Labas rytas,
AA,ne kazkas,kai taip susssiktas oras tokiu jautriu augalams metu.Pas mus pernai kazkas panasaus buvo,siemet tai tik viena diena saules,kita cepelinu dangus,trecia lyja.Nu siaip augalams gerai tai,kad kas trecia diena lytu,nereiktu laistyt.
Gal iseis issprust i soda,reik patikrint pomidorus naujoj gyvenvietej,priliet siltnamio zeme,kad sumirktu gerai ,keleta dienu paliet.
Vakar shopingas savaitei,kitaip nelabai bemoku gyvent.Po to pietus buvo mano eile,dar sis bei tas,vakare jau vos kelias valandas liko pamegzt.
Si ryta viriau ghi sviesta,kazkaip esu ranka pagadinus,nebetoks teiseina,arba sviestas fusheruotas,privaryta kokio palmiu aliejaus,nebesuprantu visai.Atrodo nuskaidrejo ir pakvipo,o dugne nera pridegusio kazeino,tik plonas sluoksnis nuosedu,reiskia nedaviriau.Anakart vos neperkaitinau.Reiks eit mokytis is naujo.
O siaip ne kazka ir norisi veikt.
Nezinau ar rasiau,kad paskirta atsisveikinimo ceremonija laidojimo namuose 17 kovo,14 val.Ilgai laukt.Keista cia kazkaip,nezinau,nepriprast man.
Lesius grozis neismatuojamas,ir toks selmiskas zvilgsnis,dekingas kartu ir patenkintas.
Ingrida,kokios tulpes grazios,myliu jas,pas mane jau pradeda zydet,jacintai zydi pilnai.
Del karo nesiparinu,gyvenu sia diena,jokiu dideliu vilciu,kaip bus,taip mums skirta.
Dusia,tau koja praejo?Man vakar buvo labai susuke,kad net lazdele pasiemiau,si ryta dariau mankstas,MB masazavo kaip moka,dar sutryne voltarolio tepalu,as vel tampiau raumenis,tai neblogai dabar.Po valandos vel tampysiu,nes jau bus amen,nuo jokio karo nepabegsiu