Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Visokie serbentai ir agrastai yra baisos, labai baisios uogos lotuliukas.gif. Šitų tai niekada gyvenime nevalgiau, nebent kokio vieno kito agrasto vidurius suvartoju, bet skūrą tai išspjaunu bigsmile.gif

O apskritai aš noriu ledų. Daug daug (kokias 2 dėžes) skanių ledų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 01 liepos 2022 - 22:46
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Seniai rankos netirpo,o šįryt pusę šešių dėl rankų nubudau ir blūdiju. ax.gif
Daug suvalgau dabar braškių,sausmedžio uogų.Jau ragavau geltonų serbentų,vieni agrastai kaip ir valgomi jau. ax.gif
Na bet jūs aukštos merginos. wub.gif
Šiemet braškės nerealios.Ir niekur neieškojau Nojaus frigo atsisiunčiau,po trupinėlį karvės mėšlo sodinant ir pilna uogų.Duok dieve sveikatos,gal dar praplėsti,jei taip tinkama žemė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 01, 15:01)
saintlina, kaip tavo Lesius tokioj šilumėlėj?

Lesius kaime gyveno su vaikiu per karščius, nes bute žiauriai per karšta. O ir kaime visą dieną guli šalia ventiliatoriaus, lauke būna vakare ir naktį. Vandens jis didelis nemėgėjas, tai jokių maudynių.
Uf, ryt dar atkentėt pūkučiui parodą ir fotosesiją ir atostogausim abu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 01, 21:37)
Visokie serbentai ir agrastai yra baisos, labai baisios uogos lotuliukas.gif. Šitų tai niekada gyvenime nevalgiau, nebent kokio vieno kito agrasto vidurius suvartoju, bet skūrą tai išspjaunu bigsmile.gif

O apskritai aš noriu ledų. Daug daug (kokias 2 dėžes) skanių ledų unsure.gif

no way!!!Kuo gi blogos tos zieveles agrastu ir serbentu?Tai faibra,sluota.Ne kasdien valgai.O ledai tai jau tikrai blogiu blogis. biggrin.gif biggrin.gif
Si ryta as jau 7,5kg lengvesne.
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Labas rytas,

gaila Lesiaus,jei toks karstis ir dar lakstyt,kazkokius pratimus ant greicio daryt,tai cia suneliu,tokiu plaukuotu,zudymas pagal mane.Neiciau i tokia paroda,jei lauke apie 30 karscio.Man butu gaila gyvulio,o tie,kurie ruosia tokias parodas per tokius karscius,jie nemyli suneliu.Vat pasakiau,nors as ir nesu sunu myletoja,bet man visu gyvunu gaila.
Pas mus 18 puse devyniu ryto,turetu but grazi diena,bet jau matau zenklu,kad nebus. unsure.gif unsure.gif
mezgiau vakar vakare skubedama,kad greiciau damegzt iki rankoviu nuleidimo ir pyst,klaida,reik nuardyt ka numezgiau vakar vakare.Pikta.Nu bet klaidos duodamos tam,kad mokytis,ar ne?
MB isvaziavo su dviraciu pasportuot,o as noriu triratuko biggrin.gif ,nu bet kur laikyt???Klausiau,gal brolis priims i garaza,atsisako,sake savo slamsto nesutalpina. unsure.gif unsure.gif Nu reik tada kudet,nes turiu sulankstoma dvirati,nedideliais ratais,specialiai man pirkta,gal kita met galesiu juo vaziuot tada.Ta intencija judu tolyn su savo programa.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 07 02, 08:07)
Uf, ryt dar atkentėt pūkučiui parodą ir fotosesiją ir atostogausim abu smile.gif

Kur paroda? Gal nebus rytoj labai karšta hmm.gif
Atsakyti
Jez\au ,luety ,kuo didesni ratai ,tuo lengviau dvirati minti.Toks jausmas ,kad jus vaikais nebuvot.Kokie sulankstomi,tie tik pinigams is durniu surinkt.Geriausias yra vyriskas tvirtas dviratis,dideliais ratais.Su tuo mazais ratais dar nugara supartalinsi.
O kokie ledai yra skanus?
Turiu kila pistaciju,mastau ledu padaryt,bet vis nedaeina rankos.O siaip tai tingiu.
Kava ,serbentu ypac raudonuju kauliukai turi labai vertingu substanciju.Bet raudoni serbentai ,tai nelabai skanu.Cassis skanu ,agrastai skanu.Ir neauga jie cia biggrin.gif
Atsakyti

Labos. Gal kailis kiek saugo  ir nuo karščio?  Kaip tuos uzbekus katilinės kepurės? Luety šaunuolė :4u:  . Sau megztuką mezgi? Kaip ir paskutinė karšta diena Lietuvoje? Šiemet ne žmonių , o vabalų metai. Dienom varmai,  vakarais uodai... o dar kažkokios moškės puola sode. Brr. Mano braškės irgi gražios šiemet. Marmalas nuo kenkėjų suveikė! Jei tinkamai pasirinkus veisles ilgai galima braškes valgyti... vos ne du mėnesius. Ankstyvos, vidutinės, vėlyvos... pvz Malvina dar net negalvoja rausti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 liepos 2022 - 09:54
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 07 02, 08:52)
Jez\au ,luety ,kuo didesni ratai ,tuo lengviau dvirati minti.Toks jausmas ,kad jus vaikais nebuvot.Kokie sulankstomi,tie tik pinigams is durniu surinkt.Geriausias yra vyriskas tvirtas dviratis,dideliais ratais.Su tuo mazais ratais dar nugara supartalinsi.
O kokie ledai yra skanus?
Turiu kila pistaciju,mastau ledu padaryt,bet vis nedaeina rankos.O siaip tai tingiu.
Kava ,serbentu ypac raudonuju kauliukai turi labai vertingu substanciju.Bet raudoni serbentai ,tai nelabai skanu.Cassis skanu ,agrastai skanu.Ir neauga jie cia biggrin.gif

Na,as nesiruosiu vaziuot martona ar kalnu keliais.
Su vyrisku dviraciu vazinedavau tik vaikystej,kai senelis atmindavo 9 km i miesta is kaimo,tai mes pesdavomes,kuris vazinesim jo dviraciu,kol jis mieste apsipirkineja pestute. bigsmile.gif bigsmile.gif
Kur tu matei 70-mete moteriske,gana pamaitinta neblogai,vaziuojancia vyriskiniu dviraciu.Bent as saves neisivaizduoju.
Man dviratukas tai tik i soda nuvaziuot ir gryzt,o ir ,esant norui,pasivazinet dviraciu takais uzmiesto,kad pasportuot su savo skaudamais sanariais kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 07 02, 09:39)
gaila Lesiaus,jei toks karstis ir dar lakstyt,kazkokius pratimus ant greicio daryt,tai cia suneliu,tokiu plaukuotu,zudymas pagal mane.Neiciau i tokia paroda,jei lauke apie 30 karscio.Man butu gaila

Man irgi gaila. Šiaip niekad ir nevesdavau tokiu oru. Bet kai registravau, rodė kur kas vėsesnį orą. O dabar ir paroda apmokėta, ir groomingas padarytas, ir hedlerė iš Latvijos atvažiuoja. Nebėr kaip nevažiuot.. pabus mašinoj su kondiške, kokį 20 min prieš ringą atsivesiu, mano veisėja turi palapinę, pabus pavėsy. O ringe ten max penkias minutes užtrunka, nes kolių labai nedaug. Pratimų jokių anei greičio nebus, čia grožio paroda smile.gif vieną ratuką aplink ringą apibėgt tik reiks ir pastovėt kol teisėjas apžiūrės smile.gif

Bet tai kokia tu šaunuolė, Luety 😍 taip puikiai svorį vėjais leidi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 02, 09:39)
Kur paroda? Gal nebus rytoj labai karšta hmm.gif

Molėtuose. Keliais laipsniais vėsiau, bet karšta. Ten aerodromas senas, jokio pavėsio. Būna karšta. Tiek, kad palapinėj prisiglausim, tai saulėkaitoj nebus.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 02, 09:53)
<p>Labos. Gal kailis kiek saugo  ir nuo karščio?  Kaip tuos uzbekus katilinės kepurės? Luety šaunuolė 4u.gif  . Sau megztuką mezgi? Kaip ir paskutinė karšta diena Lietuvoje? Šiemet ne žmonių , o vabalų metai. Dienom varmai,  vakarais uodai... o dar kažkokios moškės puola sode. Brr. Mano braškės irgi gražios šiemet. Marmalas nuo kenkėjų suveikė! Jei tinkamai pasirinkus veisles ilgai galima braškes valgyti... vos ne du mėnesius. Ankstyvos, vidutinės, vėlyvos... pvz Malvina dar net negalvoja rausti. </p>

Skaitosi saugo dvigubas kailis, bet karšta vis tiek. Bet kuriuo atveju vistiek geriau nei kokiems mopsams ar buldogams. Tiems dėl anatominių dalykų išvis peilis.

Tai kad nepaskutinė. Rytų LT bus karšta ir toliau. Žemiau nei 30, bet vis tiek. Dar antradienį 28 rodo.

O mano braškės mažos šiemet. Nesuprantu, kodėl. Labai skanios, saldžios, bet nedidukės.
Ir ne, dviejų mėnesių nesigauna su braškėm. Tos vėlyvos vis tiek kažkaip anksti noksta, iki liepos vidurio nuderėję būna. Nebent frigo vėliau sodint, tai rugpjūtį užderėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 liepos 2022 - 10:14

Mano telefonas rytoj 24 laipsnius žada. Nebe 30... pati ta komforto temperatūra 24 šilumos.

Atsakyti
Dėl visų serbentų, agrastų ir ypač jų žievelių - nugi rūgštu beprotiškai blink.gif. Kankynė, o ne valgymas, kokie jie ten naudingi bebūtų biggrin.gif

Alta, visokių ledų skanių būna, pernai vis Lidlo su graikiniais riešutais rijau, šiemet nepradėjau, nenoriu užsikabliuot, bet draugė atvežė va tokių

ir va tokių

nu irgi labai skanūs, ir daug yra skanių. Aišku, tikrai ne visi smile.gif

Žodžiu, noriu, bet laikausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 02, 10:48)
Dėl visų serbentų, agrastų ir ypač jų žievelių - nugi rūgštu beprotiškai blink.gif. Kankynė, o ne valgymas, kokie jie ten naudingi bebūtų biggrin.gif

Agrastai sunokę gi nerūgštūs smile.gif
Atsakyti