Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Cukinijų mes neauginam, aš nemėgėja su vyru, o anyta, kad užsėdavo... ir viskas į kompostinę. Vis su atsarga, kad gal nesudygs. Juokdavausi, kad kai sudyko, raut be gailesčio atlikusius, nes paskui gaila.

Daug kas iš inercijos. Anyta beveik nevalgo pomidorų, žalius valgo dėl to, kad užaugino, na dar kam nors atiduoda. Pernai savo sultyse valgė. Tai ir sakau, kam karštyje genėt, vargt, jei nevalgot. Na 4 daigus užsiaugintų, jai per akis būtų. Bet gi ne, mažiausiai 16  reik.  Gaila jos sveikatos tiesiog. O paskui gailim, padedam jai nusiravėt, palaistyt, apeit visus daržus ir patys pavargstam. Dar po metų kitų jos šiltnamis bus jau keberiokšt, vyras sakė, nestatys naujo - užteks mūsiškio visiems. Ir tikrai, kad užteks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 04 liepos 2022 - 12:16
Ačiū visoms už sveikinimus wub.gif foto dar neturiu, laukiu kol fotografas atsikels ))) vakar tik prieš vidurnaktį grįžom po visų makalavimųsi.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 07 04, 12:15)
<p>Cukinijų mes neauginam, aš nemėgėja

Aš šiaip irgi jų nemėgstu, bet ant grilio keptos jos man skanios. Net tris daigus pasodinau smile.gif bet pas mus perteklių vištos sulesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 liepos 2022 - 13:37
Dzemai isvirti,sodas apsokinetas,palietas,papurentas,paravetas,zole nupjauta,pakaifuota,susirinktas derlius ir ka,uzejo vejas,,apsiniauke,tai namo.
Nieko nepamezgiau,nebuvo kada,tik paverkiau,brolis sudejo dug foto is LT.Paskui abu au broliu paverkem,isiskaudejo galva,nes sianakt neuzmigau iki dvieju,tai esu tokia jautroka.
Dusia,mano agurkai auga gerai,bet,kad nemezga.Jei tureciau kitokiu seklu,tai seciau is naujo,dabar turiu tik tokias pacias,tai nera tolko tokius netikusius sodint.
Megzt vaziuojant negaliu,nes vairuoju kartu,spaudau pedalus ir seku kelia. biggrin.gif biggrin.gif Neiseina.
Del derliaus gausos,nu kai sodini,neatrodo daug,as ne tiek del saves auginu,kiek del kitu ir del malonumo.As pavargstu siulydama savo derliu,negu ji priziuredama wub.gif Man taip malonu kietiems dalint,kad jokio nuovargio nejauciu tongue.gif tongue.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
O siaip,jei sumazint viska,kiek mudviem reikia,nu tai naciort,tada viska reik apset zole.Kam man tas sodas ir mokestis uz ji metinis tada.O dabar ieini i siltnami,pomidoras toks,pomidoras anoks,skonis toks,anoks,nu kaifas.Siandien pagyriau,pasidziaugiau ,paliejom abu,nes vienai koja ir nugara neleidzia,bet jei nejudeciau isvis galas butu.
Todel suprantu Muka,kol dar replioji zeme,norisi visko,kai jau nepaeisi,nu tada....kaip bus taip.Nebereiks tada.Apsidirbsi Mukut,po truputi,neskubedama,pailsedama.Juk ir tas darbas teikia malonumo,kai neskubi.Ir neskubedamas viska suspeji.Vat jei reiktu pradet nuo pradziu irenginet soda,jau tada neiveiktume,kiek ten proces padeta.Buvo gautas paciu laiku.Dabar tik puosiam,dailinam,visi eina,giria,MB vaiksto nosi uzrietes. biggrin.gif biggrin.gif Zodziu,kad tik karo nebutu ir kiti ju planai neisdegtu,tai gyvenimas grazus.
Papildyta:
Nu va,as irdi tris cukinijas turiu,bet labai nasios,nesulyginsi su agurkais.O vistu nebeturiu.Jei kokiu nesuvalgysim,reiks kaimynui pasiulyt,kad nunestu mano vistelem.Gera ideja,joms irgi reikia,o kaimynas kartais kiausinukais pasidalina.Sake per karscius apstojo deje,joms perkarsta.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 04, 16:27)
sianakt neuzmigau iki dvieju,

Ir aš. Tik aš iki dviejų net nebandžiau miegoti lotuliukas.gif

Pagaliau gyvenu savo ritmu. Eit miegot 1-2 val. (žiemą tai gal 12-1 val.), keltis 8-9 val. Pripratau miegot iki kol norisi, tai jei kada reikia žadintuvo, tai naktis ir bemiegė - vis laukiu, kol reikės keltis bigsmile.gif

O va cukinijas jau visai pamėgau. Žalia tai ir už agurką beveik skaniau biggrin.gif. Mano dar piršto dydžio, bet krūmai išbujoję, atsigavę, o tokius skurdukus sodinau. Vienos kotą buvau įlaužus, tai pagaliukas, skuduriukas - subintavau ir toliau auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 04, 15:19)
Ir aš. Tik aš iki dviejų net nebandžiau miegoti lotuliukas.gif

Pagaliau gyvenu savo ritmu. Eit miegot 1-2 val. (žiemą tai gal 12-1 val.), keltis 8-9 val. Pripratau miegot iki kol norisi, tai jei kada reikia žadintuvo, tai naktis ir bemiegė - vis laukiu, kol reikės keltis bigsmile.gif

O va cukinijas jau visai pamėgau. Žalia tai ir už agurką beveik skaniau biggrin.gif. Mano dar piršto dydžio, bet krūmai išbujoję, atsigavę, o tokius skurdukus sodinau. Vienos kotą buvau įlaužus, tai pagaliukas, skuduriukas - subintavau ir toliau auga biggrin.gif

Man kazkaip buna kad neuzmiegu nei is sio nei isto.Nei kavos,nei arbatos velai negeriu,atrodo vakar ir sode darbavomes,buvo to trepsejimo,bet jau is vakaro jauciau kad neuzmigsiu greit,nes 23val buvau dar pakankamai energinga.Paskutiniai skaiciai,kur maciau ant laikrodzio buvo 1:11.Man daznai pasitaiko vienodo skaiciu sekos.Pernai buvo vis dvejetukai,o siemet kazkaip vienetukai lenda.
Bet diena as esu pakankamai energinga,neziurint i tai,kad tik 5 val miegotos.Svoriui tai nieko gero,100gr up nuo vakar.Nu bet cia dar uogu buvo.
Atsakyti
https://www.part.lt/...9da5af07846.jpg
Merginos valanda miego,bet kiek darbų padaryta? mirksiukas.gif Kiek km praeita,gal ne tiek Lesius,bet nemažai.Iki pietų išvežėme nemažai stiklo į eko bazę,buvo sodyboje susikaupę,kažkada stiklinį šiltnamį turėjome.Tai nervino prikrauta stiklo. bigsmile.gif Iš vežėme iš sodybos nemažai šakų,pilną autobusą,tai kol vėl dviese iškrovėme.Na tada užvežiau mb namo,aš tik pasitikrinti savo vietas.Viešpatėliau voveraičių kaip pripilta.Mašiną palikau prie miško įvažiavimo ir per mišką pėščiomis,nes kertamas miškas,mašina žema.Kelias baisus. unsure.gif
Na ką kibirą pririnkau,ne gi paliksi,nežinau kada benuvažiuosiu.Nusirengiau marškinius ir į juos.O kol parėjau iki mašinos galvojau uodai suvalgys.Dar 10 panašiai poniabudžių radau.
Na turėčiau miegoti šiąnakt. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sutriko visai miegas.Pusę dviejų dar žiūrėjau į telefoną,nubudau po penkių.Važiuosiu šiandien mb vaistų rusiškų nuo miego,bandysiu gal ir aš?Nors vieną išgerti,kad išsimiegoti. ax.gif
Šiandien planuose ištapetuoti kambarį,nemėgsta šeimyna tapetų,bet skilinėja siena,reiktų rimtai imtis sutvarkyti. ax.gif Bus gerai tapetai. ax.gif
Reikia pasidaryti gal pgr testą?Įtariu ar nepasigavome vėl koroną?Galvojome mb alergija,bet atsirado kosulys ir man kosulys prasidėjo.Įtariu kažkas parvežė vėl iš Turkijos?Čia dabar turbūt reikia pas šeimos gydytoją kreiptis? ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
ačiū visoms už patarimus už pastebėjimus 4u.gif Nėra daržų daug auginame sau gėlynų turiu bet jau du padariau laukinius, daržų bus koks 1 aras, šiltnamis apie 30 kv. ....Svečiai na ne kasdien nepasakysiu MB mamai, kad atsivešk valgyti dieve kiek jie dar atvažiuos...Tiesiog viskas į vieną sukrito. Pinigų visų neuždirbsiu tai puikiai suprantu... jeigu man tektu tik dirbti savo darbą puse velnio bet čia atsiranda 101 vienas ne buhalterinio darbo kada viskas įsivažiuos tik vienas dievas težino. O apskritai tiesiog šitaip...
Ingrida jazau kiek daug voveraičių blink.gif Tiesa tapetai man visia nieko ypač nuomojamuose va dabar išsikėlė žmonės miegamąjį MB pertapetuos ir vėl gerai. Nors aišku paruošus sienas gerai tai dažai gal pigiau ir sąnaudos darbo mažesnės. Bet va dabat tiek daug tapetų o ir kainos neiskandžioje pataikyt reikia ant akcijos. 4u.gif
Luety o kada tu važiuosi į lietuvą juk žadėjote tėvelį pas mamaite nuvežti....
Važiuoju poliklinikon su akim visai negerai vakar buvau tyrimą akims daryti tai net neapžiūrėjo vis kartojo siuntimo reikia siuntimo... juk aš turiu dar nesibaigė gydymas o gydytojos mano nebuvo... žodžiu bandysiu šeiministei rodytis bo visai užtino ir skauda....
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida yra tų virusų ir be kovido ax.gif
Dėkui už kavą 4u.gif Labai gražiai paserviruota...
Aš kaime miegu ilgiau , Kaune bunduosi anksčiau . Mano nemiga pasidarė senatvinė - rytinė . Vakare pavargstu ir lūžtu ...Labai retai būna , kad vakare neužmigčiau . Arba kavos padauginau arba kažkas labai negero įvyko. Bet atsibusti galiu išimiegojus ir 5,30 ir ankčiau . Nors aš iš tų žmonių kurie normaliai funkcijonuoja su 5 valandom miego ax.gif 7 tobula. 8 kažkas nerealaus... Visi mes skirtingi .
Voveruškų pavydžiu , uodų ne smile.gif Šiemet jų labai daug rolleyes.gif
Muka 4u.gif Organizmas signalizuoja , kad kažką reikia keisti ax.gif Ką pati geriausia žinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Galiu duoti tik vieną patarimą ... Labiausiai reiktų keisti požiūrį. Į žmones, įvykius ir tt. Primti viską kaip pamokas su dėkingumu ax.gif Tada ir žmonės esantys šalia keičiasi , ir įvykiai geriau krenta... palankiau . Taip surėdytas pasaulis- ką maitini tas auga...

Vienžo - mylėkim, nesipykim , gyvenkim kol galim 4u.gif
Toks trumpas tas laikas čia .
Mano kitas švogeriukas ligoninėj nuo sekmadienio , vilties nedaug ... Bet visada jos yra 4u.gif
Ir reguliarai tikrinkimės sveikatą ! Daug ko galima išvengti . Imu suprasti ko vaikas mums vis karksi - tikrinkitės kraują kas metus ! Netingėkit, ir jei ką pinigų profilaktikai negailėkit ....
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
Mukute,nevaziavau,broliai vieni palydes teveli pas mamyte.Dar nesu tiek stipri ant koju,kad vaziuot tokia kelione.Jei aerouoste gali gaut vezimely,tai visur kitur buciau tik nasta.Brolis mate,patare,kad gal kita met galesiu.Tuo labiau svori ridenu zemyn,atlaisvinsiu sanarius,tuo paciu ir gydau juos,gal Dievas duos kitais metais.Brolis siuncia man foto,video,si ryta buvo misios uz teveli,pas mus buvo tik 6:30,bet keliaus ir skaiciau maldaknygej misiu eiga,dalyvauju per atstuma.Zinoma labai norisi but Lietuvoj,bet yra,kaip yra.Bet gereja.Jei anksciau iki masinos vos nueidavau,tai dabar jau daug geriau.Man budavo pusiaukely,(nu gal 100m atstumu ta masina nuo namu,),imdavo kojos darytis kaip gumines,einu,bet nei koju nei zemes nejauciu.Esu net atsitrenkus virsdama i kita masina.Dabar jau letai nueinu iki masinos.Sode stovint vienoj vietoj pasidarau nemazai,tuoj pasedziu kiek ir vel.Tokiu budu galiu ir nueit ir padaryt,o kur LT as sedinesiu kas 50m.Bet matau gerejancius rezultatus,tikrai turiu vilty kita met,kai dengsim plokste ant kapo,sudalyvaut.Zinoma,viskas dar priklauso ir nuo pasaulines situacijos.Bet tikiu geriausiu.Yra daug zenklu tuo tiket.
Ingrida,tikrai ne kovidas,bet jei nuvaziuosi pasitikrint tuom netikru testu,tikrai bus kovidas,jiems dabar reikia didint statistika ant rudens.Yra mase vaistu gydytis virusus naminiu budu.Anksciau sukoseje niekas neleke nieko darytis ir nebuvo tu nesamoniu.Sorry,vel uzsivedziau. ax.gif 4u.gif 4u.gif
Voverusku pavydziu ir as labai net.
Si ryta jau 17 ryte,dangus melynas melynas,nei druzeles,nei debesiuko.Gal MB nuves prie juros kiek pasedet,bet nekenciu tokios saules stiprios,gal i vakara.Nors sode man ir jura ir smelis ir visi kiti geriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 liepos 2022 - 09:48

Per vargus papuoliau jazau kiek visko teko išgirsti kodėl iš anksto neregistruota ir t.t. reziume antibiotikai geriami, tepami ....stiprus uždegimas ir ašarų latakų užsikimšimas ... biletenį liepė imti o kaip...ai ryt pailsėsiu ....
Luety 4u.gif
Dusia 4u.gif žinau tiesiog išsitaskiusi nieko susirinksiu....

Atsakyti
Tai lasiukai kuriuos israse kaz\kada praeeita savaite reiskia sukele uz\degima.
O gal visgi susirupink ir pasigydyk ,akys tai ne subine.Jei tie latakai neatsistatys ,tai turesi amz\ina akiu sausuma,visa likusi gyvenima jausi,kad akys kaip z\vyro pripiltos.
Atsakyti