Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Man patys skaniaisi karališki su šokoladu ir rome mirkytom razinom. Puslitrį iškart praryčiau.

Sunokę agrastai labai skanu. Ir alyviniai obuoliai. Gaila, kad neturim. Palaukėjsenų sodybų obelys trys augo, tai šįmet išpjovė darbininkai, valė melioracijos griovį. Gaila, ten tokie gaivūs, sultingi obuoliai. Sode kažkaip neužsikabina vaismedžiai. Kelios normalesnės obelys belikusios, o senesnės viena po kitos keberiokšt.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 02, 13:12)
Agrastai sunokę gi nerūgštūs smile.gif

Žinok, neteko tokių valgyt biggrin.gif. Jau tikrai sunokusius bandau valgyt, minkšti net, vidus saldus, bet skūra vis tiek rūgšti rolleyes.gif

QUOTE(Pou @ 2022 07 02, 15:52)
<p>Man patys skaniaisi karališki su šokoladu ir rome mirkytom razinom. Puslitrį iškart praryčiau.</p><p></p><p>Sunokę agrastai labai skanu. Ir alyviniai obuoliai. Gaila, kad neturim. Palaukėjsenų sodybų obelys trys augo, tai šįmet išpjovė darbininkai, valė melioracijos griovį. Gaila, ten tokie gaivūs, sultingi obuoliai. Sode kažkaip neužsikabina vaismedžiai. Kelios normalesnės obelys belikusios, o senesnės viena po kitos keberiokšt.</p>

O va šitie ledai man labai nelabai rolleyes.gif Tik iš didelio bado bigsmile.gif
Agrastai jau apkalbėti, alyviniai obuoliai neskanu biggrin.gif
Turim gal 5 senas obelis, tai vienos obuoliai kaip ir nieko, o kitų nenoriu biggrin.gif
Vyšnios baisuma - rūgščios, dar slyvų valgomų būna.
Net tokios saldžios uogos, kaip arbūzas visai nesinori. Bet valgau, kai vaišina. Pati neperku. Bet šiaip man jokių vaisių ir uogų gali nebūti - nepasigesiu. Tik uoga vardu pomidoras man yra labai skani bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Prasideda rožių žydėjimas.vartotojo įkelta nuotrauka
Pas mane nemažai pirmamečių,taip įdomu stebėti kokie žiedai skleidžiasi. ax.gif
Kažko limfmazgis labai padidėjo,prisiliesti neįmanoma. bigsmile.gif Erkę išsitraukiau,ne gi mačyjo? blink.gif
Na nieko šiandien važiuosime į miestą pabūti,poilsis bus nuo kaimo. mirksiukas.gif
Kavute,man tie alyviniai buvę nebuvę,bet kai jie sunoksta visas sodas kvepia.Nei vienos obelys taip nekvepia. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas. Dėkui Ingrida už kavą :4u: . Atšalo, palijo  mano kaime. Vis tam žmogui negerai, dabar jau per šalta. Ingrida gal reikėtų pasirodyti gydytojai? Nesmagiai skamba. Ps  kažkada mano daktaras man paaiškino, kad jei imtų kristi svoris be priežasties skubiai darytų visus tyrimus... o jei senstant kaupiasi tai reikia mažiau valgyti ir daugiau judėti. Reikia eiti kokius tai darbus pasidaryti, o taip tingisi... sekmadienis. 

Atsakyti
saintlina, kaip jums sekasi? Nesakyk, šiandien kiek vėsiau, bet saulės, jaučiu, užtektinai unsure.gif
Vargšiukas Lesius... verysad.gif
Atsakyti

Labu. Ingrida, sureagavęs limzgis ir erkė, nepatinka. Stebėk ir jei kas, eik pas gydytoją.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 03, 14:00)
saintlina, kaip jums sekasi? Nesakyk, šiandien kiek vėsiau, bet saulės, jaučiu, užtektinai unsure.gif

Laba,
Fb parodė.
Sveikinimai Lesiui. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 07 03, 14:46)
Laba,
Fb parodė.
Sveikinimai Lesiui. wub.gif

Kai aš nežinau, kur žiūrėt, tai man neparodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 03, 13:00)

vartotojo įkelta nuotrauka

Nebuvo saulės, buvo +18 thumbup.gif hrr, nieko nesimato tokioj fotkėj. Patvirtintą Lietuvos čempioną turim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 liepos 2022 - 14:14
QUOTE(saintlina @ 2022 07 03, 15:13)
vartotojo įkelta nuotrauka

Nebuvo saulės, buvo +18 thumbup.gif hrr, nieko nesimato tokioj fotkėj. Patvirtintą Lietuvos čempioną turim thumbup.gif

Ane? Nebuvo saulės? Tai tikrai pasisekė.
Nesuprantu, ką reiškia "patvirtintas", bet jei jau čempionas, tai sveikinimai 4u.gif
Beje, lyg rašei, kad užsieninę hendlerę turit. Klausimas - o ką ji tokio gali, ko negali pvz. tu? Kad tokiose varžybose nieko stebuklingo mano supratimu nereikia. Išstatinėjo kažkada net ir mano dukra bernę, o ir visai apdovanojimų gaudavo, CAC ar koks ten yra - nebepamenu biggrin.gif. Kažkaip atrodo, kad savo šunį patys geriau žinot, pažįstat...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 03, 14:24)
Nesuprantu, ką reiškia "patvirtintas", bet jei jau čempionas, tai sveikinimai 4u.gif
Beje, lyg rašei, kad užsieninę hendlerę turit. Klausimas - o ką ji tokio gali, ko negali pvz. tu? Kad tokiose varžybose nieko stebuklingo mano supratimu nereikia. Išstatinėjo kažkada net ir mano dukra bernę, o ir visai apdovanojimų gaudavo, CAC ar koks ten yra - nebepamenu biggrin.gif. Kažkaip atrodo, kad savo šunį patys geriau žinot, pažįstat...

Tarptautinė paroda, vietoj iškart Lietuvos kinologų draugija patvirtino čempiono titulą ir išdavė diplomą. Šiaip reiktų siųst dokus ir laukt.

Yra niuansų su mano šunim. Jis su manim visad neleistinai užkelia uodegą, kas negalima šiai veislei, ir šiaip visu kuo rodo, kad jam nepatinka, jis nelaimingas, galva sulenda į pečius, ausys prisiklijuoja prie galvos. Žino, kad manim manipuliuot galima )) O su ta hendlere (ji ir mūsų veisėja) jis išvis kitaip atrodo. Ir bėga kitaip, ir stovi.
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 liepos 2022 - 15:06