QUOTE(Luety @ 2022 07 02, 09:39)
gaila Lesiaus,jei toks karstis ir dar lakstyt,kazkokius pratimus ant greicio daryt,tai cia suneliu,tokiu plaukuotu,zudymas pagal mane.Neiciau i tokia paroda,jei lauke apie 30 karscio.Man butu gaila
Man irgi gaila. Šiaip niekad ir nevesdavau tokiu oru. Bet kai registravau, rodė kur kas vėsesnį orą. O dabar ir paroda apmokėta, ir groomingas padarytas, ir hedlerė iš Latvijos atvažiuoja. Nebėr kaip nevažiuot.. pabus mašinoj su kondiške, kokį 20 min prieš ringą atsivesiu, mano veisėja turi palapinę, pabus pavėsy. O ringe ten max penkias minutes užtrunka, nes kolių labai nedaug. Pratimų jokių anei greičio nebus, čia grožio paroda
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
vieną ratuką aplink ringą apibėgt tik reiks ir pastovėt kol teisėjas apžiūrės
Bet tai kokia tu šaunuolė, Luety 😍 taip puikiai svorį vėjais leidi
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 02, 09:39)
Kur paroda? Gal nebus rytoj labai karšta
Molėtuose. Keliais laipsniais vėsiau, bet karšta. Ten aerodromas senas, jokio pavėsio. Būna karšta. Tiek, kad palapinėj prisiglausim, tai saulėkaitoj nebus.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 07 02, 09:53)
<p>Labos. Gal kailis kiek saugo ir nuo karščio? Kaip tuos uzbekus katilinės kepurės? Luety šaunuolė
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
. Sau megztuką mezgi? Kaip ir paskutinė karšta diena Lietuvoje? Šiemet ne žmonių , o vabalų metai. Dienom varmai, vakarais uodai... o dar kažkokios moškės puola sode. Brr. Mano braškės irgi gražios šiemet. Marmalas nuo kenkėjų suveikė! Jei tinkamai pasirinkus veisles ilgai galima braškes valgyti... vos ne du mėnesius. Ankstyvos, vidutinės, vėlyvos... pvz Malvina dar net negalvoja rausti. </p>
Skaitosi saugo dvigubas kailis, bet karšta vis tiek. Bet kuriuo atveju vistiek geriau nei kokiems mopsams ar buldogams. Tiems dėl anatominių dalykų išvis peilis.
Tai kad nepaskutinė. Rytų LT bus karšta ir toliau. Žemiau nei 30, bet vis tiek. Dar antradienį 28 rodo.
O mano braškės mažos šiemet. Nesuprantu, kodėl. Labai skanios, saldžios, bet nedidukės.
Ir ne, dviejų mėnesių nesigauna su braškėm. Tos vėlyvos vis tiek kažkaip anksti noksta, iki liepos vidurio nuderėję būna. Nebent frigo vėliau sodint, tai rugpjūtį užderėtų.