Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

saintlina, „Kiek buvo tyrinėta klinikinė išraiška, tai šitas viruso tipas nepasižymi kitokiais simptomais ar sunkesne ligos forma. Iš esmės pastebėtas tik spartesnis plitimas“, – lrytas.lt sakė L.Žemaitis.
O ir į seimą kovidinius žada atvesdint.
Taigi, viskas pasibaigia, o ne prasideda rolleyes.gif biggrin.gif

Beje, saintlina, tavo cukinijos gražiai auga? Klausiu todėl, nes sakei, kad išsodinai prieš tuos negražius orus. Aš iškentėjau, bet vis tiek tokios jos pas mane vargšės, kad nežinau, ar kas iš jų išeis... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nors pas mus,pagal valdzios isakymus maskes niekur nedevimos,vakar gavau is savo poliklinikos zinute,kad rysium su tuo,kad susirgo vienas stafo narys ir padaugejo kovido atveju,mandagiai prasome/patariame devet maske atejus i poliklinika.Stafas deves taip pat,nusizengdamas visiems nutarimams.Aleliuja.Tai jei jie deves,ko man devet?Jie saugus,as saugi.O siaip,taigi uzsipirko marmalo kalnus,kur det?Reik kazkaip suvaryt kazkam dar.Abejoju,ar dar atras savanoriu.
Na bado nematom dabar,bet ziemai prognozes liudnos.Kaip nors,su Dievo padejimu.
Silta,jau dabar 17.Reik eit issivirt braskes o po to i soda liet viska,vakar nebuvau,bus perdziuve.
Mano cukinijos jau valgomos.
Atsakyti

Labas rytas,

jaučiu pas mane kaimynė už sienos iš kitos laiptinės covidu serga. Na nes šitaip antra savaitė non stop kosėja, kad aš iš paskos kosėju jai pritardama. Kažkaip norisi jai padėt atsikosėt, matyt :)

Na bet žolė, žolė. Vos vakar iki sodo davažiavom. Per savaitę styptelėjo. Žoliapjovė nepaima. Vyras vakar apie sodą norėjo apipjaut, guldo žolę, per aukšta, per vešli. Košmaras. Aną savaitgalį sirgdama agurkus nuravėjau, kad atsėt, liko kai kur blosinės žolytės, kur nesugraibiau. Dabar vešliausios tupi amerikonkos. Drėgna, šilumos pakanka. Ko ne rojus joms?

Turbūt ryt važiuosim su nakvyne. Vyras trimeriuos, kitaip neišeis. O mes juk ir kilometrinį pievų keliuką nupjaunam, ne tik sklypą.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 17, 08:30)
Taigi, viskas pasibaigia, o ne prasideda rolleyes.gif biggrin.gif

Beje, saintlina, tavo cukinijos gražiai auga?

netikiu )))

tokios nekažką ir mano. Jau užmezgę, bet nėra, kad labai gražūs krūmai būtų.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 06 17, 08:47)
Na bet žolė, žolė. Vos vakar iki sodo davažiavom. Per savaitę styptelėjo. Žoliapjovė nepaima.

įdomu, kaip Vilnių šienaus liepos mėnesį )))
Atsakyti
Luety , kiek aš klausau tai labai intesnsyvai badą prognozuoja rusai ... Kaip blogai bus visiems , kaip visa Europą badaus . Gal pusės valandos filmukas buvo susuktas apie Lietuvą. Tiesiog miršta iš bado visi , bo kainos sukilo ... Nesvarbu , kad kaiminką sutikau kuri sunkai per storumą palipa laiptais , dūsta rolleyes.gif Rusai patys nekažką pasėjo , bo sėklų negavo ax.gif Visa Europa pasėjo normaliai , netgi neužimta dalis Ukrainos. Jei ne durna Lietuvos valdžia tai taip gražiai išplukdytų per Klaipėdos uostą. Navaras ir Lietuvos uostui ir Lietuvos geležinkeliams. Bet kaip matau sukiai tai pavyks padaryti ... Politika tongue.gif

Nemaitinkim blogų prognozių savo baimėm !

Luety , nuržiūrėjau vieną bliuzelę vasarai iš lino , tik aprašymas angliškas ... Jei sugalvosiu mezti padėsi su vetimu ? Čia jei sugalvosiu , nes laiko tai visai nelieka... Ir kas jį suvalgo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 birželio 2022 - 09:25

QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 17, 08:13)
Luety , kiek aš klausau tai labai intesnsyvai badą prognozuoja rusai ... Kaip blogai bus visiems , kaip visa Europą badaus .  Gal pusės valandos filmukas buvo susuktas apie Lietuvą. Tiesiog miršta iš bado visi , bo kainos sukilo  ... Nesvarbu , kad kaiminką sutikau kuri sunkai per storumą palipa laiptais , dūsta rolleyes.gif Rusai patys nekažką pasėjo , bo sėklų negavo   ax.gif  Visa Europa pasėjo  normaliai , netgi neužimta dalis Ukrainos. Jei  ne durna Lietuvos valdžia tai taip gražiai išplukdytų per Klaipėdos uostą. Navaras ir Lietuvos uostui ir Lietuvos geležinkeliams. Bet kaip matau sukiai tai pavyks padaryti ... Politika  tongue.gif

Nemaitinkim blogų prognozių savo baimėm !

Luety , nuržiūrėjau vieną bliuzelę vasarai iš lino , tik  aprašymas angliškas ... Jei sugalvosiu mezti padėsi su vetimu ? Čia jei sugalvosiu , nes laiko tai visai nelieka...  Ir kas jį suvalgo ?

Matai,jus domites daugiau rusija,lietuva.As skaitau ir domiuosi globaliai.Ir ne Rusija prognozuoja bada,o USA.Neziurek i atskirus individus,kad jie stori,dusta,kad jiems reikia bado.Gali skaudziai apsirikt.Ziurek visumos.Nebus energetikos,nebus nieko,net tu savo saldiklio neisgelbesi,nes neturesi kaip perdirbt,nebent su dviratuku i kaimuka ir kursi krosni su malkom.Energetika yra gyvybes pagrindas.

Apie LT vyriausybes politika matau tik destrukcija.ir ne todel,kad jie tik taip supranta,o todel,kad vykdo kazkieno paliepimus.Tas vyksta ne tik LT.
As laisvai skaitau angliskas schemas.Zinoma,buna,kad uzstringu,bet visuma turint galima issiaiskint.Sunkiau,kada mezgama anglisku budu ,siula dedant ant virbalo is desines puses ir tada pertraukia virbala ,tada jau sunkiau man.Bet siaip atsiusk,panagrinesiu.
Kam idomu,pasiziuirekit youtubej,visas 14 daliu.Video kurta 2020,todel dabar labai puikiai matosi viskas,kas vyksta siuo metu.Reikia laiko perziurom.As ziuriu,kai mezgu.Dar neperziurejau visu,bet pirmos trys labai patiko.Kas patiko man,nebutinai turi patikt ir jums,bet kazkokiu minciu paliks galvose.Svarbiausia jau nuo pirmu minuciu nenusistatyt,ai ka cia...ir.t.t.ir t.p.ruske kalba nesamones....yra ir rusu puikiai mastanciu,kaip ir visose valstybese.

https://www.youtube....
Papildyta:
Vsio,uogiene isvirta,lekiu sodan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 birželio 2022 - 11:39
Ne saldiklis , o medus .
Gelbėti nieko nereikia ax.gif
Kažkada ir saulė užges smile.gif Rimtai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 birželio 2022 - 12:53

Kur visos dingot niūrų šeštadienio ryta? Diena pati ta šiltnamio darbams, nekaršta. Pou pavyko su žole sukovoti? MB nuo vakar vakaro visais trim aparatais pjauna...  augimas nesvietiškas. O man ravėjimas, mulčiavimas . Kokios tai vištos gyvena, putpelės ar kurapkos pas mane. Neužmučiuosiu pėryką pasidarys darže. Jau bandė tarp agurkų pasiperti. Gražaus šeštadienio, nepavarkit :4u:​ 

Atsakyti
labas rytas,

kavos nera?
Tada atnesu savo... biggrin.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Apie ka tylim?
Pas mus vel karsta,jau dabar 23,kas bus diena?Pas dukra 38-40 18km nuo Paryziaus,ne kokiuose pietuose.Kas perdaug,tai nesveika.
Ryt jau rodo lietaus.Oi kaip jo reikia.Bet ar bus?
Paliejau naminius darzeliu su trasom,grazu dabar,skalbiasi rubai,dziaunu ir lekiu i savo sventove.
Atsakyti
Labos
Apie ką tylim dyyyyyyyyyrbu raviu raviu raviu jau nepanašu nei fokino eina sau kiek žolių į šiltnamį dirstelejau vos aparpolio negavau su dešimt atžalų kada suvaldyti nežinau nes kita savaite nuo trečiadienio pusryčiai pietus vakariene 10 žmonių vidurkis vainikuos sekmadienis net neskaičiavau vo tep ir nieko nepadarysi smile.gif
Dusiuk dar roza su tortadieniu birthday.gif thumbup.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 birželio 2022 - 12:42
oho ,dar kaz\kas vestuves tokias ilgas daro? Bet ir samdytos gaspadines gi buna.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 19, 15:18)
oho ,dar kaz\kas vestuves tokias ilgas daro? Bet ir samdytos gaspadines gi buna.
biggrin.gif

Oi ne vestuves o gimtadienis ir gaspadinė ta pati sukaktuvininke rolleyes.gif nieko meniu padėliojau dabar susipirkti susivilkti ir gaminti oi į tarpą kraują priduoti ir apsilankyti pas kelis daktarus ir pamiršau dar darbą uz pininga 4u.gif
Atsakyti