Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos smile.gif
ačiū visoms už patarimus už pastebėjimus 4u.gifNėra daržų daug auginame sau gėlynų turiu bet jau du padariau laukinius, daržų bus koks 1 aras, šiltnamis apie 30 kv. ....Svečiai na ne kasdien nepasakysiu MB mamai, kad atsivešk valgyti dieve kiek jie dar atvažiuos...Tiesiog viskas į vieną sukrito. Pinigų visų neuždirbsiu tai puikiai suprantu... jeigu man tektu tik dirbti savo darbą puse velnio bet čia atsiranda 101 vienas ne buhalterinio darbo kada viskas įsivažiuos tik vienas dievas težino. O apskritai tiesiog šitaip...
Ingrida jazau kiek daug voveraičių blink.gifTiesa tapetai man visia nieko ypač nuomojamuose va dabar išsikėlė žmonės miegamąjį MB pertapetuos ir vėl gerai. Nors aišku paruošus sienas gerai tai dažai gal pigiau ir sąnaudos darbo mažesnės. Bet va dabat tiek daug tapetų o ir kainos neiskandžioje pataikyt reikia ant akcijos. 4u.gif
Luety o kada tu važiuosi į lietuvą juk žadėjote tėvelį pas mamaite nuvežti....
Važiuoju poliklinikon su akim visai negerai vakar buvau tyrimą akims daryti tai net neapžiūrėjo vis kartojo siuntimo reikia siuntimo... juk aš turiu dar nesibaigė gydymas o gydytojos mano nebuvo... žodžiu bandysiu šeiministei rodytis bo visai užtino ir skauda....

Muka, niekas tau nieko neliepia ir nelieps :) Kaip pati padarysi, taip ir turėsi. Čia aš savo patirtim dalinuos, kad atrodė reikia, kaip gi kitaip. Ir dangus nesugriūna, ir niekas dėl to nemiršta.  Atrodo, kad visais turi pasirūpinti, sukontroliuoti, sužiūrėti. Ai, gyvenimas plaukia savo vaga.

Gi dukriukas visiškai savim pasirūpina, tėvai taip pat dar taviškiai stiprūs. Va uošvių šeimai daugiau dėmesio reik.

Kartais kaip per žingsnį atsitrauki ir pažiūri iš šono, pagalvoji, na ir ko čia tiek reikėjo plėšytis, niekam tos aukos nereik. Geriau kai sveikas artimas, o ne nusivaręs nuo kojų ir be sveikatos.

Atsakyti
Akys buhalterio darbo įrankis. Vienas svarbesnių ... Mukute saulele , pati nesustoji tai gyvenimas sustabdo ax.gif Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Buvo mano pirmas bandymas mankstint kelena,stiprint kojas,apart mankstu ryte atsigulus.Kadangi siandien minus 9,nutarem pabandyt,kiek as nueisiu.Nuvaziavom i pajuri,nusileidom letai i promenada,sest,paejom gal 100m,sest,na tai taip nuejom kazkiek,gal koki 500m.Po to ilgai sedejom,MB nuejo,atvare masina ir parveze namo. ax.gif jei kelenas neskaudes nakti,o dabar neskauda dar,tai bandysim ir dazniau,reikia judet.Labai padeda atsisiusti pleistrai su pelynu beje.Zinoma ir labai geras pelynu tepaliukas.Ten ieina ir daugiau komponentu,bet neizlibinu,reikia padidinimo stiklo.Man labai nueme skausmus naktinius.
Mukute,reikia keist kazka,tik nezinau ka,Pas tave dabar juodoji juosta,bet po jos visada ateina balta.Manau,kad isspresi savo sveikatos problemas.Kai pagalvoji,darbas ne fizinis,protinis,tada gal daug neigiamu emociju,kurios destrukturizuoja tave is vidaus.Judi,sode dirbi nesedi ,nemezgi.Nu kazkaip reik ieskot priezasciu.Linkiu tau visa ko geriausio,sirdele. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 05, 13:03)
Tai lasiukai kuriuos israse kaz\kada praeeita savaite reiskia sukele uz\degima.
O gal visgi susirupink ir pasigydyk ,akys tai ne subine.Jei tie latakai neatsistatys ,tai turesi amz\ina akiu sausuma,visa likusi gyvenima jausi,kad akys kaip z\vyro pripiltos.

Gydausi geriu antibus ir t.t aš manau kad infekcija pasigavau poliklinikoje akių ligų kabinete verysad.gif na bet čia nėra ko ieškoti nuo ko dabar reikia gydytis 4u.gif Aciu visoms už patarimus … jus tikros kolezankos 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Ūkinis klausimas,  kiek druskos dėti

10 litrų vandens

laistyti svogūnus? 4 šaukštai nemačyjo...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 05, 20:48)
<p>Ūkinis klausimas,  kiek druskos dėti
</p><p>10 litrų vandens
</p><p> laistyti svogūnus? 4 šaukštai nemačyjo...</p>

As dėjau sauja lyg pamacyjo pernai …..
Atsakyti

As dėjau sauja lyg pamacyjo pernai …..

Dėkui, bandysiu dar kartą.  Tik mano sauja ir tavo aristokratiška sauja skiriasi... :hmm:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nesimiega.Kosulys krūtinę drasko.Niekas pas mus testų nebe daro,turi pats nusipirkti vaistinėje ir pasidaryti.Kur tikslumas? bigsmile.gif Klausiu sesutės,o jei reikia biuletenio,su testu atvažiuoti pas jus?Kaip išsigando,ne tikrai nevažiuokite.Skambinkite. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 06, 06:11)
Niekas pas mus testų nebe daro,turi pats nusipirkti vaistinėje ir pasidaryti.Kur tikslumas? bigsmile.gif Klausiu sesutės,o jei reikia biuletenio,su testu atvažiuoti pas jus?Kaip išsigando,ne tikrai nevažiuokite.Skambinkite. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nu aš tai ne taip suprantu.

"Kur reikėtų kreiptis pajutis COVID-19 simptomus?

Nuo 2022 m. gegužės 1 d. testavimas dėl COVID-19 ligos iš mobilių punktų perkeliamas į asmens sveikatos priežiūros įstaigas, todėl asmenys, jaučiantys COVID-19 ligos simptomus, turi kreiptis į savo šeimos gydytoją. Šeimos gydytojo sprendimu COVID-19 ligai nustatyti naudojami greitieji antigeno testai. Patys pacientai registruotis tyrimui negali, registraciją vykdo gydymo įstaigos".

Jei "perkeliamas į asmens sveikatos priežiūros įstaigas", tai ten ir testuojama. Nu ar ne taip suprast pagal šitą išaiškinimą?
Atsakyti
Jus vel sakysit ,kad as jums z\vyro i akis.O ir sakykit ,man gryn pofig.
Ingrida gi rase,kad ilenda i baseina, i siltnami ir maudosi su rubais, o paskui tuos rubus ant saves dz\iovina.As stebeciausi ,jei nesusirgtu.Atsiprasau ,bet postuose as matau etiologija,anamnez\e ir patogenez\e.
Ingrida ,o tikejimas mokslu susvyravo? Gal konfirmacija kur atlieka?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 06, 09:15)
Jus vel sakysit ,kad as jums z\vyro i akis.O ir sakykit ,man gryn pofig.
Ingrida gi rase,kad ilenda i baseina, i siltnami ir maudosi su rubais, o paskui tuos rubus ant saves dz\iovina.As stebeciausi ,jei nesusirgtu.Atsiprasau ,bet postuose as matau etiologija,anamnez\e ir patogenez\e.
Ingrida ,o tikejimas mokslu susvyravo? Gal konfirmacija kur atlieka?

Alta, kai tokie karščiai, tai man visai nieko keisto džiovintis rūbus ant savęs.
Man keista kitas dalykas. Žmogus kosti, tai gal pirmiausiai plaučius paklausyt reikėtų ar peršviest? Koks bl..., nesikeikus, vis dar gydymas telefonu?
Atsakyti

Ingrida sveik :4u: . Prašyk rimtų vaistų nuo kosulio, arbatos jau nepadės... apie kovido tvarkas nieko neišmanau, nepatarėja. Lyja pas mus nuoširdžiai. Ir visą dieną lietų žada. Tvarkysiuosi po namus... nebūna man kad veiklos kaime nebūtų :D  . Kojas skauda nuo pirmadienio sportų, negailestinga ta mano trenerė. Bet man patinka jausti , kad turiu kažkur raumenuką.  Vadinasi dar gyva. NeVisiškaSenatvė  :angel_not:​ 

Atsakyti