Laba, draugės.
Oi, Mukute, gaspadinė puiki esi. Sparnelius marinuok mirkydama ir apdžiovink. Krauk rūkyklon ir karštu dūmu. Psio. Skanu.
Atėjau girtis. Šiandien pirmas pomidoras valgomas. Tik nežinau koks. Sėjau ir auginau Toro, bet pomidoras- juodas.
Pirmas kartas taip anksti.
aš pasirašiau su enefit o kaip bus matysime.... dėl III kaip mokėjai taip ir mokėsi tik jeigu iki 24 ct nebus kompensacijos kas virš duos bet tik iki 9 ct.
O kokia kaina bus ateinantį pusmetį? Nes gavau kažkokio tiekėjo laišką, kad kitą pusmetį visuomeninio tiekimo kaina bus labai didelė.
Laba, draugės.
Oi, Mukute, gaspadinė puiki esi. Sparnelius marinuok mirkydama ir apdžiovink. Krauk rūkyklon ir karštu dūmu. Psio. Skanu.
Atėjau girtis. Šiandien pirmas pomidoras valgomas. Tik nežinau koks. Sėjau ir auginau Toro, bet pomidoras- juodas.
Pirmas kartas taip anksti.
Ir lietpotriebpaz\oras tavo virtuve uz\daro uz\ higienos paz\eidimus.Vistiena termiskai apdoroti pries rukyma butina.Rukant nera garantijos del temperaturos islaikymo ir trukmes bei kaip ismatuot.Ypac naujokai ,niekad to nedare.
Ir lietpotriebpaz\oras tavo virtuve uz\daro uz\ higienos paz\eidimus.Vistiena termiskai apdoroti pries rukyma butina.Rukant nera garantijos del temperaturos islaikymo ir trukmes bei kaip ismatuot.Ypac naujokai ,niekad to nedare.
Sutinku. Pati visad savo ir visad be virimo. Obettačiau, maisto sauga aukščiau visko.
Ateina, atrieda atidunda. Iš šiaurės pusės, kažkas tokio juodo, bauginančio ir jau gana triukšmingo.
Tik apsiravėjau, išpurenau .....
Nepaliauju stebėtis. Žodžiu, pirmadienį ar antradienį galiu atsidurti Kaune, tai pagalvojau, kad reikia mama į SEB banką užregistruoti užsilikęs toks senas reikalas. Nu ir ką viename padalinyje arčiausia 23 d., o kitame 27 d. Nu bliamba, prieš 2 metus ateidavom į banką, palaukdavom eilėje 10-20 min., o dabar reikia laukti daugiau negu savaitę . Kas čia aCitiko? Banko darbuotojai per plandemiją pasimirojo, nėra kam dirbti?
Pou,as tik uz sporta.Lankiau sportklubi tris metus iki tos velniavos.Po to bandziau eit,bet ten pakabino ant sienos dideli bar koda,atsieit registras kazkoks,kad nustatyt aplink tave sergancius,zodziu sekimo sistema.Nafik ji man.Te serga tie visi aplink mane,as save saugau,po to koks nors pirstels,as busiu kontakte.Nu jau ne,as su sistema nezaidziu jokiu zaidimu,jei tik galiu.Tai va,del tokiu"baimiu",kaip Dusia sako,meciau sportklubi.Daug kas mete,sutikau ne viena is senu pazystamu,nebeina.Raumenys ant koju ir ranku dar matosi,nes lankiau svoriu treniruotes irgi.Patiko labai. Del svorio metimo be sporto,ne pirmas kartas.Pirma kart,kai nukrito 36kg be sporto,oda graziai traukesi,nekabejo niekur,energijos turejau daug,po to dariau kazkiek bodyflexa.Bet atsibodo. Dabar virssvoris toks kaip pirma kart,bet krinta po labai nedaug.Bet krinta ir tas gerai.Kai kazkiek aplengvesiu,kad jau galesiu judet be dusulio,matysim,sugalvosiu kokiu sportu uzsiimt. Triratis man tiktu todel,kad amzius,galva svaigineja.Musu mieste gatves nepritaikytos dviratininkams.Jei nori vaziuot i darba,vaziuoji su visais eismo dalyviais.Bet pas mus platus saligatviai ir vaziuot i soda nera pesciuju.Benzas klaikiai brangsta,gaila pinigu.Pesciom i soda:viena man sunku tiek nueit,dustu,antra,reik nusinest kazka parsinest kazka,peskom nesiniai jau ne man,nebe jaunyste. Taip,kad apie viska pagalvota.Labai noriu triracio,vis zvalgaus ,tyrineju,bet va,saldytuvas eme kazko mazai saldyt.Yra ant maximo,bet nera vesu,greit genda produktai.Jam jau 13-14 metu.Saldiklis saldo puikiai,o vat virsus jau nebe.Reiktu naujo.Tai reik rinktis priori,kas svarbiau.Nors isetu man ir tas ir anas,bet kazkaip nesu pratus platavotis.Vien zodz,mastau. Vakar jau antra pomidoriuka nuskyniau,bet jau trecias pakeliui ir siandien liejau pomidorus,jau jau,rausta ir kiti po truputuka,pradzioj liepos turetu but daug.Agurkai ,cukinijos,spinatai,salotos burokai jau daug.Sparagines jau turi mazutes pirmas ankstis.Jie man kazkaip istyso ir siandien ramsciau pagaliukais su MB,tvarkem,kad graziau atrodytu,tai daug uzmegzta ir vis dar pilnai zydi.Tuoj tuoj bus savo.Bulves vienos zydi,kitos ne,kazkaip keistai siemet.Tos velyvos jau zydi,o ankstyvos nezydejo,o gelsta is apacios.Nezinau,kas cia per velniava.
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="72970733" data-time="1655295636"><div><p>aš pasirašiau su enefit o kaip bus matysime....
dėl III kaip mokėjai taip ir mokėsi tik jeigu iki 24 ct nebus kompensacijos kas virš duos bet tik iki 9 ct.</p></div></blockquote><p>O kokia kaina bus ateinantį pusmetį? Nes gavau kažkokio tiekėjo laišką, kad kitą pusmetį visuomeninio tiekimo kaina bus labai didelė.</p><p>Nieko nesuprontu su ta elektra. Ot.</p>
https://ignitis.lt/l...PKKk399v3iwZZnU
Pou,gal čia bus aiškiau,dukra numetė.Neturiu laiko gilintis,numečiau mb skaityti.Ramina,kad nepanikuotumėte,mūms iki gruodžio reikia palaukti.
Kavute,stebuklas.
Kaip ir aš vakar paskambinau šeimos gydytojai,baigiasi vaistai mano,užregistravo,kad išrašys 21 dieną.Tai tuo laiku kai man rašys(kiek pacientas gali būti kabinete?),man rašys vienintelius vaistus. Nebėra jėgų net registruotis apžiūrai.9 metus tvarkingai pavasarį ėjau pagal programą.Nervai nebe laiko eiti.
Nepaliauju stebėtis. Žodžiu, pirmadienį ar antradienį galiu atsidurti Kaune, tai pagalvojau, kad reikia mama į SEB banką užregistruoti užsilikęs toks senas reikalas. Nu ir ką viename padalinyje arčiausia 23 d., o kitame 27 d. Nu bliamba, prieš 2 metus ateidavom į banką, palaukdavom eilėje 10-20 min., o dabar reikia laukti daugiau negu savaitę . Kas čia aCitiko? Banko darbuotojai per plandemiją pasimirojo, nėra kam dirbti?
Pas mus visi bankai atidari,gali eit pas patarejus be kaukiu,kalbetis kada panorejes.Per pandemija irgi dirbo,tik leisdavo limituota kieki zmoniu,buvo reguliatorius prie duru,bet priimdavo visus atejusius.
Na o mano Lietuvelej griezciau,arba labai issidirbineja.
Nuvažiavau paso Kaune be registracijos, 20 min palaukiau "gyvoje" eilėje - ir pasas po mėnesio bus . Nėra ten tų žmonių dabar ...
Važiuok gyvai - o jei kur nors patogu gali ir rajone - ten eilės mažesnės