Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 03, 16:02)

Alta, parodyk savo mažylį biggrin.gif wub.gif .prašau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 03, 15:46)
Tarptautinė paroda, vietoj iškart Lietuvos kinologų draugija patvirtino čempiono titulą ir išdavė diplomą. Šiaip reiktų siųst dokus ir laukt.

Yra niuansų su mano šunim. Jis su manim visad neleistinai užkelia uodegą, kas negalima šiai veislei, ir šiaip visu kuo rodo, kad jam nepatinka, jis nelaimingas, galva sulenda į pečius, ausys prisiklijuoja prie galvos.  Žino, kad manim manipuliuot galima )) O su ta hendlere (ji ir mūsų veisėja) jis išvis kitaip atrodo. Ir bėga kitaip, ir stovi.

Nu šiaip jo - ir vaikai, ir šunys svetimų labiau klauso biggrin.gif

Mūsų kieme vėl kurmio lavonas. Baisuoklio šuns darbas blink.gif
Atsakyti
Labos,
pasiilgau 4u.gif
labiausiai dziaugiuosi uz alesiu ir jo seimininke.Ir kad oras buvo puikus dalyvaut.Sveikinimai dideliausi musu grazuoliui chempionui.Valio!Valio!Valio!
Kavasucitrina,pavydziu tokio sunio,kur kurmius gaudo.Pirkciau bet koki gyvuna,kuris gaudo kurmius.Neimanoma jau man nuo ju bloga.Aria ten,kur negalima.
Nuskynem agrastus,ir juoduosius serbentus abu supuole,apverdu dabar,paskui blenderiuosiu,kai atves,spausiu per surmaisi,desiu truputi cukraus,vel apvirsiu ir uzdarysiu.Man patinka,kai nera seklu ir skuru,kai valgai.
Bet jau agrastai kokie skanus issirpe,valgiau ne mazai,kazin ar nepastrigs svoris,dabar taip graziai rieda po 300-400 i diena.
Diena karsta,pas mus is ryto kol atsikelia saule,kol idienoja,tai iki 12 trunka,o paskui kaitina.Kazkokia saule tingine UK. biggrin.gif
Pomidoru jau uztenka sociai valgymui,agurkai sudukas,mazai mezga,lapu daug ir graziu,nu ne perdaug,bet augalai galingi,o agurku mazai.Netikus veisle,reik ieskot dirigento,pati paciausia.Zinoma cukinijos auga kai isproteje,is triju kelmu nesuvalgom dviese,kita meta bus tik dvi.
Jau issikasem bulves is dvieju kibiru augintas,nuvyte virkscios buvo.Gana neblogas derlius po 15-20 is vieno.Kaip kibire man uztenka ,vietos nedaug ir netrukdo,dapili tik zemiu ir viskas.As dar siaudu dejau,ant virsaus zemes,dariau experimenta,kad maziau zemes reiktu,ir gerai puikiai uzderejo.
Dvi dienos nebuta,bet naktimis buvo lietus,o vazonai su gelemis,sausi kaip parakas.Viska liejau,dar trasu daviau,zodziu padirbeta puikiai,skauda koja,nugara,nebesu niekam tikus jau. unsure.gif unsure.gif
Maciau Ates gelynus Fb labai grazus,daug vienodos spalvos,labai grazu geltonos su violetinem. clap_1.gif clap_1.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Nu ką - mėtas iš šabašktyno neravėto išgelbėjau - nupjoviau ir išdžiovinau. Šeivamedžio žiedų sezoną uždariau. Dar gauromečio reikia - per mažai turiu. Pakeliui ir vingiorykštės dar reikia. O kieme pradeda žydėti liepos. Tik kaip pasiekt tuos žiedus? Sunkus atvejis. Lipsiu ant kopėčių, bet nelygu ten, tai kad tik nenudardėjus biggrin.gif

Kaip jūs ten viską tame fb matot? Nei Lesiaus, nei ates gėlynų. Matyt taip man ir reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 03, 18:28)
Nu ką - mėtas iš šabašktyno neravėto išgelbėjau - nupjoviau ir išdžiovinau. Šeivamedžio žiedų sezoną uždariau. Dar gauromečio reikia - per mažai turiu. Pakeliui ir vingiorykštės dar reikia. O kieme pradeda žydėti liepos. Tik kaip pasiekt tuos žiedus? Sunkus atvejis. Lipsiu ant kopėčių, bet nelygu ten, tai kad tik nenudardėjus biggrin.gif

Kaip jūs ten viską tame fb matot? Nei Lesiaus, nei ates gėlynų. Matyt taip man ir reikia lotuliukas.gif

Lesiaus nematau,bandziau ilyst per Ates draugus biggrin.gif biggrin.gif ,bet ji gudrute,rodo tik bendrus draugus,o lesiaus seimininkes neradau bendruose drauguose,bet iskrito istorijos dienos ir ten maciau grazius gelynus.
Na,buk atsargi su kopeciom.UK negalima lipt ant jokiu kopeciu,kopeteliu,jei salia nestovi kitas zmogus,kuris tave saugo.Va tep. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 03, 21:03)
UK negalima lipt ant jokiu kopeciu,kopeteliu,jei salia nestovi kitas zmogus,kuris tave saugo.Va tep. wub.gif

Negalima tai ta prasme, kad jei kas pamatys ir užfiksuos, tai baudą reikės mokėt? bigsmile.gif
Liepiau mb pastatyt kopėčias, kad rytoj galėčiau skint, jei noras bus. Sakė, nestatysiu, dar nusiversi. Sakau, tai turėsi ramią galvą, jei pasiseks lotuliukas.gif. Bet pridūriau, kad aukštai nelipsiu, tai džiaugtis labai neteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 03, 19:21)
Negalima tai ta prasme, kad jei kas pamatys ir užfiksuos, tai baudą reikės mokėt? bigsmile.gif
Liepiau mb pastatyt kopėčias, kad rytoj galėčiau skint, jei noras bus. Sakė, nestatysiu, dar nusiversi. Sakau, tai turėsi ramią galvą, jei pasiseks lotuliukas.gif. Bet pridūriau, kad aukštai nelipsiu, tai džiaugtis labai neteks lotuliukas.gif

Prma,jei ivyks atsitikimas buityje,kaip tavo namai,ir tu noretum draudimo,tai jo negautum,nes nebuvo,kas tave priziuri,jei tai vyktu imonej,tai imones vadovas pamates pasiustu ant taves,nes,jam grestu moket uz gydyma tau ir jam draudimas nepadengtu tavo traumos,nes nebuvo laikytasi saugos taisykliu.
Negasdink savo vyro,nes senatvej labiau vienas kita branginam.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 03, 20:03)
Lesiaus nematau,bandziau ilyst per Ates draugus biggrin.gif  biggrin.gif

Lina Sen aš FB smile.gif profily Lesiaus foto, nesumaišysi smile.gif

Bet kokia gera idėja agrastus per sūrmaišį spaust 👍 reiks ir man kažkaip panašiai pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 03, 22:19)
Lina Sen aš FB smile.gif profily Lesiaus foto, nesumaišysi smile.gif

Bet kokia gera idėja agrastus per sūrmaišį spaust 👍 reiks ir man kažkaip panašiai pabandyt.

Pasibeldziau pas tave,jei nenoresi,neatidaryk,nepyksiu. ax.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Damos ,tai kad tos seklos ir yra vertingiausia dalis tose uogose.Bet mano balsas i dangu neina,jau seniai seniai pastebejau.
Turiu idomiu arbuz\u.Vidus z\alias z\alias,keistai atrodo,bet labai skanus ir z\ieviu nera ,na z\ieve labai plona. biggrin.gif Idejau keleta riekiu i raugintu agurku stiklaini to arbuz\o ,tai surugo taip rtugsciai,rugzsciau uz\ agurkus.Dar yra keletas nez\inomu fruktu ,panasiu i patisonus ,bet baisiai jau neskanus.
Atsakyti
Labas rytas,
Karšta Kaune, kaime smagiau .
Muka kaip laikaisi ? Pailsėjai ?
Pabaigiau megztuką, dabar reikia išskalbti ir laukti kol atvės, kad išveti į žmones pasivaikščioti.
Ingrida- mes vakar buvom grybauti tongue.gif Yra voveruškų mūsų vietelėj . Per kokią valandą nupjovėm tiek , kad dviese nesuvalgysim per kartą . Bus skanūs pietūs ! Ir dar mažų palikom. Trečiadienį nusipjausim, per Mindaugines. Šilumos ir lietaus pakanka , ko gi nedygti .
Uogienių niekas nevalgo mano šeimynoj . Aš jei darydavau drebučius naudodavau lėtaeigę sulčiaspaudę. Raudonųjų serbentų drebučiai puikiai tinka pertepti biskvitui, nežinau geresnės uogienės. Bet nebeturiu kam kepti biskvitų blink.gif Didžiavalgių nebėra šeimoj biggrin.gif biggrin.gif Sūrmaišis daug vargo man atrodo . Nebent koks tankus metalinis sietas ?
Raugintus agurkus suvalgėm visus , marinuotų liko . Raugsiu daugiau . O daugaiu jokių konservų nereikia ax.gif Ir kam aš auginu kaip durnė tiek daug ?
Gražaus primadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 liepos 2022 - 07:01
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Noriu tokio stalo,noriu nieko neveikti. biggrin.gif
Visą naktį prasivarčiau,atplėšiau visus įmanomus langus.Karšta be proto,įkaitęs stogas,pagatava buvau,lipti ant stogo ir pilti vandenį kibirais. biggrin.gif biggrin.gif Užmigta apie 6 ,7 pradėjo žmonės į darbus važiuoti. ax.gif Prisiminiau taip kasmet rugpjūtį ir kentėdavome kaitrą bute. ax.gif Galva plyšta. ax.gif

Vakar grįžome į miestą jau po pietų.Na sakome,pastatome autobusą į garažą,persėdame į mašiną ir namo.Tai ne įjunko metalo vagys,išnešė dalį metalo(aišku reikėjo sunešti į vidų)ir jau suruoštą nešti toliau.Tai ką persirenginėjome ir nešėme į vidų.Net palapinė ,kur pietaudavo darbuotojai vasarą,išrinktą sulankstyti vamzdeliai ir sukrauta nešti.Ką tu gausi už tuos lengvus vamzdelius.Negaila to metalo,bet faktas,kad kažkas landžioja po tavo kiemą. unsure.gif

MB nuo kažkokios žydinčios žolės alergija,sloga ir čiaudulys. bigsmile.gif Mieste jau liepos žydi,reikia vantų prisiskinti. ax.gif
Dusiuk,kepk voveraites ant sviesto,druskos,pipiriuko ir į šaldiklį.Kiek turėjau visas suvalgėme.Jokie grybai,na nebent baravykai dar šaldyti.Įsivaizduoju Šimonyse kiek yra.Įsimečiau guminius,mb sako kam?Išderinsiu vistiek į savo vietas šią savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 liepos 2022 - 07:11