QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 21, 08:48)
Luety sveikinu
Man Tavo dieta labai sudėtinga atrodo , labai daug dėmesio maistui Bet svarbu Tau tinka
Kai pradėjau sportuoti visai nebeseku tokios konstantos kaip kg. Savijauta ir džinsų kiekis spintoje - dvi konstantos sekamos Trečia , kaip lengvai užsisega džinsų saga
Va biški pasigirsiu - vakar sportavau su nauja apranga, vasarine, ne padribusia žiemine ... Tai draugė sakė labai matosi Pasisverti tai pamiršau šiandien Vasara geras laikas , nes veiklos daug... papraščiausiai pamiršti pavagyti Arba nelieka tam laiko
Paprikas auginu po agrolėvele , būna daug pas mane . Šiltnamyje prasčiau dera, todėl nebesodinu. Ir dabar visai laimingos žydi po agroplėvele ir mažų paprikyčių jau primezgę. Nedaėjo rankos patrešimui, ravėjimui ir mulčiavimui dar... Savaitgalį sutvarkysiu. Aš jas vis patrešiu , nes jos ėdrios ... Ne pomidorai .
Man Tavo dieta labai sudėtinga atrodo , labai daug dėmesio maistui Bet svarbu Tau tinka
Kai pradėjau sportuoti visai nebeseku tokios konstantos kaip kg. Savijauta ir džinsų kiekis spintoje - dvi konstantos sekamos Trečia , kaip lengvai užsisega džinsų saga
Va biški pasigirsiu - vakar sportavau su nauja apranga, vasarine, ne padribusia žiemine ... Tai draugė sakė labai matosi Pasisverti tai pamiršau šiandien Vasara geras laikas , nes veiklos daug... papraščiausiai pamiršti pavagyti Arba nelieka tam laiko
Paprikas auginu po agrolėvele , būna daug pas mane . Šiltnamyje prasčiau dera, todėl nebesodinu. Ir dabar visai laimingos žydi po agroplėvele ir mažų paprikyčių jau primezgę. Nedaėjo rankos patrešimui, ravėjimui ir mulčiavimui dar... Savaitgalį sutvarkysiu. Aš jas vis patrešiu , nes jos ėdrios ... Ne pomidorai .
Jokio sudetingumo,ryte juoda kava,po to ,kai uzsinoriu mesgalis,zuvgalis,darzoves,jei neturiu mesos ar nenoriu,keli saukstai lesiu ar avizirniu su darzovem,jei noriu pavakariu,kiausas su mazai darzoviu,o jei ne,vakariene tik kiausas su darzovem,ar kas kt.baltyminio.Porcijos nedideles,kol kas jokio pieno produktu,salotos su citrina ir aliejasu sauksteliu.Kol kas be pieno produktu,patiko ir nereikia.Jokiu duonu,miltu,net vanduciu kol kas nereikia.Ir ilginu protarpinio badavimo tarpus.Valios reikia daug,bet syki isikali i galva,kad butina,reikia,kitaip mirtis atslinks nejucia, tai ir laikausi.Nesurasysi visko,bet cia pagrindas taip.Meluosiu,jei sakysiu,kad tikejausi daugiau pirma menesi,bet yra kaip yra.Dziugu,kad nesupasavau,kad nedingo dar motyvacija,kiekvienas gramas i minusa,jau smagu.
O tu darai koki ireminta tuneliuka su agro,ar tik taip uzdengi jas ir viskas.Jei gyva busiu,sodinsiu kita met kazkaip panasiai.Nu man tokios skanios Ates seklu paprikos,nu bet jpklmn,uzaugo pilnai tik vienais metais,daugiau niekaip neuzauginu.Va tie kiss pusiau astrios paprikos,tos tai auga be jokiu priekaistu ir uzauga daug.O tu kitu,labai sunkiai ir ne kazka,gaila darbo,set anksciausiai,augint,popint,o rezultatas kelios paprikos.Nu kazkas ne taip.