Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2022 06 23, 10:44)
tu teisi, ne taip parašiau smile.gif galvojau apie vieną, parašiau kitą ))
Bet tai dažniausiai mėlynuoja kai šalta, ale pas tave tikrai nešalta. Rūgštingumas dirvos netinka? O gal tik apatiniai lapai? Kol buvo vėsu, pamėlo, o toliau viskas susitvarkė? 
Aš tai nežaidžiu jau su tom vieno elemento trąšom. Patręšiu kompleksinėm Schultz ir psio..

Nu ne apacioj,kaip nekeista,o du pomidorai virsutiniai lapai rieciasi ir violetinasi pakrasciai.Prideta buvo arklio meslo is rudens,perpuvusio,sumaisyta su kompostu,trasu turetu uztekt,bet va,matyt mazai.As itgi neturiu atskiru elementu,turiu tik kompleksiniu specialiai pomidorams trasu skystu ten su fosforu kaliu ir natriu kazkokios.Nu bet dar palauksiu,pastebesiu.Priliejau labai daug vandens laisciau is dvieju kartu,kad gerai prisigertu,matysim,gal atsistatys,o jei ne,paliesiu tuos du,nes cvisi kiti labai storakociai grazus,nors ir tie du grazus irgi.Nebesergu labai jau ju ligomis,prisodinta daug,jei koks ir stips,reiskia jo toks likimas.Parsinesiau jau gal 7 pomidorus.Su agurkais kazkaip prasciau.Uzmegztu daug,o auga letai.Pernai budavo prilieji agurkus,ateini pilna,o siemet ne.Ir jau du kartus tresti.
Zeme zinoma pas mane i rugstesne puse visur,nes auga tos eglutes vadinamos visur.Ne gausiai,bet pakanka.
O salcio tai tikrai ne.Laikau atdarus abu galus siltnamio diena nakti dabar tik sietai ideti vietoj duru,kad zverys nakti neivezliotu,o lauke 13-14 naktimis.Nu gal siaures vejas kai buvo nepatiko,buvo vesoka,bet jie ne prie krasto auga,o truputi i viduri.Nu nezinau,stebiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš turbūt tinginė,nieko netrešiu.Sodinant gavo visi mėšlo ir viskas. Šiemet trešiau tik tujas ir šilauoges. ax.gif Na kad niekam mano akimis netrūksta? ax.gif Man užtenka kiek užauga.
Atsakyti
Labas rytas,Jonai ir Jones, 4u.gif 4u.gif
tyla reiskia,kad paparcio ziedo ieskojot sianakt? biggrin.gif biggrin.gif Kai prisimenu savo jaunystes joniniu sventimus,tai net smagu prisimint. biggrin.gif

Oras geras,nors ryt nakti jau bus lietaus,vaziuosim cesnaku raut.Jau laikas,uodegos stacios,nugelte,nusrute,ner ko belaikyt,nes tada drambliniai labai apsivaikuoja,kaip tulpes,sunku paskui isrinkt tuos bumbuliukus.
Ingrida,mano irgi meslu tresta,as nemegstu gydyt po viena susirgusi.Dab siandien paziuresiu ar ne tos pacios veisles,jei tos pacios,tai tada gal cia veisles ypatumai tokie. wub.gif
Tarnaite skalbia,tuoj desiu kita roza,ranksluosciu,penktadienis zada but darbingas.
Muka,dar gyva,sirdele?
Atsakyti

Labos. Prie laužo pasėdėta,  stebuklingame vandenyje išsimaudyta,  būsim sveiki visus metus! Oras puikus, tik uodų daug vakare išlindo. Aš tręšiu pas save viską. Kas gali augti smėlyje be maisto?  Tokie mano vietovės įpatumai...  pomidorais spec. trąšos,  kitiems arbatėlės užraugiu.  Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 birželio 2022 - 09:41
Ai arbatėlė ir aš užraugiu.Bet apie trašas niko nenusimanau. ax.gif IK būdavo mieste atvažiuoja,pažiūri į pomidorus ir pasako ko trūksta.
Galvoju gal pavakary grybų palėkti? ax.gif Nors karšta.Nebent pavakry bus geriau?MB stebisi tu dar ne miške? biggrin.gif
Mano pradeda kraujažolės grožį rodyti raudonos,geltono,ružavos,pieno spalvos,oranžinės.Nu gražu. wub.gif
Pinaviją pasirodo turiu chameleoną,iš pradžių buvo ružava,paskui balo ,dabar balta.Tik vienas žiedas dar.Dar kelios rūšys sužydėjo. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na didžiosios grybautojos grybai dygsta.Vakar pavakary nulėkiau,bridau per ežerus,uodų milijonas,bet dėl trejų baravykiukų,trejų raudonikių verta.Voveraičių nėra tame miške daug,bet kaip priberta pipiriukių.Įsivaizduoju Šimonyse.Mano prie miesto miškuose. ax.gif Reiks susirinkti paaugusias voveraites sekmadienio pavakary,nes paskui miestan išlėksime. ax.gif
Šiandien ožkų paradas Ramygaloje. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas. Ingrida , ar buvai grybauti? Oras pagal mane, atšilsiu :D . Šiltų kraštų aš žmogus. Vakar skyniau pirmą braškę.  O žemuogių pilnos pievos, tik reikia susirinkti... tiek lietaus, tai didelės ir saldžios žemuogės. Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti
Nu ką, ciocės? biggrin.gif
Jei jau taip apie nuveiktus darbus, tai sudalyvavau mugėje, susimokėjau baudą už mašinos pastatymą ne vietoj, dabar geriu vyną ir kuriu naujus verslo planus bigsmile.gif
Karšta... Jau ne tas amžius, kad toleruočiau karštį... unsure.gif
Šiltnamiai vis šlapi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 25, 18:34)
Nu ką, ciocės? biggrin.gif
Jei jau taip apie nuveiktus darbus, tai sudalyvavau mugėje, susimokėjau baudą už mašinos pastatymą ne vietoj, dabar geriu vyną ir kuriu naujus verslo planus bigsmile.gif
Karšta... Jau ne tas amžius, kad toleruočiau karštį... unsure.gif
Šiltnamiai vis šlapi unsure.gif

Nu ka ,cioce biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jei apie nuveiktus darbus,tai nieko nenuveikiau,tik issiskalbiau ir nuejau pas kirpeja.
Tu ziuri pamegai baudas uzsidirbt:tai greiti virsijai,tai parkavai ne vietoj.
Mes,kai apsigyvenom UK ir nusipirkom masina,kelis kartus esam mokeje,kad pastatem ne vietoj,nes nemokejom issiverst parasyto teksto gatvej.Ne todel,kad anglu buvo bloga,bet pazodziui versdavosi kitaip,parasyta su slengu. biggrin.gif biggrin.gif Po to MB dirbo taxistu ir labai gailejo senuciu,kur papraso,ten sustoja jom,o kad ten kameros yra jis nemato,tai gana daznai ateidavo foto su baudele.kol uzdraudziau jam taxuot.Tapo nuostolinga.Ir ne tik del baudu.
Pas mane siuo metu lyja.Cia jau tipiska,kai pas mus karsta,pas jus lyja,kai pas mus lyja,pas jus karsta.
Ryt noreciau i soda,tikiu nelis.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 06 25, 20:56)
Nu ka ,cioce biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
jei apie nuveiktus darbus,tai nieko nenuveikiau,tik issiskalbiau ir nuejau pas kirpeja.
Tu ziuri pamegai baudas uzsidirbt:tai greiti virsijai,tai parkavai ne vietoj.
Mes,kai apsigyvenom UK ir nusipirkom masina,kelis kartus esam mokeje,kad pastatem ne vietoj,nes nemokejom issiverst parasyto teksto gatvej.Ne todel,kad anglu buvo bloga,bet pazodziui versdavosi kitaip,parasyta su slengu. biggrin.gif  biggrin.gif Po to MB dirbo taxistu ir labai gailejo senuciu,kur papraso,ten sustoja jom,o kad ten kameros yra jis nemato,tai gana daznai ateidavo foto su baudele.kol uzdraudziau jam taxuot.Tapo nuostolinga.Ir ne tik del baudu.
Pas mane siuo metu lyja.Cia jau tipiska,kai pas mus karsta,pas jus lyja,kai pas mus lyja,pas jus karsta.
Ryt noreciau i soda,tikiu nelis.

Žinok, už greitį dar negavau. Gal negausiu? unsure.gif bigsmile.gif . Gal kažkaip neužfiksavo? Nes aš važiavau antra juosta, o pirma irgi kažkas važiavo - gal nepajamė policajaus prietaisas? bigsmile.gif
O šiandien tai aš, kaip dalyvis, atvažiavau pro visas "plytas", o paskui pasistatymui pasakė: važiuok va į tą gatvelę. Nu ir nuvažiavau - pilna ten mašinų buvo, tikrai nemačiau jokio ženklo, o ir neieškojau - pasitikėjau biggrin.gif
Vis dar geriu vyną ir planuoju rytojaus darbus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 25 birželio 2022 - 20:43
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 25, 19:42)
Žinok, už greitį dar negavau. Gal negausiu? unsure.gif  bigsmile.gif . Gal kažkaip neužfiksavo? Nes aš važiavau antra juosta, o pirma irgi kažkas važiavo - gal nepajamė policajaus prietaisas?  bigsmile.gif
O šiandien tai aš, kaip dalyvis, atvažiavau pro visas "plytas", o paskui pasistatymui pasakė: važiuok va į tą gatvelę. Nu ir nuvažiavau - pilna ten mašinų buvo, tikrai nemačiau jokio ženklo, o ir neieškojau - pasitikėjau biggrin.gif
Vis dar geriu vyną ir planuoju rytojaus darbus smile.gif

Nepasigerk. biggrin.gif biggrin.gif
Siandien as net kelis kartus lipau ant svarstykliu,nes stipriai nudziugino,bet nesakysiu kiek,palauksiu dar rytojaus,jei ryt bus tas pats,reiskia su svarstyklem tvarkoj.Tada patikesiu,kad iveikiau savo 5kg krize,nes iki tol,kiek besistengiau su visokiom dietom,tiek budavo 5kg nukrinta ir sustingsta,nei gramo i prieki.Tad iki rytojaus.
Atsakyti
Labas rytas.
Muka,kaip tu?
Luety,suintrigavai. mirksiukas.gif
Pou,gal tu tikrai žinosi,nuo tymų skiepyja du kartus vaikystėje?Paskui nereikia sustiprinti skiepo?Vakar sūnus klausia,ar jis paskiepytas.Na kokius reikėjo gauti skiepus jie visi gavo.Važinėja po Suomija dviračiais,6 vaikinų kompanija.Vienas iš jų daktariukas apsirgo tymais.Dirbo paskutiniu metu vaikų ligoninėje ir matyt pasigavo?Bet vargšas visą kelionę gėrė paracetamolį ir važiavo.Kosmosas čia man jau.Fiziškai gi čia dar reikia dirbti.Dabar bijau,kad maniškio neapkrėstų. bigsmile.gif Konsultavosi telefonu su infektologu,tai patvirtino,kad gali būti tikrai tymai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 birželio 2022 - 07:07