininkai ko gero nebemoka . Pamenu tuos laikus, rašai popierinius pavedimus, veži į banką, deda štampuką ... ***** kokia aš sena .
Bankų internetinės sistemos visos daugiau mažiau panašios man ... Kai atnaujina būna savaitę sunkiau paskui įpranti . Kas ten gali būti sudėtinga nežinau . Sudėtinga sistema yra Gpaisas... velnias koją nusilaužtų . O valstybininkai kurie dirba su visokiu ten žemės ūkio deklaravimu tai iš viso kažkus 10 metų atsilikę . Tiek mačiau šone sėdėdama kai man teko deklaruoti .
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 06, 13:34)
Aš turbūt ateivė?Niekada gyvenime prie vandens telkinio nesu persirenginėjųsi,nusimaudžius.Per karščius specialiai lindau su rūbais,kad vėsiau galima būtų dirbti,viskas džiuvo ant manęs. blink.gif Nesu turėjųsi bronchito,plaučių uždegimo,gerklė vaikystėje.Sloga taip.Ir dabar garantuotai kovidas,niekas neįtikins kitaip. ax.gif Lygiai toks pat kosulys.Praėjo be jokių vaistų aną kartą,tikiu išsilaižysiu kaip katė.Svarbu tikėti. mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Nervina lietus nei į mišką nei į sodybą.Tenka butą dailinti. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na tai iš vaikystės įkalta - jokių šapių triusikų . Kaip ir prisėsti ant cementinių laiptų karčiausią dieną neleisadavo .
Mažiausia pūslės uždegimas, daugiausia peršalsi vaikų neturėsi - pagal baba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gal seni žmonės žinojo geriau ?

Jau ko nepakenčiu tai šlapių rūbų ant savęs ...
Jokio kosulio neturėjau su kovidu , pažinčiau tik iš prakaitavimo smile.gif Gal ?
Atsakyti
As neturiu paskolos.Bet turiu daug problemu su bankais.Turbut karma. biggrin.gif
Matai dusia, fiz\iologija man nesudetinga. O bankininkyste sudetinga.As nestudijavau nei bankininkystes nei ekonomikos.Todel man sudetinga.Taip pat kaip ir jums fiz\iologija.
Seni z\mones, tai tu ir as? Prie ko cia amz\ius isvis? Turi proto ir isminties arba ne. Nuo amz\iaus nepriklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 liepos 2022 - 12:44