Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos,

man atrodo, dėl bankų taip, kad padalinių sumažinta iki minimumo. Anksčiau visur tie padaliniai buvo, dabar reik paieškot, mieste keli belikę. Automatiškai ir vietų mažiau. Aš taip pat apsičiupinėjau, kad šalia manęs niekur nėra banko maniškio, kai anksčiau, kai buvo paskolų bumas - vos ne ant kiekvieno kampo. Tai kad nebūtų gyvų eilių, padarė registracijas. Nes žmonės nemoka laukti, piktinasi, bruzga, kodėl taip ilgai. 

Ingrida, ačiū, pasiskaitysiu. Aš taip pat trečiam kaip ir jūs, tai kai jau pasirašinėsi, papasakos, ką dukra, tai garsiai šauk!

Luety, šaunu tuomet  :4u:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sarašas padarytas,klientų po pietų sulaukiame ir važiuojame miestan apsipirkti. mirksiukas.gif
Šaltoka? bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Kaip supratau visur šššš ką bepasirinksi kainos didės. Vis galvoju apie saulės parką man reikia 4 kw bragoka o dar priežiūra .... na dar galvosiu.
Jazau kaip traukia prie žemės nors tuką. Ate tau fainai susipurenai mano kaip kilimas vienos piktžolės kada prišliaušiu po darbo niekaip jėgų nėra kol parsiboginu 17 o anksti kėlusi jau ir miegoti traukia anksti. Kiba imti rimtai kelias dienas apsiravėjimui unsure.gif
Kava bankų politika kuo mažiau lankytusi bankuose.

Laukiu kavkes smile.gif
Atsakyti
Labos ,
Tekinom vakar visą dieną ax.gif Pavalgyt nebuvo kada, tik pasportuoti laiko liko . Svarbu 5 kg numesti per kelionę nesugrįžo ir draugų neparsivedė, kas džiugina . Man taip būna, išleki kažkur, šaldytuvas toli , retai valgai ... susitraukia skrandis per dvi dienas ir paskui nebesinori.
Saintlina - nemačius aš tokio motociklo Lietuvoje ! Vau kokie Jūs šustri .
Dėl elektros yra kažkokia skaičiuoklė :
https://skaiciuokle.vert.lt/
Vis tiek kaina dviguba bus nuo liepos ... pasirinksiu ar nepasirinksiu .
Pas mane 2 tarifų skaitiklis įdėtas, tai jei nepasirenku naktinė ir dieninė susilygina .
Žiūrėjau kad nebūtų sutarties mokesčio didelio , kuris nekompensuojamas ir kad bet kada galima būtų nutraukti . Žiaurus apiplėšimas viduryje dienos ax.gif
Dėl paso - kai žiūrėjau Kaišiadoryse buvo talonų vos ne kitai dienai . Tik pabijojau rajono valdininkų ax.gif Lyginant su Kaunu tai jų darbo kultūra yra... na tokia biški sovietinė . Ko tu čia nori ir lendi smile.gif Pasus galima užsisakyti gyvoje eilėje, o mašinos technikinę reikia registruotis internetu biggrin.gif
Šiemet tokie metai - žolės:) Šienauti ir ravėti visą laiką reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 birželio 2022 - 07:13
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 15, 22:01)
Nuvažiavau paso Kaune be registracijos, 20 min palaukiau "gyvoje" eilėje  - ir pasas po mėnesio bus . Nėra ten tų žmonių dabar ...
Važiuok gyvai  - o jei kur  nors patogu gali ir rajone  - ten eilės mažesnės  ax.gif

Nebėr 'gyvai' pas mus. Tik užsiregistravus iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 16, 09:12)
Labos ,
Tekinom vakar visą dieną  ax.gif  Pavalgyt nebuvo kada, tik pasportuoti laiko liko . Svarbu 5 kg numesti per kelionę nesugrįžo ir draugų neparsivedė, kas džiugina . Man taip būna, išleki kažkur,  šaldytuvas toli , retai valgai  ... susitraukia skrandis per dvi dienas ir paskui nebesinori.
Saintlina  - nemačius aš tokio motociklo Lietuvoje !  Vau kokie Jūs šustri .
Dėl elektros  yra kažkokia skaičiuoklė :
https://skaiciuokle.vert.lt/
Vis tiek kaina dviguba bus nuo liepos ... pasirinksiu ar nepasirinksiu .
Pas mane 2 tarifų skaitiklis įdėtas, tai jei nepasirenku  naktinė ir dieninė susilygina .
Žiūrėjau kad nebūtų sutarties mokesčio didelio , kuris nekompensuojamas  ir kad bet kada galima būtų nutraukti . Žiaurus apiplėšimas viduryje dienos  ax.gif
Dėl paso - kai žiūrėjau Kaišiadoryse buvo talonų vos ne kitai dienai . Tik pabijojau rajono valdininkų  ax.gif  Lyginant su Kaunu tai jų darbo kultūra yra... na tokia biški sovietinė . Ko tu čia nori ir lendi smile.gif  Pasus  galima užsisakyti  gyvoje eilėje, o mašinos technikinę reikia registruotis internetu  biggrin.gif
Šiemet tokie metai - žolės:) Šienauti ir ravėti visą laiką reikia  biggrin.gif

ką išsirinkai?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 06 16, 05:32)
Laba,
Važiuok į mažesnį miestą. Gavau po dienos.

Galvojau apie tai. Nors man nedega, bet gal reiks taip ir padaryt?.. o paskui dar ir atsiimti reiks važiuoti? Nesiunčia per kurjerį kokį? Vairuotojo pažymėjimą tai atsiuntė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 16, 08:29)
Nebėr 'gyvai' pas mus. Tik užsiregistravus iš anksto.

Kaune yra Vilniuje nebe ?
Skambinau bendru telefonu , pasakė , kad yra gyvos eilės ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 16, 07:12)
Šiemet tokie metai - žolės:) Šienauti ir ravėti visą laiką reikia  biggrin.gif

Imkit pavyzdį iš sostinės - šienaukit tvariai ))) t.y. maždaug visai nešienaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 06 16, 08:30)
ką išsirinkai?

Kol kas nieko smile.gif
Kaime tai tikrai nieko nesirinksiu , ten nedaug suvatojam ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 16, 07:35)
Kaune yra Vilniuje nebe ?
Skambinau bendru telefonu , pasakė ,  kad yra gyvos eilės ...

Taip, prieš kelias dienas skelbė, kad Vilniuj dėl didžiulės apgulties naikina gyvas eiles (oho, kaip nuskbėjo ))) ) Tik su išankstine registracija bus.. Atsiimti tik galima bus šiaip atėjus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 16, 08:38)
Taip, prieš kelias dienas skelbė, kad Vilniuj dėl didžiulės apgulties naikina gyvas eiles (oho, kaip nuskbėjo )))  ) Tik su išankstine registracija bus.. Atsiimti tik galima bus šiaip atėjus.

bla bla bla ...
Žoviauja jei rimtai jos ten .
Atsiėmimui užsiregistruoti vietų sočiai ...
Atsakyti