Labos,
pasiilgau
labiausiai dziaugiuosi uz alesiu ir jo seimininke.Ir kad oras buvo puikus dalyvaut.Sveikinimai dideliausi musu grazuoliui chempionui.Valio!Valio!Valio!
Kavasucitrina,pavydziu tokio sunio,kur kurmius gaudo.Pirkciau bet koki gyvuna,kuris gaudo kurmius.Neimanoma jau man nuo ju bloga.Aria ten,kur negalima.
Nuskynem agrastus,ir juoduosius serbentus abu supuole,apverdu dabar,paskui blenderiuosiu,kai atves,spausiu per surmaisi,desiu truputi cukraus,vel apvirsiu ir uzdarysiu.Man patinka,kai nera seklu ir skuru,kai valgai.
Bet jau agrastai kokie skanus issirpe,valgiau ne mazai,kazin ar nepastrigs svoris,dabar taip graziai rieda po 300-400 i diena.
Diena karsta,pas mus is ryto kol atsikelia saule,kol idienoja,tai iki 12 trunka,o paskui kaitina.Kazkokia saule tingine UK.
Pomidoru jau uztenka sociai valgymui,agurkai sudukas,mazai mezga,lapu daug ir graziu,nu ne perdaug,bet augalai galingi,o agurku mazai.Netikus veisle,reik ieskot dirigento,pati paciausia.Zinoma cukinijos auga kai isproteje,is triju kelmu nesuvalgom dviese,kita meta bus tik dvi.
Jau issikasem bulves is dvieju kibiru augintas,nuvyte virkscios buvo.Gana neblogas derlius po 15-20 is vieno.Kaip kibire man uztenka ,vietos nedaug ir netrukdo,dapili tik zemiu ir viskas.As dar siaudu dejau,ant virsaus zemes,dariau experimenta,kad maziau zemes reiktu,ir gerai puikiai uzderejo.
Dvi dienos nebuta,bet naktimis buvo lietus,o vazonai su gelemis,sausi kaip parakas.Viska liejau,dar trasu daviau,zodziu padirbeta puikiai,skauda koja,nugara,nebesu niekam tikus jau.
Maciau Ates gelynus Fb labai grazus,daug vienodos spalvos,labai grazu geltonos su violetinem.