Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 22, 08:37)
Ryte išleidus šunį nuėjau iki daržo pažiūrėt, gal kiek vanduo nutrauktas. Išsigandau - trečdalis tai tikrai po vandeniu. Vietoj rytinės mankštos teko imt kibirą ir semt. Sėmiau, iki kol akyse neaptemo biggrin.gif. Diedą iškeikiau pradžioj tyliai mintyse, paskui garsiai telefonu. Dabar jau augalų po vandeniu nėra, tik tarplysviuose. Rankos net dreba, ryt būsiu nedarbinga smile.gif
Šiandien, saintlinos nedžiaugsmui biggrin.gif, lyg lietaus nežada. Gal išgelbėjau daržą, nu, bus matyt.
Einu papusryčiauti rolleyes.gif

Ojei,siaubas,kas darosi su tuo lietum.O prie ko cia MB? bigsmile.gif

QUOTE(Muka @ 2022 06 22, 08:39)
Ai Dusia kol viską susivilkau ir dar šiandiena saniteksan grįžtu čiut kojas parvelku jau nieko daryti nesinori, bet karka pamarinuota šiandienai bus vakarienei kas be dantų sunkiau kramto tokių irigi yra tai kelbasos dar kokių mėsyčiu neklauskite kokie rajunai atvažiuoja bet uošvių apetitas  blink.gif tai va paskui dar susitvarkyti viršų triobos patalus susigraibyti ir paruošti rytojui pusryčiam bei vakarienei atvažiuos tai dar mamukas ir dukra žodžiu prie stalo 10 smile.gif o ryt tai darban dar lėkti žadu.... O MB nusikalė ir sparnus rūkino, pirties namą tvarkė nes bus miegamas ir kitus kampus , man liko virtuvę kažkaip bet kaip.... manau durnė ir tiek....tipo gimtadienis anie ant pievutės o aš rūsyje MB prie kazano... ačiū die ne dažnai... pasibėdavojau  4u.gif

Skaniai gamini,visus apsokineji,visi ir vaziuoja pas tave skaniai pavalgyt. ax.gif biggrin.gif biggrin.gif Nusisauciau,jei man taip reiketu.Bloga as gaspadine. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 06 22, 11:57)
Ojei,siaubas,kas darosi su tuo lietum.O prie ko cia MB? bigsmile.gif
Skaniai gamini,visus apsokineji,visi ir vaziuoja pas tave skaniai pavalgyt. ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nusisauciau,jei man taip reiketu.Bloga as gaspadine. wub.gif

Normali moteris wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 22, 06:28)

Saintlina,kalbėjau su dukra dėl šanūko kosulio,sakė lygtais į skiepo sudėtį įeina ta liga?Yra rodę vetui,sakė tikrai ne ta liga.

ne, į skiepo sudėtį neįeina. Yra atskiras skiepas nuo šito.
Jei su vetu konsultavosi, tai ramu tada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 22, 07:40)

Pas mane tai žinau, kad rytoj jau ravėti bus galima,  o poryt reiks palaistyti braškes  biggrin.gif

man mama šiandien skambino, kad jau išlaistė visą bačką. Klausė, kur kokį šlnagą prijungt, kad prisileist ))))
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 22, 09:37)

Šiandien, saintlinos nedžiaugsmui biggrin.gif, lyg lietaus nežada.

visiškai nedžiaugsmui )) pažiūrėjau prognozę kitos savaitės.. aina nakum, geriau lytų.
O aš dar durnė šunį į parodą užrašius. Ale kai rašiau, nieks nežadėjo +30. Nors imk ir nevažiuok..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 22, 10:32)
ne, į skiepo sudėtį neįeina. Yra atskiras skiepas nuo šito. 
Jei su vetu konsultavosi, tai ramu tada smile.gif

Tai tas kosulys du tris kartus sukosti,mes jau medų kišame.Dabar parvariau į vidų namo,markstosi akį vieną.Gal kas įkrito?Bandau pabraukyti šonan,nesileidžia.Gal išsimirksės? ax.gif
O kaip sunku pagauti,neklauso visai mūsų.Tenka apgaudinėti,darinėti mašinos dureles,kad atbėgtų. ax.gif
Pas mus drenažinis siurblys iš griovio jau trečia valanda pumpuoja vandenį į laukus. bigsmile.gif Kojos šlaputėlės,ravėjau tujas. ax.gif Su kroksais,nesinori guminių.
Ko gero eisime iki miškelio beržų vantų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 22, 11:32)
visiškai nedžiaugsmui )) pažiūrėjau prognozę kitos savaitės.. aina nakum, geriau lytų. 

Bepigu tau šnekėt, kai savo daržovių turėsi ar už brangiai įpirkt galėsi, kai pusė Lietuvos paskęs. Aš tai negalėsiu.

Šiltnamiai kaip gerai prilieti, bet laimei, nors ten balos netelkšo.

Dar vis sėmiau, sėmiau vandenį iš žemesnių vietų. Dar reikės eit - prisirenka vis jo.

O čia kažkas linksmiau. Du krūmai tokie
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Luety AZU orkaitėje negaminamas.
AZU - JAUTIENOS TROŠKINYS SU RAUGINTAIS AGURKAIS.
https://worldrecipes...intais-agurkais
Kaimo valgykloje jį gamino . Geras buvo ax.gif Prisiminiau senatvėje biggrin.gif
Muka 4u.gif Pataupyk save 4u.gif
Nei šilta nei šalta Kaune. Kur vėjas vėsu , kur saulė karšta ...

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 22, 12:08)
Dabar parvariau į vidų namo,markstosi akį vieną.Gal kas įkrito?Bandau pabraukyti šonan,nesileidžia.Gal išsimirksės? ax.gif
O kaip sunku pagauti,neklauso visai mūsų.Tenka apgaudinėti,darinėti mašinos dureles,kad atbėgtų. ax.gif

išsimirksės. Jei turi namie netikrų ašarų, gali palašinti, jei matysi, kad ilgiau nepraeina.
O, tuoj supras, kad apgaunat su ta mašina ))) o su kokiu maistu neprisiviliojat? Dešrelės gabalėliu, pvz. Ar su kamuoliuku? Jis jaunas, žaisti mėgsta?
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 22, 12:14)
Bepigu tau šnekėt, kai savo daržovių turėsi ar už brangiai įpirkt galėsi, kai pusė Lietuvos paskęs. Aš tai negalėsiu.

O čia kažkas linksmiau. Du krūmai tokie

turėsi tų daržovių, baigėsi jau lietus. Daba pradės kepint ir tuoj išdžius viskas.
Va, prašau, pomidorų jau turi. O aš dar ne ))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 22, 13:27)
Daba pradės kepint ir tuoj išdžius viskas.
Va, prašau, pomidorų jau turi. O aš dar ne ))

Pasilaistysiu, ne bėda. Vis geriau nei su guminiais iki pusės įbridus į dumblą skaudama nugara kibirais semt.
O tu braškių turi. O aš ne. Ir neturėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Va, linkėjimai smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 22, 12:30)
Pasilaistysiu, ne bėda. Vis geriau nei su guminiais iki pusės įbridus į dumblą skaudama nugara kibirais semt.
O tu braškių turi. O aš ne. Ir neturėsiu biggrin.gif

turiu braškių smile.gif daaaaug. Atvaryk pasirinkt smile.gif

Užtat žemė pas jus derlinga, o pas mus ne.

Nesuprantu, kas čia to fotkėm yr. Telefone normaliai rodo, o kompe pažėjau - siaubas kokio dydžio blink.gif kiek bemažinu, vis tiek tokia pat, per visą puslapį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 birželio 2022 - 12:35
QUOTE(saintlina @ 2022 06 22, 13:37)
Va, linkėjimai smile.gif

Nesuprantu, kas čia to fotkėm yr. Telefone normaliai rodo, o kompe pažėjau - siaubas kokio dydžio  blink.gif  kiek bemažinu, vis tiek tokia pat, per visą puslapį..

Pas mane telefone nauja versija, kompe sena versija ,tai nuotraukos irgi nevienodai rodo ax.gif

Gražuolis Lesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 22, 13:37)
turiu braškių smile.gif daaaaug. Atvaryk pasirinkt smile.gif

Užtat žemė pas jus derlinga, o pas mus ne.

Prieš kokius 2 metus supratau, kad braškių nebenoriu smile.gif. Taigi, ačiū, bet ne biggrin.gif

Žemė pas mus nelabai derlinga. Nepamenu to žemės našumo balo, bet ne kažką. Daug molynų, tik tarpais yra padoresnės, priemolio.

O tu Lesių kiekvieną dieną šukuoji? Eina sau, kiek vargo su jo ta gražia šukuosena... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 22, 13:45)
O tu Lesių kiekvieną dieną šukuoji?

Kas dvi savaites maždaug. Ir neužtrunka ilgai. Jis gi nesivelia. Tai dešimt-penkiolika minučių ir sušukuotas. Kai šeriasi, ilgiau užtrunka pokailį iššukuot.
Atsakyti