Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Rubu dz\iovintis ant saves nei medicina nei extrasensija griez\tai nerekomenduoja.
As suprantu ,kad musu amz\ius jau toks ,kaip sakoma nukvankam ant senatves.Na bet kazkokius isminties trupinius gi reikia kaz\kaip automatu isidiegt.
O jus dar vis nesupratot,nieks jusu tose istaigose nelaukia,ar jum danguje ugnim uz\rasyt ,kad patiketumet.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 06, 09:47)
Rubu dz\iovintis ant saves nei medicina nei extrasensija griez\tai nerekomenduoja.
As suprantu ,kad musu amz\ius jau toks ,kaip sakoma nukvankam ant senatves.Na bet kazkokius isminties trupinius gi reikia kaz\kaip automatu isidiegt.
O jus dar vis nesupratot,nieks jusu tose istaigose nelaukia,ar jum danguje ugnim uz\rasyt ,kad patiketumet.

Gal ir nerekomenduoja, bet kokį kartą kad maikė ant manęs išdžius, tai nematau nieko tragiško. Gi ne striukę šlapią džiovinam ant savęs. Ištisas maudomas panašiai tiek dengia kūną, nu ir džiovinamės ant savęs biggrin.gif
Įstaigose gal ir nelaukia, bet pvz. aš staigiai išsiaiškinčiau tvarką ir darytų viską, kas priklauso. O ne ko nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 06 liepos 2022 - 08:52
Tu dz\ioviniesi ,o as ne.Taip kad nelisk su savo slapia maike.
Tikiu ,kad gydytoju yra.Tik reikia juos surasti.Ir sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 06, 08:07)

Jei "perkeliamas į asmens sveikatos priežiūros įstaigas", tai ten ir testuojama. Nu ar ne taip suprast pagal šitą išaiškinimą?

Na tikrai skambinau vakar šeimos gydytojai,atsiliepė sesutė.Jos kaip velnio bijo tų kovidinių.Sakau atvažiuosime su testais,patikėkite kaip išsigando. bigsmile.gif Skiepmas pinigų buvo pripirkti,greitiems testams-nėra. bigsmile.gif Jei pavasarį problemų turėjau šiek tiek su moteriškomis ligomis,pasiskambinau,pasiūlė į priimamąjį kreiptis.Ginekologo nebe turi,kokia čia šeimos poliklinika? bigsmile.gif Rėkia vaikai keiskite gydytoją,vis neatsiranda to laiko,persirašyti ir kaip AA atrasti tikrą tą gydytoją. ax.gif Neįsivaizduoju pas ką persirašyti? ax.gif
Rūbus dažnai ant savęs džiovinu.Pvz.išeini į mišką sulyja,kol pareini jau išdžiūvųsi. ax.gif Vakar ryte žemuogiavau rasoje,kelnės nors grežk buvo.Reikėjo važiuoti tai persirengiau.Nesergu aš šiaip tomis peršalimo ligomis,čia tokie pat simptomai kaip ir balandį sirgome.Tad be vaistų išsilaižiau ir dabar tikiuosi.
Lietus,ne kas.Planai buvo važiuoti sodybon,skinti laikas braškes,na ką darysime remontą toliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 06, 10:02)
Tu dz\ioviniesi ,o as ne.Taip kad nelisk su savo slapia maike.
Tikiu ,kad gydytoju yra.Tik reikia juos surasti.Ir sumoketi.

Šiandien gali lįsti nebent su šlapia striuke, bo lyja, o per lauką teko kelis kartus pereit. Beje, jos ant savęs nedžiovinu.
Galima surasti, o galima ir priversti dirbti, manau, kad kokį 90 proc. tikrai.

Ingrida, kol esi paieškose, pacituok, ką įkėliau, dabartinei klinikai. Čia iš oficialaus https://koronastop.lrv.lt/ puslapio. Tegul bent paaiškina tą įrašą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 06 liepos 2022 - 09:36
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 06, 07:43)
<p>Ingrida sveik 4u.gif . Prašyk rimtų vaistų nuo kosulio, arbatos jau nepadės... apie kovido tvarkas nieko neišmanau, nepatarėja. Lyja pas mus nuoširdžiai. Ir visą dieną lietų žada. Tvarkysiuosi po namus... nebūna man kad veiklos kaime nebūtų biggrin.gif  . Kojas skauda nuo pirmadienio sportų, negailestinga ta mano trenerė. Bet man patinka jausti , kad turiu kažkur raumenuką.  Vadinasi dar gyva. NeVisiškaSenatvė  angel_not.gif​ </p>

Labas rytas, 4u.gif

as tai nesuprantu,tai,kad gaut vaistu nuo kosulio,reikia turet testa,ar kaip cia?Tai jau simptomu neuztenka?
Kiek paskaitau pasaulio naujienas,medicinos,kaip po tokios,nebebus.Laikas gryzt prie gamtos istekliu,zoleliu ir semtis ziniu,kaip jomis gydytis. bigsmile.gif bigsmile.gif
Gydymas bus kitoks,paskaitykit apie med bed.Tik kas jas ipirks,nes jos bus mokamos. wub.gif
Telegrame susikuria Uk pagal regionus grupes,i kurias ieina buve medikai,kurie nesutinka su sistema.Daromi susiburimai,aptariamos gaires,kaip toliau gydytis be medicinos,nes UK irgi tas pats,ir dar baisiau,nes privatus gydymas begediskai brangus.Taip,kad saugokime save,nebesirkime,nes nera kam gydyt. biggrin.gif biggrin.gif
Ir ko tie gydytojai bijo tu kovidiniu,jei maskes apsaugo nuo tos ligos,skiepai apsaugo nuo tos ligos,tai ko jie bijo? biggrin.gif biggrin.gif Ijunkit logika.
Niekada nesidziovinu jokio maudymuko ant saves,zinau,kad skaudes gerkle ir t.t.o i siltnami einant,lieku tik su plona maikute,o prie duru megztukas uztraukiamas su kapisonu.Eidama lauk,uzsimaukslinu,lendu i nameli,nusisluostau prakaita,plaukus issisluostau,atvestu,tada einu toliau.As sena,saugau save,jus jaunos,karstos,begat ,nespejat,bet gyvenimas daro pataisas pagal amziu.Niekur nebenuleksit.Vaikai pakelti gyvenimui,gyvenkit,saugokit save,niekur nebenuleksit,laikai kokie.Ar jauciat? ax.gif
Cia baba pabumbejo po nosim.
Man pasivaiksciojimas nepatiko kelenui,vel dejau pleistra,nes paryciais skausmas baisinis.Vat ka reiks daryt,kai operaciju tenka laukt 5 metus,o ir kazin ar gausi,kol numirsi.Be to,kazin ar per ta laika nebus mokamos,nes prie to eina,tik kalba graziai,vynioja viska i blizganti popieriuka.Man panasu i sovietu laikus,kai visi skursta,o TV,spauda triubija,kad viskas gerai.Dabar labai panasu. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety, o aš su maike į šiltnamį lendu, paskui su praktiškai šlapia namo pareinu biggrin.gif. Aišku, kai nėra vėjo ir karšta. Nesisaugoju nuo tokių smulkmenų. O gerai ar blogai sužinosiu arba ne biggrin.gif

Beje, o kas yra koronagripas? Aš jau čia visai tarp sąvokų susipainiojau unsure.gif
"Kitaip sakant, peršalimą sukeliančios ligos, ne tik COVID–19, bet ir gripas, koronagripas dabar pradėjo plisti greičiau. Net savaitėmis ar mėnesiais greičiau, nei tai buvo įprasta“, – LNK sakė epidemiologas".

Atsakyti
"Kitaip sakant, peršalimą sukeliančios ligos, ne tik COVID–19, bet ir gripas, koronagripas dabar pradėjo plisti greičiau. Net savaitėmis ar mėnesiais greičiau, nei tai buvo įprasta“, – LNK sakė epidemiologas".PERSALIMA SUKELIANCIOS LIGOS?
Taigi sitas teiginys yra absoliuti nesamone.Maikes dz\iovinimas ant kupros yra organiz\mo perteklinis perkaitinimas.Nes kad iz\dz\iovint maike,kunas isskiria siluma,ko pasekoje sutrinka termoreguliacija .perkaitimas dar labiau paz\eidz\ia bronchus nei persalimas.O tiksliau tai kontrastai ,kuriu metu atsiranda mikro iplisimai gleivinese ,kurios susidarant granuliacijoms paburksta,tada atsiranda simptomai- gerkles skausmas arba niez\ulys,isdegimo jausmas,kosulys,kitiems nosis.Klausykit ,jus pasirupinkit ,kad kunas negautu labaio dideliu temperaturiniu kontrastu.
As negaliu atsakyt uz\ visokius kliedesius ir viesuju rysiu akcijas ir politine medicina bei politines uz\kreciamas ligas.Bet ismanau fiz\iologija. Tai tiek.Maikiu nedz\iovint ant kupros.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 06, 11:10)
"Kitaip sakant, peršalimą sukeliančios ligos, ne tik COVID–19, bet ir gripas, koronagripas dabar pradėjo plisti greičiau. Net savaitėmis ar mėnesiais greičiau, nei tai buvo įprasta“, – LNK sakė epidemiologas".PERSALIMA SUKELIANCIOS LIGOS?
Taigi sitas teiginys yra absoliuti nesamone.Maikes dz\iovinimas ant kupros yra organiz\mo perteklinis perkaitinimas.Nes kad iz\dz\iovint maike,kunas isskiria siluma,ko pasekoje sutrinka termoreguliacija .perkaitimas dar labiau paz\eidz\ia bronchus nei persalimas.O tiksliau tai kontrastai ,kuriu metu atsiranda mikro iplisimai gleivinese ,kurios susidarant granuliacijoms paburksta,tada atsiranda simptomai- gerkles skausmas arba niez\ulys,isdegimo jausmas,kosulys,kitiems nosis.Klausykit ,jus pasirupinkit ,kad kunas negautu labaio dideliu temperaturiniu kontrastu.
As negaliu atsakyt uz\ visokius kliedesius ir viesuju rysiu akcijas ir politine medicina bei politines uz\kreciamas ligas.Bet ismanau fiz\iologija. Tai tiek.Maikiu nedz\iovint ant kupros.

lotuliukas.gif
Jo, ten geras biggrin.gif. Neatkreipiau dėmesio. Nu bet epidemiologs žino biggrin.gif

Ok, dėl maikės džiovinimo reiks susimąstyti biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, mane dar baba išmokė - jokių šlapių triuskų. Išsimaudei - persirenk . Liga... Aš net pliažui turiu dvi maudimkes, su viena maudausi , su kita būnu . Kaime pasimaudyti nereikia maudimkės, jei svečių nėra tongue.gif biggrin.gif Bala lomoj , tai net kaimynai kurie už km nemato . Kalnas užstoja iš visų pusių .
AA , susimokėti ? Už ką ? ir taip susimoku ir daug ... Aš dirbantis žmogus . Ne 50 Eur moku kas mėnesį o žymiai daugiau . Kol nebus normalios draudiminės medicinos -negausim normalių paslaugų . Tai mano nuomonė. Paslaugų gaunu minimaliai , kadangi nereikia ( kuo džiaugiuosi ). Bet mano investicijos į savo sveikatinimą irgi nemenkos. Ir visada pasiuntu , kai reikia mokėti dar kartą . Duotų galimybę nors 1 pr panaudoti sumokėto sveikatos draudimo man savo nuožiūra. Bet negali , bo kolchozas ir lygaiva ...
Luety baisu Tau gyventi su tiek sąmokslo teorijų .
Nu nebegali tas Jūsų Vakarų komunizmas pavežti teik įsipareigojimų kiek iš jo nori .
Mano dukra dirbo pusmetį mažoje vaistinėje UK . Baisu kokie kiekiai ir kokios sumos nemokamų vaistų yra žmonėms dalinami . Iš tų pačių sveikatos fondo pinigų ... Tai kur liks pinigų profilaktikai ir kitiems dalykams .
Sugrius visa ta sistema . Taip surėdytas pasaulis- nieko nėra amžino .
Luety tu nebegali judėti dėl skausmo kojos ? Dėl svorio ? Ar todėl kad per ilgai sėdėjai ant sofos ? Raumenų neliko ? Skausmingai skaitosi tavo dabartinės patirtys ...
PS kuriama nauja vakcina , plis oro lašeliniu būdu biggrin.gif Su triušių populiacija jau išbandė , geri rezultatai buvo mirksiukas.gif Nuo kovido paleis pirmą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ps Pfizer vakcinos principu kuriama vakcina nuo kasos vėžio . Klinikiniai bandymai labai neblogi . Už poros metų tikisi paleisti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 liepos 2022 - 11:14
Temoje yra labai daug ekonomika baigusiu damu.Kodel paklausus ko nors is sios srities niekada negausi jokio paaiskinimo.O va gydyt ir vakcinuot tai visos.Na beveik visos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 06, 12:32)
Temoje yra labai daug ekonomika baigusiu damu.Kodel paklausus ko nors is sios srities niekada negausi jokio paaiskinimo.O va gydyt ir vakcinuot tai visos.Na beveik visos. biggrin.gif

Negi nežinojai ? Lietuviai viską išmano apie krepšinį ir mediciną.
PS mano santykiai su sveikatos apsauga grynai piniginiai . Moku ir moku biggrin.gif Tai nors paburnoti galiu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 liepos 2022 - 11:46