Nes nu juodai nėra laiko.Galvoju tortą šokoladinį išsikepti,riešutėlių tradicinių,keksiukų,pyragą sumeistrauti.Man geriau saldumynai.Gal dar kokį jogurtinį sukursiu,vietoje panakotos,juk uogų metas.Ir salotos,salotos.........
Labos. Muka senais laikais viską rūkydavo žalią... šalto rūkymo ilgam laikymui, karšto trumpam.. Rūkyto valgom labai retai... inkstus taupau . Mėsytė geriau sūdyta, vytinta. Rūkyti galima mano kepsninėje, bet nebandžiau. Ingrida tokio grybo nepažįstu. O spiečiaus miške gyvenančio visada truputi gaila. Retas pavasario sulaukia. Lietuvoje visi kas netingi bitininkauja. Medus pigiausias Europoje. Pigiau būdavo tik Ukrainoje... Rimtuose ūkiuose susitvarko, spiečių nebūna. O tokie mėgėjai kaip aš ne visada. Luety smagu , kad megztukas tiko. O kojinės visada išsigelbėjimas kai nesugalvoji ko nori. Gražios dienos
Nes nu juodai nėra laiko.Galvoju tortą šokoladinį išsikepti,riešutėlių tradicinių,keksiukų,pyragą sumeistrauti.Man geriau saldumynai.Gal dar kokį jogurtinį sukursiu,vietoje panakotos,juk uogų metas.Ir salotos,salotos.........
na va o pas amne svečiai saldainius vežasi, nes žino to negaus tortą tai padarysiu bet sakiau laabai mažiuką o va su mėsytėm tai jau čia reikia pamislinti
Dėl rūkyto maisto ir aš nelabai ale va uošvienė net dreba kaip jai reikia tiesa med patikra ėjo tai tik akys šiek tiek pasilpusios o visa kitą gerai o kaip pamislinu kiek ir ko valgo nekalbu apie saldumynus tai va mums aišku to negresia
Labas rytas,
grybai jau,bet tokiu nevalgius tikrai.
baseinas gerai,bet ne man.Ir ypac siuo metu,kai dirba,nedirba.Manksta -sveikata,bet svori itakoja tik 20%,pagrinde maistas,ka ir kiek valgai.
Pas mus karsciai tesiasi,nu nepalyginsi su Lietuvos karsciais,kai uzeina.Pas mus maximum 23-25 ir jau taskentas.Vakar visa diena sode,gryzus isidejau du mazus stiklainiukus rugstyniu ir liko dar sios dienos sriubai MB issivirti.
Siandien vel vaziuosim,braskes reik nurinkt,pomidorus paliet,o ir taip labai viskas dziusta,geles tiesiog vazoneliai,kaip pukas pasidare,liek neliejes,viskas bega kiaurai,tai mirkiau pakaitom vakar visus,o nepalieta gal 2-3 dienos.Vazonai nemazi.Greit isdziovina,nes vejelis toks pucia nelabai didelis.
Kava imu,o kroisantas nuo laikrascio man nepatinka
Sveikos, merginos,
Luety, man tai ne svoris svarbiausia, bet energija, ištvermė, kūno stangrumas, lankstumas, kuriuos suteikia mankšta. Kas iš to, jei bus svoris mažas, tačiau kaulinis audinys dėl baltyminio maisto ir fizinio aktyvumo trūkumo retas, energijos nulis, raumenų tonusas nekoks. Žodžiu - šaltiena.
Ir uždaras ratas. Na, bet kiekvieno kita filosofija ir požiūris.
Muka, mano diedukas žalią rūkydavo, na prieskoniuotą, pasūdytą, savaime suprantama.
O jei orkaitėj mėsos šmotas rankovėj? Juk nei pjaustyt, maišyt, nei peckiotis - mėsa kepa, ramiai kitus darbus dirbat. Lieka - kitą dieną su krienais šaltą suvalgot.
Vakar vakare Sodaitytės asortimentą skaičiau. Norim obelaičių kelių - vasarinės ir dar rudeninės. Aš mėgstu alyvinius, antaninius. Vyras ir anyta - saldesnius. Ot.
Jei kompanija tokia , kur alkoholio nevengia tai pusryčiams sriuba. Raugintų kopūstų su sparneliais . Spaneliai apkepinami ant ugnies. Tada sukraunu į lėtpuodį. Ryte sriuba. Bulbos atskirai , o jei nėra bulbu sueina ir kokia ciapata ir tt.
Pou baseine mankštos labai sunkios ... Pasiusk. Bent jau man kiek buvusi . Aš nedidelio ūgio, stoviu ant pirštų galų, kad nepaskęst . Koją pakeli ir plauki
O su Luety baimėmis , tai jokių viešų sportų nebus
Lietuvoje dar nemačiau triračio dviračio. O dabar važiuodama per Europą pirmą kartą mačiau triratį motociklą, ir ne vieną. Prabangų. Ne vokišką su liulką Išlepusiems vakariečiams . Priekyje vienas ratas, gale du .
Šiandien mano giminė padidėjo . Dar viena mano sesė patapo senelio žmona . Rimtas vyras gimė !
mes turim ))) MB jau nežinau kiek metų tokiu važinėja. Dar į Krymą juo važiavom, kol Ukrainai priklausė
Laba, draugės.
Oi, Mukute, gaspadinė puiki esi. Sparnelius marinuok mirkydama ir apdžiovink. Krauk rūkyklon ir karštu dūmu. Psio. Skanu.
Atėjau girtis. Šiandien pirmas pomidoras valgomas. Tik nežinau koks. Sėjau ir auginau Toro, bet pomidoras- juodas.
Pirmas kartas taip anksti.
Šuva zaraza lapiuką kieme sumedžiojo
Šuva zaraza lapiuką kieme sumedžiojo
Kavute,tu mane naktį pakelk ir pasiūlyk miškan.Lėksiu kiek galėsiu.Panašiai ir su tuo gaminimu.Visa giminė įpratę,kad pas mane bus pavalgyti.Tai kitaip neišeina. Vat saldumynus galėčiau kepti,kepti...........su mėsa nelabai,bet reikia tai reikia.Užsakiau pas pažystamą du padėklus kasniukų ir kibiniukų.Šiek tiek atkris man.Gailiuosi,kad duonos neužsakiau.Įdomu dar būna kur pirkti statinaičių alaus?Esame pirkę Kalnapilio,buvo firminė parduotuvė.Dabar jaučiu nebe gamina?
Mirtinai sumedžiojo?Vakar kai grįžinėjau iš miško,lapiukai davėsi ant keliuko,prie sodybos.
Ate,pavydu,pas mane dar tik agurkai.
Numušiau šiandien spaudimą per daug.Nematuoju,retai,jaučiu kad atsitūpus ir atsikėlus mėto į šoną.Pasimatuoju aišku numažinau. Jaučiu brendžiuko reikia čerkutės?
Ateina lietus.
Saintlina,
tu man paaiškink dėl tos elektros. III etapas, sutartį reik sudaryt iki gruodžio vidurio. Tai iki gruodžio kiek man teks mokėt? Šoktels dabar kaina?
Gal geriau dabar pasirinkt, kad gaut kompensaciją? Ar ji priklausys ir nepasirašius sutarties?
Nieko nesuprantu.
</p><p></p><p>tu man paaiškink dėl tos elektros. III etapas, sutartį reik sudaryt iki gruodžio vidurio. Tai iki gruodžio kiek man teks mokėt? Šoktels dabar kaina?</p><p>Gal geriau dabar pasirinkt, kad gaut kompensaciją? Ar ji priklausys ir nepasirašius sutarties?</p><p></p><p>Nieko nesuprantu.</p>
aš pasirašiau su enefit o kaip bus matysime....
dėl III kaip mokėjai taip ir mokėsi tik jeigu iki 24 ct nebus kompensacijos kas virš duos bet tik iki 9 ct.