Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ačiū, Merginos.

Susitvarkėm namus, daug šiandien nuveikėm.

Ryt laidotuvės.

Ir ryt mano vaiko gimtadienis.

Muka, ne, renkam per savus. Aš visas savo kojines iškuopiau. Tikiuosi, kad  kažkaip surinksim. Prieš porą dienų gauti tyrimų rezultatai labai nedžiugina 😔 Tai taip naktį prarovė emocijos, kad išsižliumbiau. Na kuo tas vaikas nusikalto, kad jam tokia kančia.

Kažkokios labai sunkios dienos.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas ,sniegas pas mus.Generolas saltis.
Sunkios dienos,net pragaras uzsalo.Bet temos optimistes visada barasi ant liudnojo veido riteriu biggrin.gif
Ex ,kelias dienas taves nematyt,ar prie druskos eileje tebestovi?
Papildyta:
Vakar pomidorai ant laiptu grudinosi ,siryt sniego per sprindi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 kovo 2022 - 07:42
Labos
Pasiruošiau purkšti medelius ir ras purkštuvas sulūžo amen nepataisomai… nelemta buvo dirbti ax.gif MB medžius nugenėjo rolleyes.gif stumiames priekin po mažu ax.gif
Dusia nenoriu niekur nei slėptis nei eiti dabar tokios nuotaikos ….
Pou na kreipkitės į Kaukėno fondą gal padės . 4u.gif Galiu gauti kontaktus.
AA nemačius tokio paveikslo idomus .
Ieškosiu purkštuko na reikia kazkaip išnaudoti tirpala.
Atsakyti
Labas rytas.
Pou,vaiko sveikata ,daugiau nieko svarbiau. 4u.gif 4u.gif

Muka,vargstame ir mes su technika.Važiuosime naują pjūklą priduoti atgal į parduotuvę.Kelias valandas papjovėme,nebesikūria.Ieškosime kito.Ieškosime traktoriuko-žoliapjovės,jau tokio ploto sunku žoliapjove. ax.gif Nežinau labai nelygus laukas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kol radau per kur foto įkelt.. part nekelia iš naujo telefono, radikal išvis nebeatsidaro..
Atidarėm ganymo sezoną thumbup.gif o šian ryte stirnų pulką užėjom, tai jau laimės šuniui buvo )))

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 11, 20:20)
Na kuo tas vaikas nusikalto...

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 kovo 2022 - 09:54
Labos ,
Lesius gražuolis 4u.gif
Ingrida aš tulpių kašiką pasiimu mirksiukas.gif kaip myliu tulpes wub.gif gražiausios gėlės.
Pou 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Luety dingusi , tikiuosi tik paprasti nekalbadieniai ...
Muka labiausiai ko aš nenoriu tai karo . Jokūbo kelia nueičiau ir tris kartus , kat tik jo nebūtų ax.gif Tik tiek kad šiuo metu nuo mūsų noro nieko nepriklauso ... o jei karas tai dar mažiau priklausys. Dabar gali rinktis, tada negalėsi . Ir mūsų metuose galima bus pasikliauti tik savimi ir savo pinigine ... AA ne veltui prašo, kad žiūrėtumei savo sveikatos .
AA aš ne optiminstė , aš Kasandra labiau . Juokiatės iš manęs , kai aš sakiau rusų tankai klimps Ukrainos juodžemyje unsure.gif Nebepranašausiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vis tiek niekas netiki .
Lietuva iki karo pradžios turi keleta mėnesių ar net keletą metų - tai ir sakau gyvenkim 4u.gif Jei jau dabar imsim bijoti , tai jau dabar nebegyvensim ax.gif
Ingrida traktoriukas gėris 4u.gif Pirkom padėvėtą ... Su laiku pasilygina pieva.
Gražaus šeštadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 kovo 2022 - 10:26
Dusia ,silvuple,salta ,zeme isalus, tikiuosi su visais parazitais,tik tie tankai siame kare neesminis transportas.
Paziurejau vakar amerikos bobousybe ,lenku duda,dabar darau Nikolia Mciavelio citatu rinkini ,rytdienos pusryciams.
Pas jus poliarinis sukurys ateis geguzes menesi .Ir cia ne merkurij v pozicii tiulenia i venera v skoplenije pelmenia sako,o klimatologija.
Del traktoriuku ,tai reikia pirkt labiau multifunkcini aparata.Kur galima ir kultivuot ,ir priekaba prisikabint ir lenkiska zoliapjove.Pas mus labai populiarus.Ir jie atsparesni kazkiek.O tie zoliapjoviai tai labai prastai pagaminti ,turiu pasakyt.Jie neina i sertifikuojamu transportu priemoniu kategorija ,praktiskai kokybes kontroles nera.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

AA,ne kazkas,kai taip susssiktas oras tokiu jautriu augalams metu.Pas mus pernai kazkas panasaus buvo,siemet tai tik viena diena saules,kita cepelinu dangus,trecia lyja.Nu siaip augalams gerai tai,kad kas trecia diena lytu,nereiktu laistyt.
Gal iseis issprust i soda,reik patikrint pomidorus naujoj gyvenvietej,priliet siltnamio zeme,kad sumirktu gerai ,keleta dienu paliet.
Vakar shopingas savaitei,kitaip nelabai bemoku gyvent.Po to pietus buvo mano eile,dar sis bei tas,vakare jau vos kelias valandas liko pamegzt.
Si ryta viriau ghi sviesta,kazkaip esu ranka pagadinus,nebetoks teiseina,arba sviestas fusheruotas,privaryta kokio palmiu aliejaus,nebesuprantu visai.Atrodo nuskaidrejo ir pakvipo,o dugne nera pridegusio kazeino,tik plonas sluoksnis nuosedu,reiskia nedaviriau.Anakart vos neperkaitinau.Reiks eit mokytis is naujo. ax.gif
O siaip ne kazka ir norisi veikt.
Nezinau ar rasiau,kad paskirta atsisveikinimo ceremonija laidojimo namuose 17 kovo,14 val.Ilgai laukt.Keista cia kazkaip,nezinau,nepriprast man.
Lesius grozis neismatuojamas,ir toks selmiskas zvilgsnis,dekingas kartu ir patenkintas.
Ingrida,kokios tulpes grazios,myliu jas,pas mane jau pradeda zydet,jacintai zydi pilnai.
Del karo nesiparinu,gyvenu sia diena,jokiu dideliu vilciu,kaip bus,taip mums skirta.
Dusia,tau koja praejo?Man vakar buvo labai susuke,kad net lazdele pasiemiau,si ryta dariau mankstas,MB masazavo kaip moka,dar sutryne voltarolio tepalu,as vel tampiau raumenis,tai neblogai dabar.Po valandos vel tampysiu,nes jau bus amen,nuo jokio karo nepabegsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 kovo 2022 - 12:36
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 12, 12:01)
Pas jus poliarinis sukurys ateis geguzes menesi .Ir cia ne merkurij v pozicii tiulenia i venera v skoplenije pelmenia sako,o klimatologija.

Sakai, nesėt dar pomidorų?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 12, 13:59)
Sakai, nesėt dar pomidorų?

Ir aš apie tai mislinau bet prieš kelis metus kūrėme saslykines šiltnamyje kazi vėl reiks taip … bet pomikus žadu sėti gal dar kita savaite 4u.gif purskikas suremontuotas su izolke taigi nupurškiau medžius :ax
Luety jooo kitaip nei mūsuose ale ….
Atsakyti
Kai žydi sodai šalnos iki -7 Lietuvoje dažnai papuola. Pamenu metus , kad per mamų dieną buvo šilta , kapuos po trumpų rankovių vaikščiojom , o paskui davė sniego ir šalčio ... Po keturguba agroplėvele šiltnamis išgyveno ax.gif
Sėk Saintlina tuos pomidorus biggrin.gif 4u.gif
Luety jūs saloje 4u.gif Artilerija namų nesugriaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vaikščioti nereiks.
Koja labai į gera. Kažkiek jaučiu dar. Ir dar eisiu antradienį .
Aš tikiu tokiais daktarais . Ir man padeda. Turiu truputį žinių apie tai ką jis daro . Bo mokiausi TKM kursuose.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 12, 15:28)
Kai žydi sodai šalnos iki -7 Lietuvoje  dažnai papuola. Pamenu metus , kad  per mamų dieną buvo  šilta , kapuos po trumpų rankovių vaikščiojom , o paskui davė sniego ir šalčio ... Po keturguba agroplėvele šiltnamis išgyveno  ax.gif
Sėk Saintlina tuos pomidorus  biggrin.gif  4u.gif 
Luety jūs saloje  4u.gif Artilerija namų nesugriaus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Vaikščioti nereiks.
Koja  labai į gera.  Kažkiek jaučiu dar. Ir dar eisiu  antradienį  .
Aš tikiu tokiais daktarais . Ir man padeda. Turiu truputį žinių apie tai ką jis daro . Bo mokiausi TKM kursuose.

O jis pats daro ar siūlo kita ? Ana kart buvo tai kad siūlė ….
Šalnos buna visuomet bet su stiprumu skiriasi …
Atsakyti