Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Muka, su gimtadieniu! 4u.gif birthday.gif 000552.gif
Svarbiausia, būk sveika!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mukute,gražiu laiku gimei.Su Tavo švente.
Atsakyti
Aciu mergikes už sveikinimus wub.gif
O šiap nuo dūšios ciut kojas velku sutino nežinau kokius ceverykus dėtis prie sukneles rolleyes.gif bet šiandiena beveik finalas, ryt tik tortą napoleona padaryt ir bus baigta. Aciu dar karta kad esate, kad palaikote ir būnate visad šalia ar gerai ar blogai stipriai stipriai apkabinu wub.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Mukut,ryt dar napoleoną?Tai čia jau į darbą gal?Kiek dienų švenčiate? bigsmile.gif
Man pakanka vieno vakaro,jau kosmosas. ax.gif
Atsakyti
Mukute,

Graziu akimirku ir buk sveika,laiminga ir zavi,kokia esi dabar. oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Visoms labas rytas. 4u.gif 4u.gif
vakar taip pyle lietus kokia 10 minuciu gal,kad viskas plauke.Va toks lietus tai tik bulvem tinka,o visa kita jis tiesiog suplaka prie zemes.
Si ryta vesoka del salto vejo,bet sauleta.
Del svorio,daug judejau sias dvi dienas,kiek galejau del kojos,kaip mokejau tongue.gif taip judejau ir nezinau ar nuo to,ar ne per dvi dienas minus 800g kas be galo dziugu.Nes jau perlipau ta uzburta man 5kg riba.Gal atsipalaiduos psichologiskas galvele?
Gero savaitgalio.
Atsakyti
Muka ,stiprybes ,kantrybes ir laimes.
O as pagalvojau ,kad man suvis senatve.Jei reikia dar istveriu ir intensyviau kaz\kur dalyvaut ,o paskui jau reikia kelias dienas ilsetis.O daugiadieniai baliai tai rimtai kaz\koks jau nebez\inomas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 26, 07:52)
Muka ,stiprybes ,kantrybes ir laimes.
O as pagalvojau ,kad man suvis senatve.Jei reikia dar istveriu ir intensyviau kaz\kur dalyvaut ,o paskui jau reikia kelias dienas ilsetis.O daugiadieniai baliai tai rimtai kaz\koks jau nebez\inomas reikalas.

Taip buna gal,kada nekvieti,o visi zino,kad tavo gimke,tai kiekvienas kada nori tada ir ateina.
Kitas variantas,jei kompanijos skirtingos ir norisi svest su tom grupem atskirai.
Siaip tai nei man teko ruost taip atskirai visai savaitei atskirom grupem,nei teko dalyvaut taip.Dazniausiai buna ir tevai ir vaikai ir draugai ir bendradarbiai kartu.Bet tada buna kokie nusamdyti namai,poilsine ar sale,restoranas.
Nu bet kiekvienam savo.
Tik jau tiksliai zinau,kad tai ne man.Man per savo gimke norisi visada ilyst i kampeli,kertele ir lai manes nejudina niekas. wub.gif
Atsakyti
Jei kaz\kur eini save pasikvietes,tada ir nesiesi savo proviz\ija.O jei esi pakviestas tada jau kitaip.Na tiksliai situacijos mes tai nezinom.
Atsakyti
Muka 4u.gif
Būk laiminga, sėkminga, turtinga ir žinoma mylima. Tegul bėdos Tave aplenkia, o gyvenimo džiaugsmai persekioja. Su gimtadieniu, Brangioji!

Atsakyti
Mukute, būk sveika, tada bus visko.
Bučkas. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos , nors išsimiegojau labai gerai .
Tik atsibudau visa patinusi , reikia limfos pajudinimo pratimus pasidaryti . Kai taip karšta organizmas skysčius sulaiko .
Pavargau savaitgalį kaime ... Nemokam mes planuotis darbų arba per daug užsigriebę . Kad ir kaip myliu šilumą vakar jau buvo perneyg karšta . Pakruti ir bėga prakaitas ax.gif
Pomidorų greitai neskanausiu , bet cukinijas jau skinsiu po savaitės. Agurkai kurie daigais lauke pasodinti irgi visai nieko - tikiuosi greitai prasidės derlius .
Luety sveikinu su minusu 4u.gif Svarbu tinkama linkme 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano planas yra 5 kg per 2 savaites... nes liepos mėnesį labai daug visokių gražių renginių. Reikia būti pasitempus ir pasirengus smile.gif . O kai taip karšta tai tikrai mažiau maisto norisi biggrin.gif Tokie vieši pažadai , o pavyks kaip pavyks .
Atsakyti