Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 30, 13:28)
<p>Muka buna elektriniai drėgmės surinkėjai, gal padėtų? </p>

jo turime ir palikome... ale kas kart juk nepažiūrėsi... dabar reikai naikinti kas yra...o paskui gal įtraukti į sutartį kokį punktą... na bet be mėnesio nieko nebus reikia remonto...
Atsakyti

Muka, o ką tu į sutartį galėtum įtraukti. Mano manymu, tai kaip tik nuomininkai gali pareikalaut, kad pelėsį naikintum, nes nepalankios gyvenimui sąlygos.

Sesuo, kai buvo išvažiavus į Angliją, namą nuomojo. Įsimetė pelėsis, nes nuomininkai niekada neprižiūrės būsto taip, kaip savininkas. Nelakstys, nepurškinės, nevėdins, džiaus skalbinius, kiek reiks, drėkins, jei manys, kad to reikia. Sesė samdė įmonę, dideli pinigai. Po poros metų vėl atsirado.

Jei yra šiluma ir drėgmė, įsimetus pelėsiui, jį panaikint labai sunku.

Atsakyti
Mukute, Pou teisi . Vien pamačius žodį pelėsis sutartyje normalus nuomininkas pabėgs... O kuris nepabėgs, pati supranti kokio lygio žmogus.
Plastikiniai langai yra blogis be vėdinimo butui ...
Gal padėtų :
https://www.airboxba...ShoCy9gQAvD_BwE
Čia vienas pigesnių varijantų . Arba visą vėdinimo sistemą įrenginėti ... Brangu .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Kava skani ir stipri , tik puodelis "nekanus". Kokia išranki pasidariau smile.gif Ingrida kalta , išlepino biggrin.gif Dėkui brangioji 4u.gif
Kaip Tavo bliūzelė mezgasi ? irgi nelieka laiko pamegzti kaip man ?
Vakar apsidirbus darbus išlėkiau iki kaimo . Gerai prilyta mano krašte. Galingai .
Tai grįžus tris eiles numezgiau ir smigau . Pavargstu ten. Lekiu lekiu kaip durnė ir galo nesimato . O dar karštis. Aš šilumos mėgėja. bet virš 30 ir judėti yra nesmagiai . Jei hamake gulėti tai pats tas .
Mačiau rausta pirmas pomidoras ...
Vieni lauko agurkai už kokios savaitės turėtų imti derėti . Viliuosi .
Braškių daug prinokę. Jaunimui palikau , viliuosi prilėks šiandien.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Dusiuk,nėra laiko mezgimui.Kaifuoju nuo kokios 22,00,22.30,kai jau lauke neįmanoma dirbti dėl uodų.Tad įsijungiu filmą ir pamezgu iki vidurnakčio panašiai. wub.gif
Viliuosi dukra rytoj atvažiuos šanūko,tai atiduosiu braškes,žirnius(jau bijau,kad neperaugtų,vakar apskyniau ). ax.gif
Buvau Ramygaloje,ten būna moteriškė su gėlėmis,tikrai pigiau nei mieste.Nusipirkau kažkokias geltonas daugiametes ir brunerą vazoną.Tik ryte paskaičiau apie ją ir žiūriu turguje yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau suvalgėm gal 10 savo Betalux ir 2 Toro.

Šiandien pažoliavau. Kažkiek šiltoka biggrin.gif
Šuva bando pasakyti ir parodyti, kad jam gal ir karštoka biggrin.gif
saintlina, kaip tavo Lesius tokioj šilumėlėj?

Lietaus nenoriu, dar vieno šiltnamio takas šlapias.

3 dienas iš eilės priiminėjau svečius, šiandien poilsis.

Nusipirkau 10 kg braškių šaldymui gamybai ir net kokias 5 suvalgiau biggrin.gif. Reikia judintis jas plaut, tvarkyt...

Tai tiek ataskaitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 01, 14:01)
Jau suvalgėm gal 10 savo Betalux ir 2 Toro.

Šiandien pažoliavau. Kažkiek šiltoka biggrin.gif
Šuva bando pasakyti ir parodyti, kad jam gal ir karštoka biggrin.gif
saintlina, kaip tavo Lesius tokioj šilumėlėj?

Lietaus nenoriu, dar vieno šiltnamio takas šlapias.

3 dienas iš eilės priiminėjau svečius, šiandien poilsis.

Nusipirkau 10 kg braškių šaldymui gamybai ir net kokias 5 suvalgiau biggrin.gif. Reikia judintis jas plaut, tvarkyt...

Tai tiek ataskaitos biggrin.gif

Labos, 4u.gif
Prisiduodu ir as. biggrin.gif
Savaitei maisto shopingas atliktas .Cukiniju laiveliai su kalakuto malta krutinele pagaminta.Per tuos lietus nebuvom sode 2d.Tai cukinijos 6 lauke musu,pomidoru,agurku,spinatu,sparagines,zodziu viskas nurinkra,o kur det? unsure.gif Lietuva tuo poziuriu laisva salis. Nunesei i turgeli,pastovejai ar atidavei kam parduot.Cia tai pavargsi rinkdamas sertifikatus apie kokybe ir kt kol galesi kokiam turgeli(,jei toks yra kokiam mieste,nes pas mus nemaciau.),pardavinet savo auginta.Tuo poziuriu Lietuva laisva salis,ka valgai,pacio zmogaus reikalas,o UK valstybe nutars,ar galesi kita maitint savo augintu.Nelegalus mainai zinoma vyksta.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mano šanūkas arba maudosi su mūmis baseine,arba pats nueina į prūdą ir pasimaudo.Paskui taip gražiai atsigula ant nugaros ir pilvą degina. wub.gif wub.gif
Apsivalgymas vakarienę.Vakarykštės voveraitės pakeptos svieste,šaltibarščiai,šviežios bulvytės.Tortas jogurtinis su braškėmis pagamintas.Rytoj dukra atlėks šanūko,gal ir sūnus išderins.Eisiu skinti braškes,rytoj žada škvalą,krušą,gali likti uogienė darže.Uogos,kaip mb sako,važiuodamas su traktoriuku pro šalį,net juodos,kaip sunokę.Turiu tokias nedideles medines dėžutes nuo šilauogių,gal nesusitrins uogos? mirksiukas.gif
Luety,tavo toks ūgis,kaip rašai?Oho,tai aukštoka moteriškė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 liepos 2022 - 18:26
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 01, 17:24)
Mano šanūkas arba maudosi su mūmis baseine,arba pats nueina į prūdą ir pasimaudo.Paskui taip gražiai atsigula ant nugaros ir pilvą degina. wub.gif  wub.gif
Apsivalgymas vakarienę.Vakarykštės voveraitės pakeptos svieste,šaltibarščiai,šviežios bulvytės.Tortas jogurtinis su braškėmis pagamintas.Rytoj dukra atlėks šanūko,gal ir sūnus išderins.Eisiu skinti braškes,rytoj žada škvalą,krušą,gali likti uogienė darže.Uogos,kaip mb sako,važiuodamas su traktoriuku pro šalį,net juodos,kaip sunokę.Turiu tokias nedideles medines dėžutes nuo šilauogių,gal nesusitrins uogos? mirksiukas.gif
Luety,tavo toks ūgis,kaip rašai?Oho,tai aukštoka moteriškė?

As jau braskiu skoni uzmirsau ax.gif
Radau,kur mano ugis parasytas biggrin.gif Kazkada buvo madingas parasas su svorio pokyciais,tokios liniuotes vadinamos,tai is jos liko tik ugis.Kazkada buvo toks,o dabar turbut jau susitraukiau zemyn senatvej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 liepos 2022 - 20:32
Aš irgi, kai kažkur reikėjo pasakyt ūgį, pasakiau: 174 cm, bet turbūt kažkiek susitraukiau biggrin.gif

Aš tai ir persivalgiau šiandien tų braškių, kol uodegas nukrapščiau. Pirmas kartas šiemet, turbūt ir paskutinis, kai valgiau braškes. O kažkada buvo valgomos 3 uogos: braškės, avietės ir mėlynės. Nebenoriu nei jokių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 07 01, 21:00)
Aš irgi, kai kažkur reikėjo pasakyt ūgį, pasakiau: 174 cm, bet turbūt kažkiek susitraukiau biggrin.gif

Aš tai ir persivalgiau šiandien tų braškių, kol uodegas nukrapščiau. Pirmas kartas šiemet, turbūt ir paskutinis, kai valgiau braškes. O kažkada buvo valgomos 3 uogos: braškės, avietės ir mėlynės. Nebenoriu nei jokių unsure.gif

Na man dar liko juodieji ir agrastai.Gal ryt nuskinsim.
As nebijau suvalgyt koki 100-150g uogu. Svoris nesureaguoja,alkiui irgi jokio poveikio.Be jokiu kitu priedu zinoma.
Kol kas be pieno produktu ,miltu,kruopu.Ir jau si ryta minus 6.9kg.Dar tolimas kelias laukia,bet jau nebe taip baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 liepos 2022 - 22:11