Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida GĖDA, jei eitumei vogti ...
Kažką vis tiek sakys, koks skirtumas ką ? Gal man senokai dzin , kas ką galvoja biggrin.gif Ne Amerikės doleris , patikti neprivalau , nei turiu tokio noro ...
Koks elektros tiekėjas ? Dar nepasirinkau ... Pas mane 2 tarifai , elektrinė viryklė ?
Pasidalinkit savo protingomis mintimis ... prašyčiau wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 14, 11:53)
Kažką vis tiek sakys, koks skirtumas ką ? Gal man senokai dzin , kas ką galvoja  biggrin.gif Ne Amerikės doleris  , patikti neprivalau , nei turiu tokio noro ...
Koks elektros tiekėjas ? Dar nepasirinkau ... Pas mane 2 tarifai , elektrinė viryklė ?
Pasidalinkit savo protingomis mintimis ... prašyčiau  wub.gif

Dukra dirba su ta sistema.Sakė mūms nereikia skubėti,ne daug sunaudojame elektros.Namuke pernai įvedė Ignytis,tai sutartis jau pernai pasirašyta.Mūms apsispresti iki gruodžio lygtais? ax.gif Nors per tv visus gasdina,kas nepasirašė. ax.gif
Jau pradeda nokti pirmos braškės paragavimui.Gal nesupus ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 14, 13:53)
Kažką vis tiek sakys, koks skirtumas ką ? Gal man senokai dzin , kas ką galvoja  biggrin.gif Ne Amerikės doleris  , patikti neprivalau , nei turiu tokio noro ...

ir aš ta dilemą turiu nes saulės parką dar nepirkau o iki to laiko reikia pasirinkti verysad.gif svarstau Ignitis arba Elektrum plius tik 12 mėn. Kaip išsirinksi parašyk o ir kitos davai dallinamės smile.gif man jau reikia vienam sode, bute ir dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 birželio 2022 - 14:02
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 14, 11:53)

Nepasirinkau dar. Bet žiūriu, kainos pas visus siūlytojus panašios - dieninis 0,36 , naktinis 0,24. Aš kadangi darbe jau seniai gaunu sąskaitas už elektrą atskirai, už tiekimą atskirai, tai galiu tik tiek pasakyt, kad 0.31 ct už elektrą pagal elektros biržą buvo tik gruodžio mėnesį. Sausį 0.19, kovą-balandį 0.12-0.13. Gegužę va vėl 0.19. Aišku, reik pridėt 0.02-0.03 ct už tiekimą ir pvm. Tai kadangi mano tėvai baisiai spirga kažką rinktis, jiems sakiau rinktis kintamą planą. 'Išmanus' ar kaip jį ten Ignityje. Ir pereiti iš jo į kitą bet kada galima.
O namie dar nesirinkom. Kol kas net biržos kaina plius 25 proc nebus labai didesnė už siūlomą. MB linkęs palaukti.
Žimoma, situacija neaiški. Nieks nežino, kiek gali kilti. Šiuo metu tutbūt laimėjo tie, kurie pasirašė prieš metus su gerokai mažesniais tarifais. Kita vertus, tiekėjas su žemais tarifais ilgai netemps.
Atsakyti
https://www.part.lt/...b5b08b53f61.jpg

Buvau,buvau.Ar kas ragavote galtonąją pintį?Skanumėlis,kepta ant sviesto.Permirkau iki siūlelio,iš guminių išpyliau vandenį.Bet laiminga. wub.gif Manau greitai prasidės,nes šungrybių pilnas miškas. mirksiukas.gif Tik šlapia be proto,ežerai visur. bigsmile.gif
Atsakyti
Ir raudonikis bigsmile.gif
Atsakyti

Ingrida, super!

Atsakyti
Dusia,klausei ka mezgu.
Megztini zinoma baigiau,jau salta diena buvau ir uzsidejus,patinka ir tinka.
Dabar pradejau oversize megztini,is storu vilnoniu siulu,bet nezinau ar megziu toliau,kazkas netinka,tai kol apsispresiu naikinu kojiniu siulu likucius.Ner kada megzt.
Buvau soda,ten vis randi ka veikt.Bulves su viedrais perkaito,sunesem i seseliuota viena,nes juodi viedtai,ikaitina saule,ims put.Priliejau,nes buvo nugeibe.
Cukinija ,pomidoras,du agurkai,salotu,ivairiu pochchoy lapu,salotos puikios,tik nebuvau mesos pasiruosus,tai du kiausus pasikepiau su darzovem,buvo mano pietus.
Nuskyniau rugstynes,sudesiu siandien,braskes atidejau rytdienai ir pomidoru liejima rytdienai.Nebepajegiu,sena jau esu.
Dar aplinka vis tobulinam,vis kyla minciu nauju.Dabar reikia vandens backa perkelt,ryt islaistysim ir perkelsim,kad nekristu taip i akis iskart.radau vieta.
Taip ir trepsi.Padedi geliu vazona vienoj vietoj,ziuri,kad ne labai,padedi kitoj,kol randi jam vieta.
Mano levandos issiplete,nereikia jokiu atlanku,jos pacios prisiseja,pacios pleciais.Puse tvoros jau uzima.
Dar,del senu ar del jaunu vairavimo,tai yra visokiu abiejosde grupese.Dabar mada nerodyt posukio pas mus,tai turi saugotis kartais,kad ojojoj.Uztai dairausi triracio pirkt net labai.Jau labai daug vyresnio amziaus zmoniu matau vazinejanciu jais.
Yra Amazonej ir ebay,bet visi chainiku gamybos>Norvegiski po 1500 ir daugiau pinigu,o chaininku 200-300.Man btu labai geras sportas,nes ejimui kojos neklauso.
Atsakyti

Luety, o kaip su baseinu? Mankšta baseine? Jei yra viršvoris, idealus variantas makštintis, apsaugant sąnarius.

Atsakyti
Dusiuk,mb pašaukė,virš miško ėjo spiečius.Bet koks vaizdas.Turbūt kurio nors kaimyno.Iš tolo atrodo virš medžių migla eina. wub.gif Visai nuo tokių orų pablūdo jos. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nepaskendote?Šlapia labai.Įtariu pas mus gyvena senbernis gandras,niekur neskrenda,miega snapą pakišęs po sparnu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Na nepaskendome ssėdėjau ant lovos ir žiūrėjau kaip merkiamos Mūniškės ax.gif Mes irigi tokį turėjome sode vargšas man jis toks vienas nabagas, kitamet mergas vaikėsi net gražu žiūrėti biggrin.gif bet pora metų taip paskui dingo kažkaip net buvome pripratę ax.gif Ale Ingrida nenuorama kaip parašei kad šlapia neisi šyptelėjau o čia žiū jau nulėkusi ir aplėkusi biggrin.gif nevalgiau tokio grybo dievaž smile.gif
Ravėti kaip reikai iki negaliu kita savaitė man baliauna reikai meniu ssidelioti vieni svečiai ant trijų dienų kiti sekmadienį et nusprendžiau jokių iškilmių ax.gif bus koks troškinys/plovas o gal net perlovkė pečiuje ax.gif Ingrida ką tu darysi iš maisto? Tiesa mergai kuri rūkinote sparnelius ar juos reikia apvirti ar ne? maksimoje paprikau vidinių dalių sakiau teg MB parūkina turime rūkykla ale nė vienas nemokame tongue.gif
Atsakyti