Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pareinu,vakar pavakarę visą ilsėjausi. ax.gif Nors ir oras toks, ką dirbti kažin ar buvo galima? ax.gif Pas mus vakar liūtis buvo,šlapia aplink. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Dyyyyyrbau smile.gif Bo oras puikus buvo, bet žinia nepasidariau ką planavau ir tuščia jo, kam netinka tegu eina.... toli.
Ingrida kaip balius praėjo? Aš dar žemam starte 4u.gif
Pas mus lijo tik naktį žaibavo gražu buvo kaip toli o ne prie vietos, nes kabino tik kraščiukas to lietaus ax.gif
Atsakyti
Muka,stiprybės būsimam baliui.Pavargau.Šeštą ryto tik nuėjau pamiegoti,pusę vienuolikos ryte svečiai kilo.Na šiąnakt išsimiegojau. ax.gif Maisto liko dar vienam baliui. biggrin.gif biggrin.gif Šanūkas galės baliavoti. mirksiukas.gif
Vakar su dukra kalbame telefonu,sostinėje saulė,pas mus liūtis,bet tokia liūtis,dar dabar nesusigeria vanduo pievoje. bigsmile.gif Dabar irgi labrytį žiūriu,kaip ir saulė šviečia,pas mus apniūkę.
Sūnus šiandien su draugais išvažiuoja iki Talino,paskui iš ten savaitę mins dviračiais po Suomiją.Buvo atsivežęs aparačuką nuo uodų.Na tikrai veikia.Penktadienį visi vakarojome terasoje,iš karto aplipome uodais.Įjungė aparačiuką,nei vieno uodo.O Suomijoje sako dar daugiau uodų.Tikrai eina kažkokios dujos ir nėra uodų.Kas kiek laiko pasikeičia balionėlis dujų ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui Muka 4u.gif
Kaune šiandien apsiniaukę .
Šeštadienį dirbau , visai nemažai padariau , vakar pasidarėm šventę. Papietavom su savais ir tiek ...Ramiai. Negaminau , bo šventė smile.gif
Svarbiausia šiltnamis sutvarkytas, išgenėtas ir mulčas papildytas. Ramu savaitei bus. MB paklausė, kada savi pomidorai , tai spalio mėnesiui pažadėjau . Vėlyvas derlius bus pas mane . Pati kalta ax.gif Agurkus po truputį valgom šiltnaminius.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

penktadienio vakarą uodų nebuvo, o jau šeštadienio vakarą ir sekmadienį - pamatytumėt mano kojas :blink: Įkandimas ant įkandimo.

Naktį miegojau kaip užmušta, nieko negirdėjau, pavargus buvau. Rašo, kad lijo ir griaudėjo, žaibavo.

Labai daug nudirbau sode su vyru, bet ir pavargom siaubingai.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 20, 08:49)
Muka,stiprybės būsimam baliui.Pavargau.Šeštą ryto tik nuėjau pamiegoti,pusę vienuolikos ryte svečiai kilo.Na šiąnakt išsimiegojau. ax.gif Maisto liko dar vienam baliui. biggrin.gif  biggrin.gif Šanūkas galės baliavoti. mirksiukas.gif
Vakar su dukra kalbame telefonu,sostinėje saulė,pas mus liūtis,bet tokia liūtis,dar dabar nesusigeria vanduo pievoje. bigsmile.gif Dabar irgi labrytį žiūriu,kaip ir saulė šviečia,pas mus apniūkę.
Sūnus šiandien su draugais išvažiuoja iki Talino,paskui iš ten savaitę mins dviračiais po Suomiją.Buvo atsivežęs aparačuką nuo uodų.Na tikrai veikia.Penktadienį visi vakarojome terasoje,iš karto aplipome uodais.Įjungė aparačiuką,nei vieno uodo.O Suomijoje sako dar daugiau uodų.Tikrai eina kažkokios dujos ir nėra uodų.Kas kiek laiko pasikeičia balionėlis dujų ax.gif

Ačiū smile.gif Liepiau svečiam saldumynų atsivežti nes geriausiu atveju gaus saldainių pergalė biggrin.gif
O tas aparačiukas šitoks?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 06 20, 07:59)
Ačiū smile.gif Liepiau svečiam saldumynų atsivežti nes geriausiu atveju gaus saldainių pergalė  biggrin.gif
O tas aparačiukas šitoks?

Panašus,bet ne toks.Panašus į mobilų telefoną forma.Gal tik forma skiriasi.Jam forma,kad vežtis patogiau būtų?Bet tikrai veikia. 4u.gif Kiek girdėjau praeidama viena ausimi,pirko civilių ir karo (tiksliai nepasakysiu,na suprasite)parduotuvėje.
Liūdna darže visai,viskas vandenyje. rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida parduotuvė gal vadinasi Armijai ir civiliams ?
https://www.aic.lt/T...s-nuo-vabzdziu/
Muka parduotuvė Vilijampolėje , šalia tilto ...
Uodų labai daug buvo praėjusį savaitgalį. Sukramtė daržą ravint . Šį jau mažiau , vienas kitas...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 20, 08:26)
Ingrida parduotuvė gal vadinasi Armijai ir civiliams ?
https://www.aic.lt/T...s-nuo-vabzdziu/
Muka parduotuvė  Vilijampolėje , šalia tilto ...
Uodų labai daug buvo praėjusį savaitgalį.  Sukramtė daržą ravint . Šį jau mažiau , vienas kitas...

Taip Dusiuk.Sakė sostinėje yra parduotuvė.Ir Kaune yra?

Nieko negalima dirbti lauke,visur vanduo.Net ravėti neišeina. bigsmile.gif
Atsakyti

Aš taip pat girdėjau gerus atsiliepimus apie tą Thermacell. Tik brangokas rupkė. Ingrida, parduotuvės yra Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoj. Ie yra e parduotuvė - galima užsisakyti internetu viską.

https://www.aic.lt/Kontaktine-info/

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 06 20, 10:48)
<p>Aš taip pat girdėjau gerus atsiliepimus apie tą Thermacell. Tik brangokas rupkė. Ingrida, parduotuvės yra Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoj. Ie yra e parduotuvė - galima užsisakyti internetu viską.
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.aic.lt/Kontaktine-info/'>https://www.aic.lt/Kontaktine-info/</a></p>

Na gal reikės pajamti nes uodų mes turime daug apačioje prūdai didžiuliniai o ir šalia miškas ....Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pas mus irgi atveso kiek,vakar lynojo,siryt rodo 15 bet saltas siaures vejas.Gal diena bus silciau,reik vaziuot raudonus serbentus skint.
Ingrida,nesuprantu,arba praleidau,kas per svente pas jus buvo?Lyg ne gintadienis dar tavo?

Aciu,die ,pas mus uodu nera.Kazin kada ir kuom juos trucina.Siaip musu sodas gana zemoj vietoj ir kanalas ir prudas netoli,uz miskelio,bet nesu gavus jokio uodo durio,net zyzimo nesu girdejus.

Man savaitgalis tai praejo tinginiaujant,ypac sekmadienis,nes oras toks,kad nesinori i lauka,
Atsakyti