Labos
ačiū visoms už patarimus už pastebėjimusNėra daržų daug auginame sau gėlynų turiu bet jau du padariau laukinius, daržų bus koks 1 aras, šiltnamis apie 30 kv. ....Svečiai na ne kasdien nepasakysiu MB mamai, kad atsivešk valgyti dieve kiek jie dar atvažiuos...Tiesiog viskas į vieną sukrito. Pinigų visų neuždirbsiu tai puikiai suprantu... jeigu man tektu tik dirbti savo darbą puse velnio bet čia atsiranda 101 vienas ne buhalterinio darbo kada viskas įsivažiuos tik vienas dievas težino. O apskritai tiesiog šitaip...
Ingrida jazau kiek daug voveraičiųTiesa tapetai man visia nieko ypač nuomojamuose va dabar išsikėlė žmonės miegamąjį MB pertapetuos ir vėl gerai. Nors aišku paruošus sienas gerai tai dažai gal pigiau ir sąnaudos darbo mažesnės. Bet va dabat tiek daug tapetų o ir kainos neiskandžioje pataikyt reikia ant akcijos.
Luety o kada tu važiuosi į lietuvą juk žadėjote tėvelį pas mamaite nuvežti....
Važiuoju poliklinikon su akim visai negerai vakar buvau tyrimą akims daryti tai net neapžiūrėjo vis kartojo siuntimo reikia siuntimo... juk aš turiu dar nesibaigė gydymas o gydytojos mano nebuvo... žodžiu bandysiu šeiministei rodytis bo visai užtino ir skauda....
Muka, niekas tau nieko neliepia ir nelieps Kaip pati padarysi, taip ir turėsi. Čia aš savo patirtim dalinuos, kad atrodė reikia, kaip gi kitaip. Ir dangus nesugriūna, ir niekas dėl to nemiršta. Atrodo, kad visais turi pasirūpinti, sukontroliuoti, sužiūrėti. Ai, gyvenimas plaukia savo vaga.
Gi dukriukas visiškai savim pasirūpina, tėvai taip pat dar taviškiai stiprūs. Va uošvių šeimai daugiau dėmesio reik.
Kartais kaip per žingsnį atsitrauki ir pažiūri iš šono, pagalvoji, na ir ko čia tiek reikėjo plėšytis, niekam tos aukos nereik. Geriau kai sveikas artimas, o ne nusivaręs nuo kojų ir be sveikatos.