Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 21, 08:48)
Luety sveikinu  4u.gif
Man Tavo dieta labai sudėtinga atrodo , labai daug dėmesio maistui  ax.gif  Bet svarbu Tau tinka  4u.gif
Kai pradėjau sportuoti visai nebeseku tokios konstantos kaip kg. Savijauta ir džinsų kiekis spintoje - dvi konstantos sekamos smile.gif Trečia , kaip lengvai užsisega džinsų saga  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Va biški pasigirsiu - vakar sportavau su nauja apranga, vasarine, ne padribusia žiemine ... Tai draugė sakė labai matosi  tongue.gif Pasisverti tai pamiršau šiandien  ax.gif Vasara geras laikas , nes veiklos daug... papraščiausiai pamiršti pavagyti  biggrin.gif Arba nelieka tam laiko biggrin.gif

Paprikas auginu po agrolėvele , būna daug pas mane . Šiltnamyje prasčiau dera, todėl nebesodinu.  Ir dabar visai laimingos žydi po agroplėvele ir mažų paprikyčių jau primezgę. Nedaėjo rankos patrešimui,  ravėjimui ir mulčiavimui dar... Savaitgalį sutvarkysiu. Aš jas vis patrešiu , nes jos ėdrios ... Ne pomidorai .

Jokio sudetingumo,ryte juoda kava,po to ,kai uzsinoriu mesgalis,zuvgalis,darzoves,jei neturiu mesos ar nenoriu,keli saukstai lesiu ar avizirniu su darzovem,jei noriu pavakariu,kiausas su mazai darzoviu,o jei ne,vakariene tik kiausas su darzovem,ar kas kt.baltyminio.Porcijos nedideles,kol kas jokio pieno produktu,salotos su citrina ir aliejasu sauksteliu.Kol kas be pieno produktu,patiko ir nereikia.Jokiu duonu,miltu,net vanduciu kol kas nereikia.Ir ilginu protarpinio badavimo tarpus.Valios reikia daug,bet syki isikali i galva,kad butina,reikia,kitaip mirtis atslinks nejucia, bigsmile.gif bigsmile.gif tai ir laikausi.Nesurasysi visko,bet cia pagrindas taip.Meluosiu,jei sakysiu,kad tikejausi daugiau pirma menesi,bet yra kaip yra.Dziugu,kad nesupasavau,kad nedingo dar motyvacija,kiekvienas gramas i minusa,jau smagu.
O tu darai koki ireminta tuneliuka su agro,ar tik taip uzdengi jas ir viskas.Jei gyva busiu,sodinsiu kita met kazkaip panasiai.Nu man tokios skanios Ates seklu paprikos,nu bet jpklmn,uzaugo pilnai tik vienais metais,daugiau niekaip neuzauginu.Va tie kiss pusiau astrios paprikos,tos tai auga be jokiu priekaistu ir uzauga daug.O tu kitu,labai sunkiai ir ne kazka,gaila darbo,set anksciausiai,augint,popint,o rezultatas kelios paprikos.Nu kazkas ne taip.
Atsakyti
Lyja, lyja, lyja... Šunį į lauką ryte per jėgą išvariau - užstojau kelią atgal ir dar į šikną įspyriau, nes tarpduryje kėsinosi atgal apsisukt.

Nesodinau šiemet išvis paprikų - neauga jos ir pas mane, tai ir nereikia vietą šiltnamyje užimt.

Luety, kaip bebūtų keista, ir man pieno produktų nėra ir nereikia. O galvojau, kad bus lomkės be sūrių, šaltibarščių ir vandučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 21, 09:47)
Lyja, lyja, lyja... Šunį į lauką ryte per jėgą išvariau - užstojau kelią atgal ir dar į šikną įspyriau, nes tarpduryje kėsinosi atgal apsisukt.

Nesodinau šiemet išvis paprikų - neauga jos ir pas mane, tai ir nereikia vietą šiltnamyje užimt.

Luety, kaip bebūtų keista, ir man pieno produktų nėra ir nereikia. O galvojau, kad bus lomkės be sūrių, šaltibarščių ir vandučių biggrin.gif

nu tai paguodet,kad ne man vienai paprikos neauga bigsmile.gif bigsmile.gif O as galvojau,kad esu kazkokia nevykele. bigsmile.gif

Na as be pieno produktu idar tik 2 su puse savaites,o be miltu ir kt suduku,tai menuo.Kazkaip vis pyliau i kava piena,varske valgiau,kol po truputi atsisakiau varskes,o vietoj pieno nusipirkau migdolu pieno pakaitala.Negaliu gert grynai juoda kava,psichologiskai tur but.Nu ka,vaziuojam toliau,matysim kas bus.Dziaugiuos,kad su vandeniu susidraugauju po truputi.MB kontroliuoja,jei tik ant stalo prie manes nera stiklines su vandeniu ar ji tuscia,tuoj pripildo ir dar atnesa buteli pastato. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety pas mane primityviai , susmeigti lankai ant viršaus užklota agropėvelė.vartotojo įkelta nuotrauka
Nuotrauka interneto , pas mane kraštai lentomis prispausti . Kai atšlyla, paprastai po Joninių nuimu . Agroplėvelė , kad lietus palaistytų . Vieta kur auga labai šilta ir labai saulėta - pietinis šlaitas . Jos taigi šiltų kraštų gyventojos . Esu pasodinusi paprastai į daržą - tai ilgai kol atsigavo . O tie pora laipsnių kuriuos prideda agroplėvelė labai joms patinka .

Jei dieta dėl sveikatos - pasidomėk apie tinkamą ankštinių paruošima. Abejoju ar koncervus ruošia "sveikus".
Pas mane "pracūziškas" periodas į pabaigą biggrin.gif , geri sūriai baigėsi ... O vyną irgi reiktų užrišti , tai gal bus rimčiau. Aš kadangi esu kofemanė ir mėgstu gerą kavą tai visokie pienai jos skonį paslepia ax.gif Jei pupelės prastos tada reikia pieno. Jei gera kava , kam tas pienas ? Geriu kartais kaip desertą kavinėje kapučino ar late:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 birželio 2022 - 12:15
Aisku apie tuneliuka is agro.As turiu silta vieta,jau siemet norejau ten kist paprikas,ji yra priesais siltnamiom sona,palei vis a siltnamio perimetra,bet ten taip akyse,kad kazkaip nesiryzau.Ten pas mane zydi geles ir labai puosia soda.Dabar reiks sprest kam skirt ten vieta.Kas nugales,
Lentilius ir avizirnius perku kruopomis,mirkau.verdu.Lentilius skaldytus ir tik zalius,raudonu nemoku virt,jie man sukrinta ir ne tokio skonio.O avizirnius tenka pasistengt.Nu ne daznai,istiesu lentilius dazniau,o avizirnius labai retai verdu.
Dieta del visko.Sukudus ir sveikata pageres,tad pirmiausia sukudimas,na o pieno produktu atsisaymas kazkiek nuima uzdegiminius procesus kelenuose.Skauda dar,bet jau pakenciamai.
Vat kava visa gyvenima geriau be priedu,o su 55 meciu kazkas uzejo,nebemegstu be balinimo,net pusto.Kodel nezinau,mano gyevnime daug kas pasikeicia kazkaip spontaniskai,be jokio paaiskinimo nei kitam,nei sau.
Atsakyti
Luety, nevalgau ankštinių. Lektinai, fitatai... O ir nebūtini man jie smile.gif
Ir LĘŠIAI, Luety, LĘŠIAI - nesakyk, kad lietuviškai pamiršai biggrin.gif

Lyja be sustojimo visą dieną. Tarpulysviuose vanduo, o kur žemiau, tai ir daržovės plaukia. Lauke išsodinti kai kurie pomidorai gal iki pusės vandeny blink.gif

Skaitau Mozerį ir krizenu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 21 birželio 2022 - 19:41
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 21, 19:39)
. Lauke išsodinti kai kurie pomidorai gal iki pusės vandeny blink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mano agurkai dar plaukia vandenyje.Gerai turiu dar du pakelius,atsėsiu jei ką.
Vakar nusipirkau dvi obelis Ligol ir dar negirdėtu pavadinimu.Tai nors laistyti tikrai nereikės. ax.gif
Šanūkas išmiegojo iki septynių,bet jau matyt įprotis,nubudau penktą. ax.gif
Saintlina,kalbėjau su dukra dėl šanūko kosulio,sakė lygtais į skiepo sudėtį įeina ta liga?Yra rodę vetui,sakė tikrai ne ta liga.Jis tik pašąla ir pakoso.Luety,šunims galima medaus ir dar tinka nuo kosulio. mirksiukas.gif
Vakar šoko alergija arba sesė parvežė turkiškų sūrių riešutų arba nuo braškių?Kaip mb sako saiko neturiu. ax.gif Na bet ir tas ir tas saknu.
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos , dėkui Ingrida 4u.gif

Luety , ne stiklinę su vandeniu pasistatyti , o kas pusvalandį tekinom į virtuvę vandens gerti . Judesys . Galima kas 15 min... Jei šaknys vis tiek sofoje , dieta ne kažką bus tongue.gif Intesyviai judėti kaip suprantu dabar negali - tai nors neužsisėdėk ilgiau kaip 30 min ax.gif Bus tų mezginių ...
Aš radau tokį didelį megztinį pardėtą megzti , ty oversize ... Kai biški pasitraukusi esu tai visai gražai atrodo. Pabaigiau ilgį, pradėjau rankovę . Kai vasara tokia nevasariška , gal sueis . Storų, minkštų švelnių, siūlų , dangiškos spalvos .
Lyg baigėsi lietus ir be antradienio nežada ? Svarbiausia tą vandenį iš daržų kažkur nudrenuoti , kad "neužrūgtų" dirva . Duobes kasti ir išnešti ?
Pas mane tai žinau, kad rytoj jau ravėti bus galima, o poryt reiks palaistyti braškes biggrin.gif
Muka saulyte kur dingai ? Tikiuosi nepaskandino Tavęs ? Ar jau kepi- verdi- marinuoji ?
Nesugalvoju , ką čia skanaus Jonam pasigaminti ax.gif Nieko nenoriu , ko gero pilna * biggrin.gif Šaindien azu , MB su bulbom , man su salotom. Savo dažo salotomis.
Raugintų agurkų paskutinis stiklainis atidarytas azu . Labai daug buvau padariusi ir labai daug suvalgėm... Marinuotų liko . Išmokau jau gerus gaminti bigsmile.gif
Gražios dienos 4u.gif
Ant Lietuvos vėl stojo vasara, pasidžiaukim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 birželio 2022 - 07:42
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 22, 06:40)
Labas rytas,

Luety , ne stiklinę  su vandeniu pasistatyti , o kas pusvalandį tekinom į virtuvę vandens gerti . Judesys . Galima kas 15 min... Jei šaknys vis tiek sofoje , dieta ne kažką bus  tongue.gif  Intesyviai judėti kaip suprantu dabar negali  - tai nors neužsisėdėk ilgiau kaip 30 min  ax.gif  Bus tų mezginių ...
Aš radau tokį didelį megztinį pardėtą megzti , ty oversize ... Kai biški pasitraukusi esu tai visai gražai atrodo. Pabaigiau ilgį,  pradėjau rankovę . Kai vasara tokia nevasariška , gal sueis . Storų, minkštų švelnių, siūlų , dangiškos spalvos .
Lyg baigėsi lietus ir be antradienio nežada ? Svarbiausia  tą vandenį iš daržų kažkur nudrenuoti , kad "neužrūgtų" dirva . Duobes kasti ir išnešti ?
Pas mane tai žinau, kad rytoj jau ravėti bus galima,  o poryt reiks palaistyti braškes  biggrin.gif
Muka saulyte kur dingai ? Tikiuosi nepaskandino Tavęs ? Ar jau kepi- verdi- marinuoji ?
Nesugalvoju , ką čia skanaus Jonam pasigaminti  ax.gif Nieko nenoriu , ko gero pilna *  biggrin.gif Šaindien azu , MB su bulbom , man su salotom. Savo dažo salotomis.
Raugintų agurkų paskutinis stiklainis atidarytas azu . Labai daug buvau padariusi ir labai daug suvalgėm... Marinuotų liko . Išmokau jau gerus gaminti   bigsmile.gif
Gražios dienos  4u.gif
Ant Lietuvos vėl stojo vasara, pasidžiaukim  mirksiukas.gif

Labas rytas,

pas mane visur stovi tas vanduo.Si ryta minus 500g.Net nustebau,lipau kelis kartus.
Mezgu nedaug,laiko nelieka,kiek koja leidzia,tiek judesio ir yra.Kol krinta,reiskia uztenka,o kai nukris daugiau,koja bus laisvesne,tai ir judesio padauges.
Pas mus irgi sauleta si ryta,eisiu tuoj kiemo augalus paliet,buvo apsiniauke,bet be lietaus,o jei ir lyja,neilyja tiek,kad pilnai palaistytu.Po to soda liet vaziuosim,pomidorus jau reikia liet,megzt neturiu kada,mieloji,visi mano projektai ilgai grojantys bus.
Skanaus azu,as daznai pasidarau,tik be bulviu,kartais su saldzia bulve keliom riekelem.Patinka viskas,kas orkaitej darosi. mirksiukas.gif
As vakar dar du stiklainiukus po 250g braskiu uzdariau,ir jau bus viskas,serbentai ir agrastai prasideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 birželio 2022 - 08:54
Ryte išleidus šunį nuėjau iki daržo pažiūrėt, gal kiek vanduo nutrauktas. Išsigandau - trečdalis tai tikrai po vandeniu. Vietoj rytinės mankštos teko imt kibirą ir semt. Sėmiau, iki kol akyse neaptemo biggrin.gif. Diedą iškeikiau pradžioj tyliai mintyse, paskui garsiai telefonu. Dabar jau augalų po vandeniu nėra, tik tarplysviuose. Rankos net dreba, ryt būsiu nedarbinga smile.gif
Šiandien, saintlinos nedžiaugsmui biggrin.gif, lyg lietaus nežada. Gal išgelbėjau daržą, nu, bus matyt.
Einu papusryčiauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 22, 09:40)
Labas rytas,

Gražios dienos  4u.gif
Ant Lietuvos vėl stojo vasara, pasidžiaukim  mirksiukas.gif

Ai Dusia kol viską susivilkau ir dar šiandiena saniteksan grįžtu čiut kojas parvelku jau nieko daryti nesinori, bet karka pamarinuota šiandienai bus vakarienei kas be dantų sunkiau kramto tokių irigi yra tai kelbasos dar kokių mėsyčiu neklauskite kokie rajunai atvažiuoja bet uošvių apetitas blink.gif tai va paskui dar susitvarkyti viršų triobos patalus susigraibyti ir paruošti rytojui pusryčiam bei vakarienei atvažiuos tai dar mamukas ir dukra žodžiu prie stalo 10 smile.gif o ryt tai darban dar lėkti žadu.... O MB nusikalė ir sparnus rūkino, pirties namą tvarkė nes bus miegamas ir kitus kampus , man liko virtuvę kažkaip bet kaip.... manau durnė ir tiek....tipo gimtadienis anie ant pievutės o aš rūsyje MB prie kazano... ačiū die ne dažnai... pasibėdavojau 4u.gif
Atsakyti