QUOTE(saintlina @ 2022 06 23, 10:44)
tu teisi, ne taip parašiau
galvojau apie vieną, parašiau kitą ))
Bet tai dažniausiai mėlynuoja kai šalta, ale pas tave tikrai nešalta. Rūgštingumas dirvos netinka? O gal tik apatiniai lapai? Kol buvo vėsu, pamėlo, o toliau viskas susitvarkė?
Aš tai nežaidžiu jau su tom vieno elemento trąšom. Patręšiu kompleksinėm Schultz ir psio..
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Bet tai dažniausiai mėlynuoja kai šalta, ale pas tave tikrai nešalta. Rūgštingumas dirvos netinka? O gal tik apatiniai lapai? Kol buvo vėsu, pamėlo, o toliau viskas susitvarkė?
Aš tai nežaidžiu jau su tom vieno elemento trąšom. Patręšiu kompleksinėm Schultz ir psio..
Nu ne apacioj,kaip nekeista,o du pomidorai virsutiniai lapai rieciasi ir violetinasi pakrasciai.Prideta buvo arklio meslo is rudens,perpuvusio,sumaisyta su kompostu,trasu turetu uztekt,bet va,matyt mazai.As itgi neturiu atskiru elementu,turiu tik kompleksiniu specialiai pomidorams trasu skystu ten su fosforu kaliu ir natriu kazkokios.Nu bet dar palauksiu,pastebesiu.Priliejau labai daug vandens laisciau is dvieju kartu,kad gerai prisigertu,matysim,gal atsistatys,o jei ne,paliesiu tuos du,nes cvisi kiti labai storakociai grazus,nors ir tie du grazus irgi.Nebesergu labai jau ju ligomis,prisodinta daug,jei koks ir stips,reiskia jo toks likimas.Parsinesiau jau gal 7 pomidorus.Su agurkais kazkaip prasciau.Uzmegztu daug,o auga letai.Pernai budavo prilieji agurkus,ateini pilna,o siemet ne.Ir jau du kartus tresti.
Zeme zinoma pas mane i rugstesne puse visur,nes auga tos eglutes vadinamos visur.Ne gausiai,bet pakanka.
O salcio tai tikrai ne.Laikau atdarus abu galus siltnamio diena nakti dabar tik sietai ideti vietoj duru,kad zverys nakti neivezliotu,o lauke 13-14 naktimis.Nu gal siaures vejas kai buvo nepatiko,buvo vesoka,bet jie ne prie krasto auga,o truputi i viduri.Nu nezinau,stebiu.